Jdi na obsah Jdi na menu

TRÉNINK DUŠE č.1. - JAK SE ZBAVIT FINANČNÍHO ZÁTÍŽENÍ KARMY

2. 9. 2008

ObrazekKytičko, Tvé stránky jsem objevila nedávno.To je tak něco úžasného.Dozvídáme se zde tolik věcí, které si často ani nemáme kde přečíst.Nevadí, když si nějaké Tvé odpovědi vytisknu?Tvé stránky opravdu vyzařují tolik energie a lásky... Prosím však o odpověď na toto.Někde jsem tu četla o červené peněžence, která s pomocí určitých rituálů přinese penízky.Nemohu však najít žádný rituál nebo mantry. Asi se špatně dívám.Můžeš, prosím, se ještě k tomuto tématu vrátit?
Moc a moc děkuji za sebe i druhé.
Přeji Tobě a všem dobrým bytostem na této zemi hodně Lásky...

Alena

Chtěla jsem Tě poprosit, jestli bys mi mohla také poslat afirmace ohledně financí, jak o nich píší paní na Tvých web-stránkách, abychom s přítelem zkusili touto cestou požádat o pomoc. S přítelem bychom se chtěli usadit a v budoucnu založit rodinu, ale bohužel nám chybí peníze, abychom si mohli bydlení pořídit.
Já jsem si hodně peněz ušetřila, ale okradl mě o ně EX (sňatkový podvodník,
jak jsem Ti o tom níže psala), takže musím začít znovu od piky a i když se snažíme maximálně šetřit, tak to nejde tak rychle, abychom si bydleníčko mohli v nejbližší době pořídit. A tak ve svých 33 letech pořád bydlím u rodičů a stejně tak přítel a hledáme řešení, jak to v blížké budoucnosti budeme řešit.
Věříme pevně, že se nám to podaří uskutečnit ! a představujeme si - vizualizujeme si malý domeček,kde budeme šťastně žít už i s miminkem. :-)Začala jsem i sázet sportku,
co kdyby se na nás chtělo náhodou štěstíčko usmát. Netoužíme být bůhvíjak bohatí,
potřebujeme hlavně na to bydleníčko.

M.

Milá Kytičko,taky prosím,dej na stránky afirmace na zlepšení financí.Děkuji a posílám hodně lásky a sluníčka.Měj se moc krásně.
Anička

Zajimavé, koukám na ten článek s otevřenou pusou. Já sice nevím, co ta červená peněženka znamená. Nikdy jsem o tom neslyšela. Zaujalo mě to, protože víc jak před 2 lety jsem "vybočila z řady" a koupila si novou.. ČERVENOU. A v podstatě i do tohoto období se datuje zdvoj až ztrojnásobení mých příjmů. A tím pádem i možnost dávat penízky dál. Na tom něco bude .. ;)
Pavla

Milá kytičko,mám prosbu,mohla by si napsat afimace na zlepšení finanční situace reaguji na přísp. 6.6. ohledně financí,z celého srdce děkuji.
Lenka.

Milé sluníčka,

Píšete mi Vaše prosby, které se dotýkají citlivé záležitosti našeho života - FINANCÍ.
Chtěli byste nějaký univerzální návod, který bych Vám zde velmi ráda napsala, ale není to otázka jednoho článku. Je to složitější. A tak ke mně přišly informace, které se Vám budu snažit předávat.  Každý z nás řeší jinou slabou stránku své duše. A proto je náprava finanční karmy záležitosti osobní a u každého musí být i individuální řešení. Existují však pravidla, kterými bychom se měli řídit, abychom tuto situaci výrazně zlepšili. A zde už může být jakýsi univerzální návod pro všechny, (kteří cítí, že to potřebují), jak vylepšit svou materiální stránku. A proto bych zde na těchto stránkách chtěla dnešním dnem 2.září 2008 zahájit  TRÉNINK DUŠE – pro všechny, kteří cítí, že to potřebují.

Budete tu pravidelně nacházet jednotlivé části tohoto tréninku a všichni společně se budeme snažit zvládnout negativní dopady minulosti, na náš současný život.

Budeme si zde sdělovat své zkušenosti a vzájemně se alespoň slovně podporovat.

Přeji nám všem hodně úspěchů a ať nám andílci pomáhají.

