Jdi na obsah Jdi na menu

POČÍTAČ A NAŠE DUŠE - PODOBNOST FUNKCÍ JE ČISTĚ NÁHODNÁ?

2. 8. 2011

anděl-na-houpačce.gifKytičko nejkytičkovatější,


po dlouhé době tě opět zdraví Martina a Lukášek z Přerova.
Dnes jsem nakoukla po opravdu dlouhém čase na Tvé stránky a úplně jsem užasla nad jejich návštěvností ... jsi nádherný člověk a je vidět, že tě našla spousta lidiček.

Já za tu dobu, co jsi mi pomáhala ušla obrovský kus cesty ... dokázala jsem se odpoutat od člověka, který patřil jiné ženě(a to vlastně díky Tobě) .... vzápětí se objevil přítel, který se mi stal partnerem, nyní už manželem .... lukáškovi jsme pořídili sestřičku, jmenuje se Klárka a jsou jí čerstvé 2 roky....je to taková holčička za odměnu.

Víš....úžasná dušička a moc mi pomáhá....v srpnu to bude rok, co mi doktoři oznámili, že mám rakovinu...od té doby mám za sebou už 3 operace, půl roku chemoterapií, 5 týdnů ozařování, k tomu mi naložili každé tři týdny biologickou léčbu-to jezdím do olomouce na kapačky, a hormonální léčbu, kterou mi pravidelně aplikují v injekcích a tabletkách....nádor byl agresivní a už poměrně velký, ale podle doktorů je prognoza relativně příznivá a šance na uzdravení jsou, jen je třeba vydržet.

Kytičko, tohle Ti píšu, protože díky Tobě vím, že všechno se děje z nějakého důvodu a já vím, že pro mě tahle nemoc znamená cestu k opravdovému štěstí. Než jsem onemocněla, stále jsem o svém příteli pochybovala, nevěřila jsem v trvání našeho vztahu i přes to, že on dělal maximum, aby mi dokázal, že udělá všechno pro to, abych byla šťastná...nechtěla jsem to vidět, měla jsem takový strach ze zklamání.

Teprve když jsem onemocněla se mi otevřely oči .... je to báječný člověk ... těžko hledám ta správná slova, ale on je ten do nepohody, který podrží ať se děje co se děje a ještě zůstává plný tolik nakažlivého optimismu. Díky němu jsem vlastně šťasná, doopravdy šťastná.
Kytičko, na Tebe se určitě obrací spousta lidí, které potkala ta samá nemoc .... připomeň jim prosím, aby nezoufali .... když pochopí důvod proč je to potkalo, určitě se posunou dál a budou v nemoci vidět šanci, jak začít znovu a lépe... pro mě to opravdu je

CESTA KE ŠTĚSTÍ.


Měj se krásně a ať se ti stále daří Kytičko.
Martina

linka-AB.gif

 

víla-nádherná.jpgNejdražší Martinko,

Děkuji Ti za krásný email. Děkuji  za Tvé krásné věty. Je mi opravdu moc líto, že prožíváš tak těžkou zkoušku, ale nepřestávám věřit, že vyhraješ. Proto bych k tomuto těžkému tématu  napsala pár slov. Každá naše emoce, každá myšlenka a také každý pocit, je vlastně proud určitého druhu energie. Vše se ukládá do paměti našeho duchovního těla a nic není zapomenuto.

Nemoc je určité ZASTAVENÍ, na počítači je to  klávesa „PAUSE“ . Je to jako když nás někdo vezme za ruku a vrátí na křižovatku, kde jsme špatně odbočili. Máme novou možnost vykročit správným směrem. Nemoc je ŠANCE pochopit a vidět určité hodnoty v jiném světle, z jiného úhlu pohledu. Zdraví je pouze RELATIVNÍ STAV a závisí na našich myšlenkách.

To, co se v naší paměti ukládá, není pouze z tohoto života, ale samozřejmě i z životů předcházejících. Naše tělo je dokonalý počítačový systém, kterému ale opět z velmi dobrých důvodů schází program „RESET“. Nic nelze vymazat a přeprogramovat jediným kliknutím, změnit stav paměti lze jedině tím, že změníme myšlení, pocity, emoce atd.

Toto všechno se učíme v té nádherné a úžasné POČÍTAČOVÉ škole zvané ŽIVOT. Máme své profesory a učitele, kteří nám někdy dost tvrdě nastavují zrcadla a připravují nám těžké, či lehčí zkoušky, testy a písemky. V podobě nevěry, ponižování, zklamání, agrese,či jiných oblíbených her našeho osudu. Věř mi, že tyto zkoušky a také své učitele si vybíráme my sami.

