Jdi na obsah Jdi na menu

DUHOVÁ CESTA - ON-LINE - PRO VÁŠ OSOBNÍ RŮST

zena-ve-zlate-barve.jpgMilí duchovní přátelé, pro všechny z vás, kteří mi píší dotazy zda budu znovu otevírat internetovou školu duchovního růstu DUHOVÁ CESTA, mám dobrou zprávu. Od konce září začíná běh druhé skupiny.

Rok 2015 je rokem osobního růstu, stejně jako nadcházející rok 2016. Především naše osobní změny  - posun - nová, volitelná realita - dle naladění každého člověka stále pokračuje..

energie-rijen2012.jpgJe důležité využít těchto změnových energií a pracovat na sobě, na čištění karmických závazků a všeho, co tíží vaše duše. Nenechat se vtáhnout do negativních programů a působení nízkých entit. Jak moc důležité je čistit mysl, vztahy, a všechny situace, které prožíváme, to dobře víte.

 

 

Často vám ale schází informace a účinný způsob - návod a také vás tíží nedostatek vytrvalosti. Vy potřebujete povzbudit, a s láskou vést. Snažme se být tvrdí a čistí jako křišťál?  Inspirujeme se? Křišťál je duchovní symbol dnešní doby. Rodí se převážně křišťálové děti. Křištál chrání - čistí - uzdravuje. Mne křišťál velmi inspiroval. Kříšťál je čistý polodrahokam.

 

energie-a-ruce.jpgVíte co se děje když  sluneční paprsky prosvítí křišťál? Zářivé,světelné paprsky kříšťálu vytvoří duhu. Světelný sloup ryzích paprsků v sobě nese všechny barvy čaker a čakry jsou nositelky naší životní energie. Duha spojuje nebe i zemi, je symbolem míru mezi pozemským a duchovním světem. Když očistný déšť prosvítí sluneční záře, duha se objeví a spojí zemi s oblohou.  Lidé, kteří mají zkušenost s klinickou smrtí také často vidí před sebou duhový most. 

5.-probuzeni-jangove-energie.JPGDuha svými barvami spojuje jemnohmotný svět s našim pozemským světem. Při meditacích si představujeme,že vstupujeme do vyšších světů po duhových schodech. Přivítají nás kříšťálové skály, křišťálově čisté prameny. Přenesme nyní tyto představy do reality.

S POMOCÍ ARCHANDĚLA MICHAELA, RAFAELA, GABRIELA,URIELA A SVĚTELNÝCH MISTRŮ,  OTEVÍRÁM DRUHOU SPECIÁLNÍ SKUPINU  OD 29.9. 2015 S NÁZVEM 

 

DUHOVÁ CESTA II.

 

 Duhová cesta je určena pro všechny duše, které mají zájem na svém probuzení, zdokonalení, poznávání  a vstupování do vyšších vibrací. Je tu pro ty, kdo touží naučit se rozumět svému osudu, svým blízkým, naučit se karmickému čištění, pročistit vztahy a najít duchovního partnera.

OSOBNÍ POZNÁVÁNÍ SVÉHO VYŠŠÍHO JÁ,POCHOPENÍM, AKTIVNÍM ČIŠTĚNÍM KARMY.

Naše propojení bude probíhat jednou týdně dvě hodiny přes face book,všichni, kdo po této cestě půjdou budou dostávat přes email skripta, pokyny, informace, audio nahrávky a s každým budu pracovat také individuálně.

Věřím že zde vzniknou i krásná, duchovní  přátelství a všichni se posunete výš a vaše životy se zkvalitní. Pokud máš právě teď  zvláštní pocit ve svém nitru - i ty se stáváš součástí této cesty. Určitě v rámci této cesty, v průběhu děje se uskuteční také osobní setkání.

První téma, které bude otevřeno a na kterém budeme pracovat je OSOBNÍ KARMA. JAKO DRUHÝ KROK - KOMPLETNÍ OČISTA AURY. Každý z vás dostane vzkaz každý měsíc od andělů vzkaz a informaci,  na čem má v daném období především pracovat a na jaké události v životě se má především zaměřit. Každý ode mne NA OSOBNÍM SETKÁNÍ obdrží svůj osobní kříšťál, který bude čistý a nabitý pozitivní energií, jako ochranu, léčebnou pomůcku a pozitivní zářič. Budeme s ním pracovat a vkládat další pozitivní vibrace.

TENTO KŘIŠŤÁL BUDE NEJEN CHRÁNIT VAŠE DOMOVY, PŘED NEGATIVNÍ ENERGIÍ, ALE BUDE TAKÉ VYZAŘOVAT DO OKOLÍ DUHOVÉ PAPRSKY SVÉ LÁSKYPLNÉ ENERGIE A TÍM BUDE ZVYŠOVAT OKOLNÍ VIBRACE.

Vašim prvním úkolem, /pokud jste to ještě neudělali/, je založení vlastního Face booku, a žádost o registraci ve skupině

DUHOVÁ CESTA

adresa:  duchovni.pomoc@seznam.cz 

Asistentka duchovní pomoci, vám poskytne všechny další informace. Cena tohoto osobního studia je 400Kč /čtvrtletí/, délka - jeden rok,/možnost prodloužení dle potřeby/ skripta, výklady, a veškeré informace pro vás vám budou zaslány emailem, osobní křišťály na našich setkáních.

Každý krok na duhové cestě,je cestou osobního poznání, pochopení a je cestou k šťastnějšímu životu, láskyplným vztahům, hojnosti a harmonii.

 

S láskou a objetím

Vaše Kytička

 

deti-a-svetlo.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?

(MGRU, 14. 3. 2015 10:54)

Je to krasny napad, ale křišťálu neni přeci treba. Staci kdyz ma clovek otevrene srdce a čistou mysl... Pak se deji zazraky.. Tato stranka me zaujala, ale nerozumim proc platit za to penize?

duhová cesta

(pyties@seznam.cz, 2. 1. 2015 5:15)

Mám zájem o připojení ke studiu Duhové cesty. Prosím o bližší informace. Děkuji.

DĚKUJI

(Radka, 24. 10. 2014 11:40)

Kytičce patří veliké DÍK, i já se moc ráda přidám a moc se tešíííím

Naděje pro každého

(Camperses, 22. 10. 2014 20:01)

Velkolepý nápad v dnešní uspěchané době! Každý, kdo má potíže se na cestu vydat sám, se už nemá na co vymlouvat :) Patřím mezi ně a nechci svůj duchovní život nadále zanedbávat, jdu do toho! (I kdybych musela vstávat v 5:00 :-D )

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3261898
Měsíc: 15883
Den: 754