Jdi na obsah Jdi na menu

CO JE TO MANTRA. VÁNOČNÍ POSELSTVÍ OD ANDĚLŮ

19. 12. 2008

ObrazekCO JE TO MANTRA

Mantra je druh posvátného osvobozujícího zpěvu. Mantra je spojení mysli se zvukem. (Zvuk mantry).

Mantra je určité slovo, které si často opakujeme, v meditaci a podobně. A to slovo dokáže měnit naše vibrace. Už jsme si zde psali o pozitivních a negativních vibracích slov. Také v  bibli se píše toto: „Na začátku bylo SLOVO.“

Magický zvuk mantry, pomáhá léčit psychickou nerovnováhu, uvolnit mysl, zklidnit emoce a otevřít srdce. Hinduistická tradice učí, že všechny znaky světa vzešly z posvátné slabiky ÓM, která je nejmocnější mantra. Prvotní vibrací celého vesmíru.Tato slabika je téměř vždy součástí všech ostatních manter. Z této slabiky pak vzešlo slovo AMEN, které je vlastně zakončením modlitby.

Dnes mám pro Vás informaci od andělů, která přišla nejen mně, ale i ostatním lidičkám komunikujícím s jemnohmotným světem.  Slovo Děkuji je nejmocnější mantra současné doby......Na každém semináři,kde jsem hovořila  o pozitivním myšlení a zhmotňování myšlenek, jsem zdůrazňovala hluboký význam slova DĚKUJI. Na semináři v Hradčanech nám Světluška tuto pravdu vysvětlila nádherně a prostě. Světluška řekla: „ Andělé říkají, že nejmocnější mantra této doby, co se týká pomoci a obnovy naší planety je slovo DĚKUJI.

Mně už několikrát andělé žádali  o upozornění a zdůraznění slova DĚKUJI. Dokonce jsem z tohoto důvodu do programu semináře zařadila písničku o děkování. Písnička Laudeáto  sí /Děkuji/ Zazněla v Turčianských Teplicích, Brně, Hradčanech, i v Náchodě. Některé z Vás jsem požádala, aby napsali na list papíru seznam toho, za co mohou Vesmíru (Stvořiteli) být vděční, tedy děkovat.

Užívání této mantry nemusí v tomto případě být pouze otázkou meditace a hluboké změny našeho vědomí. Jde o to, zařadit toto slovo více do běžného,každodenního  života.

Dnes mám pro Vás tato slova od andělů.

Obrazek 

Milovaní, slovo, kterým vyjadřujete vděčnost je velmi prosté. Jeho vibrace jsou však nesmírně silné. Ve vděčnosti je láska. Vděčnost je pocit, který Vám uhlazuje emoce, vede Vaše myšlenky správným směrem. Otevírá Vaše srdce. Mění energetický proud. Naplňuje duši pokojem. Děkujte častěji. Děkujte za všechno dobré I zlé. Děkujte za vše, co Vás potěšilo i rozplakalo. Děkujte i za zkoušky, které Vás posílily. Děkujte za bolest, která léčí Vaše duše. Poděkujte i lidem, kteří Vám udělili lekce, a díky tomu jste došli k Vyššímu pochopení. Děkujte za situace, i když nebyly právě příjemné, protože Vám ukázaly cestu. Už víte, čemu se příště máte vyhýbat. Každý náraz ve Vašem životě (prožitá bolest,zklamání) je pouhým ukazatelem správného směru.

Každý člověk, který se na Vás usměje, který Vás tiše pozdraví a neprojde jen tak bez povšimnutí, si zaslouží Vaší vděčnost. Slovo děkuji, nemusí být proneseno nahlas, ani s obdivem. Nikdo nemusí vědět, že právě děkujete. Nejen ústa ať děkují, ale  také Vaše srdce. Ať z Vašeho srdce proudí světlo lásky a mění vibračně prostor, kde se právě nacházíte. Když Vám někdo prokáže dobrodiní, pak se neostýchejte poděkovat s náležitým důrazem. Každý sebemenší předmět darovaný s vděčností a láskou má silně pozitivní vibrace. Nenechte si ujít příležitost těchto dní a obdarujte co nejvíce duší. Obdarujte je poděkováním. Vaše slovo děkuji, možná dlouho potřebovali slyšet, aby je povzbudilo. Slovo děkuji, je jako zdroj nového života. Víte,že nevděk vládne zemí. Ale je to špatná nadvláda. Proto přišla krize, která Vás očišťuje, ale nebojte se a buďte vděční i za to. Jak jinak si lze uvědomit a pochopit správné hodnoty, než provést lidstvo těžkou dobou. Nezoufejte, nebojte se. Děkujte.

Obrazek Vaše aura mění barvy, když s láskou děkujete a my se s Vámi nesmírně radujeme. Dovolte i nám poděkovat za Vaši snahu. Za Vaši oddanost a pomoc všem duším okolo Vás. Děkujeme všem duším Míru, porozumění, tolerance a lásky.   

(poselství přijato 19.12. 2OO8. čas 11h.)   Obrazek


Děkuji z celého svého srdce všem, kteří četli tyto řádky. Posílám světlo do Vašich duší a láskyplné objetí.

S láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Požehnané Vánoce!

