Jdi na obsah Jdi na menu

TAJEMSTVÍ RODINNÉHO KRUHU

mraky-a-holubickypros2012.jpgTAJEMSTVÍ RODINNÉHO KRUHU

Přeji všem přátelským bytostem, krásný, podzimem prozářený, sluníčkový den. Přemýšlela jsem, o čem by asi měl být dnešní článek. Tolik věcí jsem Vám už sdělila a tolik témat za ty roky, co se známe/nebo ještě neznáme/ vyčerpala. Díky těmto stránkám mohu sdílet Vaše šťastné okamžiky, radovat se z Vašich pokroků, těší mne Vaše úspěchy. Na začátku mé cesty duchovního Mistra byly přednášky a povídání. Přišla doba, kdy je důležité pracovat do hloubky s každým, jednotlivým člověkem a o to víc intenzivně. Všichni cítíme, že energie na naší planetě se mění, děj událostí v našich životech se zrychluje, zkoušek přibývá a téměř každý, nový den přináší také nové a někdy složitější překážky. Hodně lidiček uvízlo v systému očisty a neví si se svým životem rady. Mnoho lidí se točí v bludném kruhu, kde je velmi těžké najít cestu ven, a často přicházejí s otázkou,

KDE ZAČÍT?

 

JAK ZMĚNIT VIBRACE A ŽÍT ŽIVOT V POKLIDU A LÁSCE?

 

Andělé mi zdůrazňují v poselstvích jeden základní, stavební kámen spokojeného života a tím je

 

RODINNÝ KRUH

 

V rodinném kruhu je střed našich karmických plánů. Řeší se v něm naše nejsilnější karmické vazby a úkoly. Tam jsou naše nejdůležitější zkoušky a naše nejsilnější motivace překonat sami sebe. Pokud nepročistíme vztahy v rodině, nemáme šanci se posunout dál. Naše pocity viny, křivdy a bolesti, které jsou ukotveny v nevědomé části naší duše nás budou stále stahovat do nižších struktur vibrací a my se budeme snažit marně. Budeme-li usilovně chtít zlepšit svou finanční situaci, naladit se na láskyplné vztahy, tak bez čistého rodinného kruhu na nás na  každé životní křižovatce, kterou budeme chtít projet, bude čekat pouze značka STOP. Případně jednosměrná vozovka, na kterou z naší strany nemůžeme vstoupit. Naše podvědomí vyšle signál  VRAŤ SE ZPĚT a abychom správně pochopili proč, ucítíme bolest, svíravý pocit ukřivdění, případně nenávist. Naše vibrace se opět sníží. Vesmír zařídí, další zkoušku, abychom znovu otevřeli vzpomínky. Přijde další konflikt ve vztahu, rodině, případně finanční ztráta, která nás nutí

ZAMYSLET SE A PŘEHODNOTIT.

To vše je velmi těžké, sil ubývá a duše postupem času rezignuje. A tak dál přitahujeme partnery, kteří nám ubližují, řešíme konflikty s otcem, který nás neumí láskyplně přijmout, snažíme se vymanit z vlivu matky, která se nás snaží vší silou přetvořit, protože má o nás vlastní představy a obraz naší skutečné osobnosti jí nevyhovuje. Nemluvíme s bratrem, který na nás hází špínu a jde mu jen o to, aby po rodičích získal veškerý majetek. Odvracíme se od sestry, která je posedlá žárlivostí a snaží se být v očích rodičů jedinečná a nejlepší. To vše jsou obrazy z rodin, které mi popisujete.

Některé situace lze pročistit samovolně, láskou, pokud jsme toho schopni. Někdy je ale potřeba podívat se hlouběji. Když například Vaše matka neoplývá láskyplnými city, Vaše duše je nedostatkem těchto chybějících citů zraněna. Cítíte na fyzické úrovni jak moc to bolí. Sami to nedokážete uzdravit. Když pochopíte hlubší rodinné vazby, odkryje se Vám obraz, proč maminka je tak chladná. Ani ona nedostávala lásku. Nemůže dát něco, co sama nemá a co ona nedostala. Je pouze obětí, kterou lze pochopit a je také možné ji odpustit.

