Jdi na obsah Jdi na menu

MÁM V HLAVĚ ZMATEK A NEVÍM, ČEMU MÁM VĚRIT.

26. 7. 2007

ObrazekKytičko, objevila jsem stránky, kde nějaká paní komunikuje přímo s Bohem a také s anděly,
Popírá existenci karmy a všeho,co se týká minulých životů. Víš, mám teď v hlavě zmatek a vlastně nevím, kde je pravda. Všechno mi najednou připadá rozpolcené. Přitom moje srdce mi říká, že to co se o minulých životech píše, je pravda. Zákon o tom, že když někomu ublížíme, tak musíme trpět,přece existuje.Všichni ho dobře známe. Proč je tolik názorů a polopravd a z čeho si máme vybírat? A je možné s Bohem opravdu jen tak
komunikovat ? Děkuji za Tvou odpověď.Snad mi pošleš světýlko do mé dušičky.
Lada

Milá Lado, dala jsi mi na ty zmiňované stránky kontakt a já jsem tam nakoukla. Víš, každý má právo na vlastní názor. Je to,ale přesně jak píšeš,když cítíme zmatek v hlavě, musíme se řídit tím, co nám říká naše srdce. Chtěla jsi ,ale znát  můj názor na poselství psaná přímo Nejvyšší energií.
Četla jsem jich hodně. Trochu mně jen udivuje jejich stoupající počet a jejich rozdílný obsah. O něčem to zřejmě svědčí. Jsem vždycky velmi opatrná, než něčemu podobnému uvěřím.
Nechci komentovat cizí stránky ani jiná poselství. Nechávám každému svobodnou vůli výběru.
Jen mně udivilo, že autorka stránek po napsání jiného názoru do komentáře, všechny komentáře údajně z nedostatku času uzavřela a navíc smazala. Nechce jiný názor ani slyšet? Jak ho tedy chce přijmout?
Trochu podivná reakce člověka, který maluje tvář samotného Boha.Neměl by člověk,který má takové napojení být snad na mnohem vyšší úrovni a povznést se nad takovou věc,jako je jiný názor člověka?
Dávejme pozor , čemu věříme, ponechejme si dostatečný prostor pro naše vlastní názory.
Pokud čtu poselství,které někomu nadiktovali andělé, cítím jak mi celé tělo oběhne mrazivá vlna,až takové zježení. Cítím posvátný respekt a úctu. Chodím i na jiné duchovní stránky, kde tyto pocity opravdu mám a také se tam velmi ráda vracím. Z každého poselství psané Vyšší energií vyzařují vyšší vibrace...Z toho, které psal údajně sám Ježíš, jak autorka stránek uvádí, na mně dýchl jen zmatek a chaos. Nerozuměla jsem těm slovům. Porovnej jakékoliv poselství Ježíše z bible a udělej si vlastní názor, zda toto mohla psát jedna a táž duchovní bytost. Ježíš užíval podobenství, aby mu i nejprostší lidé dobře rozuměli. Proč by to najednou mělo být jinak.
Ale přesto jsem se zeptala ochránců. Mám pro tebe vzkaz a vlastně pro nás všechny.
A tak bych chtěla  toto téma uzavřít slovy, než začneš  něčemu věřit, poslouchej své srdce.
Zde jsou slova, která mi byla sdělena, ale poslední rozhodnutí, zda věřit, či ne…..je ve vašich srdcích.

Milovaní,já jsem ten, kdo zvedá duše z prachu. Pokud jste smutní, že vaše názory se různí, tak nezoufejte, odpověď na položenou otázku má každý uvnitř sebe. Je mnoho těch,kdo Vám podsouvají poselství od Nejvyšší energie. Není to tak jak si myslí. Ani anděl neunese přímou blízkost této jedinečné a nekonečné lásky. Pokud někdo říká, že vidí a maluje jeho tvář, jsou to pouhé představy lidské představivosti a obrazotvornosti. Copak láska má tvář?? Má sílu odpouštět má moc tvořit veledílo, ale lidskou tvář nemá. Bůh je světlo které září do vašich životů..Hlas, který promlouvá ve Vašich duších. Když konáte dobro, je to světlo ve Vašich očích.

Zářící slunce  ve vašich srdcích a je uvnitř každého člověka dobré vůle. Ale jeho přítomnost je pouhým zlomkem jeho nekonečně silné energie. Každé poselství, které přichází od Stvořitele, je nekonečným výkřikem lásky a síly. Rozlišujte správně dobro od zla. Výmysl od pravdy. Zrno od plev. Ani my andělé neznáme všechny plány, které Stvořitel ve své nekonečné lásce a moudrosti vytvořil. Proto své nejniternější záměry nesvěří člověku.

Ani nám nejsou sděleny podrobnosti. Známe jen základní pravdu. Na svět se musí vrátit láska, pochopení, soucit a úcta. Ale nepodléhejte falešným proroctvím. Falešní proroci jsou houfně rozséváni na zem. Protivník samotného Boha se tímto snaží zastavit proces obnovy. Když cítíte lásku z každého slova...když Vás věty obejmou a pohladí, pak jsou to slova andělů a Stvořitele. Pokud tomu tak není, neuchovávejte takové věty ve své mysli. Naše kroky, směřují stejně jako vaše. Jdeme vstříc lásce a souznění celého vesmíru.

Nenechejte se spoutat lží. Já anděl Alentiel zvedám Vaše duše z prachu. Pomůžete mi? Žádám Vás o změnu vibrací u nejvíce duší. Já stojím blízko vás.... ať nic nezastaví lásku a sílu toho, kdo Vás miluje,. Vibrace se mění, když šíříte mezi lidi záblesky lásky a porozumění. I já Vás miluji, jsme přece stvořeni z jedné podstaty.

Alentiel

Obrazek

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3256741
Měsíc: 16171
Den: 630