Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁLEŽÍ MI NA NÍ, NEMOHU SI TO NECHAT PRO SEBE !!!!

12. 12. 2012

zena-ve-zlate-barve.jpgKrásné ráno, sluníčka moje.

Na Slovensku v Hrochoti jsem jednoho zimního, mrazivého  dne, potkala  krásnou a čistou dušičku. Zářila na mě její zářivá a jasná energie.Tato dušička je ze Slovenska. Objaly jsme se a já jsem měla pocit, že jí znám už moc dlouho.

Taková drobounká, křehká a jemná žena, s velkým otevřeným srdcem.

Přesně to mě napadlo, když jsem se zadívala do jejich očí. Od té chvíle našeho prvního setkání, ji vnímám, jako přítelkyni své duše, jako někoho, kdo nikdy neublíží, snaží se pomoci každému – a nezáleží na tom, zda pomoc potřebuje malinkatá rostlinka – nebo velký silný muž.

 

Kolem sebe šíří tato dušička krásnou čistou energii a tak se s ní prostě musíte cítit vždycky úžasně. Navíc má krásné jméno Marianna a to je složeno ze dvou jmen Maria a Anna. Mariannka navštěvuje duchovní školu Monáda a  jako studentka je moc šikovná, velmi rychle se naučila napojovat se na dušičky, kreslit aut. Kresbou čakry a pomáhat všude, kde je to potřeba.

 

Tak jako každý z nás stojí občas před nelehkou zkouškou, i moje milovaná dušička Mariannka,právě dnes potřebuje naši podporu. Právě v tuto chvíli,  leží na operačním sále, a tým odborníku ji připravuje na operaci v oblasti mozku, což je velice náročná a citlivá operace pro každého človíčka. Operace souvisí s odstraněním tkáně, která tam nemá být. Více prozrazovat nebudu. Každý si další písmenka domyslí sám.

 

Proto z celého srdce prosím všechny, kteří čtou tyto řádky. Snažně Vás sluníčka moje prosím o modlitbu, prosbu ke Stvořiteli a andělům, aby Mariannka všechno zvládla, aby se uzdravila. Prosím o poslání energie a lásky.  Aby mohla dál šířit ty krásné a laskavé vibrace ze svého srdíčka, přesně takové lidičky přece naše planeta velmi potřebuje.

 

Jako vánoční dárek, jsem o víkendu od Mariánnky dostala šek na 365 šťastných dnů v roce 2013. Věřím, že tento šek je krytý Božím požehnáním. Moc ráda bych si z „Vesmírné banky“ vybrala alespoň část z tohoto šeku ve formě uzdravení mé přítelkyně.

 

Děkuji, děkuji, všem, kteří se zastavili v předvánočním shonu a přispějí malým kouskem laskavé léčivé energie.

Mám Vás všechny ráda – a Vy už to víte.

S láskou a požehnáním Kytička

 

inspirativní fotečka - já a Mariannka

 

marianka-a-kridla.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PRO MARIJÁNKU

(Lena, 15. 12. 2012 11:49)

Přeji Marijance brzké uzdravení a posílám také modlidbu

Mariannke

(Erika, 15. 12. 2012 7:23)

Prajem Ti Maji, aby si sa veľmi rýchlo uzdravila a čo najskôr prežila krásne a požehnané sviatky v kruhu najbližších. Veľa na Vás všetkých myslím, posielam mnoho objatí, lásky a svetielka z celého srdca. Nech Ťa anjelíčkovia vždy sprevádzajú... :)

Mariannce

(Alena, 12. 12. 2012 15:17)

Už mě několikrát napadlo, že se Mariannka nehlásí.. A chystala se jí napsat. Držím jí palce, je to výjimečná bytost. Laskavá a milá. Věřím, že všechno zvládne a moc na ni myslím.

Milované sestřičce

(Lenka, 12. 12. 2012 13:15)

Na Mariannku myslím již od soboty,kdy mi při cestě do školičky o chystané operaci řekla. Vím,že jsou její obavy zbytečné že to vše zvládne. Ale pokaždé, když mi na ni přiletí vzpomínka,vím že mě potřebuje...proto jí myšlenky vracím a posílám lásku a podporu. Při dnešní meditaci jsem Mariannku obalovala růžovým a zlatým světlem a vím,že to zesilovalo díky propojení nás všech z duchovní školičky,které jsem viděla. Mariannko mám tě ráda, s láskou sestřička Lenička :-)

Posielam svetielko

(Majka, 12. 12. 2012 12:42)

Prajem Marianke uspesny priebeh operacie a rychle uzdravenie a prosim jej ochrancov nech stoja pri nej a dodavaju jej silu a energiu do dalsich dnickov:-)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3255475
Měsíc: 16643
Den: 543