Jdi na obsah Jdi na menu

SLYŠÍS HLASY MRTVÝCH?

17. 8. 2007

ObrazekAhojky Kytičko, zajímalo by mně, když předáváš ty vzkazy od mrtvých, slyšíš hlasy? Nebo, jak Ti to vlastně funguje? Promiň můj zvídavý dotázek,nebudu se zlobit, když neodpovíš,ale stejně by mě to zajímalo. Ráda čtu knížky o těchto věcech, poslední dobou mně to moc zajímá. Děkuji.

Markéta

Milá Markétko,

Já chápu Tvoji otázku. Pokud máme něčemu věřit, je potřeba vědět jak TO funguje.
Tyto vzkazy píšu automatickým písmem. Vlastně úplně poprvé se mi to stalo, když jsem si psala s mojí kamarádkou,kterou jsem znala velmi krátce a pouze z chatu.. Psali jsme si o jejím tatínkovi a najednou jsem měla opravdu divný pocit. Jakoby ve mně, někdo byl. Cítila jsem velké vnitřní napětí a začala jsem jí oslovovat jinak. Psala jsem v mužském rodě, jako bych byla muž a vysvětlovala jsem jí pohnutky, které mně jako jejího otce vedly k nejrůznějším rozhodnutím. Připomínala jsem jí příhody z dětství a taky jsem popisovala oblečení, které její otec nosil nejraději. Důvěrné oslovení její maminky, které jsem napsala, vlastně kromě rodiny nikdo neznal. Když jsem psala, neviděla jsem na text. Proudem mi po celou dobu tekly slzy. Byl to tak moc emocionálně silný zážitek. Prožívala jsem skutečné emoce toho mrtvého člověka. Vlastně za každou druhou větou byla jeho prosba o odpuštění. Moc ho trápilo, jak se choval ke své dceři. Pak jsem najednou uzačala pociťovat bolest.. Citila jsem velké bolesti v břiše a krk mně pálil tak, že jsem nemohla polknout. Bolest v břichu jsem cítila hlavně na pravé straně. Kamarádka mi sdělila,že tatínek zemřel na selhání jater a před smrtí měl v krku trubičku, aby mohly být zachovány životní funkce.

Vůbec nevím, jak dlouho to vlastně trvalo. Když se rozloučil, už jsem to zase byla já. Obě jsme byly pořádně šokované tímto zážitkem a mně to břicho bolelo až do večera. Proto jsem své ochránce začala prosit, aby se mi už tohle nestávalo. Prosila jsem o silnou ochranu, a tak už máme s mými ochránci dohodu, že takto už ke mně nikoho nepustí. Vím,že bych pokaždé prožívala i fyzické bolesti.

Takže teď píšu automaticky a bezmyšlenkovitě, hlas slyším v hlavě. Vidím před sebou slova,prsty jezdí po klávesnici. A až to dopíšu, čtu si , co jsem vlastně napsala.Než začnu psát, citím ledový průvan těsně nad svými prsty.

Někdy mi jdou samovolně myšlenky, které nejsou moje. Většinou tohle provází, i nějaké fyzikální jevy, jako vznášejicí se papírek, zvláštní ťukání , nebo vůně.

Chtěla bych zde vzpomenout parapsychologické experimenty Klause Schreibera,který natáčel hlasy i obrazy zemřelých na speciální přístroje. Profesor fyziky Dr. Ernst Senkowski, který na tento experiment dohlížel, vyloučil jakoukoli manipulaci při pořizování paranormálních obrazů a hlasů zemřelých. Je úžasné představit si, jak tento člověk obklopený technikou sedí a čeká v nemocnici na intenzivní péči a v momentě, kdy člověk je prohlášený za mrtvého, požádá zemřelého, aby se projevil. To byl totiž jeden z jeho prvních pokusů. Pak stačilo na zemřelého myslet, nebo ho zavolat a vznikaly ojedinělé rozhovory a obrazy.

 Nahrávky odvysílala i i satelitní stanice RTL PLUS nejpůsobivější náhravkou zemřelého člověka byl zcela jistě obličej herečky Romy Schneiderové. Je zvláštní vidět, jak ze svazku světelných paprsků začíná viditelně vystupovat tvář. Na rozdíl od běžného televizního záběru zůstává takový portrét statický – nepohybuje se.

Takže teď dokonce díky vědě víme, jak to na druhém břehu funguje? Není to úžasné?
Za celou dobu, co mně duše mrtvých navštěvují, jsem slyšela zcela zřetelně hlas zemřelého pouze dvakrát. Poprvé, a to bylo zvláštní, zároveň tento hlas  slyšely i další osoby, které byly přítomny v místnosti a podruhé ke mně mluvila duše děťátka, která mně žádala o možnost narodit se mi.

Nikdy na ten hlas a jasný smích nezapomenu.

Pokud někoho z Vás toto téma zajímá, doporučuji knihu Rainera Holbeho „ Obrazy z říše mrtvých“ zaručuji Vám,že se u této knihy, nebudete nudit.

Tak snad se mi Markétko podařilo malinko osvětlit to, čemu jsi nerozuměla.
Přeji ti hodně slunečných dnů, prozářených láskou a světlem andělů.

 S láskou

 Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3247086
Měsíc: 17190
Den: 868