Jdi na obsah Jdi na menu

TRÉNINK DUŠE 5 JAK SE ZBAVIT FINANČNÍHO ZÁTÍŽENÍ KARMY

20. 10. 2008

Trénink duše č. 5

 

    Změnit svůj vnitřní postoj v určité oblasti

 Změnit svůj vnitřní postoj, v každém případě znamená změnit své myšlenky.
Když se nám dlouhodobě nedaří měnit finanční situaci pozitivním směrem,
často přicházejí myšlenky typu : „Já si asi nezasloužím lepší život“.
„Jsem smolař“. „Mně se peníze nedrží“  atd. Hodně záporné vibrace má věta
„To se může stát, jenom mně“. Touto větou, jako bychom si na sebe stahovali další negativní události a přivolávali na svou hlavu další potíže, protože o sobě tvrdíme, že my jsme ti nejhorší. Nám se dějí ty nejstrašnější věci. A tím vlastně vysíláme nevědomky svůj požadavek do Vesmíru. Blokujeme si tímto negativním myšlením schopnost přijímat pozitivní události, které náš život mohou změnit.

Často už to dochází tak daleko, že se neumíme radovat z věcí, které si koupíme, protože si říkáme, že peníze, které jsme za danou věc zaplatili, nám budou někde chybět. A tím přivoláváme tuto situaci.

Pokud si upřímně přejeme naši situaci změnit, musíme se těchto černých myšlenek zbavit. Co ale dělat, když je najednou máme před očima? Pokud se nám tyto myšlenky vynořují a stále nás obtěžují, představíme si, že tyto negativní věty přeškrtneme. Zrušíme je. Představíme si jednoduše velké černé písmeno  X  které zruší tyto destruktivní myšlenkové pochody. Pak si představíme,že v naší hlavě je bílé promítací plátno.Představíme si velkou gumu, kterou vygumujeme všechno, co je na plátně napsané a píšeme tam pouze pozitivní věty. Ihned si nahlas řekneme nějakou pozitivní afirmaci, abychom se ujistili,že v našem podvědomí, proběhl myšlenkový úklid.

 „Zasloužím si, aby se mi dařilo ve všech směrech lépe a lépe“

„Mé finanční potřeby jsou plně uspokojovány „

„S radostí přijímám zlepšení mé finanční situace“

„Přijímám do svého života nové příležitosti, které mně povedou k zlepšení finanční

situace“

 Dnešní úkol:
Pokud jsme správně pracovali, dnes už jsme vnitřně přesvědčeni, že si zasloužíme mít
se lépe. Snažíme se napravit chyby, prosili jsme o očištění karmy a udělali jsme myšlenkový úklid, darovali jsme něco, co máme rádi, abychom se zbavili závislosti na hmotných věcech. Dnes si musíme udělat všichni nějakou radost. Dnešní úkol je
koupit si něco,o čem jsme přesvědčení,že nás to potěší a udělá  nám to radost. Bude to jen pro nás. Ať už je to parfém, knížka, nebo svetřík, dnes budeme prožívat radost. Neřešme
otázku, zda nám tato koupě nějakým způsobem nabourá finanční rozpočet. Musíme
být niterně přesvědčení, že peníze, které jsme za dárek sobě zaplatili, odněkud přijdou zpět. Zkrátka vyšleme signál, že toto je dárek pro nás, za naše úsilí, a my si zasloužíme být obdarováni. Dnes si zakoupený předmět postavíme před sebe, potěšíme se pohledem, že jsme dokázali přesvědčit sami sebe o tom, že My za to stojíme. Poprosme anděly, aby nám pomohli. Aby nám dali dárek.Nikdo nezná naše myšlenkové pochody lépe jako
Bůh, andělé a  my. A my už víme,že nastala pozitivní změna a musíme se za to odměnit. Udělejme to s radostí. Bez výčitek.

A to je důvod poděkovat sami sobě, Stvořiteli, andělům a  celému Vesmíru.

 „Miluji a přijímám tu bytost, kterou jsem, a ať už jsem kýmkoliv, stačí to.“

 „Můj život je požehnaný a já jsem za něj nesmírně vděčná(ý)“

 „Děkuji Stvořiteli a andělům za to, že mi pomáhají uspokojit všechny mé finanční
  potřeby“

 Všem, kteří se zapojují do Tréninku duše, posílám světýlko do dušičky a vysílám do vesmíru přání  a myšlenku 

NÁM VŠEM SE DAŘÍ LÉPE A LÉPE. JSME ŚTASTNI V TOMTO I PŘÍŠTÍM OKAMŽIKU, PROTOŽE CÍTÍME JAK NÁM STVOŘITEL A ANDĚLÉ POMÁHAJÍ.

 S laskou Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Veľká vďaka:-)))

(Petra, 16. 5. 2011 19:22)

Ahoj Kytička, k týmto stránkam som sa dostala vďaka jednej pani liečiteľky, kt. mi úplne zmenila môj spôsob myslenia a celý život. Som jej za to veľmi vďačná a aj Tebe za veľké povzbudenia a pohladenia na duši. Už dlhšie sa snažím prispieť veľkým poďakovaním, a už som to dlhšie nevydržala.....z celého srdca ďakujem a úprimne Vám prajem všetko len to najlepšie, veľa veľa lásky a spokojnosti. Tieto stránky ma len utvrdzujú v tom, že stále existuje dobro a veľa svetla na našej krásnej planéte.

děkuju

(Šárka, 20. 6. 2009 21:49)

Děkuju... prožívám hektické období, hodně pracuji a trochu mě to stravuje...šla jsem naslepo a ejhle, teď vím, že jsem si potřebovala číst tyto řádky. Andělé mě vedli :-)Moc jim děkuji! A ještě něco - právě přemýšlím nad parfémem. Je to věc, která mi opravdu udělá radost - krásná vůně. A po přečtení Tvých řádek už se nebojím udělat si radost. Děkuji, opravdu ti z celého srdce děkuji za ta pozitivní slova.

