Jdi na obsah Jdi na menu

SÍLA MYŠLENKY - TAJEMSTVÍ SLOVA

SÍLA MYŠLENKY – TAJEMSTVÍ SLOVA

 

zena-ve-zlate-barve.jpgMilí duchovní přátelé. O síle myšlenky jste určitě četli velmi mnoho knih, článků a absolvovali nejrůznější přednášky a kurzy. To všechno je v pořádku, myšlenky jsou základem naší reality. Na našich myšlenkách stojí pilíře našeho osudu. Naše myšlenky rozhodují o tom, v jakých vibracích se nacházíme, jak jsme naladěni, co přitahujeme do své reality. O čem se už píše mnohem méně, jsou naše SLOVA.

Já už jsem psala články o vysokovibračních slovech, o nízkovibračních slovech, na mých seminářích a kurzech často mluvíme o slovech a snažíme se přisbůsobit naši řeč tomu, jak chceme být naladění. Jakou mají naše slova moc – dokazují Afirmace, kterými měníme stav mysli, obraz našeho podvědomí. Naše slova, která pronášíme dokážou vytvořit  silné vzorce v našem podvědomí.

 

Dokonce i při rodinných konstelacích pracujeme se slovy. Při každé konstelaci se snažíme vyříkat si všechno s člověkem, se kterým máme problém a své myšlenky  odít do slov, které vytvoří očistný proud energie. Tato očistná energie, dokáže uvolnit i velké bloky, které ulpívají na našem vědomí, jako stoleté balvany. Slova mají velký význam v našich životech. Slovem dokáže člověk povzbudit, uzdravovat, ale také proklínat a velmi ublížit. Slova, která vycházejí z našich úst se nerozplynou v nekonečném prostoru, ale naopak nabalí na sebe stejnou energii , kterou byly vytvořeny a přinesou nám ji zpátky, jako bumerang. Takto přesně pracuje karmický zákon a také zákon přitažlivosti. Dva nejsilnější duchovní zákony.  Povídáme si často o slovech, která jsme vyslovili a kterých litujeme, protože je nelze vzít zpátky. Já jako terapeut, pracuji často s lidmi, kteří za mnou přišli, abych jim pomohla vyrovnat se se ztrátou blízkého člověka. Zabýváme se najednou slovy, která jsme nevyslovili, která bychom velmi rádi nyní vypustili z úst, ale bohužel, člověk, ke kterému by tato slova směřovala, už není mezi námi. A já jsem pochopila, že

 

 

TAKÉ NEVYSLOVENÁ SLOVA – ZPŮSOBUJÍ BOLEST A VÝČITKY

 

 

Chtěla jsem už zkraje týdne napsat tento článek o slovech ale cítila jsem, že ještě mám ještě přijmout nějaké poselství. Tentokrát to ale nebylo, tak že by mi andělé, nebo nanebevzetí mistři něco nadiktovali. Předevčírem mi zazvonil telefon a já uslyšela velmi smutný hlas staré paní.

 

 

„Vy jste paní Kytička?  Ano, to jsem, odpověděla jsem, s klidem, jako kdykoliv jindy, když mi někdo zavolá. Volám Vám, protože moje dcera Marie, Vás měla velmi ráda. Vzpomínáte? Bydlíme v Horažďovicích. Pořád o Vás mluvila, a myslím, že jste byly přítelkyně. Moje Maruška v neděli zemřela. Bylo to velmi rychlé, měla rakovinu. Nestačila se ani rozloučit. Ale říkala mi, jak Vás má ráda a já jsem našla Vaše číslo. Je mi už více než osmdesát let, Maruška se o mě starala a já jsem teď zůstala sama. Její hlas se chvěl bolestí a smutkem, přesto našla sílu mi zavolat. Tak jsem v jejím diáři paní Kytičko našla Vaše telefonní číslo a myslím, že by Maruška chtěla, aby jste to věděla……

 

 

Chvíli mi trvalo, než jsem se z tohoto telefonátu vzpamatovala. Jen jsem seděla a přemýšlela. Uvědomila jsem si, že Maruška mi byla velmi blízká a že jsem jí měla moc ráda, byla se svojí malou dcerkou s námi i v Chorvatsku, také na víkendových pobytech. Byla u mě na návštěvě, udělaly jsme si společně s její dcerkou Karolínkou hezké dny, vybavila se mi večeře, kterou jsme společně chystaly. Znovu jsem uslyšela její smích a u srdce mě zabolelo.

