Jdi na obsah Jdi na menu

FOTOGRAFIE A ZVLÁŠTNÍ DUCHOVNÍ ENERGIE

zena-ve-zlate-barve.jpgV dnešní duchovní reportáži je zajímavé foto  –  jakási  stopa duchovní energie, která byla nafocena v jednom bytě, ve kterém byly silné projevy jemnohmotného světa. Bouchání, praskání, otevírání dveří u skříně atd.  Majitelka bytu paní Kateřina, obchoduje s oblečením na internetu, a tak si fotila na podlaze rozložené oděvy. Ve chvíli, kdy je pořízená tato fotografie,  v pokoji nikdo jiný, kromě Kateřiny  nebyl. Byla už velmi pozdní hodina, manžel  se díval na televizi ve vedlejší místnosti, syn už několik hodin spal. Dveře místnosti  byly zavřeny.  Když ale chtěla pořízenou fotografii vložit do internetového alba – jakéhosi vlastního katalogu oblečení, které nabízí, zjistila, že v místnosti zřejmě sama nebyla. 

Vedle vyfocené mikiny se nafotilo něco velmi zvláštního. Je tam zcela viditelná, průhledná nožka dítěte.  Paní Kateřina  cítila jen podivný chlad,průvan, i když okna byla zavřená a měla pocit jakéhosi zvláštního smutku a tísně. Jen pár vteřit času mezi stisknutím spouště fotoaparátu a odhalilo zvláštní tajemství.  Oděvy, které Kateřina fotila byly použité, zakoupila je již jako obnošené, také na internetu. Komu patřily, a kdo k ní  přišel ten večer na návštěvu netuší. Mé informace potvrdily její domněnku, že oblečení, které koupila a následně chtěla prodat,patřilo dítěti, které již není v tomto světě.  Přikládám dvě fotografie,  jedna je v pořádku, tu pořídila až se pomodlila za duši, která ji tímto podivným způsobem kontaktovala.  

 Přeji krásný a pohodový den.

s láskou Kytička

FOTKA, KTERÁ JE TAK JAK MÁ BÝT

 

duch-peta-1_1.jpg 

FOTKA S NOŽIČKOU DUCHA

duch-peta-2_1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

duchovná energia

(Marianna, 21. 3. 2013 14:10)

Kytičko,aj mnou prešiel pri čítaní príspevku jemný závan zimy.Raz som čítala,že takto získané oblečenie sa má energeticky očistiť 3x akoby potriasť odevom a povedať:očisťujem tento odev od všetkých predchádzajúcich vložených energií.Myslím si,že to funguje.S láskou Marianna

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3259603
Měsíc: 15493
Den: 570