Jdi na obsah Jdi na menu

CESTA KE ZLEPŠENÍ VZTAHŮ - JAK FUNGUJÍ KARMICKÉ KÓDY DUŠE

zena-ve-zlate-barve.jpg

Všem krásným, zářivým bytostem přeji pohodové ráno. Jsem šťastná, že Vás všechny mám, jste v mém srdci. Je skvělé, že se můžeme setkávat zde na stránkách a také na našich nádherných osobních i větších setkáních. Dnešním tématem jsou karmické kódy duše. Nadcházející rok 2014 je rokem, který důkladně prověří všechny naše VZTAHY. Proto jsem toto téma otevřela a budeme se mu i nadále věnovat.

 

 

 

 

Nejdříve jsem šla na radu k mistrům. Otázala jsem se svého Mistra Sri Chinmoye, co to vlastně jsou karmické kódy duše? Drahý Mistře, jak to mám vysvětlit tázajícím se lidem? Odpověděl mi velmi laskavě, jak už to je u osvícených bytostí v duchovním světě obvyklé. Srii Chinmoy mi v podstatě osvětlil všechny příčiny, proč se některým lidem v životě nedaří a neustále se jim staví do cesty překážky

.  

 

 

sri_chinmoy-2.jpgMilá sestro, karmické kódy, jsou nezaměnitelné otisky v duši člověka. Můžeme hovořit o nastavení frekvencí, plynoucích z karmických závazků. V karmických kódech je uloženo vše, co duše ještě energeticky nedokázala zpracovat na láskyplný tok energie. Zákon karmy nastavuje všem zrozeným bytostem stejné možnosti. Nikdo zde nemá výhody, a také nikomu nejsou dány horší podmínky. Každý může prožívat štěstí a radost na jakékoliv úrovni bytí, může žít v lásce, porozumění a v naprosté harmonii.

 

Vše je řízeno vnitřním nastavením kódů. Karmická minulost duše však způsobuje očistné procesy, které probíhají už od samotného počátku inkarnace, tj. od vstupu duše do nového těla. Karmické kódy jsou magnety, které přitahují situace a prožitky, které daná duše prožít potřebuje. Každá nedokonalost, každá nelaskavá myšlenka vytvoří následně nový, určitý kód. Všichni kdo jste na zemi, dostáváte nové a nové šance napravit, vyléčit, pochopit a očistit svou duši. Podle vašich karmických kódů se řídí veškeré události Vašeho života. Nikdo není výjimkou. Pro všechny platí stejná pravidla. Co vysíláš, to zpět také dostáváš. V každé duši je také zakódována touha po zdokonalení.

 

Duše touží po zdokonalení a uvědomuje si, že její životní cesta je cestou pravdy, lásky a pokory. Proto když cokoliv nezvládáte, přichází znovu a znovu, objeví se další a další situace, které vám umožní zachovat se v tom správném duchu lásky a porozumění. Lekce se opakuje tolikrát, kolikrát je to potřebné k pochopení. Úkolem duše není prosadit se na bázi ega, ale na frekvenci lásky. Pokud jednáte srdcem, nemůžete se splést. Cesta lásky začíná uvnitř každé bytosti. Važte si toho, kým jste a jděte za svými sny. Nezapomínejte při tom být sami sebou.

 

To co cítíte vyjadřuje, kým skutečně jste. Moji drazí, nepodléhejte falešným předsudkům, že se musíte neustále trestat a být k sobě přísní. To láska přece uzdravuje. Buďte proto sami k sobě laskaví a shovívaví. Prožívejte přítomný okamžik a nevracejte se k minulosti. Váš život se odehrává právě teď. Vychutnej si svou cestu, změňte své postoje na láskyplné a vše ve vašem životě se projasní a pročistí.

Vaší cestě žehná Srii Chinmoy

 

Když se zamyslíme nad těmito slovy, pochopíme, proč se někteří lidé stále ocitají v zajetí vzorců a situací. Například člověk, který neumí řešit konflikty, nechá se unášet nenávistí a emocemi, neustále přitahuje konfliktní situace. Dokonce je schopen je sám vyvolávat, protože se naučil cítit převahu a posiluje to jeho ego, protože hlavně přes ego v tomto případě protéká  jeho energie, to, že se cítí v této situaci dobře, ale neznamená, že mu to přináší pocit štěstí a spokojenosti. Časem jeho tělo onemocní, protože emoční bahno negativních myšlenek si vytvoří svůj prostor a ovládá každou buňku jeho těla. A tak k tomuto člověku přicházejí choroby, které by  v případě klidu, lásky a harmonie, nemusely vůbec přijít. Přichází bolesti a strach. A dokud se tento člověk nenaučí řešit konflikty v klidu, s laskavým přístupem, s ohleduplností ke svému zdraví, nevymaní se z tohoto karmického kódu. Změnit negativní kódy své duše, to je ten tajemný klíč k úspěchu, zdraví, štěstí a harmonii. A já vím, kde ten klíč leží. Věřte, že každý ho máte ve své dlani. Stačí najít sílu a odemknout své srdce.