(Boženka, 19. 12. 2008 17:15)

Děkuji Ti milá Kytičko za hřejivé slova na Tvých stránkách a přeji Ti požehnané vánoční svátky a sluníčko v duši.
Boženka M.
P.S.: Trpělivě čekám na Tvoji odpověď, kdy mě zařadíš ke "svým" děvčatům, kterým pomáháš...

Všem

(KYTIČKA, 19. 12. 2008 17:15)

Nedá mi to, abych zde nezveřejnila text jedné krásné písně Laudeáto sí

Dík za všechno, co stvořils pane
dík za teplo, když slunce plane,
dík za vodu a vánek svěží, moře hory,
za hudbu z věží
Laudeáto sí (děkuji)

Dík za vesmír, planetu zemi,
dík za chvíle, kdy dobře je mi,
za přírodu, když všechno vzkvétá,
moře, hory, za krásu světa.
Laudeáto sí (děkuji)

Za to všechno, díky vzdáváme,
spolu v lásce, Tobě zpíváme,
ať každý z nás z blízka i z dáli,
celým srdcem, Tě pane chválí.
Laudeáto si. (děkuji)

Já děkuji všem za krásná slova a podporu.
Mám Vás ráda.
S láskou Kytička

Krásné Vánoce

(Marie, 19. 12. 2008 16:56)

Milá Kytičko,
díky za to, že jsi! Díky za všechno, co obětavě pro tolik lidí děláš. Přeji Ti krásné a pohodové Vánoce uprostřed Tvých nejbližších, hodně lásky a štěstí ve Tvém veškerém konání.
S láskou Marie

Poděkování Kytičce

(Věra, 19. 12. 2008 16:55)

Děkuji, že můžu vstoupit do světa lásky a porozumění. Děkuji, že můžu přijímat lásku a souznění srdcí. Děkuji za vše krásné, co mě obohacuje díky Tobě Kytičko.

Velké díky

(Katka, 19. 12. 2008 16:50)

Napadlo mě tolik věcí, za které bych chtěla poděkovat, že je tu nemohu ani všechny vypsat. Proto mnohokrát DĚKUJI za vše a za všechny.
S přáním láskyplných vánočních svátků a šťastně prožitého roku 2009
Katka :)

Poděkování

(Marie, 19. 12. 2008 16:24)

Milá Kytičko, i já Ti upřimně, a ze srdce moc děkuji, za Tvé krásné a velmi poučné rady. Pomoc a čas, který nám Všem s láskou věnuješ. Ještě jednou DĚKUJI!!!!
Krásné Vánoce Kytičce a Všem lidičkám:-)

Děkuji za Chorvatsko I.turnus

(Pavla, 19. 12. 2008 16:17)

Zlatá Kytičko, a děvčátka z 1. turnusu. Děkuji za krásné chvíle z Chorvatska a za přátelství spřízněných dušiček, které jsem tam získala. Dodnes z těch časů čerpám radostnou energii.. a povídáme si všichni spolu. Jsem za ta setkání moc vděčná!! :* :)

Děkování

(Květa, 19. 12. 2008 15:50)

S nekonečnou láskou v srdci i v duši přeji všem, kteří navštěvují Kytiččiny stránky krásné, láskou, vděkem a pokorou protkané vánoční svátky a samé zdraví, štěstí, lásku v roce 2009. Tobě, naše krásná Kytičko,chci říci, že Tě máme všichni rádi a děkujeme, děkujeme, děkujeme, za to, že jsi s námi. V těžkých chvílích jsi naším sluníčkem, světlem, životem, pohlazením, prostě vším. Těším se na setkání Tvoje Květinka

Poďakovanie

(Vierka, 19. 12. 2008 15:22)

)Dakujem za to,že som si dnes našla čas a natrafila som na Teba Kytičko.Ďakujem za to,že ešte sa možem poučit a to slovičko ďakujem s láskou a vrúcnosťou vysloviť častejšie ako doteraz..všetkým vám ďakujem a prajem požehnané Vianoce.

Krásné Vánoce Kytičce!!!!.

(Libuše,Brno, 19. 12. 2008 14:53)

Kytičko děkuji za seminář v Brně v listopadu,andílci mi pomáhají,prosím je a děkuji jim za to,že moji Peťulku objímají a chrání,když už to nemůžu dělat sama!
Děkuji Vám Kytičko a věřím,že dušička mé Peťulky za mnou brzy přijde a dá mně vědět,že je jí dobře.Moc mi chybí,ale jsem hrdá na to jaká byla,děkuji jí za to,že se mnou byla 25 roků !!!!Měla jsem krásnou dceru -krásného člověka!

Libuše

děkuji

(heřmánek, 19. 12. 2008 13:51)

Milá Kytičko,
právě jsem si přečetla Tvůj článek, který mi nastavil zrcadlo.Přiznám se bez mučení, že sice děkuji, ale že bych to kouzelné slovíčko mohla používat častěji. Také jsem si uvědomila, že mi to zrcadlo, nevědomky, nastavuje i můj šéf. Ten děkuje pořád a za každou drobnost.Je to velice hodný člověk, takového šéfa jsem ještě neměla.
tak že ještě jednou. Ze srdce děkuji za Tvůj článek a za to, že jsi. Nádherné vánoce, milá Kytičko.
heřmánek

Děkuji

(Pavla1, 19. 12. 2008 13:42)

Děkuji Vám, za to, že jste.



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3262019
Měsíc: 15802
Den: 632