Jdi na obsah Jdi na menu

OPATRUJME NADĚJI VE SVÉM SRDCI

21. 10. 2009

Obrazek

ObrazekMilá Kytičko,minulý týden při meditaci jsem silně cítila, jak moc nás naše země potřebuje. Zdá se, že opravdu není dne, aby se nestalo nějaké neštěstí, nebo někdo někomu neubližoval, případně nepřišla nějaká přírodní katastrofa. Vím, že máme věřit v dobro a já se o to opravdu z celého srdce snažím. Našla jsem si na internetu různá poselství P. Marie a docela mne polekalo, když jsem si přečetla, že Satan ovládá svět atd. Mohla by jsi prosím, k tomu něco napsat, dát nám alespoň jiskřičku naděje? Působilo to na mne dost negativně. Nemohla jsem spát a pořád jsem si opakovala, že bude zase líp. To je to opravdu Kytičko tak zlé? Díky předem za odpověď.

Ája
 
ObrazekDrahá Ájo,
Některá poselství P. Marie, jsou opravdu hodně alarmující. Vzpomínám si, že jedno z těch poselství mi v roce 1982, ukazovala moje kamarádka ve škole a přepisovala ho tajně v  pro další známé a kamarádky. To víš, že v té době se tyto věci nesměly šířit.
V mé paměti utkvěla z toho poselství informace, že přijde těžká doba pro zemi, kde se P.Marie zjevuje a právě tam bylo něco v tom smyslu, že pokud se lidi neobrátí, tak Satan ovládne jejich srdce. Bylo tam psáno o válce, bolesti, utrpení atd.

O pár let později, přišla nečekaně válka na uzemí Bosny a dalších zemí bývalé Jugoslávie. Lidé kteří spolu vyrůstali v jedné vesnici, jejichž děti se kamarádily, se začali nenávidět, zabíjet a vyvražďovaly se celé rodiny. Soused likvidoval souseda, přítel přítele. Do lidských srdcí vešla neskutečná nenávist, zloba a nic jí nedokázalo zastavit. Vzpomněla jsem si na toto poselství, kdykoli jsem zaslechla zprávy. Už jsem chápala Mariina slova o zlu které ovládne lidská srdce a o zaslepenosti nenávisti. To se přesně stalo. Maria často varuje (pokud se lidi neobrátí k víře a lásce),že náš svět projde bolestnou očistou. Na druhé straně několikrát už řekla, že některé katastrofy byly díky modlitbám a prosbám, těch, kteří se modlí odvráceny a nestaly se. To znamená, že STÁLE MÁME NADĚJI. A této informace se musíme chytit a pracovat s ní.

Nedávno jsem si přečetla informaci, že naše planeta má deštné pralesy nejen jako zdroj vlhkosti a kyslíku, ale že stromy odrážejí působení negativních etnit.

Stromy a pralesy nás chrání před útoky těchto zlých sil. Tyto síly se snaží zničit naši ochranu abychom byli více zranitelní. A proto člověk pod působením těchto sil lidviduje stromy, kácí deštně pralesy a vydatně tak pomáhá tomuto ničitelskému záměru. Já už jsem zde o stromech v jednom z článků psala. Jak moc mně bolí, když umírají. Teď vím už proč. Mám stále před očima obraz minulého týdne, kdy napadl sníh.

Napadlo hodně mokrého sněhu. Je teprve polovina října, stromy mají ještě listí a proto nejsou připraveny na to, udržet tolik váhy. Jejich větve se lámou a mlčky padají k zemi. Celé stromy se lámou a padají pod nečekanou mrazivou mokrou tíhou.

Celé kilometry cest, lemují spadlé, umírající  stromy. Je ticho. Sníh přikryl cesty, jakoby pohřbil všechno živé. Týden před touto událostí se v médiích  objevila zpráva, že NASA bombarduje měsíc.
Cituji :

Vesmírná sonda se vyhoupne zpoza obzoru, dopadne na měsíční povrch a exploduje. Trosky vyletí do povětří. Za několik minut do kráteru dopadne kosmická sonda. A NASA vše ukáže v přímém přenosu….

Jistě to byl zajímavý záběr. Odůvodnění: Člověk touží zjistit, zda je na měsíci voda.

Jak příznačné. Já se ptám, neměl by se člověk spíše více snažit o to, aby voda zůstala zde na zemi? Máme právo svrhnout ničivé bomby na jinou planetu? Voda se na hodně místech naší planety úplně ztratila. Pokud člověk opravdu nezmění myšlení a  naplní se všechna Mariina proroctví, pak už nebude co zachraňovat. Nebude voda. Nebudou stromy...Prosme za obrácení všech, kteří rozhodují o tom, kam dopadnou příští bomby.

