Jdi na obsah Jdi na menu

KDO JSEM

link-16.gif

 


 

 

Většina lidí, mě zná pod přezdívkou Kytička. Mé duchovní jméno je Melotte. V mém občanském průkazu je uvedeno křestní jméno Jana, ale užívám je čím dál tím méně. Duchovní práci se věnuji od nepaměti a mé první zasvěcení proběhlo v Egyptě,v pyramidách, kde jsem se naučila přijímat energii a předávat jí druhým. Žila jsem také v Atlantidě a založila duchovní řád, díky kterému jsem nasbírala nejvíce duchovních zkušeností ze všech životů, co  jsem kdy prožila.

 

 

 

V tomto životě vnímám intenzivně duchovní svět už od dětství  a cítila jsem vždy velkou lásku k Bohu,k Ježíši a jeho matce Marii. Můj život byl již od samotného narození, tvrdou zkouškou a má duše nasbírala za těhto pár let,co žiju, celou řadu velmi cenných zkušeností. Jako dítě jsem byla těžce nemocná a lékaři nedávali mému uzdravení žádnou naději. Přesto jsem přežila. Byla jsem několikrát v blízkosti smrti, viděla své minulé životy, to proto,abych se naučila chápat sílu víry, hloubku lásky, kterou nám dává Bůh a nezměrnou pomoc a lásku andělů.

 

 

 

 V mých patnácti letech, mi lékaři oznámili, že nejspíš nikdy nebudu mít vlastní děti…. To abych mohla pochopit, co je v životě ženy největším pokladem. Přesto jsem porodila dvě děti dříve, než jsem oslavila devatenácté narozeniny a ve svých 29 letech jsem už byla maminkou 4 dětí. Nikdy jsem se ve svém životě nevzdávala svých cílů. Když jsem se před lety po těžké autonehodě probudila na operačním sále, věděla jsem, že musím změnit svůj život a pochopila jsem, proč se ta nehoda stala právě mě.Díky této nehodě jsem více pochopila, co je mým úkolem zde na zemi.

Za svůj největší úspěch považuji záchranu dvou lidských životů, které byly bezprostředně ohroženy a já  mohla okusit ten nádherný pocit jaký mají pouze andělé zachránci. Děkuji milovanému Bohu za důvěru. A samozřejmě mám obrovskou radost ze všech narozených miminek, a je jich už několik desítek, maminkám, které nemohly otěhotnět a svěřily se do mých rukou.

 

 

V současné době svou duchovní pomoc lidem, realizuji v on-line internetové poradně andělských, duchovních stránek a také ve své duchovní ordinaci ve Valašském Meziříčí, kde za mnou jezdí lidičky na terapie.

 

Náplní mých terapií jsou :

REGRESNÍ TEAPIE, REFLEXNÍ TERAPIE, METODA EFT, FASTER EFT, NUMEROLOGIE, AUTOMATICKÁ KRESBA A PÍSMO, VÝKLAD KARET, HARMONIZAČNÍ TECHNIKY, METODA DORDŽE,ZASVĚCOVÁNÍ DO ARCHANDĚLSKÝCH ENERGIÍ...

Jsem mistrem energie Miguraj, Mistrem Shambally 1024 a mám také zasvěcení do Reiky a Merkaby. Vzkazy od andělů předávám pomocí automatického písma, automatické kresby, nebo jen pouhým pohledem do karet. Velmi mi v mé práci pomáhá numerologie a také hlubinné terapie s klienty ve změněném stavu vědomí. V lednu 2012 jsem založila a také otevřela duchovní školu MONÁDA, která je pokračováním mých duchovních činností z předchozích životů. Duchovní školu navštěvuje v současné době 56 studentů. Své žáky mám velmi ráda a každý z nich se vždy stává součástí mé duchovní rodiny. Na duchovních seminářích, které už několik let organizuji, jsem potkala tolik úžasných lidí., že v každém městě, či vesničce mám alespoň jednu milující a spřízněnou dušičku.

Mým velkým koníčkem je hudba. Vydala jsem dvě CD pro děti,jsem autorkou hudby i textů a psaní písniček pro děti mě stále velmi nalňuje.. Zpěv je mým únikem z reality a ozdravným procesem mé duše.Je to předání něčeho, co vyvěrá z hloubky moji duše.

 

 

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 4
Celkem: 3240780
Měsíc: 16406
Den: 555