 

DNES JE 4. 12. 2013. ČTYŘKA JE ČÍSLO VZTAHOVÉ KARMY. Z HLEDISKA ČÍNSKÉ NAUKY JE ČÍSLO 4 PO VYSLOVENÍ V ČÍNSKÉM JAZYCE PODOBNÉ SLOVU SMRT.  PO SEČTENÍ ČÍSEL DNEŠNÍHO DATA, DOSTANETE ČÍSLO 13 A PO SEČTENÍ KONEČNÉ ČÍSLO - OPĚT ČÍSLO 4.  Z POHLEDU NUMEROLOGIE JE TO VZTAHOVÉ ČÍSLO. TOTO JE ČÍSLO KARMICKÉHO KÓDU VZTAHŮ. OTEVÍRÁM NĚKOLIKA TÝDENNÍ TRÉNINK NA ZLEPŠENÍ VZTAHŮ V PARTNERSTVÍ, RODINĚ, ZAMĚSTNÁNÍ I VŠECH OSTATNÍCH VZTAHŮ. SPOLEČNĚ ZLEPŠÍME VZTAHY OKOLO NÁS A TÍM ZMĚNÍME KÓDY DUŠE.

 

Budu zde dávat Vaše příběhy, - napíšete mi, co se změnilo – při absolvování tréninku VZTAHŮ. Budou to Vaše příběhy a poznatky. – A tím se otevře vzájemná spolupráce. Dám Vám prostor sdělit zkušenosti a ty jsou vždy velmi cenné. Budeme spolupracovat s několika mistry, uvedeme do praxe 4 dohody. /i tam je číslo 4/ a změníme svůj život, protože rok 2014 – bude prověřovat naše vztahy.

 

BUDEME SE SETKÁVAT NA OSOBNÍCH SETKÁNÍCH, KDE BUDEME SPOLEČNĚ ZVYŠOVAT KVALITU NAŠEHO ŽIVOTA VE VŠECH OBLASTECH

 

Na všechny, kteří se přidají se moc těším

 

S láskou Kytička

Prosím o předání této informace dalším lidem, kteří potřebují právě zlepšit vztahy.

linka-A.gif

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Namaste!

(Sinatra, 27. 3. 2014 23:40)

Dakujem za mudrosti srdca.Ku Sri chinmoyovi mam velmi vrucny vztah,je to mojmu srdcu najblizsi Majster, velmi si mi pomohla, lebo prave teraz riesim napate vztahy na pracovisku,plne strachu a nepokoja,kde sa kazdy obava kazdeho, aj ked zijem zo srdca, obcas potrebujem povzbudenie od pracovnikov svetla a lasky. Namaste.

(Julieta, 2. 1. 2014 21:18)

Dobry vecer,moc krasne se mi cetla vase stranka.Clovek citi teplo z pismen,chtela bych vam timto podekovat.A mela bych i 1 otazku.S laskou Julie.

Velké díky!

(Barunka, 7. 12. 2013 7:12)

Milá Kytičko, moc děkuji za další velmi nápomocný vzkaz od duchovního mistra. Četla jsem jej několikrát a je v tom tolik pravdy, ty řádky jsou přesně tím, co si musí dušičky, neustále připomínat, aby se neoddávali svým trápením, aby nereagovaly pokaždé tak, jak je to pro ně pohodlné a "přirozené". Kéž bychom měli dost trpělivosti vyčkat na ovoce, které nám nakonec naše láskyplné jednání přinese! Přeji všem, aby bezpečně rozeznávali své emoce a naučili se s nimi pracovat a né se jimi nechali vláčet. Asi si na to vymyslím afirmaci, abych nezapomínala...

Velké díky!

(Barunka, 7. 12. 2013 7:11)

Milá Kytičko, moc děkuji za další velmi nápomocný vzkaz od duchovního mistra. Četla jsem jej několikrát a je v tom tolik pravdy, ty řádky jsou přesně tím, co si musí dušičky, neustále připomínat, aby se neoddávali svým trápením, aby nereagovaly pokaždé tak, jak je to pro ně pohodlné a "přirozené". Kéž bychom měli dost trpělivosti vyčkat na ovoce, které nám nakonec naše láskyplné jednání přinese! Přeji všem, aby bezpečně rozeznávali své emoce a naučili se s nimi pracovat a né se jimi nechali vláčet. Asi si na to vymyslím afirmaci, abych nezapomínala...

Krásny deň :)

(Adriana, 5. 12. 2013 8:30)

Kytička, ďakujem mnohokrát za nádherné pravdivé slová...akoby si mi odpovedala na moje otázky, práve prebiehajúce v mojej mysli. I ja sa veľmi teším na stretnutia. Posielam silné objatie a slniečko do srdiečka :)

Už se moc těším

(Danuška, 4. 12. 2013 12:01)

Milá Kytičko, přidávám se a už se moc těším, protože pravdou je, že vztahy jsou hybnou silou našeho života, a to nemyslím jen ty partnerské, ale vztahy jako takové. Pokud máme problémy ve vztazích jakéhokoli druhu, nedaří se nám ani v jiných oblastech života.A jaké ty vztahy budou a jsou záleží jen a jen na nás samotných. Proto práce na sobě a hlavně akce, to znamená rozhodnout se něco zménit ve svém životě tak, aby nám to bylo ku prospěchu, je začátkem úspěchu. Měj se sluníčkově a už se téším na společné setkání v roce 2014. S láskou Danuška

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3246874
Měsíc: 17154
Den: 880