Jdi na obsah Jdi na menu

ROK 2011 A POSELSTVÍ K TOMUTO ROKU

ROK 2011

víla-nádherná.jpgDrazí moji duchovní přátelé. Právě jsme společně před několika málo hodinami vstoupili do roku 2011.

 Tento rok se stane přelomovým rokem ve vývoji naší drahé planety. Stále více stoupající vibrace nás posunují vstříc novým dnům. Naše matka Země se připravuje na další éru nového života a my se připravujeme s ní. Na naší drahou zemi dopadá větší množství světla a plyne k ní nová, posilující energie. Tyto jemnohmotné energie vibračně působí globálně na všechny, ať si to uvědomují, či neuvědomují.

Dochází tak intenzivně k duchovnímu probuzení u mnoha duší, a kdo není připraven na zvyšování vibrací, vnímá tyto změny negativně. Hrozivě stoupající počet infarktů a srdečních selhání u mladých lidí je pouhý důsledek této změny. Naše srdce je totiž právě tím místem, kde se dějí největší proměny, kde se vše odehrává.Tisíce rozpadajících se vztahů, jsou tím důkazem. Dnes se milujeme a zítra, naše láska prakticky ze dne na den odchází. Rok 2011 je rok vztahů, je to rok, který opravdovost a stabilitu naší lásky, dokonale prověří.

Stále jsme zvyklí běh života a okolního světa vnímat přes myšlenky, přes naši centrální nervovou oblast. Je důležité změnit svůj postoj a začít žít a vnímat více srdcem. Není důležité ohlížet se zpět, jak jsme žili, co jsme ve svém osobním životě vytvořili. Je důležité teď, v tuto chvíli dívat se dopředu, protože situace je natolik vážná,že čas už prakticky žádný není. To, o čem se dlouhá desetiletí mluvilo a psalo, je právě teď, v tuto chvíli v pohybu. Andělé a bytosti světla,nám neustále pomáhají a posílají další informace přes vnímavé duše, které prosí všechny

 SPOJTE SE VE SVÉ LÁSCE.

Život na naší zemi začal postupně pomalu vyhasínat. Ňěkteré části mořského světa, jsou již bez života. Stovky kilometrů přímoří pokryla smrt. Není tam už život a tato černá,šířící se lavina nese jméno SOBECTVÍ, CHAMTIVOST, MOC.
Naší drahou matku Zemi jsme zničili a přivedli jí k bodovému zlomu, od kterého se nelze vrátit zpět, bez patřičné změny. Ty změny se musí odehrát v naších srdcích. Láska, která se stala v této době pouhým slovem, se musí stát očistným pramenem milostí, který vytryskne v plné síle z naší duše a posílí naší matku Zemi.
Příjdou další vlny globální očisty a opět, mnoho duší, bude muset odejít do duchovního světa. Ti, kteří se nepřizpůsobí změnám. Zemřou. Tak to je. Na zemi v této době žije mnoho silných, probuzených duší, které se snaží vést ostatní správnou cestou lásky.
Prosím všechny, aby se zapojili do meditací, při kterých se propojí naše láskyplné energie světla. Opět každou středu v 21h. Na tyto dny, budou andělé a bytosti světla posílat správné afirmace a další zprávy, které se budou dotýkat dění na naší Zemi.

holubičkabr1.gif


liandel.jpgPOSELSTVÍ ARCHANDĚLA RAZIELA:
Milovaní, nebojte se o svou Matku. Tak jako děti semknuté kolem maminky, spojte se ve Světle. Každý paprsek tryskající z Vašeho milujícího srdce má svou sílu, význam a je důležitý. My, bytosti světla, služebníci nejvyšší lásky, jsme připraveni v této důležité chvíli pomáhat všem, kteří o naší pomoc s láskou požádají. Jako světlo přichází na Vaší zem, také my se světelnými paprsky vcházíme do srdcí Vás,milujících. Hledejte své spřízněné duše, buďte připraveni ukazovat cestu druhým, méně otevřeným lásce. Jen ti, kteří se spojí s Univerzální láskou, mohou projít přeměnou, která je teď v tuto chvíli pro Vaši Zemi, nevyhnutelná. Jako nekonečný světelný zdroj, je proud Boží lásky, který od věků působí na vše, co bylo stvořeno. Vzdálili jste se příliš tomuto zdroji, tomuto světlu, bez kterého není života. Bez tohoto zdroje, život na zemi vyhasíná. Obnovte toto spojení.

