Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ NA DRUHOU POLOVINU ROKU 2009

25. 8. 2009

 

ObrazekMoje drahé sluníčka

Toto poselství ke mně přišlo dnes ráno. Cítila jsem naléhavost a prosbu, abychom se více spojili a tím vytvořili jakýsi most lásky, po kterém projdou další světelní pomocníci naší planetě. Na začátku roku, jsem upozorňovala na živelné katastrofy a neštěstí, která přijdou.

Téměř denně se dějí neštěstí, to vše k roku 2009 patří.

Druhá polovina roku, je ale ve znamení obnovy a máme na svém znovuzrození usilovně pracovat. Vše se urychluje. Proto i my musíme pracovat rychle. Práce s nanebevzatými mistry bude tématem na víkendový pobyt v ROKOLE. ( u Nového Města nad Metují).

Info ještě během dnešního dne bude na stránkách.

S láskou Kytička

ObrazekDrazí pomocníci světla

 

Voláme všechny duše,které se snaží šířit světlo a být požehnáním pro tento svět. Pro Vás je určeno toto poselství lásky, pokory a porozumění. Otevřete svá srdce, zbystřete své smysly, zastavte nežádoucí myšlenky. Spojte proud energií. Vaše planeta se dostává do dalšího stupně stálého zvyšování vibrací. Není dne, aby se bolestí, utrpením a smrtí, nečistily léty nanesené valy duchovní špíny a netolerance, duchovního úpadku, sebestřednosti a honbě za majetkem.Je to velmi bolestná očista, k níž jsou používány všechny prostředky a nástroje.Oheň, voda, vzduch, se ve své síle neustále prolíná a stává se nekontrolovatelnou silou a tak každý den přináší nejistotu a obavy. Léčivé energie, které jsou k Vaší planetě neustále posílány, využíváte tak málo, že nestačí k Vaší obnově a záchraně. Boží plán a očistný proces Země, je již v plynulém proudu. Není dne, abychom neposílali další posly světla a míru.

Tak, jak se přibližuje Boží spravedlnost,přibližují se k Vám i vesmírná tělesa, hrozící nákazy, neštěstí i přírodní katastrofy. Nelze už zastavit to, co bylo započato. Lze ale zmírňovat následky špatné cesty lidstva. Práce s Vyšší energií, která neustále léči Vaše jemnohmotná i fyzická těla,to je záměr, který vytvoří spojení mezi Vámi pomocníky nás světelných mistrů.Neustále dohlížíme a pomáháme. Vaše zavolání je signál pro přínos další léčivé energie Zemi. Hlas, který nás volá, je cestou k uzdravení. Láskyplné paprsky, které mezi Vámi proudí, ty přenádherné záblesky čisté energie, když se milujete navzájem, to jsou mosty, po kterých přicházíme. Napojte se na naši lásku, na čistou lásku Stvořitele jež je tvůrcem všeho. Nezastavujte se v cestě k lásce a znovuzrození.

Energie od nanebevzatých Mistrů světla je stále s Vámi. Paprsky, které teď proudí ve Vašich energetických tělech, ať rozsvěcují další světla.

Ve všem Vám budeme pomáhat. Vaše prosby jsou zdrojem šíření naší energie. Stále málo prosíte. Tolik Vás milujeme a chráníme Vaše kroky. Energie Ježíše je neustále přítomná u každého z Vás. Požádejte o jeho světelný paprsek, který je začátkem i koncem Stvoření. Otevřete oči, aby jste viděli lásku. Odkryjte uši, aby jste slyšeli Boží slovo. Nastavte dlaně a přijměte lásku svého nebeského otce. Otevřete srdce a posílejte lásku na všechny strany vesmíru. Do všech příbytků. Proste o lásku, příjímejte ji jako světelný záblesk, který promění a vyléčí Vaši duši. Zatím nemáte léky na všechna onemocnění těla. Máte ale mocný lék na nemoc Vaší duše a nemoc planety. Tím lékem je láska. Milujte stejně, jako my. Láska andělů je jako vánek, který proletí kolem vás a všechno, co mu stojí v cestě obejme. Bez rozdílu. I Vy tak milujte. Buďte vánkem, který osvěží.
                         Vaši rádci a pomocníci světla
 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

děkuji

(Janina, 22. 1. 2010 18:16)

Děkuji, s láskou a pokorou přijímám vibrace lásky a stejně tak je odesílám. jsem šťastná v této radosti.

