Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ V DUŠI OPĚT ZAČNE SVÍTIT SVĚTÝLKO II. - A MIMINKO JE NA SVĚTĚ

27. 1. 2010

Obrazek

ObrazekDnes mám moje sluníčka velkou radost, protože opět se podařilo něco moc krásného. Mirka, kterou znáte z těchto příběhů,(podepsaná jako Vendy) se přes všechny duševní útrapy a bolesti,  KLIKNĚTE ZDE    stala maminkou krásného chlapečka Románka.

Uzdravit takovou bolest není jednoduché  KLIKNĚTE ZDE – Mirka to dokázala, andílci jí pomohli uzdravit dušičku a to, o co jsme prosily, se stalo krásnou realitou . Mirka našla svou novou velkou lásku – svého partnera a jejich Románek se stal společným štěstím. Znám hodně žen, které se ze své bolesti celý život nevzpamatovaly a žijí samy, neustále provázeny trápením a vracením minulosti do svých myšlenek. Tyto ženy se už nedokázaly zamilovat a založit rodinu a být šťastné. Je velmi těžké zapomenout na někoho, koho milujete celým svým srdcem.

Zde je zprávička od Mirky:

ObrazekAhoj Kytičko, moc Tě zdravím z Českých Budějovic.
Minulý týden jsem se vrátila z porodnice. Narodil se nám krásný synek Románek téměř o dva měsíce dřív,než bylo v plánu.

Pro mě je to ten nejúžasnější tvoreček na celém světě a jsem teď tak šťastná. Věřím, že se věci dějí tak jak mají a to co mě potkalo před lety mělo být, protože teď si uvědomuji tu největší lásku, lásku k dítěti a k muži,který mě miluje a je se mnou a chtěl mít se mnou miminko od samého začátku.

Mirka

TOTO JE ROMÁNEK

 

Obrazek

 

 ROMÁNEK KRÁSNĚ SPINKÁ 

Obrazek

 

ŠŤASTNÝ TATÍNEK

 

Obrazek

No a já Kytička, jsem moc šťastná a milovanému Bohu, i andílkům s nějvětší pokorou děkuji, že k Mirce to štěstíčko tak brzy našlo cestu. Já už teď vím, že Románek nebude jediným potomkem a že Mirka bude moc šťastná žena a maminka.

S láskou Kytička

Obrazek

 

  

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratuluji

(Lidy, 14. 2. 2010 13:56)

Miminko je nádherné! Přeji rodičům ať jim Románek dělá samou radost. A ať je láska a štestí jejich hosty v domě po celý rok! :-)

krásné

(Anna, 4. 2. 2010 14:57)

příběh který jsem si dnes přečetla je opravdu krásný, Mirečka si prošla peklem aby došla k nové a silnější lásce a rodině. přeju Vám vše dobré, lásku a pevný vztah který všechno překoná. Tvá Anna.
Kytičko děkuji Ti že jsi Mirečce pomohla najít cestu životem......

Hodně Božíh požehnání

(Monika, 1. 2. 2010 20:47)

Sledovala jsem tvůj příběh od začátku a moc ti přála Boží požehnání a pomoc jeh andělů.Románek je krásnej úžasný zázrak .Moc ti t přeji Monika

Gratulace

(Monika, 31. 1. 2010 15:14)

Moc krásný chlapeček,přeju Mirečce a její rodince všechno nejlepší a hlavně spoustu lásky ze srdce Monika

Děkujeme vám všem

(Mirka, 30. 1. 2010 19:29)

Milá Kytičko, děkuji moc za Tebe a tuhle nádhernou zprávu. Když jsem viděla svoje dvě lásky upravené v srdíčkách, začala jsem štěstím plakat. Dnes celý den přemýšlím, jak namaluji nebo upravím Románkovo fotku do srdíčka, abych ji mohla pak dát velkému Románkovi k Valentýnu. A Tys mé vnitřní přání tak krásně splnila. Moc děkuji i vám všem ostatním za krásná slova. Jsem teď opravdu moc šťastná. Chtěla bych taky dodat sílu všem, kteří jsou na začátku... myslím na začátku cesty po ztrátě někoho milovaného. Není to lehké a kdo to zažil, ví o čem mluví. Já jsem opravdu nechtěla být na tomto světě a život pro mě najednou skončil. Kytička mi moc pomohla a ukázala mi cestu a začala jsem vnímat,že smrtí nic nekončí. Je to sice malá útěcha pro ty, kteří tu zůstali, ale věřte tomu, že ti co odešli, jsou pořád s vámi, i když je nevidíte. A přejí hlavně, aby ten co zůstal, byl šťastný a věřím i tomu, že se stanou andílky strážnými a pomáhají nám, to tady zvládnout a pochopit a najít si nového partnera. Nikdy na mého Peťulku nezapomenu a není den, kdy bych si na něj nevzpomněla, ale až teď vidím smysl toho všeho. Takže pokud jste někoho ztratili, bojujte a nevzdávejte to. Zase vyjde sluníčko a bude vám dobře. Mějte se krásně... a Kytičko.. děkuji, že budu mít ještě další miminko :-) Mám tě moc ráda. Mirka

Moc gratuluji

(Peťka- pírko, 29. 1. 2010 23:49)

zdravím celou rodinku,povedl se vám nádherný chlapeček..ať prožíváte jen samé štěstí..zasloužíte si ho.. váš příběh je s pohádkovým koncem..

Moc gratuluji......

(Andrea, 28. 1. 2010 13:36)

Zdravím maminku i tatínka. Máte opravdu nádherné miminko!!!Přeji Vám mnoho krásných chvil a hodně zdravíčka a pohody do dalších dní. Moc gratuluji.....
Kytičko Tobě moc děkuji za krásné doplnění příběhu...
S láskou Andrea

Přání štěstí

(Rachell, 28. 1. 2010 11:00)

Přeji Vám Mirko i celé Vaší krásné rodině, spoustu štěstí a zdraví. Gratuluji Vám, že jste se tak bolavou cestou prodrala ke štěstí, které si plně zasluhujete.

S láskou Rachell

Vše nejlepší .............

(Channah, 28. 1. 2010 10:22)

Milá Mirko, tatínku a Románku, z celého srdce vám všem přeji jen to nejlepší, život plný lásky a radosti z krásného dítěte, atˇvaše dny jsou radostné a štˇastné. Mirko, znovu jsem si přečetla Váš příběh a musím Vám napsat, že máte muj velký obdiv, je užasné, že jste tohle všechno překonala. Děkuji, že jste svým životním příběhem, ukázala spoustě lidem cestu a dodala jim sílu. S láskou objímá Channah

Též gratuluji

(Radka Aravae, 28. 1. 2010 8:35)

Mirečko, máš mc krásného chlapečka. Přeji celé Vaší rodince z celého srdce jen samou radost, lásku, zdraví a vše co si přejete. S láskou Radka Aravae

gratulace

(Šťastná Jája, 28. 1. 2010 7:41)

Milí rodiče, milý,něžný Románku. Děkuji za krásnou zprávičku,raduji se s Vámi. Přeji Vám vše dobrá, hodně štěstí, lásky, porozumění, život plný radosti.
Příjemné dny Všem lidičkám,
Jája

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3259269
Měsíc: 15451
Den: 553