Jdi na obsah Jdi na menu

NAPOJENÍ NA VYŠŠÍ DUCHOVNÍ BYTOSTI

NAPOJENÍ NA VYŠŠÍ DUCHOVNÍ BYTOSTI

zena-srpc.jpgDobrý den, jmenuji se Táňa, moc se mi líbí Vaše stránky, tak jsem se osmělila napsat do Vaší poradny. Pracuji jako účetní v jedné stavební firmě, a můj život je celkem klidný, až na malé vyjímky,které vždy tak nějak ustojím. Nechci řešit žádné rodinné problémy. Zajímalo by mě, jak se mohu jako laik napojit na anděly a vnímat jejich přítomnost, pomoc a jak je mohu slyšet. Začala jsem se o tyto věci zajímat před několika lety, ale zdá se mi, že můj duchovní svět zatím mlčí. Nic nevnímám, nic necítím, neslyším a nevidím. Mohla byste pro mě najít nějakou radu, jak se víc otevřít? Jde to nějak urychlit? Děkuji za odpověď.

S pozdravem Táňa – České Budějovice

link-únor4.gif

 

víla-nádherná.jpg

Milá Táňo,

 

 posílám Ti do Budějovic krásný sluníčkový pozdrav. Rozumím Tvé otázce a navíc mi podobných dotazů přichází víc. Táničko, otevřít se vnímání duchovního světa, to je jako otevřít zavřené oči, které byly velmi ,velmi dlouho v naprosté tmě. Pokud je otevřeš najednou a navíc s pohledem na přímé slunce, můžeš dokonce oslepnout. Náhlý, přímý proud světla pronikající do sítnice může být pro oko nebezpečný. A protože žijeme v duálním světě, naše tělo funguje na shodných principech. Proto také pro něj může být náhlý a silný proud světla nebezpečný. Projeví se to například selháním rozumového centra a člověk propadá panickému strachu.

V jiných případech se člověk natolik uvolní, že má pocit absolutní svobody a volnosti a v tomto zvláštním stavu mysli je schopen  vyskočit z okna. V jiných případech může dojít k jakémusi pomyslnému odhmotnění a takový člověk vidí za jakýmkoliv fyzickým dějem impuls z duchovního světa, znamení, nebo symbol. Je pohlcen svými duchovními myšlenkami a všechny tyto případy mohou skončit za branou psychiatrické léčebny. Proto je rozumné pracovat na svém otevření pozvolna, postupně, krůček po krůčku odkrývat pravdy a chápat duchovní svět. Nemusíme se omezovat při modlitbě, nebo meditaci. Rizikové jsou všechny techniky, kde dochází k rychlému otevření čaker, obzvláště šesté čakry.

Pro začátek doporučuji komunikovat pouze se svým strážným andělem. Obracet se na něj co nejčastěji, prosit jej o ochranu a pomoc. Věnovat denně alespoň 15 minut meditaci, nebo modlitbě. Prosit strážného anděla, aby Ti posílal vysvětlení a rady ve snu a tyto sny si zapisovat.

Druhým krokem je začít používat andělské karty, kde získáš od andělů poselství na každý den. Takové kartičky zakoupíš na mnoha místech, je jich velmi mnoho různých provedení, vyber si ty, které tě nejvíce zaujmou a kde na každé kartičce najdeš poselství od andělů.

Třetím krokem je zpracování negativních emocí. Čím více pročistíme naše myšlenky, tím více zvedneme své vibrační pole a naše duchovní i fyzické tělo bude lépe spolupracovat s Vyššími duchovními bytostmi a Mistry. Čím jsou naše myšlenky láskyplnější, tím blíže máme k Bohu, andělům a jsme více naladěni na jejich vibrace. Zbavení se strachu, to je ten nejzákladnější stavební kámen každé komunikace s jemnohmotným světem. Strach k nám přivolává bytosti nižšího astrálu a proto posilujme své vědomí, že na každém místě jsme pod vyšší ochranou Stvořitele a jeho laskavých, andělských bytostí.

