Jdi na obsah Jdi na menu

ŚANCE, KTERÉ NÁM ROK 2009 NABÍZÍ....

4. 1. 2009

ObrazekPřišel k nám Nový rok – Šance, které nám rok 2009 nabízí

Jaký bude rok 2009? Tento rok bude plný změn, zvratů, duchovního probuzení a stane se jakousi startovací dráhou velké přeměny v nás.

Když jsem anděly poprosila o poselství, které by se týkalo duchovního vstupu do Nového roku,

řekli mi, ať si přečtu příběh z Bible o deseti pannách, ženichovi a svatbě.Je to zvláštní, vzala jsem si Bibli, přečetla jsem si ten příběh, snažila se pochopit jeho smysl. V příběhu vystupuje deset panen a ženich. To je jedenáct osob. Také součet čísel roku 2009 dává číslo 11.

„Tehdy bude království Nebes podobné .: bude připodobněno deseti pannám, které vzaly své lampy a vyšly naproti ženichovi . Pět z nich bylo pošetilých a pět rozumných. Pošetilé vzaly své lampy, ale nevzaly s sebou olej. Rozumné však se svými lampami vzaly i olej v nádobkách. Když ženich  dlouho nepřicházel, začaly všechny podřimovat a usínat. Uprostřed noci se však ozval křik: ‚Hle, ženich! Vyjděte mu vstříc!‘ Tehdy všechny panny vstaly neboť: procitly a daly své lampy do pořádku. Pošetilé řekly rozumným: ‚Dejte nám ze svého oleje, neboť naše lampy dohasínají!‘ Ale rozumné odpověděly: ‚Ne, nemuselo by vystačit pro nás i pro vás. Jděte raději k prodavačům a kupte si!‘ Zatímco odcházely, aby nakoupily olej, přišel ženich, a ty, které byly připravené, s ním vešly na svatební hostinu; a dveře byly zavřeny. Později  přišly i ostatní panny a říkaly: ‚Pane, pane, otevři nám!‘ Ale on odpověděl: ‚Amen, pravím vám, neznám vás.‘ Bděte tedy, protože neznáte den ani hodinuvar.: [+ , v níž přijde Syn člověka].“

Ptala jsem se: „Co může znamenat světlo v lampě?“ Andělé mi řekli: To světlo,které mělo svítit v lampě, symbolicky znázorňuje světlo,které vyzařuje z Vašich duší. Světlo, podle kterého rozeznáváme vibrace člověka. My bytosti světla vidíme světlo Vašeho duchovního těla. Tam se odráží Vaše myšlenky, Vaše pocity, touhy, sny a emoce. Nevidíme barvu Vašich očí, vlasů,kůže, šatů, ale vidíme intenzitu, lesk a barevnost Vašeho osobního světla.  Ve svých rukou stále svíráte Vaše lampy (duše). A každá má jinou intenzitu světla. Každá má jiné barevné odlesky. Lampa, ve které není olej, vyhasíná. Olej do své lampy získáváme myšlenkami i skutky, které jsou laskavé, plné pochopení a pomoci potřebným.Každá pozitivní myšlenka je kapičkou oleje do Vaší lampy. Každé slovo pronesené upřímně, v soucitu, z lásky, rozkmitá více světla ve Vašich lampách. Pomoc potřebnějším a soucit, je výživným olejem pro Vaše lampy.

Stvořitel – Pán světla – Vás po ukončení každé inkarnace vyzve: „ Milovaní, ukažte mi  své lampy. Toho, kdo má zářící lampu plnou světla, pozve dál, k sobě, k Vyšším vibracím, do Vyšších sfér, duchovního světa. Do místa plného radosti a záře. Vždyť tam svítí tolik lásky, tolik zářivých paprsků, obklopuje všechny duše Boha milující a spravedlivé.

Tomu z Vás komu světlo vyhaslo, toho nezná. Protože bez světla v lampě, nejste téže podstaty jako ON -  L Á S K A . Nejste přivyknutí na světlo. Vaše oči žily ve tmě. Neviděly světlo vlastní lampy, protože dávno vyhasla. Zde by Vás množství tohoto světla oslepilo.

Stvořitel je milující bytost, plná porozumění i pro chyby a nedostatky.Vyzve Vás, aby jste znovu zažehli své lampy. A přišli tak blíž ke SVĚTLU .  Lze tak učinit novým zrozením. Než se tak ale stane, musíte se chvilku učit, jak udržet svou lampu ve světle. Musíte prožít někdy i větší bolesti. Vaše ruce jsou často popálené od plamenů, kterými se snažíte zažehnout lampu, aby jste mohli jít jednou do těch krásnějších míst, blíž k Největší lásce, k Nejjasnějšímu světlu. Proto se učíte nejprve v duchovním světě. Až jste připraveni znovu se starat o světlo ve své lampě, vracíte se zpátky na zem.

