Jdi na obsah Jdi na menu

VAŠE DOTAZY K ORGANIZACI SEMINÁŘŮ A ZASVĚCENÍ MIGURAJ

24. 10. 2008

ObrazekVAŠE DOTAZY

Dobrý den,  Kytičko,
Od kamarádky jsem slyšela o energii Miguraj. Ráda bych se nechala zasvětit, ale moc nejsem v obraze, mohla by jste mi vysvětlit, jestli je vhodné zasvěcení i pro začátečníky?
A v čem je energie Miguraj odlišná od energie Reiky.

Děkuji Simča

Kytička,-

prosim ta-co sa tyka toho zasvecovania-ty vies doporucit danej konkretnej osobe ci je uz na to pripravena, alebo nie?a dalej by ma zaujimalo-akym sposobom to prebieha-ci individualne, alebo hromadne...
maj sa zatial fajn,

 Katka

Ahoj Kytička
chcela by som vedieť, či nebude seminár o energii Miguraj aj v Piešťanoch, alebo v blízkom okolí??? Rada by som sa ho zúčastnila, mohla by som pomôcť s organizáciou v našom meste.
prajem pekný deň

Dadus

Milá Kytička,prosím Ťa,kedy plánuješ urobiť zasvätenie energiou MIGURAJ na Slovensku,alebo blízko hraníc?Za odpoveď srdečne ďakujem,s Láskou

Anka

 

Chtela bych se zeptat, zdali je mozne nechat se zasvetit do energie Miguraj, i kdyz uz se chystam na zasveceni do Reiky?
Je mozne mit obe zasveceni?
Dekuji predem za odpoved.

Orea

 

Kytičko,

Prosím, kde najdu nějaký rozpis Tvých seminářů se zasvěcením Miguraj?

Lenka

Moje zlatíčka, energie MIGURAJ se vzájemně nevylučuje s energií REIKY a podobně.Tak jak se mění vibrace naší planety, tak se také mění a sílí energie, kterou z Vesmíru přijímáme. Jejím účelem je měnit naše hrubé vibrace na jemnohmotnější. Tyto energie se vzájemně doplňují. I já mám  zasvěcení  Reiky.

A jak toužíme více chápat duchovní svět, rychleji se otevřít a hlavně být v harmonii,energie Miguraj nám může značně pomoci v nejrůznějších směrech.
Zlepšovat vztahy s lidmi a více komunikovat. Kontrolovat myšlenky. Prožitky po zasvěcení , hlavně II.stupně, byly pozitivní a jako bychom se vzájemně nemohli přestat objímat. Cítili jsme silný proud laskavé energie, která prostupovala našim tělem a ten pocit byl opravdu krásný.

Zasvěcení probíhá napřed společně v kruhu a pak individuálně, přes jednotlivé čakry.

U prvního stupně, není důležité, jak daleko je člověk na duchovní cestě. Zasvěcujeme se čtyřem archandělům a Ježíši. Zkrátka se rozhodneme, jít dál, pracovat na sobě a svých vibracích a proto přijímáme  energii,která nás posílí a posune. U této energie je důležité, že rozhodnutí vyplyne z nás samotných. Toužíme přijmout lásku archandělů a Stvořitele. Čistou energi. Toužíme být lepší a užiteční ostatním.

Přijímání energie je naprosto bezpečné, já jsem zasvěcovala svou těhotnou dceru a cítila se výborně. Miminku se to rozhodně líbilo. J))

Stupeň druhý je pro Ty, kteří chtějí pokračovat a zdokonalovat vnímání. Zde už je zasvěcení 6 archandělů a Ježíše. Třetí stupeň je zase stupínek o kousek výš.

Mistrovský stupeň, je jen pro Ty, kteří jsou už zkušení a mají dostatečně otevřené vnímání. Andělé sami na tyto duše upozorní. Poznají to i Ti, kteří mají být mistry. Mistři budou tuto energii předávat dál. Mé velké přání je,(a určitě i andílků) aby dobrých mistrů bylo brzy co nejvíce a mohli tuto andělskou energii dál šířit.

Změníme-li vibrace u jednotlivců, budou se tím měnit i vibrace celé planety.
U každého stupně je předán certifikát.
Rozpis seminářů se zasvěcením je v levém sloupečku na mých stránkách, ale pro lepší orientaci je zde.

