Jdi na obsah Jdi na menu

OTÁZKY A ODPOVĚDI(494)

18. 8. 2009

 

Obrazek

 

Mám dotaz jestli každý člověk má v životě nějaké předurčení dá se věřit v osud?A co udělat proto,aby jsme došli určitého naplnění a spokojenosti a dokázali žít více v souladu sami se sebou i jinými..?Michal

ObrazekDrahý Michale,
Když pozorujeme jedinečnost přírody, jak to všechno krásně do sebe zapadá, vidíme, že Bůh je ta nejúžasnější tvořivá síla lásky, která je navíc neomylná.
Také člověk když se rodí a přichází na svět, není to jen tak bez důvodu.
Každý, kdo se narodil, tedy ten, kdo dostal na zemi své místo a tělo, má určitý úkol a předurčení. Má také jedinečnou příležitost napravit své omyly, chyby a myšlení a chování z předchozích životů. A nebo se zrozený člověk, stal dobrovolně po takzvané vyšší dohodě, nástrojem pro odžití karmy své spřízněné duše, kterou miluje.
Náš osud je vlastně z velké části ovlivněn zákonem karmy. Není vytesán do kamene,
určité věci se dají ovlivnit. Pokud bych měla definovat slovo osud, tak je to jakási
osnova našeho života, která je rozdělena na dvě části. Na body, které se bezpodmínečně musí dodržet, a pak na body, které je možno ovlivnit a změnit. Vše záleží na stavu naší duše a vibracích. Abychom dokázali žít v souladu musíme zvyšovat vibrace své duše.
Kytička
 
 
Ahoj Kytičko,
na Tvém semináři jsem poprvé viděla odvádět přivtělenou duchovní bytost.
Překvapila mně reakce paní, (u které jsi tuto energii objevila) a která se při odvádění bytosti začala třást, plakala a my všichni jsme cítili obrovský tlak energie a napětí. Proto se chci zeptat, jakou máš jistotu, že se ta „zlá energie neobrátí proti Tobě,že je odvedena na správné místo, a že nemůže napadnout nás, účastníky Tvého semináře. Promiň, já se toho trochu bála.
Pája
 
ObrazekMilá Pájo,
O co se vlastně já, obyčejná Kytička mohu opřít při práci s nižšími duchovními bytostmi, abych měla skutečně jistotu,že jsem já i moje svěřené dušičky v bezpečí? Jak to, že mně tyto odváděné bytosti poslouchají? Je to Pájo, něco velmi mocného, co funguje za všech okolností, v každém času a ve všech směrech. Je to jeden z vesmírných zákonů. Zákon vědomí.

Tento zákon funguje v tomto principu.
Vyšší vědomí vládne vědomí nižšímu. Chtěnou koncentrací je nižší vědomí spoutáváno vědomím vyšším a slouží mu. Když odvádím přivtělené duše, mé prosby a napojení směřuje přímo k Bohu,Ježíši,Marii, nanebevzetým Mistrům a Archandělům. Toto jsou bytosti s vyšším vědomím, než je nižší duchovní svět. Prosím Stvořitele /a jiné vyšší duchovní bytosti o ochranu/ a pak prosím Archanděly a anděly o odvedení duše, případně nižší bytosti, do míst, které je jejímu vědomí určeno. A tak se dává do pohybu energie. Já v této fázi pouze roztáčím proud energie. Pak už je vše řízeno zákony vesmíru. A ty fungují na 100%. Takže nižší duchovní bytosti, musí poslouchat Vyšší duchovní bytosti, s kterými já spolupracuji, a které k tomuto odvádění přivolám.

Kytička

 
Chtěla bych dostat odpověď na jednu otázku: Jak se mám chránit před zlými cizími myšlenkami? Před negativní energií,která útočí a kterou vytváří mé kolegyně v práci, má tchýně, manžel a podobně.
Světlana
 
ObrazekDrahá Světlanko,
chtěla jsem Tě odkázat na mé stránky a návod na ochranný štít. Ale andělé mají pro Tebe jinou odpověď. A proto píšu.
„ VÍCE MILUJ“.
Láska je vibrace, která má nejsilnější úroveň ochrany. Když vší silou naší
duše milujeme, naše energie přitahuje vibrace podobné těm našim vibracím

Víme,že podobné, přitahuje podobné. A vibrace lásky přitahuje lásku nejvyšší, a tou je Bůh. Kdo opravdově všechny bytosti miluje, má napojení na nejvyšší Lásku.
Když jsi obklopena láskou, nemůže tvým ochranným valem proniknout žádná zlá myšlenka. Zlé myšlenky se odrazí a vrátí se k původci. O tomto zákonu je zmínka i v Bibli. Ježíš, řekl ďáblovi: odejdi ode mne, neznám tě. Kdo žije v lásce, je Mistrem a ne sluhou.

