Jdi na obsah Jdi na menu

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ SE STALI, NEBO SE TOUŽÍ STÁT POMOCNÍKY SVĚTLA

8. 1. 2009

Zveřejňuji toto poselství, aby světlo proudilo do Vašich dušiček.

Děkuji, Kopretince a Světlušce,že mi toto poselství pro Vás všechny poslaly.

Vaše Kytička

Semena Pravdy a Světla

 

Obrazek

 

Probuzení do Nové Země a život Mistra Světla

Energie na leden 2009

AA Michael prostřednictvím Celie Fenn

Milovaní Pracovníci Světla a Mistři Světla, začínáte zde na naší milované planetě Zemi další rok.  Vypadá to, jako byste na svém posunu kupředu k Vědomí Nové Země čelili mnohým výzvám. Milovaní, jste probuzeni a nyní je čas pohlížet na tyto výzvy jako na požehnání, neboť jsou ve vašich životech manifestována Semena Pravdy a Světla, a vy jste zmocněni žít jako Mistři Světla a spolutvořit své vlastní životy skrze Boží požehnání Kristova Vědomí. Vskutku jste začali ve světě své rychle se měnící pětidimenzionální Nové Země žít jako Mistři Světla.

Milovaní Mistři Světla, zatímco se vaše staré systémy ekonomiky a financí hroutí a odhalují, že nejsou ničím jiným, než nenasytnými systémy založenými na ovládání a iluzi, začnete také poznávat, že mnohé z dalších “jistých” systémů vaší staré reality nejsou ničím víc, než manipulací a iluzí. A my vás žádáme, abyste v této době nepropadali panice, nýbrž se radovali, jelikož jste osvobozování z po staletí trvající dominance a nadvlády a přecházíte ke Svobodě, již stvoříte díky Božímu Světlu v sobě.

Postupně jste, Milovaní, zjistili, že nejste otroky onoho systému zvaného “peníze”, ale že jste trvale podporováni a vaše potřeby naplněny, jestliže přijmete své Mistrovství a uvěříte, že Boží Světlo Zdroje stvoří a bude manifestovat to, co je potřeba k zabezpečení vašeho života. Iluze, že “peníze” zajišťují jistotu, byla velice silná, a vy jste, Milovaní, tvrdě pracovali, abyste se od této iluze osvobodili a viděli, že je to Proud Boží Lásky a Hojnosti, jenž vaše potřeby zajišťuje, a že peníze jsou v tomto procesu pouhým symbolem výměny. Avšak tímto symbolem výměny bylo manipulováno, aby se stal tak mocným, že jen jeho troška byla schopna vás uvěznit v přesvědčení, že jste otroky tohoto druhu výměny a že musíte prodat své životy, abyste získali dostatečné množství k přežití.  Nyní, jako vynořující se Mistři Světla, si berete nazpět svou sílu manifestovat jakýmkoliv způsobem cokoliv potřebujete prostřednictvím své schopnosti přeměnit Světlo v Hmotu skrze svá, ze Srdce pocházející,  přání a nadšení. Budete samozřejmě pokračovat ve spolutvoření v rámci “ekonomiky”, ale ekonomika Nové Země bude vibrovat vášní, nadšením, nápady a hravými Mistry, manifestujícími své sny a přání, k jejich oslavě a sdílení se všemi. “Otroctví” starého systému odpadne, jakmile jednotlivci naleznou své vášně a svou schopnost roznítit nadšení do hojné manifestace, což je vaším právem od narození na této krásné planetě.

A ano, toto není to jediné Semínko Světla a Pravdy, jež vykvete ve vašem Vědomí Nové Země. V tomto novém období začnete zjišťovat, že i další “systémy” se začínají kymácet, protože budou odhalovány iluze ležící v jejich základech. Váš zdravotní systém se dostane do velkého tlaku vzhledem k tomu, že se stane zjevnou chamtivost a manipulace spojená s penězi. Milovaní, vaše Lidské Andělské tělo je zázračným sebeuzdravujícím nástrojem Božího Vědomí. Bylo navrženo tak, aby vám sloužilo a aby vám umožnilo žít na Zemi v Radosti a Pohodlí. Má schopnost zázračného uzdravení, pokud jsou podpořeny jeho přirozené funkce. Jenže, když potlačujete jeho přirozené léčebné síly a odpojíte toky léčivé životní síly jedovatými přesvědčeními a látkami, nedovolujete svému tělu být oním zázračným nástrojem, jímž vpravdě být mělo.