Laska je liek na všetko

(Maria, 10. 9. 2009 13:32)

Drahá Kytička,všetci moji drahí priatelia,ktory chapete posolstvo,ktore nam posiela Bozia laska.Je to jediny ucinny liek a sposob,ako zachranit seba,bliznych,zem,svet.Cim nas bude viac,tym lepsie.Som presvedcena,ze aj vdaka strankam nasej drahej Kyticky,ktora mi neuveritelne vlieva silu,energiu,nadej v mojom tazkom obdobi zivota.Milujem vas,posielam vam obrovsku kyticu lasky,BOH vam vsetkym zehnaj,budte pevni,nevzdavajte sa,vydrzte aj v najtazsich chvilach zivota.BOH nas vsetkych miluje anasa draha Kyticka nam to pripomina,aby sme nezabudali a vydrzali.Vasa Maria.

Je třeba šířit světlo a lásku

(Milan, 7. 9. 2009 14:10)

Zdravím všechny sluníčka, která navštěvují tyto stránky. Planeta potřebuje pomoc v podobě meditací a šíření lásky. Co takhle zorganizovat hromodnou meditaci, každý doma a všichni ve stejnou dobu? Přeji všem hodně sluníčka a pohody, a Kytičce děkuji za poselství.

také moc děkuji

(ilona, 4. 9. 2009 7:49)

také moc děkuji za toto poselství, potřebujeme to, více, než si myslíme.

Láska

(Hana, 30. 8. 2009 8:26)

Děkuji všem za Vaší lásku. Cítím ohromnou její sílu.Děkuji za nádhernou modlitbu sv. Františka z Assissi. Posílám lásku na celou zemi, do celého vesmíru.

Láska

(Hana, 30. 8. 2009 8:19)

Děkuji všem za Vaší lásku. Cítím ohromnou její sílu.Děkuji za nádhernou modlitbu sv. Františka z Assissi. Posílám lásku na celou zemi, do celého vesmíru.

Děkuji s pokorou

(Channah, 29. 8. 2009 17:02)

Mám potřebu ještě jednou reagovat na toto poselství, ze svojí zkušenosti můžu potvrdit, že energie Ježiše a Archandělů neustále sílí, každým dnem to cítím nejenom já, ale pozorují to i lidé, kterým díky této enerii pomáhám. Z celého srdce za ní děkuji a s hlubokou pokorou jí přijímám, jsem vděčna Stvořiteli, za to že jsem mohla jí příjmout a také Kytičce, že mi jí předala. S láskou objímá Channah, všem posílám lásku.

S láskou

(Channah, 27. 8. 2009 22:18)

I já děkuji a posílám lásku vám všem, děkuji že jsme na téhle zemi a máme možnost něco udělat pro její záchranu. Má náruč je plná lásky a proto jí posílám všem lidem, kteří jsou schopní jí příjmout. Ať jsou vaše duše naplněny láskou a světlem.

Děkuji

(Surielem, 26. 8. 2009 18:10)

Děkuji Kytičko za poselství....doufám, že všechny dušičky které tady chodí a přečetly si toto poselství, vědí co mají dělat...spojíme naše světýlka a touhu zachránit lidstvo a planetu....budeme se modlit a posílat lásku...vždyť není pozdě....Když každá krásná dušička začne u sebe a bude vysílat myšlenky lásky a posílat své krásné světlo po Zemi, spojíme se z malinkatých světýlek v jedno velké, které dokáže mnoho...Začínám proto u sebe a vynasnažím se abych byla platná...ještě jednou děkuji....

Laska - lek k nezaplaceni

(Eva, 26. 8. 2009 17:46)

Dekuji mila Kyticko za nadherne poselstvi, ktere mi dnes rozzarilo pochmurny a destivy den. S pokorou a otevrenym srdcem prijmam vyslanou lasku, dekuji za ni a take ji hned preposilam vsem dusickam na tomto svete. S Laskou Eva

Poděkování

(Kytička, 26. 8. 2009 14:53)

Děkuji Lenye za zprostředkování vzkazu od sv. Františka,který je nanebevzatým mistrem a jehož energie léčí tělo i duši.
Děkuji Františku. Děkuji za pomoc, vedení a lásku,kterou cítím.
Kytička

Modlitba

(Lenya, 26. 8. 2009 14:35)

Učiň mě Pane nástroje, ať zářím Tvým pokojem!

