Jdi na obsah Jdi na menu

ČIŠTĚNÍ VLASTNÍ AURY

11. 2. 2009

ČIŠTĚNÍ VLASTNÍ AURY

 

Část 1.

Stejně tak, jak je důležitá hygiena fyzického těla, tak je nutná občasná očista našich duchovních energií. Tak jako na fyzickém těle, i na našem astrálním těle se zadržují a ulpívají různé nečistoty, i když jiné podstaty a jiného druhu.

Aura ( energetický obal,který obklopuje naše tělo) nasává z okolí i z našich vlastních emocí negativní vibrace a podle těchto vibrací se následně zbarvuje.Fyzické tělo očistíme snadno, například vydatnou sprchou, nebo koupelí. Očista těla duchovního a naší vlastní aury, není jednorázovou záležitostí.K úspěšné očistě nám poslouží nejrůznější rituály a čistící techniky. Prvním, počátečním a velkým krokem k úspěchu je naše vlastní upřímnost. Podívat se sám sobě do očí a uvědomit si vlastní chyby ve vlastních myšlenkách, to vyžaduje kus sebezapření a potlačení vlastního ega.To co zde popíšu, je můj vlastní rituál a Ti z Vás, kteří jej vyzkoušeli, nebo teprve vyzkouší, jistě potvrdí, že se cítí lépe a radostněji.

K rituálu očištění potřebujeme: Tři malé čajové svíčky, aromalampičku (do které dáme vůni, která je nám příjemná)  list čistého papíru, jednu vonnou tyčinku (nejvhodnější je santalové dřevo). A hlavně svou touhu v srdci a myšlenku:  Být lepší, zářivější a užitečnější bytostí Vesmíru.

 Postup:

Zapálíme všechny tři svíčky. První svíčka znázorňuje náš vztah k vlastní osobě. Druhá svíčka znázorňuje vztah k druhým lidem okolo nás. Třetí svíčka a její plamen se dotýká našeho vztahu k planetě a lidem jako k celku.Dotýká se našeho vztahu k Bohu a naší ochotě spolupráce se světlem. Budeme si všímat jak svíčky hoří. Který plamen je největší a hoří pravidelně a rovně. Pokud některá ze svíček zhasne, máme v této oblasti největší problém.

Obrazek

Toto jsou mé vlastní svíčky při dnešním rituálu. První svíčka mi napovídá, že na sebe myslím opravdu málo a to bych měla změnit.

(svíčky byly nové, z jednoho balíčku, mají stejné podmínky. A přesto ta jedna hoří jinak)

 Posadíme se v klidu do pohodlné polohy, ( jen pokud jsme zvyklí meditovat, nebo cvičíme jógu, tak do základní meditační polohy). Pro začátečníky stačí poloha v sedě,ve které se cítíte uvolněně a pohodlně. Zhluboka se nadechneme a vydechneme, nejméně 4x. Zavřeme oči, poprosíme svého ochránce, aby nám pomohl vnímat slabé místa v naší duši. Představme si svého ochránce, jako lékaře, který velkou baterkou prosvěcuje nejtajnější zákoutí naší duše. Požádejme lékaře, aby posvítil i na místa, které jsme schopni pečlivě skrývat, protože se za ně stydíme.

Vezmeme list papíru.

Budeme psát na papír své nedostatky, o kterých víme, a které toužíme změnit. Pokud nám běží před očima hádka ze sousedkou, klidně napišme její jméno a poznámku – byl jsem zlý – hádavý, neústupný – přeji si být laskavý a zdvořilý a podobně. Pokud vidíme svou žárlivost – napíšeme – mám k partnerovi málo důvěry, žárlím. - Chci mu více věřit.

