Jdi na obsah Jdi na menu

KROK č. 2. TRÉNINK DUŠE - FINANCE - ZÁTĚŽ KARMY

3. 9. 2008

První krok ke zlepšení finanční karmy

3.září  2008    Hurááá  všichni  už  máme  červenou  peněženku  

POCHOPIT PROČ SE TO DĚJE

Dnešním našim úkolem je pochopit, proč se to vlastně děje. Proč máme finanční problémy? Z jakého důvodů se nám nedaří udržet si peníze? Naučili jsme se říkat, že jsme smolaři a že zkrátka umřeme chudobní. Jsme přesvědčeni,že peníze kazí charakter? A proto je raději nemáme? I když používáme tato úsměvná hesla, někdy jen z legrace, naše podvědomí s nimi pracuje. A a potom si často stěžujeme. Je to čím dál horší. Máme niterné přesvědčení že „Život je boj“ Ano, pokud si to takto budeme říkat, náš život bude skutečně boj.

Musíme být dostatečně moudří na to, abychom pochopili, čím peníze jsou a čím nejsou. Peníze jsou nástrojem, prostředníkem, který nám umožňuje vyjádřit se svobodně v rámci našeho světa. Samy o sobě nejsou peníze ničím. Až teprve to,co s nimi uděláme, určuje, zda mají, nebo nemají hodnotu. V každém případě si dnes musíme uvědomit, že si zasloužíme, aby všechny naše potřeby byly plně uspokojovány.

 Může být, ale před námi překážka v podobě karmické zátěže. A než tedy přistoupíme ke změně našich negativnich myšlenek, poprosíme anděly a Stvořitele, aby nám pomohli tuto překážku odstranit. Pochopit svou karmu znamená zjistit, co špatného jsme udělali. Pokud nás stále provází  finanční problémy, nejspíš jsme podobné problémy v minulosti někomu způsobili. Je třeba pochopit,že každá akce, vyvolává reakci. Takže nejsme obětní beránci, jen si neseme ovoce našeho jednání z předchozích životů. Pochopení znamená uvědomění si, že chyba je v nás. Tu chybu si musíme odpustit.

Zklidněme svou mysl, představujme si,že ke Stvořiteli, andělům, a všem bytostem směřujícím k lásce Stvořitele posíláme ze svého srdce krásný bílý světelný paprsek lásky. Opakujme tuto prosbu.

 

MODLITBA ZA ZLEPŠENÍ FINANČNÍ SITUACE

                        Finanční zabezpečení

Milovaný Stvořiteli, nejdražší andělé. Já, (jméno), s největší pokorou ve svém srdci prosím, o odpuštění všech provinění, z předchozích životů, týkající se majetku.Žádám všechny duše, kterým jsem ublížila, či finančně poškodila o odpuštění Prosím o vymazání těchto mých vin, v celé linii času. Dávám závazný slib, že nyní už budu s radostí nejen příjímat, ale  také dávat potřebnějším, než jsem já. Uvědomuji si můj milovaný Stvořiteli tvou štědrost, která povede nyní, i vždycky k mé finanční pohodě. Vidím a cítím teď sebe i všechny ostatní zajištěné a já ti z celého srdce děkuji za tvou štědrost, amen.

 Po této modlitbě by měla následovat afirmace
Napřed si afirmaci přečteme pak si jí se zavřenýma očima představíme napsanou
Pak zavřeme oči a napíšeme tuto afirmaci na papír.

 

Všechny moje životní zkušenosti mají silný pozitivní význam

 

Vaše Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

červená peněženka

(Kytička, 19. 4. 2012 10:39)

Červená barva - to je barva první čakry - první čakra souvisí s materiálními věcmi, majetkem, financemi....Žervená barva je barva života - krev. Proto je dobré, aby červená barva obklopila naše finance. Brzy bude další pokračování finančního tréninku....Přeji všem krásný, úspěšný a pohodový den.
S láskou Kytička

Re: červená peněženka

(Martina, 19. 4. 2012 21:19)

Moc děkuju za vysvětlení :-)

Proc cervena penezenka

(Eva, 1. 6. 2009 15:56)

To jsem jeste ja. Prave uvazuji o koupi nove penezenky, protoze jsem si loni koupila cernou! Krasnou a kozenou, ale ta barva. Nechapu to, ja ktera tak miluje barevnost sveta - si koupim cernou penezenku. Vcera jsem si chtela koupit oranzovou, ale zadna se mi nelibila. Prosim Kyticko muzes mi vysvetlit proc bych mela mit cervenou? Asi jsem zmeskala nejaky prvni trenink. Dekuji. A tesim se na tvou odpoved.