Těším se dnešní meditaci. Máme naši víru. S vírou přichází naděje. Nevzdávejme se jí a opatrujme jí ve svém srdci.

S láskou Kytička

Když v říjnu 2009 napadl sníh

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro kytičku

(mirek, 1. 11. 2009 7:03)

Kytičko, děkuji za vče co děláš pro všechny lidčky, škoda, že toto není vidět v televizi, v hromadných sdělovacích prostředcích. Vše co se má stát, to se stane i když má člověk určitou svobodu,za kterou nese sklizeň teď nebo v jiném životě.S bombamy na měsíc nesouhlaím - vyhazují se miliony dolarů a na zemi umírají lidé, kteří nemají vodu, léky, nemají domov,...a to je špatně. Všem posílám lásku a skláním pokoru, kteří nás miluji, ať je to stvořitel, andělé, naše Zemička, která tolik od nás vydrží a zkouší, přesto nás miluje.

pro Channah a ostatní

(Kytička, 22. 10. 2009 10:46)

Moje drahá Channah. Je to opravdu krásné, co jsi napsala. Připomělo mi to loňský pobyt v Chorvatsku, kdy jsme se s děvčaty učily vidět tyto ochránce a vnímat jejich energii a krásně se nám to dařilo. Letos jsme na to trošku zapomněly.
Děkuji za to, že se mnou sdílíte tyto pocity a snažíte se pomoci.
S láskou Kytička

smutné

(Ila , 22. 10. 2009 10:27)

Kytičko, bohužel nedovedu vyslovit, co zrovínka cítím, vím jen to, že cítím smutek a touhu pomoci... Nejhorší je, že to všechno - odpadky a veškeré věci, leží v lesích a na loukách, mrazí mi po celém těle, jdou mi slzy do očí a neumím pomoci :( snad jen sebráním těchto odpadků a modlitbou pro naši matičku zemi... věřím, že bude líp!! Děkuji

pro Channah

(Petra, 22. 10. 2009 9:08)

moc krásné,děkuji.

Je to moc smutné

(Channah, 21. 10. 2009 23:35)

Sedím u počítače a cítím smutek, také jsem četla o bombardování měsíce a nemohla jsem tomu uvěřit. Devastujeme vlastní zemi, bez které nemůžeme žít, musíme ničit i cizí planety? Nedávno jsem přišla do mého oblíbeného lesa, krátce po tom, co tam pokáceli větší množství stromů, najednou jsem cítila na tom místě silně negativní energii, obrovský strach a beznaděj. Odešla jsem, ale po chvíli mě to táhlo zpět na tohle místo. Něco mi radilo, co mám udělat, sedla jsem na jeden pokácený strom a zavolala bytůstky, které obývali tyto stromy, aby se nebáli a přišli ke mě. Bylo to až neuvěřitelné, najednou jsem vnímala, jak pomaličku a celý rozechvělí se choulí do mojí náruče a na můj klín, nevím jak dlouho jsem tam seděla a povídala jim, co se to tady stalo, ale postupně bylo cítit jak strach a napětí mizí. S láskou jsem se rozloučila a měla obrovskou radost, když jsem cítila jejich klid. Jsem nesmírně vděčná, že jsem mohla alespoň trošku pomoci. Oni nás nesmírně milují a těžko chápou, co se to s námi děje, že ničíme vlastní zemi, kterou všichni, kromě lidí chrání a milují. S láskou Channah

Moc se těším na dnešní meditaci

(Nella, 21. 10. 2009 15:23)

Moc se těším na dnešní společnou meditaci. Nella

Společné meditace

(Jarka, 21. 10. 2009 14:34)

Po přečtení příspěvku Áji a Tvé odpovědi Kytičko na něj mě zamrazilo v zádech a u srdce cítím bolest. Ale stále cítím a věřím, že máme naději zachránit naši Zemi. A proč mě tak zamrazilo? Při společné meditaci minulý týden, jsem zažila něco krásného i bolestného. Nejprve ke mě přišel Ježíš, požehnal mi, pak i Panna Marie taky mi požehnala a kolem nich i mě bylo krásné bílé světlo, nádhera a pak jsem nás viděla všechny sedět v kruhu, obklopeni tím nádherným světlem, ale co mě zarazilo a teď jsem si na to živě vzpomněla, bylo, že všude kolem byla tma, prázdná černá tma. Brrr! Věřím, že nás bude víc a víc a podaří se nám zachránit naši Zemi. Posílám všem Lásku a těším se na naše další společné meditace. Jarka.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3246635
Měsíc: 17064
Den: 854