Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ NEJSTE ZCELA NAPOJENI NA SVOU DUŠI III.

16. 11. 2016

ruce-a-energie.jpgJAK POZNÁTE, ŽE NEJSTE ZCELA NAPOJENI NA SVOU DUŠI III.

 

 Špatně snášíte samotu -  duše si je vědoma svého napojení na celý vesmír, na všechny a na všechno. Dobře ví, že je neustále obklopena vším a všemi, kteří jsou pro ni ve své celistvosti všudypřítomní.

 

Milí duchovní přátelé. O samotě má každý člověk zcela jinou představu.  Každý ji jinak  snášíme, vyrovnáváme se s ní, někdo z ní má strach, jiný člověk je sám docela rád. Pro někoho je samota noční můrou. Pokud se nemáme dostatečně rádi, nedokážeme být sám ze sebou a máme obvykle strach ze samoty. Někdy se nedokážeme  podívat do svého vlastního nitra. Bojíme se děsivého obrazu samoty, protože jsme sami sebe v něčem velmi zklamali. Obvykle náhled do minulosti potvrdí, že se událo něco velmi závažného, co nechalo v jeho V našem podvědomí  se bijí hluboké pocity viny a zároveň strachu. Tyto silné emoce dlouho přetrvávají v našem nitru. Mohou být v naší duchovní paměti uloženy i několik životů, nebo do doby než plně pročistíme a odstraníme blok z dětství, případně odpustíme a pročistíme bolestivé prožitky z minulých životů. Pocity strachu z odchodu partnera, smrti rodičů, osamostatnění dospělých dětí mohou být natolik silné, že mohou  vyvolat v člověku až panickou hrůzu ze samoty. A protože se člověk bojí vlastně sám sebe, potřebuje neustále společnost, aby nemusel řešit své myšlenky, které přicházejí z hloubi jeho nitra. Pokud patříte k lidem, kteří ze samoty mají strach, začněte už dnes tento strach léčit. Dodržujte tyto body.

 

1/Je důležité si uvědomit, že vlastně v žádném čase ,ani na žádném místě nejsme sami. Nežijeme přece na pustém ostrově, a i kdybychom žili, u  každého člověka je přece vždy jeho andělský průvodce, a další duchovní ochránci.  Neustálá Boží přítomnost může být více znatelná, pokud se naučíme tyto duchovní aspekty více vnímat. Jemnohmotné bytosti nemůžeme sice vidět fyzickým zrakem, ale jsme schopni s nimi komunikovat v duchovním spojení, v meditaci, nebo ve spánku. Uvědomovat si jejich přítomnost a vnímat jejich energie znamená nevnímat tak intenzivně pocit samoty a netrápit se tím, že právě v tuto chvíli nemáme partnera,nebo partnerku, že nám dítě odjelo studovat do anglie, že se nejlepší kamarádka odstěhovala na opačný konec republiky, nebo že nás někdo velmi blízký navždy opustil.

 

2/Prosvětlete svůj strach ze samoty. Otázka je, čeho se vlastně bojíme? Zkusme na samotě najít pozitivní stránky. Jednou ze světlých stránek samoty je svoboda. Na nikoho se nemusíme ohlížet, můžeme si dělat svá vlastní rozhodnutí, jednat spontánně a dělat věci jen podle sebe. Nikdo nás neomezuje, odpovědnost neseme pouze sami za sebe a tudíž nemáme zbytečné starosti. Samota je jedinečná příležitost více poznat a pochopit sami sebe.

 

3/ Začněte se přátelit sami se sebou. Udělejte si něčím radost a vyzkoušejte si jaké to je, zajít si sami do kavárny, na welness, do posilovny, začněte číst knížky. Projděte se v supermarketu a vnímejte ty davy lidí kolem vás. Pořiďte  své oblíbené květině nový květináč a dejte jí jméno. I rostliny mají svou energii a vnímají vás. Dá se s nimi hezky přátelit. Zjistíte, že nelpíte už tolik na lidském přátelství a blízkém člověku.

 

4/Zaměřte svou energii na zvířata a pomáhejte jim. Naučte se zvířata milovat a pořiďte si mazlíčka. Nemusí to být ani pes, ani kočka, pořiďte si pro začátek zvíře, které nemusíte pravidelně venčit, které nevyžaduje obzvláštní péči. Mohou to být rybičky, velcí afričtí šneci, nebo nenároční hlodavci. Pak budete cítit, že je kolem vás opravdu živo. a vy příjdete do bytu, kde čeká někdo, kdo vám sice neodpoví ale reaguje na vaší přítomnost a vy mu můžete popřát hezký den, říct dobré ráno a vypovídat se ze svých pocitů Nestyďte se za věty, které říkáte svému zvířecímu příteli. Má to výhodu. Nezradí vás, nepomluví a ocení vaší pozornost. Důležité je, že máte doma někoho, kdo vás potřebuje.

 

5/ Napojte se na svou duši v meditaci a udělejte si výlet do vyšších dimenzí, setkávejte se tam s bytostmi, které mohou být s vámi nepřetržitě a naučte se je vnímat.