Kytička

 
Kytičko,mám jednu otázečku. Neplánuješ nějaký seminář na západě Čech? Moc
toužím přijmout i třetí stupeň energie Miguraj . Tak abych
věděla jestli už se mám těšit na setkání s Tebou Kytičko .
Pokouším se pomocí dvou stupňů této krásné energie alespoň trošku
pomáhat lidem a zdá se že výsledky s pomocí Miguraje a archandělů
jsou úžasné..... Jsem Ti moc vděčná, že mohu používat tak     
skvělou energii....
Andrejka
 
ObrazekDrahá Andrejko,
Plánuji semináře od podzimu do léta, takže jsem ve fázi, kdy dělám rozpisy a zajišťuji prostory. tak koncem října bych měla mít ve Vašem
kraji víkendový pobyt. Zařadím do něj i zasvěcení Miguraj.
Bohužel ne vždy se zasvěcení podaří vtěsnat do programu.
V Klatovech zasvěcení určitě bude.
Energie Miguraj se krásně rozšiřuje mezi lidičky nejen u nás, ale i v zahraničí. Používají ji nejen maséři a terapeuti, ale vznikají na nejrůznějších místech poradenská centra, která tuto energii využívají
pro své klienty. Mám obrovskou radost a brzy o této úžasné energii bude natočen i dokument v TV. Objímám a děkuji všem, kteří tuto energii přijali a pracují na jejím rozšíření.
Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro Petru

(Kytička, 20. 8. 2009 18:44)

Peťulko,zatím se rozpis seminářů připravuje a určitě bude v listopadu zase v Praze.
Pardubice nebo Chrudim, na to opravdu zatím nemohu odpovědět.
Kytička

Pribeh

(Eva, 20. 8. 2009 12:43)

Ahoj Kyticko,
Dnes ma nejlepsi kamaradka byla u tebe nakonzultaci se svym pritelem. Ptala se na mne ale pry mam poslat muj pribeh emailem. Muzes mi prosim poradit kam mohu svuj pribeh poslat? Mnohokrat dekuji a preji krasny den. Eva

dotaz

(Markéta, 20. 8. 2009 10:04)

AHOOJ:-)Prosím tě, mám otázku. Jak to, že kkdyž člověk spáchá sebevraždu, je mu světlo tunel zakázán?To nechápu a kdyby, to sebevrah udelal tak, aby se o tom příbuzní nedozvedeli, že spáchal sebevraždu, takže by mu nemohli nic zazlívat, otevřelo by se mu světlo neboli tunel?Mockrát ti děkuji za odpoved a budu moc ráda, když mi odpovíš na mail: marky111777@atlas.cz děkuji ahoj

Pro Ivu

(Kytička, 19. 8. 2009 9:59)

Milá Ivo, s karmickou zátěží lze pracovat, s vyšší dohodou je to ale těžší, tam jsou věci předem dány.
Pokud je nám osudově určeno,(a to obvykle bývá vyšší dohoda), že zahyneme tragicky v určitém čase a určitým způsobem,pak proti tomu nelze nic dělat.
Stane se to, co se má stát a všechna opatření a snahy jsou marné. Proto je chyba vědět od kartářek tyto informace o tragické smrti, nehodách atd. Protože se zbytečně trápíme. Čištění karmy je naopak důležité, protože tím zvyšujeme naše vibrace a to, co lze ovlivnit aktivně ovlivňujeme.
S láskou Kytička

karma

(Iva, 19. 8. 2009 0:43)

Mila Kyticka, cim viac o karme citam, tym viac v tom mam chaos.... znamena to, ze ked ja som prisla na tuto zem odzit si zivot napr.bez lasky, alebo v chudobe,lebo som uzavrela vyssiu "dohodu" tak sa s tym proste neda nic robit?

posilam lasku na andelskych křidlech

(iviček, 18. 8. 2009 20:49)

zdravim a objimam vas všechny diky za nadherny vikend bylo mi cti vas poznat a hodně se naučit ja take pošlu nejake fotečky ale musi mi dcera pomoct ja jsem totiš vesely technicky tipek tak něco za mě musi flaknout i někdo jiny!!!miluji vas

Tvář

(Zipíček, 18. 8. 2009 9:59)

Ahojky, mohla bys mi tu fotecku prosim poslat? Rada bych se na tu tvaricku podivala. Dekuji (zip121@seznam.cz) - Zipíček:-)

člověk se učí neustále

(Surielem, 18. 8. 2009 9:56)

Jsem ráda za odpovědi na tyto zajímavé dotazy, zase je človíček o něco chtřejší.
Jak psala Světlanka o těch energiích, mám stejným problém se svou švagrovou.
Snažím se o lásku k ní, snažím se o lásku všeobecně, ale jakmile se s ní potkám,nebo vidím její reakce na mou mamku(která je pro mě vším a nesnesu když je jí ubližováno) naskočí opět ta známá bariéra a má snaha se mi v jejím případě bortí,nedokáži jí milovat, když vidím jak ubližuje milované osobě....asi je to mezi nimi i mezi námi, něco co má být, asi jsou kořeny hodně v minulosti když se tohle děje.... asi nejsem ještě dost schopná, ale budu se moc moc moc snažit, věřím, že s láskou dosáhneme všeho :)
A také mě se podaří jí jednou milovat...děkuji Kytičko za odpovědi, posílám Sluníčko a lásku:)

SU TO DUSICKY???

(Angelika, 18. 8. 2009 9:45)

Mila Kyticko Vdaka za krasny seminar. Chcela by som poprosit,o vysvetlenie co znamenaju tie koliecka na mojich fotkach a ci to zachytil este niekdo iny. Na jednej fotecke sa objavila tvaricka malej holcicky.Vdaka, ze SI!!!!!



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3259570
Měsíc: 15472
Den: 559