Jdi na obsah Jdi na menu

KOLEKTIVNÍ VĚDOMÍ I.

13. 3. 2014

zena-ve-zlate-barve.jpgKrásný den,  všem nádherným bytostem. Můj pohled se posunul na hodiny a je právě 4:00. To je tak akorát vhodný čas na komunikaci s jemnohmotným světem. Naše jemné a citlivé kanály energie jsou v tuto dobu obzvláště citlivé a rozjasňují vnímání podnětů z duchovního světa. V tuto dobu je vhodné komunikovat právě s anděly i nanebevzatými mistry.

 

Mohou nám posílat myšlenky, inspiraci,i poradit v řešení problému s kterým si nevíme rady. Najednou mám intenzivní pocit, že je škoda spát. ­­­Při východu slunce je možno čerpat čistou a jasnou energii a to si dnes zcela jistě nenechám ujít. Zeptala jsem se svých mistrů na otázku, kterou mi často moji žáci pokládájí

 

JAKÝ VÝZNAM MÁ PROPOJENÍ NAŠEHO KOLEKTIVNÍHO VĚDOMÍ?

 

Země jako místo naší současné inkarnace je vzhledem k vyšším vibracím jemnohmotných světů velmi hrubé podstaty. Pokud jste si i Vy toto místo zvolili jako možnost nápravy negativních aspektů své duše a léčení karmických vazeb, pak jste opravdu odvážní a odhodlaní. Stejně tak, jako všechny ostatní duše inkarnující se na zem od roku 1889 – až po rok 2000. Každý člověk, který se v tomto období narodí, má v datu narození alespoň jednu devítku. Devítka je tím číslem, které nám dodává odvahu a sílu. Číslem kolektivního vědomí je z hlediska numerologie číslo 9, a číslo 7, které je zároveň číslem rodinné karmy. Rok 1914 odstartoval do té doby nový, neobvyklý fenomén světové války, a to hned ve dvou realizacích, první a druhé.

 

Od roku 2000 se rodí duše s naprosto odlišnými vibracemi – viz Křišťálové a duhové děti, které nejsou povinně vybaveny devítkou, ale mají dvojku a ta jim otevírá intuici a tím pádem mají ještě rozvinutější a dokonalejší systém napojení na kolektivní vědomí, než bylo doposud standartní. A tak mě dnes mistři upozornili na jeden důležitý duchovní zákon. Je to zákon individuality který upozorňuje na jednu velmi důležitou skutečnost:

 

 VŠECHNO SOUVISÍ SE VŠÍM, NIKDO ZDE NENÍ POUZE SÁM ZA SEBE

 

Míra propojení našeho vědomí je sice ovlivněna  stavem naší mysli, duchovní úrovní, vibracemi v jakých se právě nacházíme, ale nikdy nemůžeme být zcela odpojeni od celku. Kolektivní vědomí tady zkrátka je a my jsme jeho součástí. Každý člověk vysílá určité frekvence, šíří kolem sebe energetické vlny, které se spojují s frekvencemi ostatních. To, jaké jsou kolem nás energie ovlivňujeme každý jako jednotlivec, ale zároveň společně, jako celek. Stejně jako se šíří vlna tepla, světla, zvuku, šíří se tyto frekvence a jejich hladina se mění stavem jednotlivců, a zároveň celého kolektivního vnímání.  Součástí celku se stáváme v momentě prvního nadechnutí a přestáváme jim být v momentě, kdy se odloučíme od těla a nejsme už součástí hmoty. Kolektivní vědomí je jedním z komunikačních kanálů, které můžeme využívat při napojení a s jeho pomocí získáváme pro nás tolik potřebné informace.

 

Uvědoměním si síly, která plyne z tohoto propojení dokážeme vyléčit mnohé negativní emoce a snížit tak hladinu emočního vypětí a tím výrazně ovlivnit naši psychiku i zdraví. Kolektivní vědomí vychází z energie samotné planety Země. Je ukotveno ve všem, co vykazuje životní sílu. Všimněte si, že jsou určité dny, ve kterých jsou lidé jako celek více nervózní, stává se v těchto dnech  více zločinů a je všeobecně více cítit napětí a stres. Obvykle po těchto napjatých dnech přichází i negativní události, jako živelné pohromy, pády letadel, válečné konflikty, kde tragicky zahyne větší počet lidí.

 

A jsou zase dny, kdy proudí krásná energie a lidé se více usmívají a jsou spokojenější, více tolerantní. V těchto dnech naopak kriminalita klesá a děje se méně negativních událostí. Lidé jsou šťastnější a  méně si ubližují. Měli bychom si více všímat ostatních obyvatel planety Země. Zvířata nám mohou být příkladem. Mají mnohem dokonalejší systém na předvídání událostí. Dokáží vycítit nadcházející nebezpečí, jako je zemětřesení, bouře a jiné živelné katastrofy svým instinktem. I my lidé jsme kdysi měli mnohem vyvinutější instikty. Vlastně je stále máme, ale  potlačili jsme je. Bohužel až na malé vyjímky citlivějších jedinců, se už nedokážeme jimi řídit. Proto bychom se měli ztišit a více se učit vnímat sami sebe, své pocity a tím zvyšovat vnímavost vůči kolektivnímu vědomí.

 

CO UDĚLAT PRO TO, ABYCH POZITIVNĚ OVLIVNILI KOLEKTIVNÍ VĚDOMÍ?

 

Pokud chceme pozitivně ovlivnit kolektivní vědomí, je důležité, abychom

 

 

·         MĚLI VÍCE RÁDI SAMI SEBE

·         MILOVALI NAŠI PLANETU

·         PŘESTALI ŠÍŘIT STRACH

·         ZBAVILI SE NENÁVISTI

·         VYSÍLALI LÁSKU K OSTATNÍM LIDEM

·         NAUČILI SE MILOVAT BEZ VÝHRAD

·         ODPOUŠTĚLI

·         ŽEHNALI DRUHÝM

·         UMĚLI SE RADOVAT

·         CÍTILI SE ŠŤASTNĚ

·         RADOVALI SE Z MALIČKOSTÍ

·         PŘÁLI DRUHÝM JEN DOBRO NA VŠECH ÚROVNÍCH

·         SNAŽILI SE POMÁHAT POTŘEBNÝM

·         VNÍMALI LIDSTVO JAKO CELEK

·         CÍTILI VDĚČNOST

 

Zamyslete se nad každým bodem a pokud víte, kde jsou vaše nedostatky, začněte na nich pracovat. Jen tak docílíme změny. Aby byl náš svět lepší – musíme začít měnit sami sebe, proto od dnešního dne budu více vnímat sama sebe, i lidi, jako součást celku. Ne jako jednotlivé bytosti.

Moje milovaná, zářivá sluníčka. Obvykle bych Vám jindy popřála krásný den slovy MÁM VÁS RÁDA. Ale cítím, že je mnohem výstižnější věta  MÁM NÁS RÁDA.

 

MÁM NÁS RÁDA A PŘEJI NÁM KRÁSNÝ A LÁSKYPLNÝ DEN.

 

S LÁSKOU K VÁM I SOBĚ

 

KYTIČKA

 

 

bilbord-1.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(verča, 13. 3. 2014 15:24)

Krásný a inspirující článek JAKO VŽDY Kytičko
Díky!:-)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3262143
Měsíc: 15638
Den: 444