Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ - BLOUDÍCÍ DUŠE

1. 11. 2007

ObrazekPOSELSTVÍ

 Je 12h 42 minut. Mým tělem proudí silná energie, která mě nutí usednout. Mám pro Vás
všechny důležité zprávy.

Všichni kdo jste milováni anděly, a sami milujete. Pro Vás je určeno toto poselství. Změna vibrací Vaší planety i nadále probíhá. Je kolem Vás velmi silné energetické pole. Vibrace,které k Vám pronikají z nižších vrstev duchovního světa, jsou však ničivé. V posledních dnech zaznamenáváme velký nárůst vzbouřenosti proti životu. Nemáte dostatek síly. Zahazujete život, který měl vyléčit bolesti,které se podepsaly na vašich duších. Nic není horší, než opovrhování životem.
Umíráte v bolestech a těšíte se, že vašim vykoupením bude smrt. V posledních dnech je to celý zástup duší, které se vzbouřily proti Stvořiteli a svévolně odešly z života. V mnohých případech to byly ještě děti. V těchto dnech plných napětí, neunesly tíhu odpovědnosti za stav Vašeho světa.

Neunesly tíhu stavu svého svědomí. Prosíme všechny,nepodceňujte slova náznaku svých blízkých o jejich odchodu. Proste o sílu, o energii Světla. Vezměte je za ruku a naučte je chápat. Jsou bloudící a ztratí se ve tmě. Nenajdou již cestu zpátky. Jejich duše se naladila na vibraci destrukce.

Kdyby v momentě jejich rozhodnutí někdo blízký promluvil k jejich duši, vrátil by je tím zpět, zachránili by se. Jsme bezmocní a to ve chvíli,kdy duše vzdává svůj úkol a touží se vrátit do duchovního světa.
Nesmíme už zasahovat. Musíme jen tiše přihlížet.

Vy,ale můžete změnit jejich rozhodnutí. Vy nás můžete žádat o pomoc. V tu chvíli kdy nás požádáte, kdy nás voláte, máme moc strhnout duši zpět od kraje propasti. Proste za všechny své blízké zvláště za ty, u kterých tušíte bolest, strach a obavu z budoucnosti. Opatrujte jeden druhého.
Nepřekračujte řeku věčnosti, dokud není vytvořený světelný most mezi Stvořitelem a duší. Pak je otevřená cesta. Duši není dovoleno opustit ty, z kterými nemá ukončené dohodnuté úkoly. Jakoby tím zrazovala nejen je,ale také sama sebe. Příliš trpí touto zradou. Není ji dovoleno posunout se výš.
Utrpení těchto duší je velké. Vidíme tyto duše a nesmíme zasahovat do rozhodnutí toho, kdo řídí Vaše osudy. Jeho vůle je našim svatým příkazem. Jak těžký úděl andělů ochránců. Když člověk z vlastní vůle obrátí svou ruku sám proti sobě, andělé stojící okolo něho udělají v tu chvíli krok zpátky. Vzdálí se a nechají člověka jednat, podle jeho uvážení. Je to zákon o svobodné vůli člověka. I anděl se v tu chvíli cítí opuštěný. Ztrácí svou moc. A člověk? Strašná chvíle. Bezmoc. Jen tma. Je sám. V tu chvíli nemá opravdu nikoho u sebe. Vedle něho smí stát pouze Ničitel duší. Jen jeho hlas má zde místo.Jeho temná energie dodá duši zhoubnou jistotu, že má odejít.

Prosím,pomáhejte těm,kteří bloudí. Nebojte se být otevření a mluvit. Všem posíláme lásku a světlo.

Milujeme Vás.

Musela jsem si chvilku odpočinout a jak tu tak sedím, přemýšlím a skládám si tyto slova do souvislosti. Hledám odpověď, na co nás ochránci chtějí upozornit.
Mám před očima souvislosti a také fakta. Je pravda,že za poslední dobu v okolí mého bydliště,za dobu posledních dvou měsíců, došlo k několika sebevraždám. Za poslední týden to byli tři lidé.
22letý chlapec, který skokem z komína dopadl na střechu základní školy, otec spolužačky mého syna, který se oběsil předevčírem a další chlapec, skončil s hlavou na kolejích zhruba před pěti dny. Před dvěma týdny opět v naší obci, našli starého muže, který ukončil svůj život oběšením v lese. A v létě to byl dokonce náš obvodní lékař Mudr. Poruba, který spáchal sebevraždu oběšením. Je to zvláštní, ale dříve jsem takové události v tak krátkém časovém rozestupu nezaznamenávala. A přicházejí další souvislosti. Vzpoměla jsem si na proroctví Sibyly,která upozorňovala,že příjde doba,kdy živí, budou závidět mrtvým. Jakoby už k tomu postupně docházelo.

V České republice každý den spáchají sebevraždu přibližně čtyři lidé a zhruba desetkrát tolik lidí se o ni pokusí. Tohle bylo sdělení pro tisk od Pavla Baudiše z Psychiatrického centra v Praze.

Psychiatr Baudiš řekl: „ Nesouhlasím s tím, že současná překotná doba přináší více stresových faktorů a tím vede k většímu počtu sebevražd. "Když v minulém století zemřelo matce z dvanácti dětí osm, prožívala menší stres než dnešní přepracovaný manažer?" položil sám sobě otázku Baudiš. Ještě dodal, že se přeceňují možnosti a schopnosti medicíny a nedoceňuje zdravý způsob života spočívající ve skromnosti, otužování, dostatku pohybu a klidu bez stresu.

V jiné statistice jsem se dočetla že v posledních měsících vzrostl počet sebevražd na čtyřnásobek.Mysleme na to a snažme se být vnímaví. Třeba je vedle nás právě někdo,kdo potřebuje slyšet vlídné slovo z našich úst a potřebuje cítit světlo z naší duše. Nenechejme jeho duši zabloudit. Sviťme jí chvilku na cestu, než sejde z nebezpečné stezky.

Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3261121
Měsíc: 15642
Den: 849