Třeba napíšeme, že se zlobíme na svou sestru – pak je důležité napsat – Tuto negativní emoci chci přeměnit na lásku. Z každé slabosti kterou u sebe vidíme a kterou napíšeme, udělejme rozhodnutí k nápravě a změně k lepšímu, pozitivnímu. Možná uvidíme jen sebe jak stojíme u někoho, kdo potřeboval pomoc a my nebyli ochotni pomoci. Opět napišme jak chceme tuto situaci příště napravit.

 Buďme upřímní a prosme svého ochránce – anděla lékaře, ať posílá před naše oči znovu situace z našeho života, které potřebují prosvětlit a změnit.
 Napíšeme všechno, co nás trápí. Možná uvidíme i naše zbytečné finanční ztráty, naše chyby. Vždy vedle negativního postřehu napišme pozitivní změnu, kterou očekáváme.
 

TO JE VELKÝ ÚKLID NAŠÍ DUŠE

Pokud máme vše napsáno a podtrženo poprosíme za odpuštění.

 

Prosím o odpuštění všechny duše, kterým jsem ublížil, které jsem svým chováním zklamal. Prosím Stvořitele,odpusť mi pane, že jsem se nezachoval tak, jak jsem měl. Odpouštím i sám sobě, zklamání, které cítím a bolest, kterou mi moje špatné chování způsobilo. Děkuji.

 Papír roztrháme opravdu na malé kousíčky a vyhodíme, (spálíme, nebo hodíme do toalety).
 Nyní uchopíme zapálenou vonnou tyčinku a uděláme kolem sebe kruh.
 Představíme si,že kouř očišťuje naše tělo, naši mysl a oheň spálí všechno zlé a negativní, co ulpělo na naší auře a zůstalo v našich myšlenkách.
 Poprosíme anděly, aby odvedli všechny bytosti, které ulpívají na našich energiích a ovlivňují naše myšlenky negativním směrem.
 Prosím Stvořitele a čisté bytosti světla, mé milované anděly, aby očistily mou Auru od všech přivtělených bytostí. Ať jsem zbaven všech negativních vlivů, všeho působení zla a vnímám pouze čistou energii Svořitele, energii andělů a čistých bytostí, které vedou mé kroky k lásce a ke světlu.
 

Děkuji.

 Uděláme ještě jeden tentokrát ochranný kruh vonnou tyčinkou.
 

Prosím ve jménu Trojjediného Boha, ať přes tento ochranný kruh nepronikne žádný paprsek negativní energie. Ať světlo a láska naplní moji duši ať každá má myšlenka, každé mé slovo a každé mé rozhodnutí je v přesném souladu zákonů Vesmíru a vůli našeho milovaného Stvořitele.  Amen.

Děkuji.

 Vizuálně si představujeme očistnou sprchu energií, kterou nám Vesmír posílá, jako zlaté, nebo stříbrné světelné paprsky dopadající na naše tělo.
 Tuto očistu provedeme podle vlastní potřeby.
 S láskou Kytička
 Milý obrázek jak kytička čistí dušičky - tak ať Vám to jde taky tak pěkně od ruky. :)))

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Danuše, 11. 2. 2009 14:11)

Drahá Kytičko, moc Ti děkuji za to, že nám tolik pomáháš, očišťění našeho těla je určitě moc důležité, abychom se cítili dobře a měli krásné světýlko v sobě,ve své duši a mohli tak rozdávat lásku a pomoc druhým. Určitě tuto očistu budu provádět. Už při čtení Tvých řádek se cítím krásně. Obrázek na konci mi vyloudil úsměv na tváři a cítím radost.Děkuji.S láskou Danuše.

:-)

(Jana, 11. 2. 2009 12:13)

Milá Kytičko, úplně mě to chytlo za srdíčko a už se těším, že si tento rituálek doma udělám. Myslím, že je co čistit:-). Jak jsem četla o té představě očistné spršky zlatou nebo stříbrnou, oblilo mě krásné teplo. Už se těším. Děkuji



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3247427
Měsíc: 17273
Den: 667