Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ V DUŠI OPĚT ZAČNE SVÍTIT SVĚTÝLKO

12. 8. 2009

 

 

ObrazekVšem děvčatům, které byly na semináři v Pardubicích na podzim r. 2007, bych ráda připomněla Mirku, která vyprávěla svůj příběh o svém příteli,který náhle,nečekaně  zemřel jí v náručí. Pláč a silné emoce tohoto příběhu jistě nikdy nezapomeneme. Mirka byla opravdu ve velmi špatné psychické kondici. Všichni jsme Mirečce přáli, aby se její dušička, která nebyla schopná znovu nalézt klid, uzdravila. Neskutečný smutek, a jakýsi duchovní šok,bránil Mirce žít, vstoupit do nového vztahu, potkat novou lásku a přijmout děťátko, které se k ní chystalo. Příliš často mi psala o touze zemřít. Tehdy bylo pro Mirku nepředstavitelné, aby znovu k někomu cítila lásku a ptala se mně:“ Kytičko, jak mohu milovat, někoho jiného, aby se ke mně duše mého přítele znovu vrátila v mém dítěti?Vždyť mé srdce patří stále jen jemu. Nejraději bych umřela, abychom byli spolu.„To nesmíš udělat!!!! Nikdy by jste se nepotkali!!!!    Mirka se opravdu snažila tento krutý čas tmy, ve své duši překonat.    

Zde najdete   celý příběh.

                                                                                                                                                                                                                                                                                

 /clanky/jak-prichazi-duse-zemrelych/dalsi-neuveritelny-pribeh---laska_ktera-prekonala-smrt_ _                                                    

                                                                                                                                                                         

 Mirka je pod ním tímto příběhem podepsaná jako Vendy.                                      

                                                                                                                                                                         

 Čas moje milé sluníčka, je ale spolehlivý lékař, který hojí naše rány. A andílci jsou úžasní  pomocníci. A tak i já mám pro Vás úžasnou  zprávu:                              

Mirka se uzdravila, znovu zamilovala a pozor:                                                                                                                                                                                         

ČEKÁ  MIMINKO !!!!!!!                                                                                      

Je teď moc šťastná, jsme v kontaktu a na miminko se samozřejmě nesmírně těší. Zde je jeho první fotografie a hned po narození příjdou další. Tak se na toho malého andílka podívejte.

Obrazek

 

Není úžasný??? Pro mě je to nádherný dárek, který potěšil mé srdce. Přeji Mirečce i miminku  jen to nejlepší a prosím andílky, aby chránili maminku i děťátko.  S láskou a slzami dojetí v očích                                                                                                                    

Kytička                                                                                                                  

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Milé Mirce:-) Z celého srdce gratuluji

(Lenka,31.8.2009 1:16, 31. 8. 2009 1:25)

Slzy mi tekly po tváři,když jsem četla ten smutný Mirčin příběh o ztracené Lásce.O to víc se mé srdce radovalo i za Mirčino štěstí.Jsem moc šťastná,že našla spřízněnou duši a nosí pod srdcem nový život.(Takový malinký zázrak)Přeji Mirce i miminku jen vše dobré.Kytičko,Tobě(Vám)děkuji za to,že jste.Ráda bych se s Vámi někdy osobně setkala.Táhne mě to k Vám už delší dobu,ale zatím nenastala ta správná chvíle.Cítím,že brzy přijde a že od Vás budu mít cenné informace.Vám všem,kteří čtete tyto úžasné stránky posílám plnou náruč radosti,Lásky a štěstí.S Láskou Lenka:-)

PRO STASTNOU MIRECKU

(MILA, 27. 8. 2009 15:32)

MIRECKO NEZNAME SE ALE KDYZ CTU TVUJ PRIBEH TAK V TOM VIDIM A CITIM PRIBEH SVUJ PSALA JSEM TO I NASI MILE KYTICCE JSOU TO DVA UPLNE STEJNE PRIBEHY AZ TOMU NEMUZU VERIT. PROTO TI GRATULUJI KE KRASNEMU MIMINKU A NOVE LASCE HLAVNE HODNE ZDRAVICKA A BOZIHO POZEHNANI AT TVOJI RODINU ANDILCI OPATRUJI A VZDY JSOU U VAS KDYZ JE BUDES POTREBOVAT JSEM MOC RADA ZE JSI STASTNA ,PROTOZE JSI MOC,MOC STATECNA ZENA A TO STESTI SI ZASLOUZIS . PA PA MILA.