Čtvrtým krokem je upevnění víry. Nejen v Boha a anděly, ale také v sebe sama. Afirmace:“ Já jsem Boží světlo a láska“, kterou si pravidelně opakujeme, nám v podvědomí vytváří prostor k přesvědčení, že v nás opravdu proudí Boží světlo, a že o toto Boží světlo nám prosvětluje naše těla.Každé násilné a náhle otevření duchovního vědomí, je riziko. Pokud pracujeme pouze se svým astrálním tělem, náhle otevřeme čakry,rychle se otevřeme vnímání duchovního světa, naše fyzické tělo, které zatím připraveno není udělá protiopatření. Například v podobě selhání našeho mozkového centra, kdy přestaneme rozlišovat realitu a naše vlastní myšlenky. Proto je dobré být pod správným duchovním vedením zkušeného člověka, který má praxi a zná pravidla.

 

Přeji Ti Táničko hodně lásky, sluníčka a šťastnou cestu ke světlu andělů.

citat-andelsrp12.jpg

 

S láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pomoc s ďáblem a

(Eva, 11. 10. 2022 16:22)

Milá tank mám problémy někdy vydám mr
tvý nevím co mám dělat


Trest?

(Jana, 23. 5. 2016 23:19)

Mila Kyticko, utekla jsem do zahranici pred problemy v manzelstvi. Poznala tam muze svych snu, zazila uzasnych 10 let. Bez deti a bez rodiny. Byli jsme ve spojeni, ale nebylo to ono. Vice jak dva roky zpet mi umrek tatinek, a ja jsem tady nebyla. V ten samy rok jsem tezce onemocnela, a nakonec jsem musela opustit svou zivotni lasku a vratit se domu. Od te doby se mi deji veci,jakobych byla trestana.Jakoby mi nebylo odpusteno, i kdyz mi vzdy tat rikal, ze mam.byt tam,kde jsem stastna. I kdyz jsem za tatinkem na hrbitove byla, citim se tam divne, a chodim tam nejak nerada. Jak se dans timhle vyrovnat?

Kyvadlo

(Zuzana, 16. 12. 2015 20:15)

Mila Kyticka...tento rok dostanem k Vianociam kyvadlo,,,kupila mi ho kamaratka a ja som zacala o nom hovorit,ked uz bolo kupene..ze ho chcem..nikdy som o nom pred nou nehovorila..ako keby som citila,ze pride do moho zivota...ale po precitani tvojho clanku o kyvadle citim nesmierny respekt..nechcem nikomu ublizit a najma nie sebe..aku radost som z neho citila,,teraz citim taky strach....po ocistnom rituale a modlitbach a prosbach k anjelom,,,je ten stit dostocny ,aby ma obranim pred zlym vplyvom,..citim taku lutost ,ze by som ho nemohla pouzivat...je z kystalu..dakujem za Tvoju odpoved Kyticka...

Budu ještě šťastná?

(Libuše, 17. 1. 2015 22:38)

Milá Kytičko
Už to bude pět let, co mě navždy opustil po těžké nemoci můj milovaný manžel.To nejtěžší období období mám za sebou, ale je mi samotné smutno. Manžel mě už ve snech navštěvuje velmi málo, chybí mi spřízněná duše.
Prosím anděle a mé blízké na druhém břehu o pomoc, ale stále ten pravý nepřichází.
Nebo je mi určeno dožít sama? Je mi 60 let.
Přeji Ti hodně zdraví a štěstí a za odpověď předem mnohokrát děkuji!
Tvá Libuše

kletba

(jaroslava, 16. 1. 2013 0:01)

Mila Kytičko
Nevím jak začít muj život nebyl a není moc lehky mam 4děti a moc je miluji.O svoje dva syny jsem diky rozvodu a tchyni ktery mě proklela přišla skoro na 10let.Byly to roky bolestia někdy zoufalství,aale dnes sve syny vídm a sem moc rad,že je zase mam,ale nikdy jsem nepotkala muže se kterym by mi vztah vydržel.Moc jsem milovala jednoho muže a stale ho moc miluju i když on si našel jinou a je sní.Pořad to bolí a čím dal častěji si vzpomenu na tu kletbu kterou tchyně vyřkla když jsem se rozvaděla řekla,že nebudu nikdy štastna.Je tao kletba stale a jk se jí mužu zbavit.Prosím o radu moc mě to trapí a chtěla bych byt štastna a necítit pořad tu bolest ze sklamaní.Děkuji ti za pomoc a odpověd Kytičko