Andělé mi řekli, že kromě svých učitelů, máme také vždy okolo sebe několik pomocných duší, které jsou připraveny nám pomoci a jakoby tak trochu napovídat a ukazovat správné řešení našeho testu.

Všechny správné odpovědi jsou také uloženy v našem podvědomí. My ale často nedokážeme spustit program NÁPOVĚDA“. Který máme plně k dispozici. To se zase učíme na našich seminářích a hodně lidiček už tento program umí právně otevřít a úspěšně jej používat. Nejdůležitější ze všeho je naprogramovat si správný „ANTIVIROVÝ OCHRANNÝ SYSTÉM“.  

I když při narození máme určitou aktivní ochranu, je nutné se celý život bránit před útoky velmi nebezpečných VIRŮ jako je  ZÁVIST, STRACH, SEBELÍTOST, ŽÁRLIVOST, NENÁVIST a podobně.  Já doporučuji aktivovat jako ochranu před těmito viry v našem tělesném počítačovém systému programy:  LÁSKA, DOBROČINNOST, POKORA,VÍRA, SEBEÚCTA, ZVYŠOVÁNÍ VLASTNÍCH VIBRACÍ…. Do pošty našeho počítače nám přicházejí také nejrůznější nebezpečné SPAMY v podobě mylných informací, které mohou náš systém zničit, pokud je otevřeme a uložíme si tento nebezpečný soubor do paměti . Např. ALKOHOL, DROGY, SATANISMUS A JINÁ ZHOUBNÁ UČENÍ, KTERÁ MANIPULUJÍ S NAŠIM VĚDOMÍM. Každý systém je nutné čas od času pročistit a tak místo klávesy  ESC, která nám může pomoci při blokaci některých úloh, použijeme systémy 

MODLITBA,MEDITACE, AFIRMACE, PROSBY K BOHU, ANDĚLŮM A NANEBEVZETÝM MISTRŮM.

To, jak rychle náš počítač pracuje, můžeme také ovlivnit instalováním nových programů, na posílení paměti počítače,abychom mohli správně provádět potřebné úkony. To vše je v našem tělesném počítači možné přes systém „VIZUALIZACE“ a „POZITIVNÍ MYŠLENÍ“

Pokud nám náš tělesný počítač napadl nějaký virus, my jsme situaci neřešili a celý nechráněný systém již zkolaboval, nepomůže nám ani trojkliknutí  CTRL, ALT, DELETE, což je  LÉČBA, VÍRA, LÁSKA NAŠICH BLÍZKÝCH. Náš systém kolabuje, bortí se a je nutné vše smazat, přeprogramovat a udělat celkový,komplexní  RESTART. To dokáže pouze HLAVNÍ PROGRAMÁTOR  a s tím se setkáme, když přejdeme zpět do duchovního světa, jedině přes systém SMRT.  Tento systém nám ale není dovoleno samovolně používat. Musíme počkat, až se HLAVNÍ PROGRAMÁTOR  k tomuto kroku rozhodne a sám určí vhodný čas.  Pokud se k tomuto kroku rozhodneme sami, je to velká chyba, kterou  nejde plně napravit a bude trvat hodně dlouhou dobu, kdy budeme muset čekat v dlouhé řadě zájemců na OPRAVU SVÉHO SYSTÉMU  a toto čekání je velmi nepříjemné,trýznivé,  bolestivé a stresující,daleko více než samotná nemoc a všechny projevy chybujících programů.  Nesmíme nikdy zapomenout na to, že žádný počítač nemůže fungovat bez

 jezis-pritel-2.jpgZDROJE ENERGIE.

Bez připojení ke zdroji a správně dobité baterie, postupně všechny funkce našeho počítače slábnou a přestávají fungovat. Nyní máme tyto možnosti:  můžeme zmáčknout klávesu ENTER a všechno bez povšimnutí přejít. A nebo začneme do svého počítače duše konečně instalovat ty správné programy?

S láskou Kytička

linka-1.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Úžasné!

(Romana, 5. 8. 2011 19:35)

Kytičko, to je naprosto dokonalé, jak výstižné. Moc Ti děkuji za všechno, co pro nás všechny děláš. Díky Tobě :o) jsem i já začala instalovat do svého počítače DUŠE ty správné programy a výsledky jsou jako zázrak, jako mávnutí kouzelného proutku. S Láskou Romana.

Úžasné ..

(E., 4. 8. 2011 22:21)

Kytičko, krásně si popsala fungování našeho duševního počítače. Moc děkuji. Paní Martině přeji hodně štěstí a brzké uzdravení.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260200
Měsíc: 15528
Den: 592