Jdi na obsah Jdi na menu

ČEKÁ SVĚT VÁLEČNÝ KONFLIKT?

5. 3. 2010

 

Obrazek

Obrazek4.3.2010

Ahojky Kytičko,

přeposílám Ti email, který jsem před pár minutami obdržela a nenechal mne pochopitelně lhostejnou. Pokud by vše, byla pravda pak svět opravdu stojí na kraji propasti a možná už dělá první kroky, aby se zřítil do hlubiny. Popravdě mne to dost vyděsilo. Nejspíš nejsem jediná, kdo Ti tento email poslal, ale zvaž sama, zda jeho obsah zveřejníš.
Přeji Ti moc lásky a krásných pohodových dnů.

Irena

Obrazek

ObrazekDrahá Irenko,
Opravdu jsem dost dlouho zvažovala, zda poselství, které mi během večera přišlo od několika lidiček, které taktéž pořádně vyděsilo, zde na stránky vložím.
Ale protože mně andělé neustále upozorňují na právě velmi příznivou dobu pro zhmotňování myšlenek v osobním i globálním směru,/náš svět je totiž v neustálém vývoji a posunu/, rozhodně nebudu zveřejňovat celé poselství, aby nedocházelo k tomu, že další lidičky si tento katastrofický scénář uloží do podvědomí a pak z jejich myšlenek tato vize bude volně přecházet do reality.
 
 Nicméně bychom se opravdu měli meditačně spojovat a naší Zemi pomáhat.
Tak jak jsem totiž před časem psala o prasečí chřipce - a mimochodem vše se do písmene potvrdilo, neboť toto byl opravdu předem nafouklý problém a předem připravená akce, aby se vyrobené vakcíny prodaly, stojíme nyní nejspíš před novým problémem.
 

Každému je jasné, že stejně tak, jak obchod s léčivy, existuje také obchod se zbraněmi. A možná už začínáte chápat. Zkrátka tak, jak se určití velmi vlivní lidé neštítili použít zmutovaný virus chřipky ke zvýšení svých obchodů a tím přišli k obrovským ziskům, stejné myšlenky mají i výrobci zbraní. A tyto jejich myšlenky se právě teď dostávají do reality.

Aby se prodalo více určitých léků, bylo potřeba dostat mezi lidi určitý smrtící virus a vystrašit tím co nejvíce lidí. Strach dělá totiž z lidí nejrychleji pouhé loutky, které s sebou nechají ochotně manipulovat. Nyní je pro jistou a hodně početnou skupinu lidí důležité prodávat zbraně. A proto je potřeba udělat jinou věc. V celkovém dopadu na svět, ale mnohem destruktivnější, než byl virus. Jde o to, rozpoutat mezinárodní konflikt. Cílené skupiny - Irán, Izrael.

Nemůžeme jen nečinně přihlížet. Dávám zde jen pro Vaši informaci část poselství Petra Chobota. Kdo bude chtít, jistě si další věty najde. Já zde nechci a nikdy jsem neměla v úmyslu někoho strašit. A proto i na tuto událost pohlížejme s láskou a vírou, že i tuto hrozbu společně odvrátíme.

S láskou Kytička 

 

Obrazek

 
 
     ROZHOVOR A MEDITAČNÍ TECHNIKY
      NA PODPORU POZITIVNÍHO SMĚRU VÝVOJE BUDOUCNOSTI
 
ObrazekV roce 2009 jsi se vyjádřil k hrozbě světové války, která nám letos hrozí jak dle jasnovidky Vangy, tak i dle vizionáře Nostradama. A prý máš nové informace...

Ano, informace mám. Strávil jsem v poslední době hodně času komunikací s bytostmi z vnější kosmické reality. Pracoval jsem intenzívně v silných časoprostorových portálech v Jižní Americe, kde bylo možné získat otevřený přístup k informacím a energiím, které běžně na Zemi nejsou k dispozici.

