Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁZRAK SE JMÉNEM DIAMANTOVÁ VODA

1. 8. 2007

ObrazekZÁZRAK SE JMÉNEM „ DIAMANTOVÁ VODA“

Stále více dotazů, které mi přicházejí se týkají účinku diamantové vody.
Tato otázka se objevila i v rubrice „Otázky a odpovědi“. Odpověď,kterou jsem od ochránců dostala byla,že voda je pro nás požehnáním,ale že přesto voda, zůstává pouze vodou.
A tak si mnohý z vás pomyslel, jak to vlastně doopravdy je? Čím víc lidí píše o zázraku uzdravení, po používání této vody, do které se údajně vkládá energie andělů, tím více se množí články, kde se píše o tom, že žádné léčivé účinky takto upravené vody nebyly zaznamenány. Dokonce jsem objevila případ, kdy se člověk cítil po užívání diamantové vody ještě mnohem hůře, než předtím. Druhá věc je otázka ceny této vody, protože i z tohoto se stal dobrý obchodní artikl. Zvláštní, když údajně diamantová voda je dar pro naší planetu. Je to tedy dar? Nebo spíš dobrý obchodní a
výdělečný prostředek?
Kde je tedy pravda?

Nejdříve si zodpovíme otázku: „Je možné opravdu ovlivnit vodu tak, aby léčila?“
Odpověď: V každém případě ANO
V čem je problém? Pokud budete stát přímo vedle člověka, který do vody vloží energetické informace a čistou energii andělů, ihned si vodu vezmete,pak voda bude léčivá.Je možné dokonce vložit další své vlastní informace do této vody. Vlastně takové přání. Třeba, aby Vám příznivě ovlivňovala určitý nemocný orgán ve vašem těle. Pokud,ale tato voda při distribuci přejde přes několik dalších rukou, i jejich energie se tam objeví.

VODA JE TOTIŽ STÁLE VODOU!!

Přijímá pozitivní i negativní energie. Obecně by se tedy dalo říct, že rozporuplné účinky diamantové vody, se dají vysvětlit tím, že někdy projde přes velké množství rukou a to její účinek silně poznamenává. A to nám vlastně ochránci chtěli sdělit.
Léčivá síla vody tím nesmí být zpochybněna. Ale jako vždy, všechno má své pravidla.
Několik děvčat, které se zapojily do mého programu pije vodu, která byla zaktivována mandalkami,které byly pro ně nakresleny pod vedením andělů.
Jejich zkušenosti brzy zveřejním zde na stránkách. Já sama využívám těchto schopností vody a mám velmi dobré zkušenosti. Nezbývá než přiznat, že při zvednutí skleničky k ústům, naše přání NA ZDRAVÍ má své vědecké opodstatnění.

 Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3261091
Měsíc: 15637
Den: 840