   1.11. 2008 - PRAHA

  2.11. 2008 - TEPLICE

  8.11. 2008 - TURČIANSKÉ TEPLICE

22.11. 2008  - BRNO

29.11. 2008  - HRADČANY U PŘEROVA

  6.12. 2008  - NÁCHOD

 Semináře na rok 2009 teprve plánuji. Určitě Jižní Čechy, a také Ostrava, Zlín, Bratislava, atd.
Pokud někdo z Vás má zájem pomoci mi s organizací semináře a má nějaký tip na vhodný prostor, uvítám Vaši pomoc.
Na všechny se moc těším.

Pokud cítíte nyní zvláštní pocity, prosila jsem anděly o předání světýlka do dušičky, pro každého kdo z láskou chodí na tyto stránky..   Kytička

Obrazek


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dotaz pro Kytičku

(Irena, 19. 3. 2009 13:01)

Dobrý den, prosím podíte mi někdo,kde se zadává dotaz pro Kytičku? moc děkuji za odpověd

Má vždy anděl křídla?

(kajka, 1. 3. 2009 20:28)

Milá Kytičko,mají vždy andělé křídla,krásnou tvář apod.?I já mám dlouhá léta svého ANDÍLKA,je to ovšem malinký mužík s ne příliš pravidelnými rysy ve tváři,naprosto odlišný od všech těch andílků,kteří bývají vyobrazováni.Ale je to anděl,který je stále všude kolem,1x se mi dokonce zjevil jako 10-ti leté(je mi 37let).Děkuji kajka adruarda

Má vždy anděl křídla?

(kajka, 1. 3. 2009 20:27)

Milá Kytičko,mají vždy andělé křídla,krásnou tvář apod.?I já mám dlouhá léta svého ANDÍLKA,je to ovšem malinký mužík s ne příliš pravidelnými rysy ve tváři,naprosto odlišný od všech těch andílků,kteří bývají vyobrazováni.Ale je to anděl,který je stále všude kolem,1x se mi dokonce zjevil jako 10-ti leté(je mi 37let).Děkuji kajka andruarda

Kytičce

(Romana, 10. 2. 2009 14:29)

Milá Kytičko, včera sem ti napsala dotaz a dnes mám ještě jeden doplňující. Při přečtení této stránky jsem celou dobu cítila intenzivní tlak až bolest uprostřed obou dlaní....Mívám to i když jdu do meditace. Co to prosím je? Díky Romana

saša 3.2.2009

(saša, 3. 2. 2009 15:34)

Ahoj Kytičko,píšeš,že plánuješ seminář i ve Zlíně,už se moc těším a určitě se přihlásím...jen jsem Ti chtěla napsat,že např. Wahl mívá semináře v Luhačovicích na Elektře-je to tam utulné,dost místa,spojení možno i vlakem a je to nádherné lázeňské město.
Přeji moc uspěchů
s láskou Saša

pro Veroniku

(Marcela, 26. 1. 2009 8:56)

Milá Veroniko,toto co úpopisuješ,znam,mám 2 děti,než se narodilo druhé přestěhovali jsme se do nového bytu,tento byt byl pronajíman,nikdy bych nevěřila kdyby mi to někdo vypravěl co se u mně dělo!!zapínaní rada samo od sebe v noci,praskani,bouchaní,rány atd,děti naštětsí nic nevnímaly ale ja ano.první věc kterou musíš udělat je přestat se bat!!!Denně modlitba s největší pokorou v srdci pro tu duši,nebo energii ktera tam je,aby odešla odřikej otčenaš,mantry cokoliv co bude od srdce a s pocitem že i té duši chceš pomoci.Mužeš dat malé i nejaky amulet do pokoje,zařikej ho modlitbou pro ochranu své malé,zní to směšně,ale měla jsem to doma,vím o čem mluvím.Musiš dat najevo že se absolutně nebojíš,dcerce davej najevo hodně svou lasku a přitomnost,musí vědět že jsi u ní,že ma tvou přitomnost blizko.Vím,zní to blaznivě,ale kdo nezajžije ,nepochopí.držím ti pěsti a neboj se vše přejde,nesmiš se bat a čisti denně pokoj modlitbami.Asi po vas něco ta duše,jestli to je duš e,něco chce a mala to cítí.Zapal svičku pomodli se za tu duši a pošli ji ke světlu,jestli nepomuže,je tam něco co chce ta duše zdělit,aby byla pochopena.Je dobré pak pozvat někoho kdo se zajíma odvádením duší.Měj se hezky ,přeji ti i dcerce hodně energie ,klidu a sílu at to zvladnete.

už se těším na semináře v roce 2009

(Lenka K, 27. 12. 2008 14:33)