 

NIKDY JSEM JÍ NEŘEKLA, JAK MOC JÍ MÁM RÁDA.

 

Ona to řekla svojí mamince, která mi to nyní sdělila. Cítila jsem bolest při tom uvědomění, že jsem jí to mohla říct, protože jsem to cítila. Jen jsem tu energii lásky nepovažovala za důležité odít do slov, která jsou jasná a zřetelná.

 

Díky Marušce už to už vždycky udělám. Nejdůležitější slova na světě jsou

 

MÁM TĚ RÁDA. JSEM ŠŤASTNÁ, ŽE TĚ MÁM. DĚKUJI, ŽE TU PRO MĚ JSI.

 

Nic víc není potřeba tak často říkat a opakovat. A proto ode dneška dávám tyto věty do telefonních hovorů, osobních setkání se všemi, na kterých mi záleží a u kterých cítím to krásné vlnění okolo srdce, které vyjadřuje ten nejsilnější cit LÁSKU.

Děkuji Pane, že mám ještě příležitost říci to všem na kterých mi záleží a které mám ráda.

 

MÁM VÁS RÁDA, JSEM ŠŤASTNÁ ŽE VÁS MÁM. DĚKUJI, ŽE TU PRO MNE JSTE.

 

Přeji Vám krásný den.

 

S LÁSKOU KYTIČKA

A přikládám tuto fotečku na které jsem s Maruškou, která se klidně a krásně usmívá v mé náruči.Věřím,že za mnou brzy příjde a popovídáme si o tom, jak se má tam nahoře, v našem krásném duchovním domově.

 

p6298638.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Uvědomění

(Hanka T., 20. 3. 2014 9:35)

Dobrý den Kytičko. Děkuji za krásná slova. Vím , že by člověk měl říkat tyto věty. Jenže mám takový pocit, že si myslíme,že "mám te rád" je samozřejmé. Neživi se ten cit a pak se dělá jen propast z nedostatku. Lidi začnou řešit jiné "potřebné" záležitosti a pak se cítí osamělí a nešťastní. Říkejme to. Krásné dny.

Láska

(Pavel, 12. 3. 2014 10:45)

Děkuji a opět jsem si uvědomil,jak je důležité projevovat lásku každému a to nejen těm,na kterých nám záleží.

Děkuji

(Jana, 5. 3. 2014 15:24)

Je velmi důležité říkat lidem,že je máme rádi,pokud to tak cítíme.Říkat to,dokud to jde.Byla jsem s Maruškou v Chorvatsku a mockrát jsem si na ni vzpomněla.Také jsme si párkrát napsaly,pak se odmlčela,teď už vím,proč.Maruško,vzpomínám na tě s láskou a Kytičce děkuji za předání tohoto důležitého poselství.

Síla Myšlenky--Tajemství Slova

(Anna Adamová, 3. 3. 2014 21:16)

P. Kytičko souhlasím s Vámi,že člověk by tato slova jako ...Mám Tě rád,vážím si Tě a že tu jsi jsou tak trošku pozapomenutelná..bohužel. Ale opravdu by měl každý toto říkat a obejmout se,nebo dát pusu ...opravdu ten čas tu máme každý vymezený a nikdy nevíme kdy ♥

Mám tě ráda Maruško.....

(Andrea, 2. 3. 2014 19:21)

Milá Kytičko,

po přečtení těchto řádek je mi moc smutno. I já jsem Marušku znala z našich společných seminářů a velice často na ni myslím. Zrovna jsem si minulý týden na Marušku vzpomněla a doufala jsem, že se zase brzy potkáme na nějaké akci - a teď se tady dovídám, že už se s Maruškou nepotkáme. Zabolelo mi z toho u srdce. Maruška byla vzácný člověk, láskyplný, milující a vím, že to v životě neměla lehké. Kytičko prosím, až se Ti Maruška ozve z nebeských výšin, pozdravuj ji prosím ode mne a vyřiď jí, že jí mám moc ráda a budu na ni s láskou vzpomínat......
Moc děkuji
S láskou
Andrea

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3259476
Měsíc: 15459
Den: 596