S láskou Kytička

Část 1. /2.září 2008/
První otázka, na kterou je nutné si odpovědět, je velmi důležitá.

Jak se projevuje zátěž karmy ve finanční oblasti, jak to poznám??

Pokud mám finanční zátěž karmy ,dějí se v mém životě tyto věci,přicházejí tyto pocity.

  1. Peníze sice vydělám, ale vždy o ně nějakým způsobem přijdu.
  2. Často potkávám lidi, kteří řeší podobnou situaci.
  3. Mám často neklidný spánek a řeším peníze.
  4. Má budoucnost je opředená strachem a otázkami: „Jak to finančně zvládnu?
  5. Mám pocit, že si nezasloužím žít lépe.
  6. Mám pocit, že co se týká peněz, jsem neschopný.
  7. Když se mi podaří našetřit určitý obnos, přijde nečekaná událost,o vše přijdu.
  8. Neumím se finančně řádně ohodnotit a často pracuji pod svoji cenu.
  9. Vím,že co se týká peněz už dlouhodobě se mi nedaří a jsem smolař.
  10. Tyto situace nastaly, když jsem ve svém životě potkal(a) určitou osobu.
  11. Všechny tyto události ke mně přišly s mým novým životním partnerem.

 Každá zátěž karmy má svoji příčinu. Odstranit zátěž karmy znamená :

-         Pochopit proč se to děje?

-         Odžít si pocity, které mně pomohou pochopit určité situace(lítost)

-         Napravit chyby

-         Změnit svůj vnitřní postoj v určité oblasti

-         Odstranit závislost na určitých věcech

-         Prosit Stvořitele a anděly o narovnání naši karmy a vyrovnání dluhů

 Úkol na dnešní den –

Odpovědět na všech jedenáct otázek. Pokud převažují kladné odpovědi, máte zátěž karmy v oblasti financí. Položíte si otázku : Toužím změnit svůj život? Pokud jste odpověděli ANO, jste na nejlepší cestě změnit svou situaci.

Vezměte nyní do ruky čistý list papíru. Zapište si své měsíční příjmy. Jen pro Vaši informaci.Dnešní úkol bude důležitý. Uvědomím si, jak na tom jsem. Odpovím si na otázku, co chci změnit. Všechno si budeme zapisovat.

Zavřete oči a se zavřenýma očima napište na stejný list papíru

 KAŽDÝM DNEM SE MI DAŘÍ LÉPE A LÉPE !

 Tato myšlenka je skvělý začátek naší spolupráce a našeho tréninku.

Přeji vám všem hodně finančních úspěchů.

Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Naše myšlienky

(Katarína, 28. 10. 2009 16:12)

Milá Kytička,
ja som sa k Vám pripojila len nedávno. Preto začínam ten kurz len dnes. Ked som prečítala 5.bod, akoby som dostala facku.Spomenula som si na pocit, čo som cítila, ked s manželom sme sa ,, šinuli,, v červenom Alfe, počuvala som jeho trochu namyslené komentáre na ostatných ,,obyčajných smrteľníkov,, a náramne som sa hanbila, ked sme preleteli vedla bezdomovcov alebo starých ľudí, ktorí ledva chodili, opretí o barlách. Cítila som sa nepríjemne a želala som si, aby sme zase mali len skodovku a aby sme vedeli sa tesiť aj z maličkostí. Tak uspešne som si to želala, že teraz máme problémy už aj nájomné vyplatit. Ale aspon vidím, akú moc maju naše myšlienky a ako nás maju radi ,,hore,,.Tužila som po tom, tak som to aj dostala. Teraz prosím o lepšie financie a ja viem, že sa mi to podarí. Však to išlo aj vtedy, ked som nevedela, že o čo žiadam. Veľa úspechu prajem každému, a vydržať: funguje to.
Katarína

Duševní vzpruha

(Deni, 12. 5. 2009 12:42)

Již několik dní jsem propadala stále větší depresi. Můj svět se scvrkával do pláče, strachu a úzkosti. Tyto stránky jsem otevřela náhodně poprvé. Síla energie byla zvláštní a vidím svítit slunce. Děkuji za takové povzbuzení...

..peněženka..