Tyto přesné obrazy rodinných vazeb nám poskytují RODINNÉ KONSTELACE S MISTRY A ANDĚLY. – kde můžeme navíc využít láskyplné energie andělů, kteří nám rádi pomohou vyřešit nejen bolesti ze zklamání, ale všechny negativní emoce, které cítíme. Naše sevření se uvolní, okovy z rukou i nohou spadnou a dovolí nám jít dál. Otevírám novou rubriku – RODINNÉ KONSTELACE -  kde budu zveřejňovat příběhy a ti z Vás ,kteří se účastnili mohou popisovat své vlastní pocity a zkušenosti.

 

JDE TU TOTIŽ PŘEDEVŠÍM O POCHOPENÍ SITUACE.

 

PROBÍHAJÍCÍ NOVÉ KURZY OSOBNÍHO VZESTUPU,

  jsou k dispozici každý měsíc v jiném městě.

V září jsme měli tento kurz v Příbrami a minulý týden ve Valašském Meziříčí. Rozehrané konstelace nám přinesly přesný obraz toho, co je potřeba udělat. Slzy, radost, úžasné uzdravení vztahů, to jsou výsledky, kterých nedokážeme sami dosáhnout, navíc v tak krátkém časovém  úseku. Jsem nesmírně šťastná, že konstelace s propojením andělské energie a energií nanebevzetých mistrů jsou tak silným emotivním prožitkem.

Těším se na všechny, kteří se chtějí posunout dál a žít život takový, jaký má být.

 

LÁSKYPLNÝ, POHODOVÝ, RADOSTNÝ A PLNÝ BÁJEČNÝCH PROŽITKŮ.

 

KURZ DUCHOVNÍHO RŮSTU PŘÍBRAM

 

konstelace-pribram.jpg

 

REAKCE NA RODINNÉ KONSTELACE VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 5.10.2013

 

zena-a-uplnekbr12.jpgAhoj Kytičko,

už Ti musím napsat první postřehy od sobotních konstelací. Jak si říkala byla jsem moc unavená a brzy jsem šla spát. V neděli jsem nemoha stále nic dělat neboť jsem pořád přemýšlela nad životem. Od teď je zase jiný, protože vím, že vše má hlubší smysl. Ale podstatná věc, že už jsem přestala nenávidět svou tchyni což je posun o 360 stupňů!!! Uvedu příklad: Moje dcera Maruška je dnes doma tchyně to nevěděla. Marušku probudily kroky. Tak za ní potichu šla a zeptala se jí babi co tu děláš? Ta byla v šoku, protože tam samozřejmě otvírala okna a šmejdila. Maruška mi to volala. Před sobotními konstelacemi bych vybuchla a byl by to seznam sprostých slov atd. Dnes nic.... . je mi to fuk.:-)  Pak mě velice uklidnil pohled při konstelaci a hlavně ten pocit, když jsem viděla a potom už jen cítila , jak může nebo bude vypadat má budoucnost. Také mě to posunulo ve vztahu k synovi více ho pochopit, i když ho moc miluji, tak jsem pochopila, že má právo na názory a projevy puberťáku a také jeho nálady, ovlivňuje vztah s otcem stejně jako to ovlivňuje mně. A další, jak jsi říkala, že každá konstelace nám něco dá tak na konstelaci Jiřinky jsem pochopila svoji mamku, že mi syna nekrade, ale je další ženou která ho chráni a vlastně mi pomáhá. Martin si v jejich rodině, hledá asi trochu mužský vzor u mého bráchy částečně mého otce. To jsou první postřehy. Uvidíme za měsíc. Zatím páček.Moc děkuji.

Jsem ráda, že jsi.:-)

Hezký den

Lenka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásny rok zmien a duchovného posunu.

(Marianna, 10. 10. 2013 21:22)

Konštelácie sú super ,brali sme ich v našej duchovnej škole a netušila som,že je to až také silné keď sa napojíš na druhú Dušičku.Naozaj pocítiš jej pocity a mnohé veci ti zrazu zapadnú do seba.Odporúčam vyskúšať každému,kto hladá odpovede,či tápe v tme...A zakončiť to intuitívnym tancom na krídlach Anjelskych a nechať sa kolísať ,to je proste RAJ.Takto môžeme pomôcť pochopiť skrytú bolesť,či starú ranu na Duši a následne ju uzdraviť.Tento rok je proste Super , praje všetkým plnú náruč Anjelskeho objatia.Drahí moji priatelia nebojte sa urobiť prvý krôčik na ceste za svojím krajším životom.Vela odvahy a duchovného poznania s láskou Marianna.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3246841
Měsíc: 17141
Den: 864