Jdi na obsah Jdi na menu

CO JE TO MANTRA. VÁNOČNÍ POSELSTVÍ OD ANDĚLŮ

19. 12. 2008

ObrazekCO JE TO MANTRA

Mantra je druh posvátného osvobozujícího zpěvu. Mantra je spojení mysli se zvukem. (Zvuk mantry).

Mantra je určité slovo, které si často opakujeme, v meditaci a podobně. A to slovo dokáže měnit naše vibrace. Už jsme si zde psali o pozitivních a negativních vibracích slov. Také v  bibli se píše toto: „Na začátku bylo SLOVO.“

Magický zvuk mantry, pomáhá léčit psychickou nerovnováhu, uvolnit mysl, zklidnit emoce a otevřít srdce. Hinduistická tradice učí, že všechny znaky světa vzešly z posvátné slabiky ÓM, která je nejmocnější mantra. Prvotní vibrací celého vesmíru.Tato slabika je téměř vždy součástí všech ostatních manter. Z této slabiky pak vzešlo slovo AMEN, které je vlastně zakončením modlitby.

Dnes mám pro Vás informaci od andělů, která přišla nejen mně, ale i ostatním lidičkám komunikujícím s jemnohmotným světem.  Slovo Děkuji je nejmocnější mantra současné doby......Na každém semináři,kde jsem hovořila  o pozitivním myšlení a zhmotňování myšlenek, jsem zdůrazňovala hluboký význam slova DĚKUJI. Na semináři v Hradčanech nám Světluška tuto pravdu vysvětlila nádherně a prostě. Světluška řekla: „ Andělé říkají, že nejmocnější mantra této doby, co se týká pomoci a obnovy naší planety je slovo DĚKUJI.

Mně už několikrát andělé žádali  o upozornění a zdůraznění slova DĚKUJI. Dokonce jsem z tohoto důvodu do programu semináře zařadila písničku o děkování. Písnička Laudeáto  sí /Děkuji/ Zazněla v Turčianských Teplicích, Brně, Hradčanech, i v Náchodě. Některé z Vás jsem požádala, aby napsali na list papíru seznam toho, za co mohou Vesmíru (Stvořiteli) být vděční, tedy děkovat.

Užívání této mantry nemusí v tomto případě být pouze otázkou meditace a hluboké změny našeho vědomí. Jde o to, zařadit toto slovo více do běžného,každodenního  života.

Dnes mám pro Vás tato slova od andělů.

Obrazek 

Milovaní, slovo, kterým vyjadřujete vděčnost je velmi prosté. Jeho vibrace jsou však nesmírně silné. Ve vděčnosti je láska. Vděčnost je pocit, který Vám uhlazuje emoce, vede Vaše myšlenky správným směrem. Otevírá Vaše srdce. Mění energetický proud. Naplňuje duši pokojem. Děkujte častěji. Děkujte za všechno dobré I zlé. Děkujte za vše, co Vás potěšilo i rozplakalo. Děkujte i za zkoušky, které Vás posílily. Děkujte za bolest, která léčí Vaše duše. Poděkujte i lidem, kteří Vám udělili lekce, a díky tomu jste došli k Vyššímu pochopení. Děkujte za situace, i když nebyly právě příjemné, protože Vám ukázaly cestu. Už víte, čemu se příště máte vyhýbat. Každý náraz ve Vašem životě (prožitá bolest,zklamání) je pouhým ukazatelem správného směru.