Milá Kytičko, velmi mě zaujaly informace o energii Miguraj. Už se těším na termíny pro rok 2009. mám za sebou zasvěcení do energie Reiky a mám pocit, že toto mě posune zase o kousek dál a pomůže najít odpovědi na některé z mých otázek:-)
s přáním pohody, klidu a lásky Lenka

Prosíme o radu

(Veronika, 6. 11. 2008 0:07)

Dobrý den,mám velký problém a včera mi kamarádka poradila ať se podívám na vaše
stránky.Velice mě zaujaly a rozhodla jsem se vám napsat a poprosit o radu....
Mám dvouletou dcerku a často
se mi stávalo,že se mi v noci budila s pláčem,což u dětí je normální,ale ona se
celá třepala strachem a potom když začala mluvit,tak mi pořád říkala,že je tam
bubák.Já to brala,jako že je to dítě a děti se prostě v noci bojí.Ale asi před 3
měsíci jsme jí udělaly vlastní pokojíček ve kterém spinká a od té doby se to
začínalo stupňovat a teď už se nám to s ní stává každou noc.Včera zrovna se
probudila asi kolem desáté večer a úplně se třepala hrůzou a vůbec v tom pokoji
nechtěla být.Já jsem si ji vzala k sobě do ložnice a tam se budila také pořád,
snad každou hodinu plakala.....
Ona v tom pokojíčku nechce být moc i přes den,jen když jsem tam s ní já.Zvláštní
je to,že i já sama se tam někdy necítím vůbec dobře.A když je manžel v noci v
práci,kolikrát mám doma hrozné pocity a právě hlavně u malé v pokojíčku...
Vyzkoušela jsem už všechno možné,radili mi dát do každého rohu
svíčky,motlidby,prosila jsem,jestli tam někdo je,ať odejde,že se bojí...a pořád
nic nepomáhá.
Moc ,moc, moc vás prosím o radu,já už jsem vážně bezradná a manžel také.Je
nám jí líto a rádi bychom jí mohli.Prosím poraďte nám.
Přála bych si,aby měla každou noc klidnou.
Předem moc děkují.

velke dakujem

(angelika, 27. 10. 2008 18:01)

mila kyticka,rada nastevujem tvoje stranky pomaha ju mi vzdy najdem uzitocne rady aj nieco nove zijem v Rakusku rada by som sa niekdy zucastnila tvojho seminaru snad mi to raz vyjde dakujem ti za pekne stranky zelam ti vela slniecka

este doplnenie

(Lydia, 27. 10. 2008 7:59)

zabudla som na kontakt... takze lydial@post.sk
(za menom je L, nie jednicka :-))

Přikláním se k Plzni

(Libuše, 25. 10. 2008 20:32)

Milá Kytičko.Velmi ráda chodím na tvoje stránky.Určitě je nás moc, komu jsi svojí pomocí pohladila dušičku.Přimlouvám se za Plzeň.Prosím,pokus se seminář v Plzni do svého programu vložit.Držím nám plzeňským palečky a Tobě krásné sluneční dny,Libuše.

Bratislava vola tiez :-)

(Lydia, 25. 10. 2008 20:08)

Mila Kyticko, rada pomozem s organizaciou prednasky ci seminaru v Bratislave. Podobne podujatia sa konaju u nas okrem ineho aj v DK Ruzinov /www.cultus.sk/, co bude treba, rada zariadim. Tesim sa na stretnutie.

Plzen vola Kyticku

(Dana, 25. 10. 2008 16:57)

Kyticko nase,hezke prostory jsou v kavarne Relax v Plzni v Bolevci,je tam pekna atmosfera a deji se tam neustale podobne prednasky...kontakt nemam,ale urcite ho najdes ve vyhledavaci..moment..zadala jsem Zdenka Blechova a vykoukla na mne vizitka,takze tel.:377 527 426..mob.:603847278. Udelej si na nas taky prosim cas.

Miguraj

(Surielem, 25. 10. 2008 11:36)

Musím říct, že od té doby kdy jsem se stala účastnicí zasvěcení do prvního stupně MIGURAJ se můj duchovní vývoj o hodně posunul, tato energie mi otevřela obzory, rozvibrovala mé tělo a snad ještě zjemnila mé vibrace, posunula mě o (pro mě) velký kus dál, přinesla mi jen to nejlepší a já Kytičce touto cestou děkuji že to pro nás dělá:) Ráda bych časem přijala také druhý stupeň, tak snad budu mít štěstí a Kytička zase přijede do míst kde to nebdu mít daleko:)
Posílám Kytičce a všem dušičkám mnoho pozdravů, světla a lásky:) Mějte se rádi

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 21
Celkem: 3257724
Měsíc: 16196
Den: 604