A tak se v tomto nadcházejícím roce začnete plněji spojovat se svou vlastní vnitřní Léčivou Silou. Zlaté Světlo  Kristova Vědomí má moc spontánně uzdravovat a udržovat Dokonalé Zdraví, pokud je ve vás aktivováno. Jako Mistři Světla se naučíte, jak převzít odpovědnost za své zdraví a pohodu, a jemně povedete ostatní k tomu, aby sami sebe uvolnili z otroctví nemocí a chorob a zbavili se těch, kteří vydělávají na cyklech tělesného utrpení, do nichž se některé duše rozhodly uzamknout v důsledku dědictví viny a studu. Milovaní, přijměte jako Mistři Světla skutečnost, že jste Dokonalí a že takovou dokonalost můžete manifestovat skrze Světlo ve svém fyzickém bytí, a že můžete díky Světlu a Rovnováze vytvořit zdraví a pohodu ve svém fyzickém organismu.

Milovaní, jak se tak vaše staré systémy hroutí, poznáte, že i váš Vzdělávací systém byl deformován tak, aby sloužil potřebám “peněz” a produkoval jednotlivce, kteří se budou “hodit”do systému  penežního otroctví, jenž jste nazvali “vyděláváním na živobytí”. Nyní, v Nové Zemi, kdy znovu vznášíte nárok na život v Nadšení a Kreativitě, budou vaše Vzdělávací systémy vystaveny stoupajícímu tlaku, aby se staly místy, kde děti a mladí lidé mohou vyjádřit vášně svých duší a prozkoumat své vlohy a nadání s plnou podporou své komunity. Mladí nebudou nadále “šiti na míru” systému a nuceni se přispůsobit, nýbrž vzdělávání se stane způsobem podpory Božích darů každé nádherné duše.

Je to již 40 let, co na Zemi přišla první vlna Indigových Bytostí s jednoznačným záměrem: předvést vám, že mladí lidé, kteří byli “vybaveni” pro Kristovo Vědomí, nebudou více přijímat skutečnost, že jsou jejich duše deformovány vzdělávacími systémy založenými na formách uvěznění a ovládání. Přišel čas pro dar svobodného vyjádření sebe sama a své duše jako Mistra Světla na Nové Zemi. A jak bude k těmto změnám docházet, uvědomíte si to, co jste vždy tušili, totiž že vaše děti jsou nekonečně moudřejší a nadanější, než byste přiznali, a že  mají velké dary Tvořivosti a Moudrosti, které mohou sdílet, pokud je jim dovoleno se rozvíjet jako Mistrům svého vlastního Světla.

A nyní, Milovaní, promluvíme ještě o jednom systému, jenž se dostane pod vzrůstající tlak, onom systému přesvědčení zvaném “náboženství”. Až se stanete Mistry Světla, začnete vnímat, jak pokřivena byla Svatá Pravda. Začnete vnímat, jak jste byli po mnohá stolení zotročeni systémy přesvědčení, které vás učily o vaší “nedokonalosti” a “zlu”. Byli jste vedeni k víře, že jste “padlí” z Boží Lásky a Milosti a že musíte pracovat a trpět, abyste byli vysvobozeni. Učili vás, že utrpení a smrt jsou “tresty”. Měli jste věřit, že jste lapeni i po smrti v systému karmy, která vás “recykluje” zpět na Zemi, abyste se “naučili své lekce” v nekonečném dramatu vzájemně způsobovaného utrpení, a že možná jednoho dne budete schopni z tohoto uprchnout, budete-li dostatečně “osvícení”. Učili vás, že jste znečistěni a že potřebujete být “zachráněni”, a pokud ne, tak jste byli předurčeni k věčnému utrpení, dokonce i po smrti.