Každý člověk, který se na Vás usměje, který Vás tiše pozdraví a neprojde jen tak bez povšimnutí, si zaslouží Vaší vděčnost. Slovo děkuji, nemusí být proneseno nahlas, ani s obdivem. Nikdo nemusí vědět, že právě děkujete. Nejen ústa ať děkují, ale  také Vaše srdce. Ať z Vašeho srdce proudí světlo lásky a mění vibračně prostor, kde se právě nacházíte. Když Vám někdo prokáže dobrodiní, pak se neostýchejte poděkovat s náležitým důrazem. Každý sebemenší předmět darovaný s vděčností a láskou má silně pozitivní vibrace. Nenechte si ujít příležitost těchto dní a obdarujte co nejvíce duší. Obdarujte je poděkováním. Vaše slovo děkuji, možná dlouho potřebovali slyšet, aby je povzbudilo. Slovo děkuji, je jako zdroj nového života. Víte,že nevděk vládne zemí. Ale je to špatná nadvláda. Proto přišla krize, která Vás očišťuje, ale nebojte se a buďte vděční i za to. Jak jinak si lze uvědomit a pochopit správné hodnoty, než provést lidstvo těžkou dobou. Nezoufejte, nebojte se. Děkujte.

Obrazek Vaše aura mění barvy, když s láskou děkujete a my se s Vámi nesmírně radujeme. Dovolte i nám poděkovat za Vaši snahu. Za Vaši oddanost a pomoc všem duším okolo Vás. Děkujeme všem duším Míru, porozumění, tolerance a lásky.   

(poselství přijato 19.12. 2OO8. čas 11h.)   Obrazek


Děkuji z celého svého srdce všem, kteří četli tyto řádky. Posílám světlo do Vašich duší a láskyplné objetí.

S láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

děkuji

(Eva, 1. 1. 2009 23:50)

děkuji za to, že jsem z vlastní viny přišla o společnost svých dětí, které velmi miluji, děkuji za to, že mám místo nich doma člověka, který mě bije a nadává mi a obírá mě o peníze, dala jsem mu přednost před svými dětmi, dobře mi tak, jsem smutná, moc smutná, Bože prosím, pomoz mi nějak, jinak zahynu

děkuji

(Marie, 25. 12. 2008 9:45)

první, co mě napadlo, byla slova pana Karla Kryla, DĚKUJI.... a pak jsem zjistila, že jsem nebyla první... Je krásné, že vše tak krásně funguje.... děkuji s pokorou, děkuji....

DĚKUJI

(Renata, 24. 12. 2008 10:53)

Od té doby,co děkuji( srdíčkem ) za špatné zkušenosti,za bolest,za nemoc,za utrpení,musím oznámit,že bolest není bolestí,nemoc není nemocí,utrpení odchází a mění se v pozitivní vibrace plné lásky.DĚKUJI,že jsem toto mohla pocítit!!! DÍKY VÁM VŠEM !!!

D Ě K U J I

(Ludmila, 22. 12. 2008 16:36)

Děkuji Vesmíru a Bohu, Jednotě, ze které všichni pocházíme. Děkuji Zemi, která nám poskytuje krásu a útočiště při plnění našich životních úkolů. Děkuji všem lidem, kteří mi pomáhají pochopit co je správné. Děkuji sama sobě, protože se snažím dělat co cítím, že je správné. Jsem jaká jsem a to stačí.
Všem nádherným lidičkám, přeji krásné Vánoční svátky, plné pohody a lásky v kruhu svých nejbližších, to je ten nejkrásnější dárek pod stromečkem. Děkuji Bohu a andělům, že nás milují. L.

Děkuji nastotisíckrát....

(Boženka S., 20. 12. 2008 22:18)

Děkuji za splnění mých přání. Rok, který se chýlí ke konci mi připadá ještě více zázračnější než roky předešlé.Poslouchejte svoji intuici,radujte se a těšte se na dny příští.Děkuji za poslání pomáhat druhým, děkuji za mé děti, děkuji za to, že se učím zvládat emoce, děkuji za pomoc, které se mi dostalo, děkuji za výzvy, které jsem vyslyšela.Děkuji Tobě, Kytičko, za krásné stránky a za odpověd pro mého přítele.Děkuji, že se mohu stále učit. Děkuji za to, že mohu děkovat s otevřeným srdcem.....

