Jdi na obsah Jdi na menu

AKTUÁLNÍ POSELSTVÍ ANDĚLŮ - A SPECIÁLNÍ SEMINÁŘE

 

linkbr2.gif

SPECIÁLNÍ SEMINÁŘE SE ZAMĚŘENÍM NA AKTIVNÍ PROČIŠŤOVÁNÍ ENERGIÍ NA PLANETĚ ZEMI
 
 
 
 
Milá Kytičko, nevím, co se to děje,nevím si s tím pocitem
 
 
bezmoci vůbec rady. Mám na mysli letošní povodně. Zdá se, jakoby si někdo tam nahoře vybíral určitá místa, kde se rozpoutá peklo, lidi o všechno příjdou a to se za několik měsíců, teď dokonce týdnů opakuje. Víš Kytičko, já bydlím u Přerova, ale v okolí Liberce mám rodinu. Děsí mně, co bude dál. Tolik zničených rodin bez střechy nad hlavou. To stejné bylo v Troubkách a i na jiných místech. Nevěřím, že jsou to náhody. myslíš, že ta místa někdo proklel, nebo je to jen těžká zkouška, co člověk vůbec vydrží?
Vlaďka

Ahojky Kyti, pořád myslím na ty nešťastné lidi, co při povodních přišli o všechno. Cítím, že nestačí poslat jen nějakou korunu. Cítím, že je čas pokorně pokleknout na kolena a prosit a meditovat. Možná bychom se měli domluvit a sejít, zkrátka něco dělat. Cítím tak velkou bolest a také strach, co bude dál?
Miluška

Moje drahá sluníčka, to je jen pár slov na úvod. Takové emaily mi často píšete. Proto cítím, že je nutné spojit se při speciálně zaměřených meditacích a pomoci planetě zemi. Přijala jsem poselství, které je opět varující a věřte,že nemáme příliš mnoho času. Proto budou na celém území ČR a také na Slovensku probíhat speciálně zaměřené semináře, kde budeme pracovat s energií pročišťující a uzdravující naší planetu. Vše bude probíhat s pomocí archandělů, především s energií archanděla Metatrona a nanebevzetých Mistrů.
 
 
AKTUÁLNÍ POSELSTVÍ ANDĚLŮ
 
ms---anděl-a-harfička.gifMilované duše, drazí mírumilovně smýšlející obyvatelé planety Země. Každý den jste blíž velkému očistnému procesu Vašeho krásného domova.
Nesmírná síla vyzařující z nitra země se probouzí a velmi intenzivním způsobem pročišťuje každý kout Vaší země. V této těžké době, vše podléhá proměně a očistnému procesu. Jak, jsme již dříve upozorňovali, Oheň, síla Země, Vzduch, Voda, všechny živly spojeny v jednu mocnou energii, udeřily plnou silou na Vaši již těžce zkoušenou planetu. Zlo, které si denně vybírá další duše ke spolupráci sílí. Hynou další druhy zvířat a tvorů, to jsou ztráty, o kterých ještě ani netušíte.
 
bř-anděl-7Další a další katastrofy přicházejí. A Vaše myšlenky se stále ubírají materiálním směrem. Jste příliš zaneprázdnění starostmi, které Vás svazují a brání Vašemu duchovnímu růstu. Je čas se zastavit a spojit své myšlenky i sílu. Vytvořte neproniknutelnou zeď lásky, tvořivé energie, která se postaví na stranu dobra, aby další katastrofy byly odvráceny. S nadcházejícím obdobím bude otevřena nová světelná brána. Opět zesílí vibrace, které už tak sílí, že mnohé duše, neschopny unést jejich sílu, svéhlavě opouštějí svá těla a zahazují své životy. Čistá myšlenka, síla která pomáhá tvořit, meditace, modlitba a změna postoje k životu, vytváří vstupní bránu k lepším vyhlídkám budoucnosti. Nedejte se zmást a stůjte pevně ve své víře a oddanosti lásce.
 
ms-andel-a-houpacka.gifPomáhejte šířit světlo, proste za odpuštění svých provinění z životů současných i minulých. Odpouštějte. Naslouchejte nám andělům a Mistrům, aby Vás provázely čisté a jasné myšlenky. Otevřete svá srdce. Jsme Vám stále nablízku ochotni vést Vaše kroky a povzbuzovat Vaše duchovní úsilí. Někteří duchovní učitelé předčasně vzdali svou cestu. Únava přemohla jejich duše, tíha úkolů zastavila jejich kroky. Přesto je nutné dál šířit světlo.
V lásce a míru, jsme u Vás stále.
Vyšší bytosti Vesmíru.
 