Kde dusí nenávist, ať lásku vnáším,
kde tiskne bezprávím, ať křivdy snážím,
ať smírem spojuji, kde dělí hádky,
ať pravdou přemáhám omyl a zmatky.

Ať vírou postavím hráz pochybnostem,
ať propast zoufalství překlenu mostem,
kde vládne temnota, ať světlo křesám,
se všemi smutnými ať v Tobě plesám.

Požehnej, Pane, mé snaze přímé,
víc než být potěšen, chci těšit jiné,
víc než být pochopen, druhé chci chápat,
více než být milován, chci lásku dávat.

Kdo dává, dostává, mnohem víc přijme,
kdo ztrácí, nalézá sebe i jiné,
kdo bližním odpouští, sám milost pozná,
ba ani smrt mu víc nebude hrozná.

Učiň mě Pane nástrojem, ať zářím Tvým pokojem

Sv. František z Assissi

Poděkování

(jitka.ro@email.cz, 26. 8. 2009 13:04)

Milá Kytičko,děkuji Ti za Tvé poselství.Moc je v této době potřebujeme.Myslím,že to není náhoda,že i já jsem včera ráno dostala pro mne záhadný vzkaz."Neplačte,sklízíte plody své práce."Nevěděla jsem co znamená,až po přečtení Tvého poselství jsem si vše dala do souvislosti.Děkuji Ti za to,že jsi,milá Kytičko.Jitka

láska

(Lucie, 26. 8. 2009 7:30)

Děkuji Kytičko za úžasné poselství. Prosím Boha ať mi pomůže očistit mou duši, abych byla čistá a mohla se připojit ke světelným bytostem a objímat svou čistou láskou každého a vše a mé objetí ať předá všem blahodárnou lásku vesmíru...

láska

(Domča, 25. 8. 2009 22:33)

Mám ráda Zemi, jsem ráda, že tady můžu žít.

kytičce

(Monika, 25. 8. 2009 20:50)

Kytičko,si úžasná bytost a já ti děkuji za to jak moc pomáháš.Děkuji ,že i pro mě si paprskem,který mi ukazuje směr ,kterým se dát .I já se připojuji a posílám vám všem hodně lásky a Boží ochranu .Mám vás ráda Monika

Posílám lásku

(Světlana, 25. 8. 2009 20:33)

Všem bytostem na celém světě, celé naší planetě, každičké kytce, každému zvířátku...úplně všem posílám lásku do srdíčka.....prosím, přijměte ji a pošlete ji dál....mám ráda tento svět, mám ráda tyto lidi, mám ráda tyto kytičky, mám ráda tyto zvířátka....všichni si zasloužíme láskyplné světýlko do našich srdíček....

Miluji

(Zuzka, 25. 8. 2009 19:08)

Miluji a proto lituji.
Miluji a proto odpouštím.
Miluji a to je můj klid a mír v mé Duši.
Klidný a mírumilovný večer Vám všem s vděčností přeje Zuzka

souhlasím...

(Petra, 25. 8. 2009 15:45)

i já se přidávám k ostatním a posílám lásku planetě i všem lidem.

poděkování

(Kopretina, 25. 8. 2009 14:39)

Moje drahá Kytičko,
děkuji ti za předání tohoto nádherného poselství. Ano, prožíváme obtížnou dobu, ale nejsme na to sami, andělé jsou vždy s námi:o)
Prožíváme jenom následky svých myšlenek, to, co je teď, je výsledkem našich minulých rozhodnutí. Co bude dál je opět jen na nás a jedinou odpovědí na všechny otázky je LÁSKA. Je to tak jednoduché a tak obtížné zároveň. Stačí jen uvěřit, že jsem velmi milovaná a lásku si zasloužím, protože i já celou duší miluji...
Vzpomněla jsem si na část z jedné mé básničky: "...spojení duší a srdcí všech stříbrnou nití, navzdory dálce i času zářivě svítí..."
Přeji Tobě i všem ostatním uvědomění si té nádherné léčivé síly LÁSKY v každém z nás a život se promění v ráj na zemi …
S láskou Mirka



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3258982
Měsíc: 15444
Den: 392