Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ NAŠE PLANETA PLÁČE

1. 6. 2010

Obrazek

Jak už jsem moje milé sluníčka psala, je moc důležité věnovat se meditaci za ozdravení a záchranu naší planety. Dnes jsem obdržela poselství od Aurélie, a to poselství se mi moc líbí.

Nenechávám si jej jen pro sebe - to by byla škoda a předkládám Vám zde jeho obsah:

Kytička  

Obrazek

Vzkaz od bytosti Světla
 
Planeta Země dovolila, abychom my bytosti teď v lidském těle, zde pobývali a tak se stala naší matkou. Jenže my lidé neboli bytosti v lidském těle jsme se nechali zahltit negativitou a spánkem, až jsme úplně zapomněli, že planeta Země je také bytostí, jak my.
 
Teď určití spící lidé, zahlceni touhou po moci a penězích, i přes varování, které určitě obdrželi, „vrtali“ , kde neměli, až způsobili matce Zemi bolest, která se projevila „ropnou katastrofou“. Na to se matka Země naštvala a vybuchla sopka, přesně jak se říká „vybuchla jak sopka“.
 Volá, ať už Boha Stvořitele nebo nás lidské bytosti , na pomoc k zastavení „vytékání mízy“ což je ropa.
Do toho planeta Země pláče, proto ten déšť, neboť je živá bytost, tak jak my.
Také pláčeme, když máme bolest.
 
My bytosti lásky, když jiní jsou slepí a hluší, sedejme častěji k meditacím a posílejme matce Zemi lásku, útěchu, tak jak ji dokážeme posílat svému dítěti či blízké milující bytosti. Zároveň k tomu pošleme myšlenky pro rychlou pomoc pro Matku Zemi i pro spící lidstvo.
Dostáváme tímto šanci utišit rozbouřené.
Pošleme k tomu myšlenky, abychom přestali být lhostejní. Lhostejnost není Božská vlastnost, ale ani přehnaná horlivá pomoc také ne.
 
Přidejme k tomu i prosby za rychlejší probuzení „spících“ duchovních mistrů, nastoupení moudrých na důležitá strategická místa a vytáhnutí z uzamčených archívů ekologická řešení.
Lidstvo si musí uvědomit, že jen spinkat a ničit si co chce, již musí skončit.
 
Prosba všem vtěleným láskyplným bytostem „odpojte se od MATRIXU, dovolte si aspoň ochutnat to Božské a pak se rozhodněte, zda zpět spánek či láska, mír, dobro.“

Aurelie

 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

děkujeme za povzbuzení:)

(zdenka, 12. 8. 2010 22:53)

Občas, když žijeme na tomto světě, tak se nám stane že zapomeneme na to kdo a kým jsme, a taky na hodnoty, jež jsou v životě, a pro život opravdu důležité. Dlouho jsem na Vašich stránkách nebyla, a těší mě upřímný zájem o léčení planety Země. Děkuji Vám Všem, bytostem světla, a prosím Všechny, ať se obzváště v této době díváte na ostatní srdcem, a také na naši kouzelnou planetu Zemi. Přišel čas abychom jí vynahradily péči které se nám od ní dostalo. Děkuji moc za to že jste, a máte snahu:) A nebojte se, o všechno už je postaráno, stačí jen vytrvat a mít zájem se podílet na léčení Země a ostatních. Zdenka.

jiný živočišný druh?

(Martina, 6. 6. 2010 20:34)

Nikomu nepřeju nic špatného. Když jsem ale slyšela o té sopce, viděla jsem jasně analogii. V Plzeňském kraji jsou podle mne někteří hrozně bezcitní lidé a mně působí každý den bolest, když vidím, jak se chovají k přírodě. Kácejí naprosto zdravé a krásné stromy, pod záminkou, "že kdyby přišel vítr, mohly by jim spadnout na střechu", prostě proto, že si to mohou dovolit, protože ty stromy rostou na jejich pozemku. Nemluvím se sousedkou, která je UČITELKA DĚTÍ VE ŠKOLE, a pokácela zdravou borovici tak, že jí nechala kořeny v zemi a nechala asi metr a půl oholeného pahýlu stát nad zemí, aby si měla kam vázat šňůru na prádlo. Díky Bohu jsem vyhledala příslušné stránky a organizace a budu další stromy chránit, jak budu moct. Jako bych snad patřila k jinému živočišnému druhu. Některé lidi opravdu nechápu.

Harmonii pro Zemi

(Radka Aravae, 2. 6. 2010 20:20)

Budu též meditovat za naší krásnou Zemi a navíc přidávám i motlitbu za všechny lidi a zvířátka, jež jsou opět stíhány povodněmi a umírají v Mexickém zálivu po ropné katastrofě. Mám opravdu smíšené pocity. Na jedné straně mince je bouřící se Země proti lidskému chování a na druhé straně jsou nevinní lidé a zvířata, kteří za nás všechny platí. S lítostí v srdci přesto doufám, Radka Aravae.

Afirmace

(Zuzka, 2. 6. 2010 14:27)

"Milovaná Matko Země,miluji Tě a dávám Ti svoji čistou lásku a světlo a přijímám tvoji čistou lásku a světlo.Posílám ti Most světla Víry,Naděje,Lásky a Dobra z mého srdce do tvého srdce. Přijímám s pokorou a láskou svůj život a všechny svoje schopnosti a dovednosti z planety Země v souladu s Boží vůlí. Přijímám s láskou svoje bytí v tomto svém stvoření na planetě Zemi. A tak se děje vždy a všude. s vděčností Zuzka

V Lásce

(Kristýna, 2. 6. 2010 14:22)

Přidám se dnes k Vám při meditaci za ozdravení naší Matičky a za záchranu nás všech.Země miluji Tě.Kristýna

láska

(dzejna, 2. 6. 2010 11:52)

Zrovna dnes ráno jsem si říkala, že matička Země už pláče. Pláče z nahromaděné negativity z lidí a ubližování jí samotné. Mějme soucit, posílejme lásku, ale vše dělejme s optimismem a radostí v srdci. Chovejme se k sobě co možná nejlépe a dokažme si udržet i v těchto těžkých dobách Světlo a lásku k srdci, protože přidáváním dalších negací (byť by to byla "jen" lítost, strach / obavy či lamentace nad počasím) je toto posilováno. Vše se děje správně, již není jiné cesty než přes tuto očistu, tak to prosím v klidu přijměme a posilujme v sobě jen pozitivní vibrace. Ruka nápomocná je nám i naší drahé Matičce podána, nyní jen vykročit naproti. Lásku a Světlo všem a posilu těm, kteří nyní trpí. Džejna

drahé Kytičce

(Nina, 2. 6. 2010 11:31)

Drahá Kytičko, moc děkuji za krásné stránečky, kéž by se lidé co nejdříve probudili a naší matičce Zemi přestali ubližovat. Každé meditaci se samozřejmě zúčastňuji. Přeji všem dobrým dušičkám krásné dny a hodně lásky.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3259590
Měsíc: 15488
Den: 565