Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ NA DRUHOU POLOVINU ROKU 2009

25. 8. 2009

 

ObrazekMoje drahé sluníčka

Toto poselství ke mně přišlo dnes ráno. Cítila jsem naléhavost a prosbu, abychom se více spojili a tím vytvořili jakýsi most lásky, po kterém projdou další světelní pomocníci naší planetě. Na začátku roku, jsem upozorňovala na živelné katastrofy a neštěstí, která přijdou.

Téměř denně se dějí neštěstí, to vše k roku 2009 patří.

Druhá polovina roku, je ale ve znamení obnovy a máme na svém znovuzrození usilovně pracovat. Vše se urychluje. Proto i my musíme pracovat rychle. Práce s nanebevzatými mistry bude tématem na víkendový pobyt v ROKOLE. ( u Nového Města nad Metují).

Info ještě během dnešního dne bude na stránkách.

S láskou Kytička

ObrazekDrazí pomocníci světla

 

Voláme všechny duše,které se snaží šířit světlo a být požehnáním pro tento svět. Pro Vás je určeno toto poselství lásky, pokory a porozumění. Otevřete svá srdce, zbystřete své smysly, zastavte nežádoucí myšlenky. Spojte proud energií. Vaše planeta se dostává do dalšího stupně stálého zvyšování vibrací. Není dne, aby se bolestí, utrpením a smrtí, nečistily léty nanesené valy duchovní špíny a netolerance, duchovního úpadku, sebestřednosti a honbě za majetkem.Je to velmi bolestná očista, k níž jsou používány všechny prostředky a nástroje.Oheň, voda, vzduch, se ve své síle neustále prolíná a stává se nekontrolovatelnou silou a tak každý den přináší nejistotu a obavy. Léčivé energie, které jsou k Vaší planetě neustále posílány, využíváte tak málo, že nestačí k Vaší obnově a záchraně. Boží plán a očistný proces Země, je již v plynulém proudu. Není dne, abychom neposílali další posly světla a míru.

Tak, jak se přibližuje Boží spravedlnost,přibližují se k Vám i vesmírná tělesa, hrozící nákazy, neštěstí i přírodní katastrofy. Nelze už zastavit to, co bylo započato. Lze ale zmírňovat následky špatné cesty lidstva. Práce s Vyšší energií, která neustále léči Vaše jemnohmotná i fyzická těla,to je záměr, který vytvoří spojení mezi Vámi pomocníky nás světelných mistrů.Neustále dohlížíme a pomáháme. Vaše zavolání je signál pro přínos další léčivé energie Zemi. Hlas, který nás volá, je cestou k uzdravení. Láskyplné paprsky, které mezi Vámi proudí, ty přenádherné záblesky čisté energie, když se milujete navzájem, to jsou mosty, po kterých přicházíme. Napojte se na naši lásku, na čistou lásku Stvořitele jež je tvůrcem všeho. Nezastavujte se v cestě k lásce a znovuzrození.

Energie od nanebevzatých Mistrů světla je stále s Vámi. Paprsky, které teď proudí ve Vašich energetických tělech, ať rozsvěcují další světla.

Ve všem Vám budeme pomáhat. Vaše prosby jsou zdrojem šíření naší energie. Stále málo prosíte. Tolik Vás milujeme a chráníme Vaše kroky. Energie Ježíše je neustále přítomná u každého z Vás. Požádejte o jeho světelný paprsek, který je začátkem i koncem Stvoření. Otevřete oči, aby jste viděli lásku. Odkryjte uši, aby jste slyšeli Boží slovo. Nastavte dlaně a přijměte lásku svého nebeského otce. Otevřete srdce a posílejte lásku na všechny strany vesmíru. Do všech příbytků. Proste o lásku, příjímejte ji jako světelný záblesk, který promění a vyléčí Vaši duši. Zatím nemáte léky na všechna onemocnění těla. Máte ale mocný lék na nemoc Vaší duše a nemoc planety. Tím lékem je láska. Milujte stejně, jako my. Láska andělů je jako vánek, který proletí kolem vás a všechno, co mu stojí v cestě obejme. Bez rozdílu. I Vy tak milujte. Buďte vánkem, který osvěží.
                         Vaši rádci a pomocníci světla
 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

trochu mně z toho mrazí

(Janka, 25. 8. 2009 12:02)

Kytičko,je to opravdu tak. Jsme očišťování všemi prostředky
Oheň - obrovské požáry(loni Chorvatsko, letos Řecko).
Voda - povodně jaké lidi nepamatují (mimochodem i na Moravě)
Vzduch - letos je jedno letecké neštěstí za druhým. V minulém víkendu se zřítilo několik menších letadel.
Když tak nad tím přemýšlím, není dne, aby se něco nedělo.
Budu určitě posílat lásku naší planetě, i každému človíčkovi.
Janka

Posolstvo

(Anka M, 25. 8. 2009 11:51)

Drahá Kytička,s láskou Ti ďakujem za toto posolstvo ktoré si odovzdala nám všetkým ktorí navštevujú Tvoju stránku a tak si nám pripomenula dôležitosť lásky v našom živote a nutnosť s ňou denno denne pracovať,šíriť ju a odovzdávať.Milujem Vás všetkých,s láskou Anka



Archiv

Kalendář
<< květen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3265004
Měsíc: 15274
Den: 646