Jdi na obsah Jdi na menu

PŘICHÁZEJÍ KE MNÉ DUŠE Z JINÝCH DIMENZÍ -část mého deníku

12. 7. 2007

 

Obrazek1O.15 dne 12.7.2007
Celý den jsem velmi neklidná. Musela jsem sednout do auta a odjet do lesa. Nutně jsem potřebovala samotu a klid.Procházela jsem se v lese a přemýšlela, proč mám takovéto podivné stavy vědomí. Když jsem se vrátila, nemohla jsem se stejně na nic soustředit.Před polednem mi napsala má kamarádka Michaela.

11.50
„ Kytičko, něco se děje. Posílám Ti mandalky. Asi jsou od jiných andělů. Mám ti je poslat, budeš vědět, co znamenají. „Jo, Kyti, a neboj se . Na mně působí moc hezky. Jsou hodní.“ Zřejmě  nám chtějí pomoct.

12.30
Prohlížím si mandalky. Cítím opět neklid. Jsou to zvláštní bytosti. Co asi chtějí?

16.30
Sedím u počítače a odpovídám na rozsáhlou korespondenci. Nemohu se,ale soustředit.Už včera večer jsem cítila přítomnost cizí energie. Teď mi dokonce lehce poletují vlasy. Na mém pracovním stole jsou dva počítače. Druhý monitor snímá můj obraz jako zrcadlo, nevím, jak bych Vám to nejpřesněji popsala. Jakoby u mé hlavy někdo stál a foukal mi do tváře. Velmi zvláštní pocit. Už necítím strach. Na mé levé ruce leží neviditelná tíha. Jakoby si na mou ruku někdo položil svoji dlaň. Hodně to studí. Cítím pohlazení ve vlasech. Moje psí kamarádka Robinka,která je většinu dne se mnou,vyděšeně vyskočila, začala kňučet a odběhla do vedlejšího pokoje. Psi jsou velmi citliví na energie jiných dimenzí a duchovní bytosti. Je mi jí líto. Nechci, aby se bála. Ale zřejmě s tím nejde nic udělat.

Do dveří nakoukl můj manžel. „Co zase vyvádíš?“ Ten pes se celý třese. Jen krčím rameny. Někdo tu se mnou je. Vím to určitě.Manžel beze slova opustil pokoj. Už si zvykl. Ani já nemluvím, jen soustředěně sleduji myšlenky. Zapaluji svíčku. Prosím ochránce o ochranu před negativní energií. Prosím, ať není blízko mé duši nic, co by mi mohlo ublížit. Pokud návštěva z jemnohmotného světa něco potřebuje sdělit, stanu se ráda nástrojem, který předá vzkaz nebo poselství,ale vše ať je v souladu se zákony Toho, kdo stvořil tuto zem. To je má podmínka.. Cítím, jak se odpoutávám od všeho dění v našem bytě. Cítím podivné vlnění blízko srdce. Takový jemný tlak. Celá jsem uvolněná. Pokud se duše odpoutává od těla, je to zvláštní chvění, zvláštní vibrace.
Taková vnitřní euforie. Jsem  připravená. Zdá se mi, že tuto krátkou větu jsem vlastně zašeptala do nekonečného prostoru celého vesmíru.

16.45
Opět cítím pohlazení po vlasech. Točí se mi hlava. Jako bych vstala z kolotoče.
Kolem mě se vytvořil jakýsi pravidelný rotační vír chladného vzduchu a světla.
Už slyším šumění a mezi šuměním přichází první věty. Je to jako když se ladí radiopřijímač.
Mé prsty leží na písmenkách klávesnice. Kolem mých rukou cítím studený závan. Dveře i okna jsou zavřené. Je zvláštní cítit ledově studený vítr, když venku, je léto.

Mé prsty jsou připraveny psát. Chvěji se, ale píšu. Neuvěřitelně rychle, jako obvykle.

POSELSTVÍ

Pro všechny, kteří žijí, jsou určena tato slova. Věty jsou tvořeny láskou těch, kteří nechtějí vaši záhubu.
Naše zákony jsou vám k smíchu. Naše prosby nejsou akceptovány. Nad celou Vaší planetou se vznáší opar pohrdání životem a běsněním po majetku. Proč? K čemu? Celá Zem je pod nadvládou materiálního honu a život nemá hodnotu větší, než uschlá větev padajícího stromu. Většinou ani nevíte,za čím se ženete. Některým z Vás nestačí pět domů ke štěstí v srdci. Tak si pořídí dům šestý. Je opět zklamaný. Štěstí do jeho srdce, ale opět nenajde cestu. Né všechno se dá koupit.

