Jdi na obsah Jdi na menu

PROROCTVÍ SE NAPLŇUJÍ

14. 1. 2010

ObrazekMilá Kytičko, není u konce ještě ani první polovina prvního měsíce nového roku 2010 a už přišla taková hrůza. Teď mám na mysli, zemětřesení v Haiti.

Když jsem si přečetla tuto upoutávku na článek:

Úterní zemětřesení na Haiti mohlo podle vlády zabít statisíce lidí a podle Červeného kříže postihnout až tři milióny. Zemětřesení poničilo celé hlavní město Port-au- Haiti postihlo nejhorší zemětřesení za více než dvě století a tato chudá země vypadá hůř než po válce, napsal server MSNBC.

 

Tak jsem si hned vzpomněla na Tvé  poselství na rok 2010,

ve kterém píšeš:

 
. roce 2010 se život bude opět stávat více vzácným, protože mnozí tento vzácný dar ztratí, jiní je zahodí v domnění, že uniknou smyčce, která je více a více stahuje. I v nadcházejícím roce budou pokračovat velmi bolestné události a ještě více duší bude muset rychle odejít zpět do duchovního světa.
 
Kytičko, Tvé poselství se objevilo na několika esoterických stránkách a na některých dokonce psali, že v něm strašíš lidi. Také já jsem měla zpočátku tento pocit,že to nemusí být pravda, ale jak se zdá, už se i toto stalo skutečností. Mám teď nejen pocit strachu, ale zvláštního napětí, že UŽ TO PŘIŠLO. Věta, kterou jsem v televizi zaslechla mne doslova přimrazila. Řekli, že to na Haiti vypadalo, jako apokalypsa.
Vím, že se nemáme bát. Jak to ale udělat? Jak se s tím vyrovnat. Můžeš nám obyčejným nevědoucím lidičkám poradit?
Posílám Ti krásný pozdrav od nás ze zasněžených Beskydských lesů.

Martina

Obrazek

ObrazekDrahá Martinko,
Když jsem psala poselství, nevnímala jsem to tak, že by nás andělé chtěli strašit.

Jen máme být připraveni na tyto události. Měla jsem vize, které jsem nechtěla zveřejňovat, jen jsem velmi jemně chtěla upozornit na to, co přijde. To co se stalo, je pouhý začátek událostí.

Ano v jednom máš pravdu. Něco se odstartovalo, něco se dalo do pohybu. Přišlo zemětřesení a téměř v shodném čase proběhl také průlet malé planetky, kolem země, která nás minula a tentokrát nebyla nebezpečná. Ale má nás tato skutečnost zajisté upozornit na to, že už se něco děje. Nastal čas urovnávat vztahy v rodině, zabývat se více myšlenkami, jak pomáhat ostatním, posílat láskyplné, silné myšlenky zemi.

Scházet se ve skupinách, meditovat společně a násobit sílu dobra. Učit se předávat dál světlo. Na to kolik je na zemi zrozených Mistrů, je stále málo žáků. Mnozí, kteří vykročili na duchovní cestu, se zastavili. Tlak vibrací zesiluje. Cítím to. Dnes mi obzvlášť bylo těžko. Trvá to už několik dní. Pokud se ptáte, jestli už začal proces obnovy přípravy naší planety na přechod do vyšších dimenzí, pak odpovím, Ano, ten proces už začal, dá se říct, že už je v plném proudu. Začínají se plnit dávná proroctví. 

Je nutné zvyšovat vlastní vibrace, aby jste se cítili dobře. Hodně lidí má sebevražedné myšlenky, které nikdy před tím nepociťovali. Ty pocity jsou velmi intenzivní, vše se dostalo v minulých dnech, do jakési vibrační nerovnováhy. Ale nepodléhejme skeptickým myšlenkám a scénářům.

Žijme v dokonalé harmonii s přírodou, se sluncem, měsícem, větrem, deštěm i zemí. Vytvářejme harmonii v sobě, vysílejme lásku druhým, urychlujme vlastní proces očišťování, tím, že budeme odpouštět a milovat.

Nejsme sami. Jsme vzájemně propojeni v lásce k sobě, ke Stvořiteli a ke všemu, co je laskavé, dobré a očišťující. Velmi silným vibračním procesem, naše planeta právě teď prochází.

Přeji Vám láskyplné dny a hodně síly.
S láskou Kytička Obrazek

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vnitřní hlas

(Marie Jana, 20. 1. 2010 19:01)

Milá Kytičko,
když je mi teskno a to mi nad událostmi posledních katastrofických dní je, vidím se v nemoci před rokem, kdy jsem zkolabovala po očkování proti chřipce a ptala se svého nitra co se mnou bude : odpověď mi přišla z hrudi do rukou složených na prsou pevným hlasem JEŠTĚ HODNĚ LIDEM POMŮŽEŠ - kolikrát člověk přemůže mnohé vírou, že bude zase dobře...
A tak se s dovolením přidávám k meditaci dnešního středečního večera. S pokorou a DÍKY v objetí všechny zdravím

Omluva

(Kytičce, 17. 1. 2010 18:23)

Omlouvám se, netušila jsem, že tím to způsobem, zde dělám reklamu. S láskou Iveta

Kytičke

(Erika, 15. 1. 2010 13:07)

Vieš Kytička,keby to bolo v breznu,tak Ti hned poviem,že určite prídem.Takto Ti len poviem,že nechávam to na osud.Bolo mi povedané,že sa to vyrieši.S Anjelským pozdravením a dakujem srdečne za ochotu.Som veľmi šťastná,že si mi odpovedala.