(Irin , 1. 10. 2008 13:42)

Milá Kytičko,
dnes jsem objevila Vaše krááásné stránky, které jsou poučné, vyzařuje z nich tolik moudra a lásky.. takové krásné, čisté, křišťálové..
Nedávno se mi rozbil zip na mé staré peněžence (je hnědá), napadlo mě, že bych si měla pořídit novou, ale tuto myšlenku jsem zavrhla, protože tu starou peněženku mám moc ráda..Po přečtení článku a příspěvků o afirmacích na zlepšení fin. situace už váhat nebudu.. I když moje fin. situace se po čase zlepšila, tím rozbítým zipem je mi asi naznačováno, že by se mi korunky mohly hodně rychle rozkutálet...takže jdu shánět novou a hlavně červenou peněženku.. Přeji krásné a šťastné dny..

Neuvěřitelné ...

(Chayla, 20. 9. 2008 23:03)

Milá Kytičko, moc děkuji za uveřejnění všecho, co se týká finanční karmy. Ano, jsou kurzy, které se toho týkají, ale má to malý háček ... jsou tak drahé, že prostě na ně nemůžu. Pro mne je to ironie a rady typu, tak si na ně našetři mě dokáží vehnat slzy do očí nad tou pro mne nemožností. Je pro mne neuvěřitelné, že když jsem želela toho, co je mi odepřeno, zde se mi otevírá plnou náručí! Mám co jíst a kde bydlet, ale jdu dost od výplaty k výplatě a bojím se nečekaného vydání, jelikož na ušetření mi tím pádem nezbývá. Ráda bych i za příbuznými, ale nemám na cestu a když ano, tak s prázdnou se mi jet nechce. Díky za ta ponaučení a cvičení!!! Mockrát Ti děkuji! Pro mne objevení těchto stránek je, jako by mi ruku po klávesnicích snad opravdu vedli andílci :-) Moc ráda bych brzy napsala, že se vše obrátilo v lepší.

Děkuji

(Petra, 9. 9. 2008 21:24)

Milovaná Kytičko,mockrát ti děkuji,že jsi nám začala pomáhat s finanční stránkou nás všech.Před časem jsem ti psala o své kamarádce,která nemá peněz nazbyt a prosila jsem tě o radu,jak jí pomoct.Děkujeme ti obě,obě už červenou peněženku máme a začínáme s tréninkem.Kamarádka bohužel nemá počítač ani internet,tak jí tréninky tisknu(snad ti to nevadí)a věříme obě,že ti již brzo napíšeme,jak se naše finanční stránka zlepšila.Strašně moc ti děkujeme,přejeme štěstí a zdraví a moc se obě těšíme na osobní setkání v našem městě.S láskou Petra a Bobča

Náhoda?

(Jana a Rudi, 9. 9. 2008 9:11)

Milá Kytičko, hm...Ríša ti říká Růžičko..., čtu a směju se. Máme kolem sebe něco co nás brzdí, snad i zastrašuje. Není to až velký strach, ale my víme. Jen jak z toho ven nebo jak nad tím zvítězit. A tak když jsem přečetla cvičení na zlepšení financí, docvaklo mi něco. Myslím že ta peněženka červené barvy, co mi doma leží a já jsem ji původně vůbec nechtěla koupit, tak asi najde uplatnění. Nicméně mnohokrát děkuji za to nakopnutí a jdu na to. S Láskou Jana

červená

(Irena, 7. 9. 2008 23:21)

Červenou peněženku jsem si před časem koupila a druhou dostala vzápětí s nějakým časopisem - a změnila zaměstnání a mám se líp...ale potřebuju se mít finančně ještě líp, takže jdu do "studia" a trénování s vámi :-)

Hodně štěstí všem

Děkuji za tyto stránečky

(Maria, 5. 9. 2008 16:23)

Na netu se dá vidět a číst ledacos!! Ale tyto tvé stránečky Kytičko, ty jsou opravdu protkané srdíčkem a láskou k bližnímu.. A tak děkuji za nás všecky, a samosebou, sháním červenou paněženku no a věřím s vámi se všemi, že se podaří zlepšit nejen tuto základní situaci,mnohdy dost bolestnou, ale že tyto stránky nás vynesou do mnohem vyšších sfér za poznáním..Děkuji

Trenink

(Ivana, 3. 9. 2008 21:37)

Mila Kyticko,
vsechny srdecne zdravim a taky se pridavam.
Moc dekuji
Ivana

toto som potrebovala

(Anet, 3. 9. 2008 19:27)

dnes som prvy krat navstivila tuto stranku a nasla som tu vela veci na upokojenie svojej duse,tento rok sa mi v nicom nedari,tak skusim sa inspirovat spolu s vami..