Byl mi dále nadiktován tento text – Poselství pro všechny duše
 
Láska je jako krásná perla,zářící v hlubinách duše.
Je čas, pročistit průzračnost vody ve Tvém nitru. Odstranit nenávist, lhostejnost
a nedostatek lásky sám k sobě. Smýt nánosy bahna a utišit křik vlastního ega.
Potom teprve Tvá perla začne zářit a všichni uvidí
její třpyt a krásu.
Tvé oči zaplaví slzy při pohledu na trpící dítě.
Tvé srdce se ustrne nad bolestí starého, bezmocného člověka.
Zabráníš, aby před Tvýma očima něčí ruka ublížila zvířeti.
Z očí Ti budou stékat slzy, spatříš-li štěstí jiné duše.
Vyzařující štěstí z Tvých očí, bude hřát toho, koho jsi obdaroval.
Nedovolíš, aby někdo trpěl tvým přičiněním.
Postavíš se na stranu spravedlivého.
Skryješ ve své náruči samotou trpícího člověka.
Neotevřeš svá ústa lživým slovům.
Věř, tímto se stáváš podobným svým bratrům andělům
Přijímáš-li energií a světlo Boží lásky.
Stáváš se duchovním mistrem a kráčíš k osvícení své vlastní duše.
 
My andělé jsme zde proto, aby na zemi zářily milióny perel.
/přijala Kytička /2.10. 2010/
 
 
ROZPIS SEMINÁŘŮ SE ZAMĚŘENÍM NA AKTIVNÍ PROČIŠŤOVÁNÍ ENERGIÍ PLANETY ZEMĚ
 
 
17. ŘÍJNA 2010- VIZOVICE – VALAŠSKÝ ŠENK
 
24.ŘÍJNA 2010 -   NYMBURK - : U Stadionu 12, - zimní stadion Nymburk
 

7.LISTOPADU  2010 –Měnínská 74, 664 56 Blučina  PENZION XAVER

PODROBNĚJŠÍ INFO  ZDE

S láskou Kytička

Komentáře

Přehled komentářů

v nejlepším je dobré přestat

(Kytička, 6. 10. 2010 23:59)

Tak nějak cítím, že je na čase ukončit tuto debatu, která nikam nevede a není inspirativní. Mrs.Snape má pravdu, nebudeme Isis dávat nové podněty, pokud to je takto,negativní osoba. Ukončuji diskuzi, pod tímto článkem. Místo pomoci planetě, což bylo účelem článku a poselství, řešíme nesmyslné napadání zdrobnělých slůvek, která přeci nikomu neubližují. Tady vidíte, jak lidi podobní Isis přemýšlí. Sami neudělají nic a jen kritizují a hledají ve všem chyby. Snaží se rozvrátit to, co je hezké a pozitivní. Přece nebudeme klesat na tuto úroveň. Snažme se být tolerantní a respektovat ostatní. Není čas na hloupé slovíčkaření. My máme vyšší cíle. Šířit světlo. A já Kytička děkuji Bohu i andělům, že se nám to daří, Vy jste moje sluníčka a vždy budete. Vaše láska je světlem na mé cestě.
Že je ta cesta někdy pěkně těžká, to nemusím psát.
Vaše milující Kytička

"Isis"

(Mrs.Snape, 6. 10. 2010 22:24)