Když se konečně podaří zažehnout lampu, ozývá se na zemi pláč právě narozeného dítěte.

Je tu nová šance, nová příležitost. Ale jak dlouho dokáže nová  lampa svítit? To záleží jen a jen na tom, kdo jí drží ve své ruce. Někdy krásně hořící lampu zhasíná Vaše touha po majetku, po moci, nebo nenávist, která zmenšuje její plamínek. Možná, její světlo oslabí vlastní nedůvěra, malomyslnost a netolerance. V každém případě je znovu všechno ve Vašich rukou. Až do chvíle, než znovu zazní výzva, aby jste ukázali světlo ve své lampě. Jak bolestné je však zklamání duše, když opět uvidí své prázdné ruce bez světla. Někde daleko, ve tmě  zůstaly luxusní domy, auta, honosné tituly, popularita i závratné bankovní konta. Zanikly. Protože v nich není jediný paprsek světla. Všechno, pohltila temnota.

Nebuďte proto jako pošetilé panny. Mějte neustále olej ve svých lampách. Jděte cestou světla a pravdy.

My Vás milujeme, posilujeme a vedeme světlem. Rok 2009 ať se stane pro Vás, pozemské děti, rokem světla a lásky.

Toto poselství jsem přijala 4.1. 2009 v 10:10

S láskou Kytička

STAŇTE SE SVĚTLEM, KTERÉ SVÍTÍ RADOSTÍ. SVĚTLEM NADĚJE A LÁSKY PŘÍŠTÍCH DNŮ.

Obrazek

Mandalka plná světla, od Evičky Lipinové potěší a přinese radost do našich dušiček.

Obrazek


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji

(Markétka, 21. 3. 2009 19:47)

Dobrý den či večer,děkuji za krásné slova.Jsou na zamyšlení.někdy je pravda,že člověk je sobecký jindy láskypln,proto přeji nám všem,aby láska nakonec vždy byla větší a zvítězila.Také přeji krásný tento i dalši rok.Markéta

velký dík za Tvé stránky

(Miluše, 19. 1. 2009 10:19)

Drahá Kytičko, pokaždé, když navštívím Tvé stránky a čtu si v nich , je to jako bych se dostávala do jiného světa. Tento článek mne velice zaujal a tak jsem se odvážila přidat se svým komentářem. Loni v létě jsem dostala velký dar, dostala jsem děťátko, holčičku po které jsem tolik, tolik toužila. Kačence bude již šest měsíců a já si nepřestávám uvědomovat, jak moc pro mne znamená. Mateřský cit ve mne probouzí emoce, kdy bych pro své děti chtěla učinit to nejlepší. Zároveň však prožívám strach a obavy z toho, abych svou holčičku vychovala v dobrého člověka a nenásilně ji vedla k duchovním hodnotám. Kromě Kačenky mám ještě tři téměř dospělé syny. Jak jsem byla před mnoha lety pošetilá, kolik věcí jsem pokazila svou touhou po osobní dokonalosti, jak jsem byla nervózní matka. Mohu snad své chyby napravit? Dnes se vduchu omlouvám za každý prohřešek kterého jsem se na svých dětech dopustila. Můžu to dnes změnit? Ne , nemohu a tak beru zrození své dcery jako novou šanci zachovat se lépe. Ukázat synům vzorec podle kterého jednou oni budou vychovávat své děti. V klidu a harmonii, kdy nezáleží na jednom rozbitém hrnečku, na roztržených kalhotech nebo na jiných nedůležitých věcech pro které jsem vyváděla dřív. Dnes, když slyším v autobuse, nebo v čekárně u lékaře , jak maminky okřikují svoje děti, když jim nadšeně chtějí něco říct, aby byly zticha, říkam: Jen je nechte , vždyť nikoho neruší a rozhlédnu se po lidech, i jim v tu chvíli možná, snad, vytane v paměti vzpomínka na to, že i oni kdysi měli malé děti... A vduchu dodám, jednou se vám po tomhle bude stýskat. Jednou mi jedna stará paní řekla, že nejkrásnější období v životě ženy je , když má kolem sebe děti a měla pravdu. Kytičko, přála bych si rozžehnout plamen nejen ve své lampě , ale také ve všech lampách , co jsou na zemi a do nového roku tobě a všem krásným lidičkám ať se vede co nejlépe a ať ubyde zla a válek a bídy, ať všechny dušičky na zemi rozzáří své lampy ... díky Miluše

ďakujem

(zuzi, 9. 1. 2009 23:47)

je to krásne prirovnanie,počúvala som tento príbeh už ako dieťa.Teraz som ho úplne pochopila a ďakujem za krásne myšlienky.Nech v každom človeku svieti také svetlo a nikdy nevyhasne.