Tak Jo

(Eva, 3. 9. 2008 18:24)

Tak jo - přidávám se taky.
I já mám své sny a přání a na jejich splnění
jsou penízky potřeba.
Snad nebude problém v tom, že je chci hlavně
proto, abych mohla pomáhat druhým.
Uvidíme.

vyslyšená motlitba

(Mirka, 3. 9. 2008 13:29)

Sluníčko moje, Tvůj nápad a návrh je opět odpovědí na mé motlitby. Hlásím se a děkuji Tobě a andělům za naše vyslyšení.
S Láskou Mirka

poděkování

(jana, 3. 9. 2008 10:11)

Milá Kytičko.Červenou peněženku už mám a ted jdu do toho s vámi.Moc děkuji za všechny,že jsi vyslyšela naše prosby a těším se na každý den.Taky chci pár věcí změnit.S láskou Jana.

První .....

(Miky, 3. 9. 2008 9:05)

Dobré ráno milá kytičko,nevím jak by u chlapa vypadala červená peněženka kdyby ji vytáhl někde supermarketu u pokladny ale určitě vím že se do tohoto treninku rád zapojím.Mám pár věcí které bych chtěl změnit a pár snů které bych si rád splnil.
Přeji příjemný den. Miky :)

Krásné dny všem

(Mirka, 3. 9. 2008 9:05)

Milá Kytičko, děkuju ti z celého srdce, i já se přídávám do tréninku, přeji všem hodně lásky, trpělivosti a sluníčka v duši a srdíčku. Mirka

:-)

(Svitlana, 3. 9. 2008 8:50)

Tuto afirmaci mám připsanou u obrázku vysněného domečku a ještě další, ale červenou peněženku nemohu nikde sehnat. Ale kdo hledá najde:-) Také se přidávám do treninku.

upřímná radost

(Jana, 3. 9. 2008 8:03)

Milá Kytičko, jsem nadšená jak jsme se tady sešly s láskou k těm milým vydělaným penízkům, kterých ani jedna asi nemáme na rozhazování a s takovou radostí a hravostí si přejeme, aby se od nás zbytečně neodkutálely. Alence, která neumí najít červenou peněženku, poradím ať se zeptá v TESCU u oblečení F@F, visí na věšáčku a jsou fajn. Děkuji Kytičce a přeju nám všem radost z trénování. S láskou Jana

Nejsem jediná...

(Lenˇula, 2. 9. 2008 20:46)

Milá kytičko,I já se zapojuji do tréninku,jak ss vylepšit finanční situaci.je to skvělý nápad...proč to nezkusit.Jsem ráda,že nejsem sama,kdo chce s tímto problémem něco udělat.Také si co nejdříve poběžím koupit červenou peněženku.Ještě bych chtěla dodat,že jsem slyšela,že je dobré získat darem peníz od bohaté osoby a nosit to v té červené peněžence.Budou se u nás držet peníze!Tak to zkusíme,co vy na to?:)

Peněženka

(Alena, 2. 9. 2008 20:14)

Paráda,sháním červenou peněženku, ale ještě jsem na ni "nenarazila", všude mají jen tmavé. Ale už jsem si pořídila červenou krabičku, kam ukládám penízky vydělané za své masérské a kosm. služby.
Kytičko, i já se ráda přidávám a moc moc díky.
Alena

peněženka

(PAVLA, 2. 9. 2008 18:49)

:) koukám, že Kytiččin článek pomalu způsobí, že červené peněženky budou nedostatkové zboží. Abych si běžela koupit jednu do zásoby, až mi ta moje polonová doslouží. Ale hlavně to nebude taková "černá" nuda a v obchodech bude veselo :). Článek se Ti Kytičko povedl, děkuji za něj. Cítím, že ta věta se zavřenýma očima, vyrývá ty slova hlouběji do podvědomí. Skvělý nápad, zkusím to i s jinými afirmacemi.



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3247259
Měsíc: 17227
Den: 796