už prudíš i tady?Milá madam N.J. - ani Tobě jménečko nesedí.Jak tak poukazuješ na Kytičku - dle vzhledu a chování bys měla přijmout spíš Bagr.
Nebo Jitrnice?(Hele,to by nebylo špatný,to už je skoro jako Jitřenka :-)),pouvažuj nad tím bez zášti a s láskou )!
Jinak ti nic nebrání vytvořit si vlastní web,lidi na to máš.Píšeš,že se pozastavuješ jen nad formou sdělování:Zkus si vzít jako námět k přemýšlení a pozastavení se nad formou tvojí,vč.vkusu - tentokrát mám na mysli skutečně jen tu sdělovací.Jakoby ses povyšovala nad ostatní (tvá citace!) - no...radši laskavě prostě zase vibruj jinam.Nejlépe do nory.
Pro ostatní - nereagujte na ni,je to veleštěkna,ráda se naveze kdykoliv do kohokoliv a bude se to tu snažit rozvrtat,m.j.aby se mohla sebeprezentovat!Teď jí trochu předběhnu - když to nenapíšu já,udělá to ona:Ironicky vás pochválí,ve smyslu,že jste jí nezklamali a zachovali se podle jejího přání a miluje vás.Proč?Má totiž vlastní metodu,to je pravda,a tu může použít k tomu,aby se posílila a očistila od negativity,kterou záměrně napřed vyvolá svými provokacemi.To už je její klišé.
I tak se obávám,že zasedne v noci k Pc a rozvede tu polemiku s každým z vás.Nenechte se otrávit a nedodávejte jí další podněty.
Známe se,viď?

dotaz

(Karel, 6. 10. 2010 20:52)

Když Isis pomohla takovému zástupu lidí, proč nepomůže sobě a nenaučí se základní duchovní zákony? Možná by jí pro začátek stačila malá lekce o svobodě projevu. Dle mého názoru zde Isis jen víří hladinu a nedokázala nic, jen závidět a pomlouvat. Každá debata je zde zbytečná. Doporučuji Isis pročítat nápisy na WC a nebo autobusových zastávkách. Tam si přijde na své. To bude pastva pro její oči. Tam kudrlinky nenajde.
K.

Hanka

(Pro Isis, 6. 10. 2010 20:40)

Milá Isis, pracuji jako zdravotní sestra, několikrát jsem se přistihla, že chlapovi jako hora například řeknu "tak tu nožičku musíte dát takto, ručičku takto atd...zkrátka někdy mluvím přesně v takových kudrlinkách jako Kytička, no podle tebe "žvaltám" !!!! a lidi se usmívaj a jsou milí. Ty máš drahá Isis jiný problém, nemáš ráda sebe ani druhé, jinak bys nebyla plná jedu a nenávisti a nabubřelého ega. Kdes přišla na to,že Kytička se nad Tvým názorem nezamyslela? Kdes vzala zášť a nabubřelost? Já bych se od člověka jako Ty léčit nenechala ani omylem. Cítím z Tebe jen negativitu a zášt. Přesto nejsem jako Ty a přeji Ti jen dobré.
Hanka Nový Jičín

Pro Isis

(Skalnička, 6. 10. 2010 19:37)

Dobrý večer Isis, divím se Vám, že ještě chodíte na návštěvu tam, kde Vám stále něco vadí, až Vám z toho není dobře. Je spousta jiných stránek, měla byste tedy zaklepat na jiné dveře, kde byste našla Vaši oblíbenou "nepodbízivou rovnost a upřímnost". Možná byste se u Strohých, Chladných a Kdovíjakých cítila mnohem lépe než zde. Urážíte nejen Kytičku, ale i ostatní. A věřte mi, že od Vás bych se nenechala léčit, ani jinak si pomáhat. Vy sama jste na tyto stránky nepřispěla ničím pozitivním, co by obohatilo ostatní. Odhaduji, že zrovna Vám chybí láska, pohlazení, laskavost, a radost ze života, proto Vám tak vadí ona "sladká slovíčka". Je mi Vás upřímně líto. Přeji Vám hodně světla a lásky a kéž by i k Vám přicházelo jen to dobré. Skalnička

draha Kyticka

(maria, 6. 10. 2010 14:24)

Neviem preco Isis nachadza v tolkej laske,pochopeni,priatelstve,pomoci,obetavosti,harmonii,pozitivnej energii nasej drahej kyticky tolko negativity,odsudzovania.Prajem Ti draha Kyticka velmi vela zdravia,sil,odhodlania,Bozej pomoci,aby si aj nadalej mohla pomahat a sirit lasku tak ako doteraz.Dakujem.