Re: Proc cervena penezenka

(Martina, 19. 4. 2012 10:02)

Evo, dostala jste prosím odpověď, jestli je nutné mít tu červenou peněženku? Mě to vůbec nenapadlo až po přečtení vašeho dotazu. Ale bohužel odpověď tu nevidím.
Díky. Martina

Mila Kyticko

(Eva, 1. 6. 2009 15:36)

Dekuji mnohokrat za tvou Modlitbu na vylepseni financni situace. Potrebuji ji vice nez cokoliv jineho. Od ledna letosniho roku jsem vlastnim neuvazenym pocinanim zklouzla do dluhu cca 300 tis.
Prosim, muzes mi dat jeste nejakou radu jak se co nejdrive opet dostat zpet na hladinu? S pranim krasneho slunickoveho dne se louci Eva

Kytičce

(Jana, 13. 9. 2008 14:16)

jsem zatížena finanční karmou, sama jsem si vybrala tento úkolu k dalšímu duchovnímu postupu, víceméně s vědomím, ale nevěděla jsem přesně, co to bude obnášet. Momentálně se nacházím v nejtěžší fázi.
Taky se mi v myšlence objevila trnová koruna.
Můžeš se prosím podívat na moji situaci, jestli je to možné? Děkuji

Omlouvam se

(Renata, 7. 9. 2008 12:17)

Omlouvam se,nemyslela jsem to ve zlém ani jsem neměla v úmyslu dělat nikomu reklamu, jen jsem chtěla přidat něco ze své zkušenosti.
Renata

Renatě

(KYTIČKA, 5. 9. 2008 22:10)

Renato,zde není místo na reklamu na knihy a jiné návody. Pokud chceš lidem něco sdělit, co by jim mohlo pomoci a oslovit je ,máš možnost si zřídit vlastní web.Nechci zde ani žádné návody na Tvoření peněz.
Zde budu dávat pouze rady,které mám vyzkoušené a s kterými mám pozitivní zkušenosti a jsou v souladu s myšlenkou těchto stránek.
Kytička

pravda

(eva nová, 5. 9. 2008 21:44)

Kyti,
zrovna dnes naprosto nezávisle jsem ti psala,a teprve pak jsem se koukla,vím , že dlouhě články se čtou hůř,měla jsem problěmy s penězma ,ale teď ,podotýkám teď nemám,ale i tak mám pocit otroctví ,né penéz ,ale problém společnosti ,a to se mi nelíbí ,já to nechci,ale nevidím cestu ,která by mi pomohla ven...

můj první výsledek....

(Mirka, 4. 9. 2008 14:30)

Kytičko, tak ačkoliv jsem se přidala až včera, zvládla jsem všechno dohnat. A protože jsi říkala, všechno zapisujeme, tak já píšu:
Úkol č.1 - mám celkem 9 úkolů, co chci změnit.
Úkol č.2 - je delší a zapsala jsem si ho takto:
Dnes večer jsem šla spát a 3x jsem si přečetla a hlavně procítila MOTLITBU.
Prosila jsem, aby se mi během noci dostalo vysvětlení, co jsem mohla v některém ze svých minulých životů udělat, abych měla finančně zatíženou karmu.
Prosím každý večer anděly, aby mi ve snu ukázaly můj úkol, poradily mou cestu a abych si tento sen pamatovala. Téměř nikdy si nic nepamatuji. Dnes to bylo jiné.
SEN:
Nevím, jakou postavu jsem hrála, ale domnívám se, že zloděje.
Vstoupil do místnosti jako pošta, banka, byli tam přepážky a starý nábytek. Byl tam už podruhé a poprvé mu to vyšlo, tak se s odstupem času zase vrátil.
Za přepážkou seděla paní, ohrožoval ji zbraní,… už si nepamatuji, co mu říkala, ale byl tam nějaký problém,…už nevím. Ani nevím, jestli si peníze odnesl….
Měla jsem si to zapsat hned ráno.
Po probuzení jsem věděla, že je to odpověď. A cítila jsem bezmoc té ženy, …vyhodili ji… nebo musela ukradené peníze zaplatit…. nevím.
Ráno jsem si znovu procítila motlitbu...
Tak sluníčko moje a ostatní, mějte se moc pěkně při plnění úkolů a hodně odvahy a pokory. Mirka S.

cvičíme...

(Lenka, 4. 9. 2008 8:37)

Kytičko,děkuji ,už teď cítím po druhém cvičení,že to začínám vidět jinak .Lenka.

je to super

(Jana, 4. 9. 2008 7:57)

Teším sa, vyskúšam. Červenú peňaženku už mám.:-))

super

(dana, 3. 9. 2008 18:17)

Přečteno a jdu na to. Děkuji Kytičko

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3260678
Měsíc: 15568
Den: 732