Doufal jsem, že vize budoucnosti, které mi přicházely z kosmických zdrojů v minulých letech, nekorespondují s hlavní pravděpodobnou linií našeho vývoje. Ale teď mám bohužel informace, které potvrzují, že lidstvo v nejbližších letech skutečně projde náročnou zkouškou své zralosti. Bytosti sledující lidstvo, mne v minulých dnech opakovaně ujistily, že den za dnem vzrůstá pravděpodobnost rozsáhlého válečného konfliktu, který – pokud vznikne – zasáhne, a to v nejbližší době tak či onak takřka každého obyvatele Země.

Nemohu dále tuto informaci před nikým skrývat. Doba vypuknutí konfliktu je překvapivě blízko. Byl jsem těmito bytostmi po opakovaných kontaktech s nimi požádán o plné zapojení se do akcí, které povedou k redukci pravděpodobností vzniku nové světové války.

 Z toho důvodu chci upozornit na krizový plán série KOLEKTIVNÍCH SVĚTOVÝCH MEDITACÍ, který vznikl na základě komunikace s bytostmi z vnější kosmické reality v minulých čtrnácti dnech v silové zóně Chulucanas v severním Peru. Jádrem tohoto plánu je okamžité nasazení Spojených léčivých sil v co nejširším možném rozsahu a nasměrování jejich energie na zastavení hrozícího válečného konfliktu na úrovni mysli i hmoty.

Autor: Petr Chobot
 
Kdy začnou Světové meditace za „Odvrácení“?

Budou se uskutečňovat vždy 3 dny před každým úplňkem od 21h středoevropského času a budou trvat vždy půl hodiny. V té době budou napojeny také bytosti z vnějšího kosmu a širší vícedimenzní reality. Mohou být použity i jiné „speciální“ dny, které budou včas uvedeny na stránkách.

Autor textu: Petr Chobot

Obrazek

 

ObrazekBudeme teď tedy moje sluníčka meditovat společně každou středu a ještě se připojíme ke společným meditacím 3 dny před každým úplňkem.
Vždy na toto setkání upozorním.

Poprosila jsem anděly o pár slov na závěr. Neměla jsem právě nejpříjemnější pocit, a tak jsem prosila o sílu, abych se dokázala vyrovnat s tím, co vím já, a s tím, co se dostává do vědomí lidí, z jiných zdrojů.

 

ObrazekMilované duše, spolutvůrci láskyplného světa. Prosíme,ať Vaše myšlenky neztěžknou strachem. Ať Vaše srdce neovládne bázeň, nejistota a bezmoc. Všichni jste součástí Božího plánu, plánu vyšší inteligence. My, bytosti světla a lásky, neustále provázíme Vaše životy a vnášíme do Vaší civilizace mír, lásku a světlo.

Stali jsme se součástí Vašich dějin, Vašich vzestupů, i nejtěžších pádů. Neustále zvyšující se vibrace Vaší planety, dodávají sílu mnohým duším, které by už na zemi nebyly, kdybychom nepomáhali spojovat síly dobra. Vaše síly a naše síly jsou součástí Boží jednoty a lásky. V písmu je psáno: „Nezobrazíš Boha svého v žádné podobě“. Kolik podob jste svému Bohu dali, tolik náboženství vzniklo. Každá tato skupina má svou Boží tvář. Neustále se dohadujete, a přesvědčujete se vzájemně, že ta Vaše Boží tvář, je ta správná a nejdokonaleji vystihuje Boží energii.  A proto mezi Vámi vzniklo tolik rozporů a nenávisti.

Boží děti se mají milovat a respektovat. Z Božího jména jste si vytvořili zbraň a přitom jste měli tvořit zónu lásky, míru a pochopení. Místo aby Vás Boží jméno spojovalo – náboženství Vás neustále více rozděluje. Spojte se v myšlenkách. To je jediná průchozí cesta, kde nenarazíte na odpor. Spojte se v láskyplných vibrací a my Vaše světlo budeme násobit a léčit Váš svět, který stále potřebuje jeden jediný lék a tím je láska.

Milujeme Vás a jsme neustále napojeni na Vaše duchovní těla. Milující bytosti světla.

 

S láskou Kytička

Obrazek

 

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259855
Měsíc: 15507
Den: 503