Milá Skalničko,

(Isis, 6. 10. 2010 4:27)

a ostatní rozněžnělá poupátka, já přeci té Vaší Kytičce nikterak zásluhy neubírám, jen se pozastavuji nad formou sdělování, a to není totéž,
není to o tom,že by nebylo na místě sdělovat city,což rozhodně ani mě vůbec není cizí, ale tato přeslazená forma neustálého infantilního žvatlání na všechny známé i neznámé kolem sebe mi připadá neupřímná a hodnotě sděleného spíše ubírající,než přínosná.
Mám ráda rovnost,a upřímnost, ale bez laciné podbízivosti,a proto stejné ráda přijímám od druhých.
Esoterikou a duchovnem se zabývám, troufám si říci,mnohem déle,než je leckterá z Vás tady na světě, a o těchto věcech vím dost na to,abych věřila i své intuici.

Milá Anyene, já umím používat milá slůvka, o to si Ty nemusíš dělat starosti, a pomohla jsem jimi -a nejen jimi -už tolika bytostem na této Zemi,že Ty se dozajista budeš muset ještě hodně dlouho činit, abys měla morální právo na to říkat mi,že kolem sebe šířím zlo.
Ono vyslovit názor,který nemaže medem kolem úst, je zlem jen pro takovou duši, co má sama k dokonalosti hodně daleko.
A výši Duchovna a zásluh poměřovat množstvím slovních kudrlinek je přinejmenším povrchní.
Ano,rozdávat hezká slůvka je samozřejmě milé, povzbuzující,a potřebné, ale neustálé přeslazené infantilní žvatlání kolem sebe s tím nemá vůbec nic nic společného.
Myslím,že madam Kytička by své věci jenom prospěla,pokud by se nad mým názorem bez zášti a uraženosti alespoň zamyslela.
Těmto stránkám,jejichž obsah je vcelku rámcově přínosný, by to jenom prospělo, a články by byly tímto pro mnohé zcela jistě i stravitelnější.
Sladká slovíčka mají nesporně v lidském světě svoje naprosto nezastupitelné místo,ale pokud nejsou použitá s vkusem, umí působit nepřirozeně a falešně.

Pomoci konkrétně někomu,kdo to potřebuje, -i třeba beze slov, je u mě mnohem cennější, než se rozněžněle rozplývat na růžovém obláčku svých přeslazených slovíček, k slzám dojata vlastní rozněžnělostí.

Kdo chce, pochopí,kdo ne, neuchopí.
Přeju všem jen to dobré , světlo v Duši a lásku v Srdci

Isis




Re: Milá Skalničko,

(Iva, 6. 10. 2010 14:07)

Pochopila som.

pokora

(Petra F., 6. 10. 2010 8:05)

Všechno,co se dotýká a vychází z čistého srdce,je krásné a něžné a proto Tobě Kytičko,která máš srdíčko zrovna takové,Ti posílám krásný růžový obláček lásky a buď stále taková,jaká jsi,děkuji a všechny zdravím,Petra

pro Janinku

(Kytička, 5. 10. 2010 8:29)

Milá Janinko, Tvá reakce mne velmi potěšila. Lidé jsou dnes mnohem více zvyklí posuzovat, kritizovat a odsuzovat, než chválit. I na tom hezkém se snaží rychle najít něco, co stojí za kritiku, urážku. Isis nám zde ukázala názorný příklad, že některým lidem opravdu vadí všechno, co se vymyká jejich chápání.V našem jazyce zdrobnělin používáme naopak příliš málo. Slovenčina je mnohem bohatší jazyk. A tak si zde dovolím napsat, že Vám všem moje nejdražší sluníčka, která svítíte druhým na cestu, přeji ten nejkrásnější den, plný lásky a požehnání. A posílám do všech stran tu nejkrásnější energii, pro všechny, kteří ji potřebují. A jak vidno, svět nutně potřebuje víc lásky a zdrobnělých něžných slovíček...
S láskou Kytička

Re: pro Janinku

(Jana, 6. 10. 2010 5:09)

Drahá Kytičko ze srdce děkuji, mám ráda Tvou zářivou energii a v pokoře a s láskou ji přijímám. A myslím si, že duchovně vyspělá Isis by měla navštěvovat stránky, které lépe souzní s jejím cítěním. Přeju všem krásný den*****

Pro Isis

(Skalnička, 5. 10. 2010 23:03)