Osvobozeni

(Beta, 20. 12. 2008 21:45)

Prave jsem objevila vasi stranku, ktera je moc hezka a plna pozitivni energie..potrebuji ji moc, proto me to asi tady pritahlo...Hledam osvobozeni od 4leteho vztahu (s zenatym muzem) ktery me neustale drzi v pasti a ja nevim jak se ozvobodit..pomuzete mi??

Děkuji...

(Reenia, 20. 12. 2008 21:27)

Děkuji....za dobré i zlé...Děkuji.. za lásku, která činí zázraky....Děkuji..všem našim ochráncům, andílkům...Děkuji...Stvořiteli...Děkuji..všem lidem i duším dobré vůle....Děkuji...svému srdci, hluboce se klanícímu světlu Kristovu....Děkuji...Kytičko, za zprostředkování nádherného poselství nám všem..

Ďakujem...

(Lucia, 20. 12. 2008 21:27)

Aj ja sa chcem pripojiť prostým ĎAKUJEM. Tebe Kytička, za Tvoju pomoc a krásne slová, celej mojej rodine za ich podporu a lásku, blízkym i vzdialenejším ľuďom za ich milé slová v najhorších časoch, všetkým milým lekárom a sestričkám (aj tým, čo neboli až takí milí...), ďakujem Pánovi za Haničku a Šimonka... ĎAKUJEM!

Poděkování všem

(Anička, 20. 12. 2008 20:35)

Mé vroucí poděkování patří stvořiteli, denně mu často děkuji i za to že smím žít a vnímat jeho lásku. Andílkům, že mě chraní a vedou mé kroky, děkuji a miluji je. Milá Kytičko, děkuji Ti z celého srdce, že jsi a já měla možnost Tě díky andílkům poznat, poděkování patří i všem lidem, kteří mají v srdci lásku a rozdávájí okolo sebe. Děkuji vám že jste. Posílám plnou náruč lásky.

Ďakujem

(staska, 20. 12. 2008 19:55)

Milá Kytičko,
ďakujem za tvoje zdelenie o najdôležitejšom slovíčku týchto dní, Ďakujem. Pri čítaní Tvojich riadkov, som si uvedomila, že asi nie je náhoda, že v poslednej dobe oveľa viac ďakujem, hovorím a myslím to úplne prirodzene behom dňa, ide to z môjho vnútra. Predtým som oveľa viac prosila. Plakala som radosťou, že prichádza pre nás krásna doba, veď slovíčko Ďakujem nás nič nestojí, vyvolá reakciu radosti a láskavosti u ľudí, ktorým sme poďakovali a vráti sa nám späť.
Kytičko, ďakujem.

Podakovanie

(Emilia, 20. 12. 2008 11:12)

Pripajam sa ku vsetkym tym krasnym slovam vdaky, zelaniam a vyznaniam a zelam Tebe, Kyticka, a vsetkym pokoj a mier v srdciach a dostatok sily ist dalej aj vtedy, ked si myslime, ze uz nevladzeme.
A este odkaz pre Anicku. Boli casy, ked som tiez ,,nemela odvahu napsat''. Tak dovol male povzbudenie...jednoducho to urob. Drzim palce!

Poďakovanie!!!

(Marianna, 20. 12. 2008 9:46)

Kytička, ďakujem Ti za slová lásky, ktoré nám venuješ a popriať krásne sviatky plné lásky, zdravia, šťastia a aby si dlho zostali medzi nami!!!!

Poděkování

(Lenka, 20. 12. 2008 9:30)

Milá kytičko,musím se také přidat a ze srdce Ti děkuji za všechno co jsi pro mne udělala.Těším se na osobní setkání.Děkuji andílkům za to,že mě přivedly na tyto stránky . Děkuji bohu ,že se probouzí stále více duší .
Přeji všem hodným lidičkám krásné,požehnané vánoce,plné lásky.