Vizualizace

(Milada, 20. 11. 2008 10:56)

Ahoj Kytičko Objevila jsem tvé stránky Duchovní pomoc a je to supr. Mám ale problém z vizualizací. Vím že si máme představova věci které chceme mít ale nevím jak to dokázat. Ať se snažím jak chci. Můžeš mi poradit co s tím. Milada

Funguje to

(Lucia, 25. 10. 2008 16:17)

Milá Kytička a všetci účastníci tréningu duše!

Najprv by som sa ti chcela poďakovať za to, že sa o nás tak staráš a pomáhaš nám. Kúpila som si červenú peňaženku a urobila som všetky kroky tréningu duše. Zmený sa už začali diať. Tak poprvé, podarilo sa mi získať privátny úver na byt. Je to ako zázrak pre našu rodinu, lebo sme piati a bývame na 40 m štvorcových. Teraz sa to zmení. Po druhé, tento týždeň som úplnou náhodou získala nového zákazníka, čo nám výrazne zlapší finančnú situáciu. Skrátka je to skvelé.Všetkým želám len to najlepšie.

S láskou
Lucia

záclonka

(Lenka A, 23. 10. 2008 7:56)

Milá kytičko,protože nás tu píše Lenek víc tak si budu dávat A.
A teď už delší dobu se mě líbila krásná záclonka,tak jsem si řekla,,někdy,,si ji koupím.Ale hned po přečtení tré. 5 jsem si ji koupila a hned ten den,ke mě ty penízky přišly zpátky,prodávám a zadařilo se mě. Jsem vnitřně přesvědčena ,že to bylo tím jak moc jsem tomu věřila.A ještě něco ,je úžasné vědět,že někdo -andílci se o nás starají,ale musíme si to i zasloužit,tím myslím být pozitivní a být vnitřně čistí.Děkuji a všem držím palečky.Lenka.A.

odmena

(nora, 22. 10. 2008 18:31)

Ahojky Kytičko,
predstav si, že dnes som si kúpila čižmičky, len tak pre radosť, prišla som domov, otvorila Tvoju stránku a tam som sa dočítala, že si mám urobiť radosť. Díky, už asi myšlienkami čítam Tvoje články.

už mám splněno :o)

(Kopretina, 20. 10. 2008 20:05)

Sluníčko moje,
chtěla jsem Ti napsat hned ráno, že tento úkol se Ti opravdu povedl a hlavně, že je (tak jako všechno) skvěle načasován...Ačkoliv jsem po napsání 4.tréninku rozdala pár věciček, které jsem měla ráda, pořád jsem neměla pocit, že je to to pravé. Až jsem nečekaně dostala nabídku jet minulou sobotu na výlet. Napadlo mě navštívit kamarádku, kterou jsem rok neviděla. Ráno, těsně před odjezdem jsem očima zavadila o náramek, který jsem si koupila v Bulharsku.Nasadila jsem si ho automaticky na ruku, protože ho mám moc ráda,ale hned mě napadlo, že ho mám dát své kamarádce! Schovala jsem si ho do kabelky a po cestě jsem se s ním rozloučila...Koupila jsem jich asi 6 a všechny rozdala, ale tento byl můj už od první chvíle, kdy jsem ho spatřila. Bylo to trochu bolestné…
A ejhle, hned v pondělí tady máme další úkol! Jako by jsi na mě čekala :o) Ale teď to nejlepší- z práce jsem šla kolem knihkupectví a jen tak jsem mrkla do výkladu. Koukala tam na mě knížka od Doreen Virtue - Setkání s Anděly. Vůbec jsem neváhala! Mé toužebné prosby jsou- poznat se se svým andělem a mí ochránci mě tak pěkně vedou….
Děkuji Ti Kytičko, že můžu prožívat tak nádherné chvíle.
S láskou,Mirka ( už se na Tebe moc těším do Brna)

:-))

(Jana, 20. 10. 2008 18:43)

Ahoj Kytičko,
tak nevím, že by u mě zafungovala intuice? Dnes jsem byla na školení v Olomouci a hrozně se mi tam líbil jeden šátek, chtěla jsem si ho koupit, ale pak jsem si říkala, aby mi ty penízky někde nechyběly. Když jsem jela tramvají zpátky, ještě tam byl, tak bylo rozhodnuto. Už ho mám opraný a zítra ho budu mít na krku :-)). A mám velkou radost, že jsem si ho nakonec koupila. A ještě něco, ještě jsem dostala na něj slevu 50%. Děkuju Ti. Jana

poděkování

(Marie, 20. 10. 2008 13:19)

Milá Kytičko,moc Ti děkuji za treningy duše v této poslední jsem se poznala celá poslední dobou mě ta negativita uplně pohltila,srdce mám sevřené bolestí a strachem,ale po přečtení tréningu duše č. 5 se mě dost ulevilo moc a moc ti za všechno děkuji jsi sluníčko,které nám pomáhá v bolesti i trápení ještě jednou s láskou děkuji Marie

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3261129
Měsíc: 15645
Den: 851