Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÍPRAVA NA VÁNOCE A ENERGIE ARCHANDĚLŮ

 

vánoční-zvony.gif

JAKÉ MAJÍ BÝT VÁNOČNÍ SVÁTKY?
 
DUCHOVNÍ PŘÍPRAVA S POMOCÍ ARCHANDĚLŮ
 
 
Má milá sluníčka, nastává opět ten nádherný, i když trochu bláznivý – předvánoční shon a my stejně jako každý rok začínáme propadat krásnému a tajemnému kouzlu vánoc.
Snažíme se vymést všechny kouty našich příbytků a vyzdobit náš dům, či byt co nejkrásněji,abychom navodili jedinečnou atmosféru. Trápíme naši hlavu usilovným přemýšlením, jakým dárkem překvapit své nebližší.
 
Já, Vaše kytička jako každý rok, připomínám.
 
PROSÍM, NEZAPOMEŇTE SI UKLIDIT TAKÉ VE SVÉ DUŠIČCE. PŘIPRAVTE PŘEDEVŠÍM SVOU DUŠI NA LÁSKYPLNÉ VIBRACE. STOJÍ ZA TO, VĚNOVAT ALESPOŇ TROCHU SVÉ POZORNOSTI SVÉMU NITRU.
 
Jako velké pomocníky si můžete zavolat Archanděly Michaela a Gabriela.
 
Zde je několik kroků, které Vám pomohou s napojením.
 
VÁNOČNÍ OČISTNÝ  RITUÁL
 
BARVA SVÍČKY: FIALOVÁ
VHODNÁ VŮNĚ NEBO ESENCE : VŠE CO PŘIPOMÍNÁ VÁNOCE (skořice, vanilka, hřebíček,kokos,pomeranč, mandarinka)
 
PROSBA K ARCHANDĚLU MICHAELOVI O PROČIŠTĚNÍ
 
bř-anděl-7Vzývám a prosím Archanděla Michaela, bytost světla a lásky o vědomé pročištění mého duchovního těla. Prosím, mocný Archanděli, zbav mne všech nežádoucích energií a přivtělených bytostí a všeho, co ulpívá na mém duchovním těle a není v souladu s mou vůlí. Zbavuji se vědomě všech energií, které mne oslabují a nejsou součástí mého jemnohmotného těla. Působení Tvé archandělské síly,světla a Boží inteligence, bezvýhradně přijímám. Svou silou i světlem uzdravuj mou duši. Děkuji.
 
bílý-zářivý-anděl.gifArchanděl Michael – Tento mocný Archanděl velmi rád a usilovně pomůže pročistit Vaše jemnohmotné tělo od negativních energií, přivtělených duší a jiných astrálních nepřátelských bytostí.
Můžeme si představit archanděla Michaela jako vysokou, zářivou světelnou bytost, mající v ruce tak obyčejnou a běžnou věc, jako je vysavač. Tím světelným zářivým vysavačem,vysává všechny nežádoucí energie z Vašeho jemnohmotného těla.
Uvolněte se a dovolte bytostem světla pracovat, léčit a čistit.
Následný pocit po vědomém pročištění jemnohmotného těla je jakýsi klidový stav, pocit uvolnění, odlehčení a také pocit svobody a volností. Následuje Vaše poděkování a při tomto poděkování můžete vědomě Arch. Michaelovi ze svého srdce poslat světelný paprsek lásky.
 
Dále poproste Archanděla Gabriela o láskyplnou ochrannou energii pro Vaše duchovní tělo.
 
PROSBA I ARCHANDĚLU GABRIELOVI O OCHRANNÝ PLÁŠŤ A ZVÝŠENÍ VIBRACÍ
 
 
anděl-únor-6.gifVzývám a prosím Archanděla Gabriela, bytost světla a lásky, o vytvoření ochranného plášťě mého duchovního těla. který se na bezvýhradně sloučí s mou duchovní i psychickou energií.
Prosím o zvýšení vibrací a naladění mého duchovního těla na nejvyšší, pro mne možné vibrace, které jsem schopen(schopna) přijmout.
Dovoluji působit láskyplným proudům energie Archanděla Gabriela na mou duši. Přijímám lásku, vyzařuji lásku a věřím, že její zdroj je bez hranic. Stávám se láskyplnou světelnou bytostí a bezvýhradně miluji vše, co je stvořeno. Odpouštím všem a také sám/sama/ sobě.
Do mého světelného těla radostně proudí láska a Boží požehnání. Dovoluji si přijímat vše, co je dobré a laskavé. Děkuji.
 
Pokud jste prosili upřímně, z láskou a otevřeli jste se proudům laskavé jemné energii archandělů, teď v této chvíli pociťujete uvolnění a radost.
 
Mám Vás všechny moc ráda
Vaše Kytička
 
 
Nyní jste připraveni na radostnou předvánoční atmosféru.
Posílám do Vašich domovů, vánočního andílka, ať naplní Vaše domovy láskou, klidem a požehnáním
K setkání s vánočním andílkem stačí kliknout 
 ZDE   a pak ještě klikněte na vánočního andílka, který se objeví a jen se dívejte.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

díky

(JanaMichaela, 8. 12. 2010 19:59)

moc děkuji

Přání

(Lenča, 7. 12. 2010 15:00)

Kytičko, děkuji za tak krásný obrázek když sem to spustila přejel mě opravdu mráz...ale ten pěknej zvláštní pocit nadšení a i radosti , přeji tobě i všem tady co píší vzkazy a příběhy radostné vánoce a lepší nový rok...zdraví , štestí i lásku...Lenča

Andílek

(Mili, 6. 12. 2010 14:24)

Já se také připojuji k velkému díky,za to že jste Kytičko,za to,co pro všechny děláte,za nádherného andílka.Hlavně přeji všem lidem krásné Vánoce a aby se všichni měli rádi nejen o Vánocích:)...

Děkuji

(Anyenne, 6. 12. 2010 13:32)

Kytičko moc děkuji za krásná slova a za to, že nám jako každý rok připomínáš, že i dušička se musí uklidit. Na to mnoho lidí zapomíná...
Krásný předvánoční čas i Tobě Kytičko a doufám, že si ve svém náročném programu najdeš čas také sama na sebe a ne jen na problémy druhých.
Děkuji moc za to že jsi.....

Jedno slovíčko :

(Anna Marie, 6. 12. 2010 12:21)

Děkuji. Děkuji za krásná a láskyplná slova a za krásného, vánočního andílka. Děkuji za to, že jsi. S láskou Anna Marie

Nádhera

(Kateřina, 6. 12. 2010 12:00)

Ze srdce Vám děkuji,právě jsem obdržela vděka Vám,krásný vánoční dárek.

Nádherné

(Mirka Čb, 6. 12. 2010 10:31)

Milá Kytičko, moc děkuji za Tvá slova a vánočního andílka, při kterém mi tekly slzy. Mám Tě moc ráda

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3247071
Měsíc: 17187
Den: 881