Milovaní, tato zotročující přesvědčení vás udržovala uzamčené do traumat a násilí po tisíce let. Sami v sobě jste válčili prostřednictvím sil duality, a vedli jste mezi sebou války coby prodloužení těchto protichůdných sil hněvu a viny, jelikož jste bránili své systémy přesvědčení před ostatními  s odlišnými přesvědčeními.  Vězte, Milovaní, že tyto systémy přesvědčení nějsou ničím jiným, než způsoby chanellování vtělených duší do vytouženého a známého výsledku prostřednictvím stvoření onoho výsledku jako očekávání či “produktu” systému. Tyto systémy přesvědčení vás držely uvězněné na této úrovni zkušenosti a neumožnily vám se vyvinout na úrovně nové. Bylo to jako nějaký druh “duševní závislosti”, kdy se duše vracely na Zemi, aby ve jménu náboženství odehrávaly tytéž cykly a dramata násilí a utrpení.

Milovaní Mistři Světla, každý Avatar či Vzestoupený Mistr, jenž kráčel po této Zemi, vás učil poselství Bezpodmínečné Lásky a Sebezmocnění prostřednictvím vašeho vnitřního Božství a Světla. Každý Mistr a Avatar vám přišel ukázat, že jste Mistry Světla a že jste Avatary Božího Vědomí. A přesto byla tato učení přijata na úrovni nižších vibrací a překroucena do systémů víry a náboženství. Milovaní, prosíme vás, abyste respektovali zvolená přesvědčení ostatních jako jejich právo na Planetě Svobodné volby, ale na svém vzestupu do Zlatého Světla Vyššího Vědomí se osvoboďte od systémů přesvědčení, která omezují vaše uvědomění si Božího Světla ve vašem nitru, onoho Kristova Světla uvnitř každé Bytosti na Planetě.

Vězte, že váš vztah k Bohu, k Božímu Světlu ve vás, je vaším vlastním jedinečným a nádherným darem. Tomu vás nemůže naučit náboženství nebo další Mistr. Mistr může být příkladem a sdílet vědomosti, ale on či ona vám neřeknou, jak zakusit své vlastní jedinečné Božství, neboť nemohou slyšet či zažít vaše vlastní spojení s Bohem. Vskutku, Milovaní, v této době, kdy se vynořujete coby Mistři Světla, je vaší prací posílit toto Mistrovství v ostatních, ne skrze systémy víry, ale prostřednictvím způsobu, jakým žijete v Bezpodmínečné Lásce, Důvěře a Radosti, a prostřednictvím své posvátné schopnosti manifestovat dle Božího Řádu vše, co potřebujete.

Neboť v Nové Zemi vstoupí každá Probuzená Bytost do svého vlastního Posvátného spojení s vnitřním Božím Zdrojem, a přesvědčení založená na systémech víry odpadnou. Budete se scházet ke slavnostem a obřadům Světla a Vděčnosti jen v souladu s vnitřním podnětem svého Srdce a Ducha, a budete následovat Boží Vedení svého vlastního Vnitřního Kristova Světla či Boží Pravdy. Budete to sdílet s těmi, jejichž Světlo Srdce souzní s tím vaším, zatímco postupujete k Posvátnému Daru Jednoty, “Jednoho Srdce” a “Jedné Duše”,  které jsou Zdrojem vší Lásky a Světla.

Milovaní! Je to Požehnaný Čas!

Žijte život “přirozeně” a beze strachu

Milovaní, protože se probouzíte do Kristova Světla v sobě, zažijete své vlastní Božství a Dokonalost. Poznáte sami sebe jako čirou Lásku a Radost. Poznáte sebe jako Lidskou Andělskou Bytost – Světlo a Hmotu spojené ve službě Světlu.

 Milovaní, trvalo vám mnoho životů, než jste se dostali k tomuto bodu, kdy vaše fyzická těla nesou Světlo Jednoty jako Planetárního Vědomí. Ano, vskutku, za Lemurie a Atlantidy byly časy, kdy jste žili na Vyšších úrovních Vědomí a Harmonie se Zemí, ale nebyli jste ještě  Planetárním Vědomím Jednoty v té míře jako nyní. Milovaní, rozvíjeli jste vzácné Světlo Božího Vědomí, abyste mohli svou Planetu zahrnout Láskou svých Srdcí a svých Duší, jako Jeden. A tak jste stvořili Planetární mřížku, jež podporuje  Proud Zlatého Plamene Míru a Hojnosti.