Kdo nechtěl?

(Janě, 7. 1. 2009 10:07)

Jani, nevím, o jaké slovo nechtěli se Ti jedná.
kop. větu:
‚Dejte nám ze svého oleje, neboť naše lampy dohasínají!‘ Ale rozumné odpověděly: ‚Ne, nemuselo by vystačit pro nás i pro vás. Jděte raději k prodavačům a kupte si!‘

Máš to tady zcela jasně vysvětleno.
žádné nechtěli tam není.
Nikdo nemůže řešit karmu jiného člověka. Nemůže mu přilévat svůj olej do lampy, ale může mu poradit, kde lze olej zakoupit. (to znamená,poradit, jakou cestou jít, jak pracovat na svém duchovním vývoji, jak vidět správné hodnoty atd.)
Kytička

Nechtit, nebo nemoct?

(Janka, 7. 1. 2009 3:15)

Mne by docela zajimalo, jak se da vysvetlit to, ze se moudre panny nechteli podelit o olej. Rozumela bych tomu, kdyby bylo napsano, ze nemohli, pokud teda olej symbolizuje pozitivni mysleni a skutky vztahujici se k moudre panne, protoze si nik nemuze pricist zasluhy toho druheho...ale proc vyraz, ze nechteli...Kyticko, byla bych rada, kdyby jsi k tomu napsala tvuj nazor. dekuji.

Poděkování Tobě, Kytičko

(Jirka, 6. 1. 2009 10:31)

Chtěl bych tímto moc a moc Kytičce poděkovat, protože ona je ta,která vede nás tápající a to světýlko v nás rozdmýchává. Věřím, že nejsem sám a chtěl bych jí touto cestou poděkovat.
Jsme rádi, Kytičko, že Tě máme. Děkujeme z celého srdce!

nadhera

(evula, 5. 1. 2009 12:33)

kymial kyticko je to moc nadherne kdyz jsem si to cetla uplne me prechazel mraz po zadech

krásné

(Danuše, 4. 1. 2009 22:59)

Moc, moc krásné. Ano hledejme v sobě a svých srdíčkách lásku a dobrotu, zapalujme a udržujme světýlka ve svých dušičkách a dávejme ze sebe jen to dobré. Mé srdíčko a dušička děkuje za tyto řádky.Světýlko, ať svítí nám všem. S láskou D

dakujem

(Katka, 4. 1. 2009 19:06)

Dakujem za krásny príbeh, ktorý nám má byť návodom. Veľmi potešil moje srdiečko. A prajem tebe Kytička, ale aj všetkým, ktorí čítajú tvoje stránky veľa žiarivého a čistého svetielka v lampách-teda v srdiečkach

poděkování

(Pavlína, 4. 1. 2009 18:43)

Děkuji mnohokrát za tak krásná slova - poselství do nového roku. Nový rok, nové krůčky, ze kterých se možná stanou větší krůčky a třeba i kroky na té správné cestě k dobru, lásce, naději, víře, dobročinnosti a dobrosrdečnosti a dalších krásných vlastností, kterých je tolik málo.
Přeji všem z celého srdíčka, ať v tento rok světýlka dušiček svítí jasněji, čistěji, duhověji, zářivěji než kdy dříve, a ať tato světýlka dokáží rozžehnout mnozí další živáčkové.

Je to tak :)

(Majka, 4. 1. 2009 17:13)

Moc a moc krásné poselství a přirování, také za něj děkuju :)

Nádherné poselství

(Lenya, 4. 1. 2009 15:50)

Děkuji Ti Kytičko za to, že jsi nám pomocí andělů zprostředkovala toto nádherné poselství, které zahřeje na duši

děkuji

(Jana, 4. 1. 2009 13:06)

Je to moc hezké. Děkuji a ze srdce přeju uzdravení dušičky Neffity. S láskou J

Přala bych si svou dusi uzdravit

(Neffity, 4. 1. 2009 12:11)

Ahoj Kytičko,zaujal mne přibeh o te lampě mnela jsem smisene pocity co se tyče mě.Měla jsem nutkani ti hned napsat jako ze se mě to tyka rok 2008 byl promě těžky prosim zeptaš se na mé andilku.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3260724
Měsíc: 15579
Den: 718