Bolesť duše

(Ria Angel 9, 22. 8. 2009 12:34)

Uplne chápem bolesť duše,ktorú prežívala táto mladá žena po strate milovaného človeka.Presne to som zažívala aj ja pri odchode môjho milovaného syna,ktorý tragicky zahynul.Čítam Kytickine odpovede,je nádherné ako pomáha nešťastným dušiam,lieči ich bolesť.Aj mne Kytička pomáha,tým aká je neuveriteľne láskavá,chápava,asertívna,s krásnou čistou dušou.Mám pocit,že je to sám anjel,kto odpovedá a pomáha nám biednym.Vo všetkom jej dávam za pravdu.Chce to len čas a Božiu pomoc.Vieru,pokoru a milosrdenstvo,že zasa bude dobre.Pán Boh zaplať za Teba Kytičko,že si.

:-)

(Lidy, 19. 8. 2009 23:18)

Milé slečně přeji zdravé miminko :-) Přečetla jsem si její příběh, je dojemný a smutný...

Blahopřání

(Pavlína, 19. 8. 2009 16:06)

Milá Mirečko,
přeji Vám lásu a světlo. Život je úžasný... vše je úžasné.... blahopřeji

Pro MIrečku :-)

(elkan, 15. 8. 2009 12:00)

Moc Vám držím palečky , Tvoje miminko je tak nádherné !!

Pro Mirku

(Monika, 15. 8. 2009 7:34)

Mirko,tvůj příběh mě hluboce zasáhl.Moc ti přeji že si zase štastná a ze srdce ti přeji hodně Božího požehnání,lásku a Krásné zdravé miminko.Hodně štěstí Monika

to je tak krásné

(Peťulka- Pírko, 14. 8. 2009 19:52)

Já si Mirku pamatuji přesně a dokonce i z Chorvatska, takže vím, co prožívala..Proto jí ze srdce přeju zdravé miminko, krásný a šťastný vztah..miminko je úžasné, sama mám těchto foteček několik schovaných, sama mám čerstvé miminko..Tak Mirečko-hodně a hodně šťastných dní ve tvém životě!!!

Pro Mirku

(Ivana, 13. 8. 2009 15:59)

To je moc krásná zpráva. Přeji Mirce a miminku
hodně zdraví, lásky a štěstí.
Kytičko, je to úžasné!

Pro Mirku

(Ivana, 13. 8. 2009 15:54)

To je moc krásná zpráva. Přeji Mirce a miminku
hodně zdraví, lásky a štěstí.
Kytičko, je to úžasné!

Pro Mirku

(Simona, 13. 8. 2009 14:49)

Milá Mirko, osobně se sice neznáme, ale vzhledem k tomu, že i já mám už dva takové andílky, přeji Tobě i miminku jen to dobré a hlavně, ať jste spolu na cestě tímto životem šťastní a vážíte si toho, že máte jeden druhého!Děti jsou ten nejvzácnější a nejúžasnější dar!Simona

hodně štěstí....

(Anyenne, 13. 8. 2009 14:25)

Láska je opravdu věčná, láska i hory přenáší....
To co člověk cítí po přečtení všech příběhů se nedá popsat... Tak snad jen hodně štěstí Mirečce i budoucímu miminku. Ať jejich láska trvá na věky...

DOJETÍ

(Kolibřík, 13. 8. 2009 12:47)

Pláči ..... však po tvářích stékají mi slzy radosti a dojetí. Mirce i děťátku posílám lásku a vřelé objetí. A vám všem ostatním spoustu sluníčka na obloze i na duši

Úžasné

(Adrienne, 13. 8. 2009 12:16)

Môže byť ešte niečo krajšie? Aj ja posielam veľa lásky, zdravia, harmónie...prežívajte spolu neopakovateľné šťastné chvíle. Kytička, si poklad.

Poděkování

(Channah, 13. 8. 2009 10:31)

Nedá mi a já musím opět napsat, že jsi ta nejúžasnější Kytička. Moc Ti děkuji za nás za všechny, za to jak moc nám pomáháš a za to, že jsi. Mám Tě moc ráda a děkuji Bohu, že se naše cesty střetly. Posílám hodně lásky všem a mamince a miminku přeji vše nejlepší. S láskou objímá Channah.

Krásné

(Jana, 13. 8. 2009 8:18)

To je opravdu krásné, Mirku si pamatuju, myslím i ze semináře z Olomouce. Moc jí přeju hodně lásky a štěstí. Mám úplně mráz na těle, je to nádherné jak nám andílci pomáhají. Nenacházím slova. Děkuji Kytičko.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3261429
Měsíc: 15800
Den: 870