Jdi na obsah Jdi na menu

TRÉNINK DUŠE 3. - JAK SE ZBAVIT FINANČNÍHO ZÁTÍŽENÍ KARMY

8. 9. 2008


ObrazekTrénink duše Část 3.¨-
-         Odžít si pocity, které mně pomohou pochopit určité    situace(lítost)

Každá duše, která má ve směru financí a hmotného majetku zatíženou karmu, si do života nese v podvědomí informaci, že její život nebude snadný. Že všechno, co získá, bude muset tvrdě a někdy několikanásobně zaplatit. Někdy jsou to opravdu zvláštní situace, kdy člověk přichází tak propletenou souhrou( na první pohled náhodných událostí) o střechu nad hlavou, o vydělané peníze, o práci, auto a podobně. Tyto situace se opakují. Člověk začíná být vnitřně přesvědčen, že si nezaslouží, aby se mu dařilo lépe a tím si negativně programuje další léta strádání a těžké finanční krize. Naše myšlenky mají velkou sílu, mění naše vibrace a svými vibracemi přivoláváme další události. Všechno, co se nám děje, nás má vést k myšlence, uspořádat si správně svůj žebříček hodnot. Kdysi v minulosti jsme dělali chyby, protože náš žebříček hodnot nebyl správně uspořádán. Proto by vždy na prvním místě měly být hodnoty nemateriálního charakteru (láska, vztahy s lidmi, poctivost,spravedlnost)  a pak teprve ty materiální. A tak znám lidi,kteří se vnitřně sice velmi trápí soužitím s partnerem. Ale „nemohou odejít“!! Mají totiž společný dům, a o ten nemohou přece přijít. A tak raději žijí v hádkách, nenávisti, ale svůj majetek neopustí. Kolik nenávisti vzniká mezi sourozenci kvůli dědictví, to zde ani raději nebudu popisovat.Celé desítky let spolu nepromluví jen kvůli tomu, že od rodičů dostali z jejich pohledu méně než ten druhý.

Znám osobně ženu, která řekla své tchýni, že pokud jí neodkáže svůj šicí stroj (byla to starožitnost), tak jí nepůjde na pohřeb.
Snažme se odpoutat od majetkových vazeb. „Ten dům NIKDY  neprodám . To se stane jen přes mou mrtvolu!!!
To jsou věty, které nám dokážou zamíchat s osudem, ale i se zdravím. Nelpěme už na ničem. Klid nám může přinést pouze myšlenka, že není důležité kolik toho máme, ale jak s tím, co máme dokážeme naložit. Co když ale stojíme opravdu na hranici bídy??Co když se strachem čekáme až u našich dveří zazvoní ten obávaný pán s Exekučním výměrem a položí nás opět na lopatky?  

Afirmace:

S kuráží a láskou najdu na každou překážku řešení 

Prosba:
Prosím Stvořitele a anděly, aby mi pomohli v řešení, mé  finančních situace.
Už vím, že není důležité obklopit se věcmi, ale lidmi, které milujeme, a kteří mi ochotně pomohou najít cestu. Prosím, aby se mi každý, kdo může mít z mé práce užitek ozval hned dnes. S otevřenou náručí do svého života uvítám nové lidi a příležitosti.

Jsem ochoten(a) zbavit se negativních myšlenek, skutků i přesvědčení,která mně do dnešního dne svazovala. Zasloužím si to nejlepší.

Děkuji

Úkol na dnešní den:

1. krok. Bilance

Napíšeme si měsíční předpokládané příjmy a výdaje.

2. krok. Náš plán

Vezmeme tužku a napíšeme, co si přejeme změnit do nejbližších šesti měsíců.

Např. Najít si práci. Najít lépe placenou práci. Zvýšit příjem( o …Kč)   Zbavit se finančních závazků, které nás nejvíce tíží. atd.

 3. krok

Vizualizace

Zavřeme oči. Jsme o šest měsíců dál v časové linii. Představíme si sami sebe, jak jsme spokojení a naplnění radostí. Vše, co jsme si naplánovali, se splnilo. Všechno jsme chtěli jsme dokázali. Naše finanční situace je stále lepší a my cítíme vnitřní klid.

 4. Krok

Dnes uděláme všichni společně úklid ve své koupelně. Není důležité, zda je to nutné!! Zkrátka ho uděláme. Protože my jsme odhodlaní změnit svůj život. Naše myšlenky plynou jedním směrem.
Dnes večer si uděláme vonnou koupel při svíčkách. A budeme myslet na to, jak pozitivní změny se v našem životě dějí.Představujme si vlastní spokojenost a klid v duši. Představujme si lidi, kterým budeme finančně pomáhat. Protože  nám se už dnes, teď v tuto sekundu daří mnohem lépe. Pokud nemáme vanu, tak si zapálíme svíčku a necháme se omývat proudem sprchy a představíme si, jak voda smývá všechny naše viny a omyly,které vedly ke ztrátě financí. Dnes začínáme znovu.