Re: kletba

(Jana, 18. 3. 2014 12:49)

Existence kletby závisí na tom, zda v ní člověk věří. Víra dokáže věci, že by člověk nevěřil. Tchyňka byla asi sama nešťastná, neuměla se s tím srovnat a tahle si nejspíš ulevila. Jaruško, hledej důvod svých potíží jinde. Baví tě něco???? Zakousni se do toho a kašli na všechny chlapy. Uvidíš, když je budeš mít , jak se říká "na háku", zrovna se nějaký najde. A když se bude muset hodně snažit, bude si tě taky považovat.

Vztah

(Veronika, 6. 8. 2013 15:11)

Ahooj kytičko, obracím se na tebe, pač si nevím už delší dobu rady se svým přítelem se kterým mám úžasnou dcerušku. V posledni době nám to nefunguje a já se v něm nemůžu vyznat a pochopit jej a zjistit, zdali mě má ještě vůbec rád. Už jsem udělala i ten krok, že jsem vzala malou a odešla, aby něco pochopil, ale všechno se to ještě zhoršilo...snažím se cestou víry a proseb požádat anděly, aby mi dali sílu tu situaci nějak řešit, ale už nevím, kudy kam...nechci o něj přijít, ale pokud to takhle bude pokračovat dál, nevím, jak dlouho to vydržím...nechci se mi otevřít a nahlédnout do svého srdce a nechce snad, ani abych už byla součásti jeho...nevím, jak dál, prosím tě, můžu nějakým způsobem požádat anděly o sílu a moudrost pro nás pro oba, abychom našli cestu, jak z tohoto bludného kruhu..a pokud je tam pro nas jiskřička naděje, tak ji najít...děkuji moc...a posílám pusinku a objetí

rozchod a rozvod s manželem a nedokončené studium

(Hanka, 6. 2. 2013 20:35)

Milá paní Kytičko, chtěla jsem se Vás zeptat zda by bylo možné se zeptat mé babičky, která tu se mnou už není co se to stalo mezi mnou a manželem, jako kdyby nám to někdo nepřál. Co máme dělat a co mohu očekávat od života, abych už vykročila správným směrem. Byla asi jediná kdo při mě stál v tom nejhorším... ona už bude vědět. Děkuju moc za pomoc....

Co toje?

(Alenka z říše divů, 10. 11. 2012 7:31)

Ahoj,moje milá,můžeš mi,prosím, pomoci v tom,co bych měla dělat,abych našla klid v duši? Přepadá mě nevysvětlitelná úzkost a divné pocity.Mám Reiki1,byla jsem na kineziologii,karma,andělé aj.,stále se to vrací-přijímám,ale je to pro mě dost těžké.Děkuji za odpověď,moje milá,Alenka z říše divů posílá moooooooooc pozdravů

žádná odpověd

(Lucie, 1. 10. 2012 22:39)

Milá kytičko,už 2x jsem ti psala email a žádná odpověd,rada,prostě nic.Chápu že toho máš moc ale já tvou odpověd nutně potřebuji,prosím.Potřebuji znát odpověd andílků.Přečti si prosím můj email,je od Taiza444@centrum.Předem moc děkuji

Kyvadelko

(Monika, 13. 9. 2012 10:32)

Zdravim vas a dekuji za pekny članek. Ja se o duchovni veci zajimam asi uz deset let.Ale az ted se me podarilo komunikovat s se svym straznym andelem a duchovnim pruvodcem pomoci kyvadla. Muj duchovni pruvodce mi rekl ze mam meditovat ,malovat, cvicit jogu a chechtat se....:D Jedine tak muzeme vnimat vice ono se nam pak dalsi dvere otevrou.

Moje zkušenost.

(Viman., 12. 9. 2012 8:25)

... já " mám to samé " jako Táňa, také " čekám " již pěkně dlouho, ale používám ke komunikaci alespoň Anď. karty - na komunikaci.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3247189
Měsíc: 17200
Den: 835