Pro Eriku

(Kytička, 15. 1. 2010 10:45)

Milá Eriko, pokud jsi dostala znamení,pak máš jistě touto cestou jít. Mám pro tebe dobrou zprávu, připravuji v dubnu víkendový seminář v Bratislavě, tam se můžeme vidět.
S láskou Kytička

Kytičke

(erika, 15. 1. 2010 9:26)

Kytička,mne bolo povedané,že moja cesta je pomáhať deťom,ale ako mám využiť dar,ktorý mám.Myslím Merkabu.Dostala som viac znamení,že sa mám obrátiť na Teba.Dakujem srdečne.S Anjelským pozdravením.

Pro Ivetu

(Kytička, 14. 1. 2010 20:55)

Toto zde není prostor pro reklamu.
Děkuji, že to respektuješ
Kytička

Kytičke

(erika, 14. 1. 2010 14:01)

Dakujem za odpoved.Porad mi prosim niečo konkrétnejšie ako ju mám použiť,nasmeruj ma...Najradšej by som Ti to povedala osobne,ako som ju získala,ale myslím,že dôležitejšie je použiť ju pre účel.S Anjelským pozdravením.Dakujem srdečne za odpoved.

Pro Eriku

(Kytička, 14. 1. 2010 11:11)

Merkaba má využití hlavně v propojení energií a posunu k hlubším meditacím.
Kytička

Kytičke

(erika, 14. 1. 2010 11:00)

Kytička,prosim ta odpovedz mi,ako sa dá vyuziť Merkaba? Dakujem srdečne.S Anjelskym pozdravením.

zamyšlení

(Danuše, 14. 1. 2010 10:13)

Milá kytičko, děkuji za Tvá slova. Určitě se něco mění,děje,i já toto nejak cítím a vnímám. Také několik dní nejsem ve své kůži, hodně jsem o tom přemýšlela, jaký to může mít důvod.. Včera jsem měla stejný pocit, jako asi mnoho lidiček na Zemi, něco se opravdu mění. Myslím si, že je určitě čas se zamyslet a najít sebe,odpouštět,šířit lásku a světlo,které pomáhá překonávat a uzdravovat problémy a potíže. Milá Kytičko,jsem ráda,že jsi.Na Tvých stránkách cítím propojení s lidičkami dobré vůle,jejichž síla a láska posunuje nás všechny vždy o kousek dál v uzdravování naší Země a také sebe.Posílám sílu a lásku všem. S láskou Danuše

Bolest a láska

(Channah, 14. 1. 2010 9:43)

Pro lidičky je bezpochyby bolestné a hrozné co se stalo na Haiti, vidět utrpení, pláč a beznaděj lidí postižených touto katastrofou, nechává jenom málo z nás klidným a lhostejným. Tihle lidé přišli o své blízké, o domovy a o vše co celá léta budovali ano je to smutné a bolestné, ale kolik tisíců lidí přichází neustále o život a o vše ostatní díky válkám, které neustále zuří v mnoha zemích světa. Bída a hlad, který denně zabíji nejenom dospělé, ale i děti, které nemají šanci přežít, také je to obrovská katastrofa. Ale tohle jsou zprávy na které už jsme si nějak zvykli, vždytˇje slyšíme každý den a tak už nás tolik nezranˇují. Nechci zlehčovat bolest a utrpení, které na Haiti lidé právě prožívají, ale vše je důsledek našeho myšlení a konání. Nevážíme si ničeho, devastujeme přírodu, svoji zemi bez které nemáme šanci na přežití. Tohle je výzva abychom změnili svoje myšlení, přestali plenit a ničit vše a šířili okolo sebe jenom lásku, misto zloby a nenávisti. Jenom my změnou myšlení a chování můžeme vše změnit. Prosím zamysleme se nad tím. Posílám hodně lásky, síly a světla všem lidem kteří na tomto světě trpí, at´už hladem , válkou a nebo zemětřesením. S láskou vás objímá Channah

Životy plné zkoušek

(Zuzka, 14. 1. 2010 9:41)

Prožíváme své životy, které jsou plné překvapení, zkoušek a nedořešených situací.
Teprve až se dokážeme na chvíli zastavit a zpomalit život, může k nám přijít harmonie.
Přeměna znamená, že něco starého končí a do našich životů přicházejí nové začátky, zkušenosti a dovednosti. Dovolme sami sobě mít se rádi a věřme, že jsme pod ochranou Boží a vedeni Světlem ochrany.
"Omlouvám se, lituji, prosím o odpuštění a pomoc drahého Božského Stvořitele, všem dušinkám na Haity. Děkuji Ti. Miliji Tě. S vděčností Zuzka

vize

(Lené, 14. 1. 2010 9:07)

Když jsem se včera ráno probouzela z hrůzného snu, celá spocená se ztaženým žaludkem, netušila jsem, že zemětřesení, které jsem tam prožila, bylo nakonec skutečné...V této vizi byl také Ježíš v jedné katedrále, který dával lidem požehnání a také věděl, komu "zhasne světlo", a kdo bude dál žít.

Když jsem přišla ráno do práce a četla na netu zprávu z Haiti, úplně mě to ochromilo. Opět se potrvdilo, že všichni jsme jedno, že všichni na celé zemi jsme nějak provázaní.

Máš pravdu, Kytičko, každý můžem šířit světlo a pomoci tak nejen sobě, druhým, ale i celé Zemi.
Díky za to.

S láskou Lenka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 21
Celkem: 3257733
Měsíc: 16203
Den: 609