Jdi na obsah Jdi na menu

CO SE AKTUÁLNĚ DĚJE V OBDOBÍ VZESTUPU

točící-se-země.gifCO SE AKTUÁLNĚ DĚJE V OBDOBÍ VZESTUPU

 

Přeji všem, krásný a pohodový den. Milí přátelé, není v mých časových možnostech, odpovídat individuálně na vaše četné dotazy, které se týkají současného stavu našeho planetárního vzestupu. Přesto děkuji vám všem za krásné emaily a vaši důvěru. Všechny nové informace, které mám, zveřejňuji v následujích větách, ve kterých dostanete odpověď na své otázky.

 

Náš planetární vzestup se započal mnohem dřív, než uváděly různé zdroje. Datum 21.12.2012 byl sice zvláštní svou přeměnou energie, ale právě díky našim neustálým pochybám, bylo několik variant a možností, co se dál bude odehrávat. Vše záleželo na připravenosti nás, obyvatel planety, na našich myšlenkách, vibracích a připravenosti k životu v nové duchovní i fyzické rovině.

 

VARIANTA I.  Byl náhlý a naprostý přesun do vyšších dimenzionálních rovin, ve kterých je tolik světla, že by toto silné a léčivé světlo, dokázalo rozpustit všechny nezpracované emoce, zranění i negativní postoje všech bytostí, které by se v tomto prostoru ocitly, stačilo jen, aby většina obyatel planety měla v srdci lásku a schopnost odpouštět. Přejít do tohoto prostoru by byl stav, který mnozí popisují jako nirvánu. Vše nedokonalé by v tu chvíli pro nás skončilo. Tento stav – je stav otevřeného srdce –/ mnozí z vás si vzpomenou na  zasvěcení Miguraj a Shamballa, která pomáhají připravit duši k tomuto stavu./ Tato situace hromadného vzestupu však nenastala, protože bytostí schopných toto světlo přijmout a ustát, byla jen malá část obyvatelstva Země. Stav osvícení je detailní prostoupení osobnosti světlem Boží energie a lásky, která vytvoří základ k transformaci duše.

 

VARIANTA II.  To je postupné rozdělení obyvatel Země do rovin, které odpovídají jejich vibračnímu nastavení a stavu karmických zátěží. A proto lidé žijí vedle sebe a přesto každý prožívá to, co vibračně přitahuje a postupně se přemistí do Vyšší dimenze.

 

Proto dochází k tragickým událostem, ale jen některých lidí se to dotýká, byť se nacházeli ve stejný čas na stejném místě. Nebo naopak proplouváme časovými smyčkami a tragická událost se sice stane, ale před několiky okamžiky, než jsme do tohoto časového prostoru vstoupili my. Proto je dnešní svět plný situací, kdy se stávají teroristické útoky na místech, na kterých je společně mnoho lidí a přesto někteří zůstanou v bezpečí a jiní ne. Žijeme ve světě,který už je ve válce, ale nikdo pořádně neví, kdy, kde bude zítřejší boj probíhat.

 

 

Také se prohlubují rozdíly v materiálním vnímání světa a finančních situacích lidí stejných společenských vrstev. Žijeme každý tu svou realitu Jak se stát připravenými na postupný vzestup, kdy už se část naší bytosti bude nacházet ve vyšších dimenzích bytí? Prvním a základním krokem je vyléčení strachu na všech úrovních. Stane se jen to, co je pro nás dobré, a co potřebujeme ke svému vývoji. Druhým krokem je zaměření na vlastní nitro a splynutí s vlastní osobností. Dosáhneme toho rozvinutím sebelásky a spojováním se s vlastní potencionalitou mysli s Nejvyšší láskou. Umíte se plně oddat v meditaci stavu uvolnění a spojením se s Boží láskou? Pokud ne, začněte tento stav trénovat. Je to nejkratší cesta k dosažení stavu nirvány, k cestě do vyšších světů a šťastnému životu, vyžaduje naladění a jednoduché techniky. Máme vyzkoušeno, že lépe se tato cesta trénuje ve skupinkách, proto jsou více prožitkové jednoznačně skupinové meditace vedené zkušeným člověkem, který dokáže pomoci uvolnit psychické zábrany, všechny úzkosti a pomůže vám tak dojít rychleji k cíli.

 

Zajímavé techniky budeme trénovat v internetové škole vzestupu

 

DUHOVÁ CESTA.

srdce-v-dlanich-srp12.jpg

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3262002
Měsíc: 15840
Den: 648