Milá Isis, když tak přemýšlím nad Vaší připomínkou, napadá mě jen toto - Kytička je na svých stránkách doma a pokud se rozhodnu vstoupit ke Kytičce na návštěvu, respektuji a přijímám ji se vším všudy. Nikdy mě ani nenapadlo, abych na tak milé návštěvě cokoli posuzovala a kritizovala. S pokorou, láskou a velkým DÍKY přijímám Kytiččiny dary, s láskou určené nám všem. Isis, mám pro Vás návrh, což kdyby jste místo řešení povrchností přidala s ostatními sluníčky ruku k dílu a začala pomáhat tolik zkoušené planetě Zemi a všem potřebným, kteří naléhavě volají o pomoc. Věřtě, je to nádherný pocit u srdíčka, když se společná věc podaří a Vaše pomoc udělá někoho šťastným, někomu zachrání a prosvětlí život, někomu pomůže otevřít oči a přivede jej na cestu ke světlu ....
Isis, posílám Vám hodně lásky a radosti do dalšího bytí. Skalnička

S láskou

(Channah, 5. 10. 2010 20:26)

Pročítám komentáře a přemýšlím, je opravdu vhodné, aby si žena v letech říkala Kytička ??? A na co jsem přišla ? Mě je úplně jedno jak si říká, jestli Kytička, sněženka, poupátko...... každý máme právo dělat co uznáme za správné a co se nám líbí, vždytˇ tím nikomu neubližuje, nebo ano ? Za Kytičku mluví její činy, láska kterou nás obdarovavá a pomoc, kterou posílá, když jí potřebujeme a tohle je to podstatné. A já Ti Kytičko za Tvoji lásku, pomoc a světlo z celého srdce děkuji. S láskou Tě objímá Channah

Isis

(Anyenne, 5. 10. 2010 13:27)

Také nechápu co je na zdrobnělinkách špatné... Je krásné někohl hezky, něžně oslovit. Každé takové slovíčko přece prosvítí celý den a zlepší náladu. To, že někdo nedokáže nic krásného vyslovit, nás nemůže odradit od krásných slůvek. Děkuji Kytičce za její práci i stránky. Je v nich tolik lásky a pomoci, že jen těžko najdeme na netu něco podobného a mezi čtenáři je nás mnoho, kterým Kytiččina láska moc pomohla. Každé její zdrobnělé slůvko umí pohladit po duši...

Možná by Ti drahá Isis pomohlo, kdybys někdy zkusila tato slůvka použít - jistě by se prosvětlilo to zlé, co vysíláš kolem sebe
S láskou Anyenne

Pre Isis

(Erika, 5. 10. 2010 10:43)

Súhlasím s Kytičkou.A naviac chcem dodať,že my sme s manželom spolu skoro 20 rokov a oslovujeme sa len v zdrobnelinách. aj s deťmi samozrejme.Je v nich veľa,veľa úprimnej lásky tak veľmi dôležitej pre život.Žehnám Ti Božou láskou a prajem veľa svetla a šťastia v živote.

názor

(Jana, 5. 10. 2010 5:52)

Ahoj Isis, Tvé jméno je nádherné a na svůj názor máš právo. Ale mnohdy nezáleží na pojmenování, ale na vyzařování a obsahu. Každý si můžeme z volně dostupných stránek vzít to, co nás obohati, a to co se nám nelíbí není vždy nutné podrobit kritice. Já děkuji Kytičce za její Světlo a energii a sílu, kterou věnuje těm, kteří ji potřebují***** S láskou v záři říjnových energií ***** Jana

Ano,

(Isis, 5. 10. 2010 2:44)

pročítám články dále, a utvrzuji se v předešlém-Ty rozněžnělé zdrobnělinky -Já-Kytička,vy-Sluníčka-na mne působí neupřímně,servilně až farizejsky.
Má žena s těmi nejčistšími úmysly,jak se zdáte a chcete prezentovat, zapotřebí takto podbízivých a infantilních titulů?
Myslím,že empatii a vstřícnost lze projevit poněkud kulivovanější formou.

Stránky jsou inspirativní,

(Isis, 5. 10. 2010 2:24)

ale co mi vadí,jak si říkáš "Kytička".Jako by ses povyšovala sama sebe nad ostatní, to,jestli jsi takovou " Kytičkou "doopravdy,by měli cítit ostatní,a ne ty se sama takto servilně rozněžněle titulovat.
Připadá mi to na dospělou ženu v letech poněkud infantilní.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3257652
Měsíc: 16173
Den: 587