 Zahoďte vše, co Vás svazuje a vykročte vstříc novému pokolení lásky.

 Na Vaši zemi, vešlo do života v této době mnoho čistých a probuzených duší, připravených pomoci v této těžké době. Dopadající paprsky světla, které se neustále zvyšují a vibrují kolem celé planety Vám dávají potřebnou sílu. Snažte se zachytit naší energii a staňte se tvůrci lepší a dokonalejší Země. Vaše matka, potřebuje Vaší sílu.
Milujeme Vás, Vy také milujte a dávejte lásku všem a všemu, co vidíte a vnímáte. Vdechujte život a lásku, každému člověku, kterého potkáte. Ať se Vy sami stanete zdrojem, z kterého ostatní mohou čerpat posilující energii.
Archanděl Raziel

přijala Kytička 3.1. leden 2011.

 

link---andel.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Staňdu

(Eva, 29. 3. 2011 15:13)

Milá Stani,
maminka je určitě na krásném místě. A i když není vedle Tebe, duchovně je stále s Tebou. Mně zase neočekávaně zemřela moje nejdražší dceruška, tak to prožívám z té druhé strany. Víš, láska maminky a dítěte je tak silná, že ji smrt zastavit nemůže. Objímám Tě a posílám Ti pohlazení. S láskou Eva

Začátek roku-velmi smutný

(Staňďa, 28. 1. 2011 20:13)

Milá Kytičko, chtela jsem jen rict, ze 1.1.2011 mi dopoledne muj tatinek zavolal, ze maminku rano odvezli do nemocnice s infarktem. Byla jsem v soku a moc se bala, den pred tim ji nic nebylo. Po par dnech na JIPce byla na normalnim pokoji, po 14 dnech ale nahle odesla a ja se s tim nemuzu smirit. Ani tomu misty stale neverim. Vse se sebehlo tak rychle,nechapu to. Kde je ted, doufam, ze je jeji dudicka v klidu a radosti nekde na krasnem miste s lidmi, kteri ji milovali a take nas jiz opusitli. Rada bych, abych se s ni jeste videla. Stale na ni myslim, moc mi chybi.

Poděkování

(Iva z Chomutova, 4. 1. 2011 14:52)

Milá Kytičko, souhlasím s Jájou. Moc děkuji, s láskou Iva

Pravda pravdoucí

(Jája, 4. 1. 2011 10:51)

Vážená Kytičko, vážení čtenáři, krásně napsáno, tak pojďme a šiřme tu nádhernou silnou Lásku všem, kteří o ní stojí. Pravda pravdoucí, která se nedá jen tak oklamat, nikdo jiný to za nás lid této planety neudělá. Přeji Vám všem každičký den v lásce, pochopení, porozumění. Kytičko děkuji, děkuji všem duchovním ochráncům, děkuji Vám všem. S Láskou Jája Šťastná

Děkuji

(Anna Marie, 3. 1. 2011 18:46)

Milá Kytičko, děkuji za krásná slova. Věřím, že pousta lidí, tak jako já vnímá, že proud energie se hodně zesílil a nutí nás vykročit radostně a rozdávat lidem lásku. Je naším úkolem lidská srdce otvírat a prozářit láskou a světlem. Všem nám přeji, aby naše příští dny byli plné a plné lásky...... Objímá Anna Marie

poděkování

(Michaela, 3. 1. 2011 18:14)

Bud na to pamatovat, děkuji...i u mne přistála jedna taková dušička...

poděkování

(jana, 3. 1. 2011 17:32)

Kytičko DĚKUJI.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3260467
Měsíc: 15532
Den: 667