Děkuji

(Eva, 20. 12. 2008 0:32)

Děkuji nejen za tyto řádky, ale celé Vaše stránky. Děkuji za to, že mám příležitost je číst a možnost o nich vyprávět...
Děkuji za Váš čas, který nám všem zde věnujete. A dodávám, že tyto stránky jsou už více než rok léčivou oázou mé duše, balzámem mého srdce...
I já Vám přeji krásné Vánoce.

Moc děkuji....

(Danuše, 19. 12. 2008 23:19)

Děkuji za překrásné řádky, za láskyplné objetí Kytičky a za světýlko, které nám bylo posláno do našich dušiček. Děkuji andílkům, kteří nás přivedli na tyto stránky, které nám všem tolik pomáhají najít v našich dušičkách klid a mír.Jsem šťastná, že je mohu číst a přeji láskyplné vánoce všem lidičkám, kteří je našli a všem, kteří je určitě ještě najdou.Milá Kytičko, z celého srdce děkuji...

DĚKUJI...

(LEŇULU, 19. 12. 2008 20:34)

DĚKUJI ANDÍLCI,ŽE ČTU TYHLE ŘÁDKY,DĚKUJI,KYTIČKO ZA TVÉ LÁSKY PLNÉ SRDÍČKO,DĚKUJI,DĚKUJI VŠEM,ZA TO ŽE JSTE A JÁ JSEM..

První Děkuji

(Anička, 19. 12. 2008 20:20)

Milá Kytičko,

stránky čtu téměř denně a je neskutečně Krásné, kolik lásky a rad tady nacházím...
Zatím jsem ale nereagovala na žádný příspěvek, neměla odvahu napsat... Když ale čtu poselství od Andílků... musím reagovat... jednoduše, no od srdíčka hřejivé - Děkuji Ti!

Všem hodně energie a pokoj v dušičkách přeje
Anička :)

čakatelky

(EVA a MIRIAM, 19. 12. 2008 19:30)

Ďakujeme Kytička,za krásne a milé slová od Teba aj od anjeličkov,ktoré stále rozdávaš všetkým,čo to potrebujú,aj tým,čo vytrvalo čakajú na Tvoju odpoveď.Ďakujeme za to,že som objavila túto stránku,ďakujeme za to,že dávaš lásku svojimi článkami. Ďakujeme za všetko,krásne Vianoce

Děkuji

(Milada, 19. 12. 2008 17:58)

Karel Kryl - Děkuji

Stvořil Bůh, stvořil Bůh ratolest,
bych mohl věnce vázat,
děkuji, děkuji za bolest,
jež učí mne se tázat,
děkuji, děkuji za nezdar:
ten naučí mne píli,
bych mohl, bych mohl přinést dar,
byť nezbývalo síly,
děkuji, děkuji, děkuji.

Děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí,
pokoře, pokoře pro radost,
pokoře bez područí,
za slzy, za slzy děkuji:
ty naučí mne citu,
k živým, jež, k živým, jež žalují
a křičí po soucitu,
děkuji, děkuji, děkuji.

Pro touhu, pro touhu po kráse
děkuji za ošklivost,
děkuji za to, že utká se
láska a nevraživost,
pro sladkost, pro sladkost usnutí
děkuji za únavu,
děkuji za ohně vzplanutí
i za šumění splavu,
děkuji, děkuji, děkuji,

Děkuji, děkuji za žízeň,
jež slabost prozradila,
děkuji, děkuji za trýzeň,
jež zdokonalí díla,
za to, že, za to, že miluji,
byť strach mi srdce svíral,
beránku, děkuji,
marně jsi neumíral,
děkuji, děkuji, děkuji, děkuji, děkuji...

Božence

(kytička, 19. 12. 2008 17:16)

Boženko, napiš mi email. adresu.
Kytička



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3246725
Měsíc: 17105
Den: 874