Je to mocná energie a podpoří vaše životy, jelikož se vám ukáží nové způsoby žití ve vaší esenci Mistra Světla. Prosíme vás, abyste se naučili žít “přirozeně” a beze strachu. Důvěřujte, že každá vaše potřeba bude naplněna a každé vaše přání se bude manifestovat do hmotné formy, aby byl podpořen váš život na Zemi. Žít přirozeně znamená věřit, že vaše Lidská andělská bytost je určena k tomu, aby na Planetě Zemi vzkvétala a zažívala Radost skrze Zábavu a Tvořivost.  Znamená to věřit svým přáním a volbám, neboť ta vás vedou kupředu, při vědomí toho, že neexistují žádná “dobrá” či “špatná” rozhodnutí, jen možnosti vedoucí k novým volbám a novým zkušenostem ve Světle.

Milovaní, Mistr Světla žije přirozeně a jednoduše a ví, že to, co je potřeba, je vždy poskytnuto z Proudu Boží Hojnosti. Je třeba jen požádat a je vám dáno, je třeba jen vyslovit ta slova a stane se. V žádném případě to neznamená, že vaše životy budou “jednoduché”. Ve skutečnosti, v 21. století a na vaší úrovni vývoje, může být život velice složitý. Nicméně volby jsou vždy prosté. Budete přirozeně vedeni tím, co vám připadá správné, neboť vaše Vnitřní Světlo vás provede jakýmikoliv složitostmi, které vám život na vašem putování nabídne.

Čekejte zázraky

Milovaní, protože přijímáte své Mistrovství Světla a Tvořivosti na Zemi, řekneme, že klíčem ke Tvoření Zázraků je Zázraky očekávat! Stále!

 Vězte, že vždy existuje Zázrak, jenž může být stvořen, a Boží Inteligence miluje tvorbu zázraků hravé Radosti a Překvapení. Dovolte si být překvapeni a uchváceni dary života a pociťujte vděčnost za vše, co vámi protéká. Neomezujte sílu Zázraků požadavky, dovolte Zázrakům být tak velkými a neomezenými, jak je třeba. Jde o schopnost se otevřít vůči nekonečné Lásce a Požehnání, která umožňuje div Zázraků při jejich manifestaci ve vašem životě.

Milovaní, když jste Mistrem Světla, je stvoření Zázraku zcela ve vašich silách. Jste obklopeni geometrickými “mřížkami” Vědomí, které existuje i ve vás. Jakmile “přikážete” Zázrak, čerpáte z onoho Božího Vědomí a žádáte, aby přijal na hmotné úrovni tvar dle vašich přání a potřeb. A – Tak To Je!  Jak jsme již řekli, čím blíže je vaše přání či “příkaz” proudu Boží Lásky a Inteligence, tím rychleji se váš Zázrak bude manifestovat!

Posléze, Milovaní, budete na Zázraky a jejich manifestaci pohlížet jako na přirozený způsob života. Neboť vskutku schopnost vtahovat energii do hmotné formy znamená činit Zázraky, a vpravdě, každý jeden z vás, jenž se prochází po Nové Zemi, tuto schopnost má. Vyžadováno je jedině, abyste se pustili a uvolnili svou závilost na starých metodách naplňování svých potřeb a abyste začali čerpat ze své vlastní Vnitřní Síly a Moudrosti pro manifestaci energie do hmotné formy tak, jak si přejete a velíte.

Tvořme společně v roce 2009

Milovaní, dar Mistrovství je dán každému jednotlivci, zatímco  postupujete k Vyššímu Vědomí. Vskutku, při svém posunu do Vyššího vědomí si uvědomujete, že nejste jen “jednotlivcem”, ale že jste součástí větší Jednotky či “Jednoty”, výrazu energie  “Jednoho” Zdroje.

 Právě zde začnete vnímat důležitost práce ve Skupinách, neboť síla a moudrost energie Skupiny může urychlit Vytvoření Míru a Hojnosti na vaší Planetě.

