Jdi na obsah Jdi na menu

NOVÁ ENERGIE, KTERÁ VSTUPUJE DO NAŠICH FYZICKÝCH I DUCHOVNÍCH TĚL


anděl-v-oblacích-a-holubice.jpg

MOJE NEJDRAŽŠÍ SLUNÍČKA,

 

zdravím Vás opět po krátkém čase, kdy jsem pracovala v Chorvatsku. Stále více mi přicházejí emaily na téma Shamballa.

 

Po zasvěcení se dějí neuvěřitelné věci, které se týkají léčení i změny životní situace. Dávám zde proto novou rubriku 

MÉ ZKUŠENOSTI SE SHAMBALLOU

shamballa-1024.jpg

 

Otevírám toto diskuzní téma a budu zde zveřejňovat Vaše zkušenosti s touto nádhernou energií Archandělů a nanebevzetých Mistrů.

 

Mám nesmírnou radost z Vašich úspěchů a děkuji Vám za Vaši píli a pracovitosti, s kterou kráčíte po duchovní cestě a šíříte tím nádherné a tolik potřebné světlo. Mám pro Vás vzkaz od Archanděla Gabriela.

Milovaní.

andele_258002576_028.gif

Zdravíme Váše srdce,  zdravíme Vás, milující bytosti a cítíme Vaši lásku. Na křídlech andělů přichází povzbuzení na Vaší duchovní cestě. Jako slunce prozařuje a svítí mezi větve stromů, stejně tak z Vašich rukou prýští zlatavé,  mocné světlo lásky. Tak rádi vidíme Vaši proměnu. Tak laskavé je světlo lásky otce Stvořitele.Prozáří všechny duše, které kráčí vstříc nádherné proměně, která povznáší Vaše duše do stále vyšších úrovní.  Pomůžeme prosvítit  každou Vaši duši, bude-li to potřeba.
 
Stoupající vibrace země, probouzí Vaše srdce a láska obklopuje celou Vaši zemi. Jistě si všímáte krásných barev, které jsou okolo Vás a které je možné vidět v přírodě. Věřte, že se nezměnily květy, ani listy, dokonce ani stébla trávy. Vše je stále stejné, a přece vidíte Ty změny a ptáte se nás andělů, jak je to jen možné. Barvy se nemění.. To Vaše oči začínají vnímat a vidět intenzivněji krásu Vaší země. Pokud více vnímáte srdcem, jste na té nejlepší cestě překonat všechny překážky, které Vás vedou k vzestupu.
 
Jako karavany mířící napříč pouští, tak Vy kráčíte po zemi a 
šíříte světlo a lásku. A tam, kde projdou Vaše zářivé kroky, rodí se nové oázy a země stále ožívá. To vše je ale možné, jen když věříte svému srdci. Nepřestávejte milovat. Nedívejte se okolo sebe a přestaňte hodnotit dění na globální úrovní světa. Stálá dualita Vašeho života na zemi, se začíná přiklánět k pozitivním vibracím.
 
Mnoho duší, které jsou účastny současného  dění světa, neskutečně trpí a prožívájí  velké utrpení na fyzické i duchovní úrovni svého života.
Nepomáhejte těm, kteří o to nestojí. Přestaňte plýtvat svou energií a posunujte  kupředu jen ty duše, které mají zájem napravit svá provinění, změnit svůj život, myšlenky a pohled na svět. Věnujte těmto hledajícím duším svůj čas a nasměrujte jejich kroky k otci Stvořiteli. Je ta nejlepší doba na očistu duše. Právě se překlenula druhá polovina Vašeho pozemského roku. Vstoupila do Vašich energií nová, očistná vlna, nový velmi silný proud léčivé energie. Tato energie k Vám mohla začít proudit jedině po patřičném  vzestupu vibrací, jen když jste naladěni na vyšší frekvence, budete tuto energii vnímat. .
 
Tato energie v sobě nese přítomnost Ježíše Krista - člověka - Mistra - Spasitele. Jeho srdce se znovu vrací na zemi a mnoho duší jej začne velmi silně  vnímat. Bude se jeho tvář často objevovat při Vašich meditacích, při běžných duchovních úkonech, jako je modlitba, chvalozpěv, či jiná duchovní činnost Vaší duše. Jen tato energie může úspěšně ukončit změny Vaší planety. Poddejte se tomuto přicházejícímu světlu a lásce. Otevřete své srdce a s pokornou myslí přijměte esenci lásky. 
jako lístky lotosového květu se, ať se otevře Vaše nejhlubší nitro, zbavené všech příkoří a bolestí. Proste: 

Ježíšíi, s láskou prosím,  vstup do mého srdce a požehnej mé duši. Miluji Tě a přijímám s největší pokorou Tvou láskyplnou náruč. Skryj mě ve svém světle a  ochraňuj mou duši před Zlem. Amen.

Po této prosbě jste schopni napojit se ta tak vysokou energii a přijmout ji do všech svých těl.
S láskou a světlem Archanděl Gabriel
 
 
Přeji Vám nádherný den, plný lásky, slunce, pohody a krásných vibrací. Vaše zkušenosti mi posílejte na email
 

duchovni.pomoc@seznam.cz

 

Všem Vám z celého srdce žehnám

 

S láskou KytIčka

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3257804
Měsíc: 16189
Den: 599