 

6/ Naučte se brát všeho životní události jako zkušenosti, které potřebujete ke svému růstu. Vnímejte je jako pozitivní lekce vašeho života.  Říkejte si, ano, přesně  tak jsem to chtěla, abych mohla více pochopit tu situaci.

 

7/ Každý den si uvědomujte, kde je vlastně váš pravý domov. Zde na zemi, je to jen přechodně. Mezi opravdovou rodinu a přátele se vracíme až opustíme tělo. Pošlete svým přátelům a příbuzným, kteří jsou ve vyšších světech pozdrav, lásku, světlo. Buďte v kontaktu se všemi milujícími dušemi, které vás znají.

 

8/ Afirmace, nám mohou velmi pomoci ke správnému nastavení podvědomí.

 

 

MILUJI TU BYTOST, KTEROU JSEM, DOVOLUJI SI BÝT SAMA

SE SEBOU.

JE PRO MNE BEZPEČNÉ A PŘÍJEMNÉ OBRACET SE DO SVÉHO NITRA, JÁ JSEM SVŮJ PŘÍTEL..

ZBAVUJI SE STRACHU ZE SAMOTY,  SAMOTA JE PŘÍLEŽITOST VNÍMAT VÍCE SAMA SEBE.

 

AŤ JSEM KDEKOLIV, JSEM V BEZPEČÍ POD VYŠŠÍ OCHRANOU ANDĚLŮ, PROTO NIKDY NECÍTÍM OPRAVDOVOU SAMOTU.

 

MILUJI SVŮJ ŽIVOT A S KAŽDÝM NADECHNUTÍM VYJADŘUJI VÍCE VDĚČNOSTI ZA TO, ŽE JSEM.

 

9/ Každý z nás je ukotvený v kolektivním vědomí. My všichni jsme jedno. Určitá část našeho vědomí je vzájemně propojena. Proto je samota člověka jen stav mysli, nikoliv skutečná realita. Máme jeden druhého, aniž bychom si to uvědomovali. Vnímejme se vzájemně víc a dnes ještě více intenzivněji. Jsem tu pro vás a vnímám každého z vás jako spoluputovníka touto inkarnací. Pokud jste o trochu klidnější, šťastnější a spokojenější, je to i můj klid, štěstí a spokojenost. Jsem šťastná, že vás mám. Jsme jako sourozenci, protože máme společnou matku, naši Zemi. Ona nás spojuje a my jsme její pozemské děti. Když budeme více vidět jeden druhého, nikdy nás strach ze samoty neovládne. Já jsem tu pro vás a vy jste tu pro mě.

Proto vám všem posílám to, co si přeju i já světlo, lásku, pohlazení.a objetí.

Požehnaný a láskyplný den vám přeje

 

Jana Kytička   Facebook VE SVĚTLE ANDĚLŮ       přidejte se k nám

 

 

milenci-poz..jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Samota

(Milenn, 18. 11. 2016 11:37)

Samota je krásná, když pochopíme, že nejsme sami a věnujeme se sami sobě, svému nitru, když vnímáme přírodu kolem sebe jako celek. Jak krásně vše do sebe zapadá jako mozaika. Když vnímáme lásku a přítomnost vyšších bytostí, tak se o samotě cítíme dobře. Vnímáme lásku svých blízkých, kteří už nejsou mezi námi a přesto jsou s námi. Jsme tady jako ve škole. Abychom se něco naučili a pochopili. Jsem ráda sama. Nebojím se. Sama jsem přišla na svět a sama také odejdu. V bytě na mne čeká kočička, květiny, předměty, které mi byly dány s láskou a připomínají mi
krásné okamžiky. Ráda medituji, jsem v jiném světě... Vracím se zpátky do tohoto reálu- do školy. Vzdálila jsem se od lidí, od kterých jsem slýchávala jejich problémy, nářky a láteření, jak to všude stojí za belu.. Tak to jsem opravdu ráda sama... zkuste to a uvidíte, jak se budete cítit, rozhodně lépe, než ztrácet čas s někým, jenom, proto, abych nebyla sama...
Hezký a příjemný relax Vám všem přeje
Míla

Poděkování

(Jíťa , 17. 11. 2016 20:45)

Milá Janičko Kytičko, článek a rady úplně pro mě. Všechny ty nepříjemné pocity, když jsem sama.
Stává se mi, že se nemohu ani nadechnout. Přitom když jsem bydlela na horách - Jizerkách, prošmejdila jsem je skoro sama se svou psí láskou Daisi. Ted´mě opustil partner, odešel dospělý syn a já jsem se psychicky položila. Pomalu se díky sestře a mamce a pár hodným přátelům zvedám a hrozně moc chci se radovat ze života. Zatím jsem jak na houpačce, ale věřím, že to vyjde a najdu tu hledanou sebelásku. Krásný večer J.

Poděkování

(Andrea, 17. 11. 2016 18:42)

Moc děkuji za článek, mluví mi ze srdce❤
Posílám Boží lásku, světlo a požehnání ☺

Poděkování

(Jana, 16. 11. 2016 21:50)

Milá Kytičko, to, co jsem si právě přečetla, je přesně to, co jsem právě potřebovala slyšet....s láskou velké děkuji Jana :-)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3255561
Měsíc: 16639
Den: 535