Tato energie Skupinového Spolutvoření může být vyjádřena a zažívána při Duchovních obřadech, Rituálech a Činnostech, jejichž součástí je záměr posílit Mírumilovnou Změnu a tvoření Hojnosti. Je-li Kristovo Světlo ve vás spojeno a soustředěno s čistým záměrem Lásky a Míru, dochází ke vzniku a uvolňování neuvěřitelné síly.

Ale vězte též, Milovaní, že tato energie Skupinového Spolutvoření může být také použita ve vašich vlastních společenstvích. Až začnete manifestovat Novou Zemi, propůjčte své tvůrčí a kouzelné schopnosti coby Mistři Světla společenským projektům, které urychlují uskutečnění ideálů Spravedlnosti, Míru a Hojnosti pro Všechny. Vězte, že na vaší síle záleží, můžete pomoci zapojit sílu zázraků, aby postrčila takové projekty kupředu prostým Záměrem a Vírou!

Skutečně, Milovaní,  je načase začít důvěřovat své schopnosti přinášet Mírumilovnou Změnu přímo tam, kde se nacházíte, s vědomím, že vaše Světlo je mocné, neboť se spojuje s a čerpá z Posvátných Mřížek Boží Inteligence, které vytvářejí  manifestace a zázraky na této Nové Zemi.

Energie v lednu 2009

Úplněk v lednu připadá na 11.1. Jde o Měsíc v Raku, se Sluncem v Kozorohu. Jako takový nese silné Ženské energie, neboť Raku vládne Měsíc.  Jeho protilehlým znamením je mocná Mužská energie Kozoroha. Což nabízí příležitost k vyrovnání s vnitřní Mužskou a Ženskou energií a k práci se Zlatými energiemi mřížek Dvojplamene k posílení Lásky a Radosti ve vašem životě. 11-01 (nebo 01-11, záleží na tom, kde se nacházíte) bude též silným okamžikem ke spojení s energiemi 11 a 1, které jsou nyní tak výrazné. Energie Nových Začátků, Energie Naladění do Vyššího Vědomí a Energie JEDNOHO.

 Slunce postupuje z Kozoroha do Vodnáře 20.1. Při Novoluní 26.1. dojde k zatmění Slunce, a to ve Vodnáři. Budou aktivovány nové Sluneční Kódy, aby napomohly rozvíjení Nové Energie na Zemi. Pro soukromé rozjímání: “Semena Světla”, která budou aktivována 26.1., budou těmi pro Nový Zlatý Věk Vodnáře. Půjde o vhodný čas k práci se Zlatým Plamenem a Zlatým Světlem vnitřní Kristovské energie za účelem přinesení Vyššího Vědomí a manifestace Nového věku Světla na Planetu lehkým a jemným způsobem.

Merkur kráčí od 11.1. retrográdně /v protisměru/, takže v této době se pohybujte zvolna a nesnažte se nic uspěchat. Což je dobrá rada pro leden celkově. Dejte energiím možnost integrovat se jemně a pokuste se v tomto čase si “neukousnout příliš velké sousto”. Nechte se podporovat energií Důvěry.

Mocná planeta Transformace, Pluto, pokračuje ve své cestě zemním znamením Kozoroha coby silového domu přeměny na fyzické úrovni. Saturn, energie Změny a Restrukturalizace, postupuje na svém putování dále zemním znamením Panny a vnáší změnu i do způsobu vašeho pohledu na vlastní zdraví a svou fyzickou existenci.

Milovaní, vězte, že v tomto čase Změny a Transformace jste Lidskými Anděly a Mistry Světla, a že jste na tomto odvážném putování Transformace, na něž jste se vypravili, velice milováni a podporováni. Zde v Říších Světla tleskáme vaší  Statečnosti a Vytrvalosti. Jste doopravdy Bohy a Bohyněmi Stvořitele, kteří oživli, aby se podíleli na Tvoření Nové Země a Nové Reality! Nechť vám tento měsíc leden ukáže Sílu žijící v každém z Vás!

© 2009-10 Celia Fenn and Starchild Global
http://www.starchildglobal.com/

(přeložila Lucka K.)

Obrazek

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3257051
Měsíc: 16266
Den: 657