Ale všechno se děje proti zákonům a proti životu na zemi. Vidíme umírající zvířata. Vidíme, jak trpí. Vidíme umírat zdravé stromy a když z jejích padající koruny vyletí vyděšení ptáci, žalují na vás na obyvatele modré planety .Dostali moc, šířit nebezpečné choroby. Tím Vás měli potrestat. Ale vy jen dál houfně zabíjíte. I zdravé ptáky. Jen tak, pro jistotu.

 Brzy vám bude odebrána voda. Pak bude mít slunce dovoleno pálit a ničit. V útrobách země, jsou ukryty vnitřní sopky, o kterých nemáte tušení a ony se již probouzejí k životu.

Některé druhy ryb, plazů i savců byly vaší rukou vyhubeny. Stejná ruka vyhubí člověka. Člověk člověku stane se soudcem. Vaše planeta se stala místem násilí a sexuální zvrhlosti. Nezastavila Vás ani smrtící nákaza. HIV = Hněv Inteligence  Vesmíru . Byl to varující signál, ale nepřijali jste opatření potřebná k nápravě. Nemáte příliš moc času. Čas dostal jiný rozměr. Běží rychleji a může se ještě více zrychlit.

Země přechází vibracemi do jiných vibrací a jiné roviny dimenze.. Bude to tentokrát k něčemu? Snažíme se vám pomáhat, neboť Země je součástí vesmíru a její negativní vibrace sílí a škodí i ostatním .

Vtiskněte si do paměti tyto zákony a snažte se měnit vibrace. Jsou-li mezi vámi učitelé, staňte se ochotně jejich žáky. Mají naše požehnání a energii.

ZÁKONY VESMÍRU PRO OBYVATELE ZEMĚ

  • Život je nedotknutelný
  • Země je naší matkou
  • Podřizuji se Universu
  • Láska vždy vítězí nad zlem
  • Myslím pravdu, mluvím pravdu,konám pravdu
  • Vysílám jen pozitivní myšlenky
  • Vyslovuji jen láskyplná slova
  • Ovládám svou sexualitu
  • Pomáhám potřebným
  • Usiluji o pokoj a harmonii
  • Neupínám se k hmotným věcem
  • Nečiním jiným to, co nechci, aby jiní činili mně
  • Každý den děkuji za život svůj a život planety Země Stvořiteli
  • Pokud cítím hněv, očistím své myšlenky
  • Posílám ostatním lásku a světlo
  • Uznávám zákon karmy se všemi důsledky svých činů

 Ke změně vibrací je bezpodmínečně nutné, dodržovat tyto zákony.Nic není nezvratné. Utište hněv a zklidněte svá srdce. Naučte se přijímat energii z vesmíru. Hlídejte své myšlenky, ať se nestanou špatnými slovy. My jsme vedle Vás. Velmi nás bolí Vaše cesta k záhubě Vaší planety.

 Kytička

Obrazek

13.7.2007
Dobrý den milá Kyticka,
dnes ráno som si precítala z tvojho denníka 12.07.07. Okamzite ma napadol
môj zázitok z 05.07.07.

Bola som tak v polospánku, ked som počula šušťanie.. také ako ked v
televízori vypadne program a nedá sa naladiť kanál. Trvalo to dosť dlho.
Potom ma nadvihlo a zatriaslo... 2x. Vyzeralo to ako elektrošoky.... Ako
ked elektrika trase. Celé telo mi triaslo v polosede... Bolo to dosť
nepríjemné a ja som sa nevedela toho zbaviť... zdalo sa mi, že to trvá
večnosť. Prosila som v duchu o pomoc, nech to prestane a aby som sa mohla
už zobudiť. Nakoniec ma syn zobudil, ked sa prehadzoval na druhú stranu.
Tento zázitok ma napadol v okamihu ako si opisovala, ze pocujes sumenie ako
ked sa ladí rádioprijímac. Nic sa nedeje náhodou...

S láskou
L:

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3246507
Měsíc: 17006
Den: 798