 Můj život je požehnaný a já jsem za něj nesmírně vděčná!!

 Každým dnem se mi daří lépe a lépe.

     
Dnes v 11:33

EMAIL, KTERÝ MI PŘIŠEL PÁR SEKUND  PŘED ZVEŘEJNĚNÍM TRÉNINKU DUŠE Č. 3.

 Ahojky Kytičko,
dávno sme spolu nekomunikovali. Ako si sa mala? Píšem Ti, lebo sa mi s Tebou snívalo. Prišla som do nejakého domu so svojím bývalým spolužiakom a mladou ženou ktorú nepoznám. Stála si v obývačke a podávala si mi nejaký zošit a povedala si mi, že tieto 3 veci si opíš, riaď sa nimi, budeš ich potrebovať a viac si nepamätám. Neviem čo to znamená, ale musela som Ti to napísať. Prajem Ti veľa krásnych dní
Nora

 

 
Moje zlatíčko,
 to je hodně zvláštní, co mi píšeš, neboť právě ve chvíli, kdy mi přišel Tvůj email, tak jsem zveřejnila na stránkách třetí díl  Tréninku duše. Na stránkách jsou tři díly. Ty si máš opsat tři věci. Andílci už to jasněji naznačit nemohli. Zřejmě něco z toho, co je tam zveřejněno, nemáš ještě zpracované a je to pro Tebe důležité.Tak na to mrkni, neboť Tvůj duchovní průvodce, Ti chce pomoci pochopit to, co si máš ještě odžít a pochopit.Jeho pomoc směřuje k Tobě. Tady alespoň vidíš, jak moc andílkům na Tvé cestě záleží. Posílám Ti světýlko a moc Tě objímám.
S láskou Kytička


dnes v 13:44

Kytičko,
prečítala som si tretí diel a ako by som ho bola písala ja. Všetko čo cítim je tam. Stále sa mi stáva, že keď už mám pocit že som nad vodou, tak niekto ma potopí a ja zas ťažko vyplávam. Už dlhší čas hľadám prácu ktorá by ma naplňala a stále nič a nič. Začínam s treningom duše a určite sa ozvem (viem, že toho máš veľa). A ako to vyzerá so Slovenskom? Kedy prídeš? Stretnutie v Trenčíne bolo fantastické. Určite by som chcela pokračovať. Teším sa na Teba.

Nora

Komentáře

Přehled komentářů

Pozastavení komentářů

(KYTIČKA, 8. 9. 2008 19:19)

Jelikož Neffiti zde neustále uráží a obviňuje,já opravdu nehodlám tady milé dušičky číst Vaše dohadování a osočování a pozastavuji komentáře. Chtěla bych poděkovat Lence a Hance, za to, že se zastaly slušnosti. Neffi bych chtěla vzkázat, že by se měla naučit lidi neurážet a prosila bych jí, aby mně už nekontaktovala. Všechny její vzkazy a emaily budou bez přečtení smazány. Pokud jí i nadále kontaktují nižžší duchovní bytosti, jak mi popisovala, jistě to má svojí příčinu.
Kytička

Díky

(Jana, 8. 9. 2008 14:31)

Jé Kytičko, tak teď se něco stalo napsala jsem ještě něco sem do komentářů a nešlo to odeslat. Jen jsem chtěla napsat, že ti moc a moc děkuju. Moc mi chybí osobní kontakt s tebou, chtěla bych jet do té Opavy, ale nevím jestli si sama troufnu autem. Moc bych chtěla jet, ale nechci plašit ať to nedopadne jako s Čerťákem. Ještě bych něco takového potřebovala na vztahy :-)).

Janě

(KYTIČKA, 8. 9. 2008 14:03)

Jani, vidíš, že andílci sami vedou duše k tomuto tréninku a pomáhají přivést Ty, kteří to potřebují.
Třeba pomocí snů a různých vizí.
Taky mám krásný pocit.A myslím,že s tímto tréninkem ještě zažijeme společně hodně zvláštních věcí a překvapení. Také určitě uděláme společný víkendový pobyt. A mám ještě mnoho dalších plánů.
Kytička

Díky

(Jana, 8. 9. 2008 12:57)

Milá Kytičko,
jen ti chci napsat, že jsem se také zapojila do práce na své finanční situaci,zatím jsem nepsala, ale dnes když pročítám tento 3. krok ..., musím ti napsat. Cítím v sobě strašné štěstí a lásku a kolem sebe strašně krásnou vůni. Cítím se nádherně. Děkuji Ti.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3260891
Měsíc: 15600
Den: 777