Jdi na obsah Jdi na menu

KDO VLASTNĚ JSME A KAM SMĚŘUJEME

3. 1. 2010

ObrazekMoje milované sluníčka.
Je 3. ledna 2010 a já mám velkou radost.Z návštěvnic a návštěvníků těchto duchovních stránek se stala za pouhé tři roky, jedna velká světelná rodina. Nejen že jezdíme společně na dovolenou, setkáváme se na seminářích, trávíme společně víkendy, ale také jsme měli prvního společného Silvestra. Někdy jako tichý pozorovatel sleduji, kolik krásných přátelství se zrodilo,vnímám, že jste spolu v kontaktu, píšete si, povzbuzujete se v těžkostech, společně se radujete z úspěchů, navštěvujete se. To je opravdu krásné a já mohu jen napsat, jediné slůvko    D Ě K U J I. 
Děkuji Stvořiteli za to, že mi dává sílu a inspiraci. Že mohu sledovat ty zázraky, které se dějí.
Zároveň, je čas položit si důležitou otázku. Kdo jsme a kam vlastně vede tato naše společná cesta? Jsou věci, které si říkáme pouze na seminářích.
A tak bych to ráda zopakovala zde veřejně.
 
ObrazekJsme lidé, kteří chtějí pomáhat sobě, druhým, a naší planetě. Učíme se mít rádi všechny a všechno okolo sebe, a tím vytvářet vibrace lásky a jednoty.Jsme lidé, kteří se nesmířili s tím, že budou jen útrpně sledovat co se děje kolem, ale chtějí se do tohoto okolního dění aktivně zapojit, případně něco pozitivně změnit . Nejsme nikde organizovaní, nijak se naše společenství nejmenuje, neřešíme, kdo je jakého náboženského vyznání, protože to není důležité. Neuznáváme žádné nauky, žádná dogmata. Jsme lidé, kteří si velmi cení vlastní osobní svobody. Aktivně se učíme hledat odpovědi na své otázky sami v sobě. Naše cesta jasně směřuje a vede k
 

Obrazek

 

 1/ duchovnímu růstu / to je uvědomění si Boží lásky a přítomnosti/
 
 2/ pochopení vlastní životní cesty ,sebeúcty a lásky k sobě samým
 
 3/ naladění na Vyšší vibrace
 
 4/ harmonizaci vztahů s lidmi které jsme v životě potkali, s kterými žijeme a s lidmi, které
    teprve potkáme.
 
 5/ vyléčení bolesti a traumatu, které jsme museli prožít,
 
 6/ vykročení na cestu osvícení a sjednocení s Boží energií
 
 7/ růstu vlastní osobnosti a sebevědomí, otevření intuice a toleranci k ostatním
 
 8/ zlepšení kvality svého osobního života
 
 9/ ovládání svých myšlenek, emocí a negativních pocitů, které měníme na pozitivní
 

10/ zlepšení duševního i fyzického zdraví a očištění od všeho negativního v nás.

Obrazek

 

 
Toto je 10 nejdůležitějších bodů, kam směřujeme. Kdo z Vás má stejný cíl, je naladěn na stejnou vlnu, jako my všichni, je s námi na stejné lodi, patří do naší světelné duchovní rodiny.
Všechny naše prosby směřují k Bohu, (který je ve třech osobách), k P. Marii, archandělům, andělům a nanebevzatým mistrům. Co všechno dále budeme společně tvořit našimi pozitivními myšlenkami, ukáže čas. Vše je relativní.
 
ObrazekNěkolikrát jsem se i na seminářích zmínila o tom, že rok 2009 byl rokem mariánské energie. Tuto energii jsme po celý rok aktivně využívali.
V tom budeme dále pokračovat, ale opět zdůrazňuji, že zde je vše dobrovolné.
Spolek přítelkyň Panny Marie, se nám krásně rozrostl. Jestli v Marii vidíte duchovní přítelkyni, nebo naši duchovní matku, není důležité. Moc bych si ale přála, abychom zachovali alespoň jednou za dva týdny společné mariánské meditace. A aby se přidali i další přítelkyně. Znásobená myšlenka má neskutečnou sílu. Naše láskyplná energie mění vibrační pole a tím léčí naší planetu.

Věřte mi, že i v roce 2010 nám bude P. Marie opět pomáhat. Její energie je velmi silná, čistá, pozitivní. Není to náhoda, že právě na poutních místech je nespočet zázračných uzdravení.

                                                 

Mám pro Vás novoroční dárek. Jana Michaela, nakreslila moc krásnou mandalku a já Vám ji zde předkládám. A Janě Michaelce moc děkuji. Cítím krásnou všeobjímající energii. Cítím čistou energii. A Jana Michaela nazvala tuto mandalku  KRÁLOVNA.  Možná se mně opět někdo z Vás zeptá zda má Jana Michaela opravdu napojení na Vesmír. Chvilku se soustřeďte a dívejte se na mandalku.
Jistě si sami odpovíte. Ano. Bůh inspiruje hodně umělců, spisovatelů a malířů. Jeho energie je všude kolem nás a promlouvá k nám z uměleckých děl, z obrazů z písní, skladeb, i z veršů.

  

 

Mám teď jediné přání, aby jste co nejčastěji vnímali tuto energii celým svým srdcem, celou svou duší, celou myslí, celou bytostí. Můj nejmilovanější Stvořiteli, prosím naplň svou láskou a energií všechny bytosti, které čtou tyto řádky. Děkuji.

S láskou Kytička

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

úžasné

(Danuše, 3. 1. 2010 13:04)

Kytičko,přeju Tobě a všem ,kteří navštěvují tyto nádherné stránky,lásku,klid a mír v duši. Z mandalky cítím nádhernou čistou energii,kterou vdechuji do celého těla a moc za ni děkuji.Je to něco nepopsatelného a silného.Ještě jednou děkuji..s láskou Danuše

Kyticke

(erika, 3. 1. 2010 12:06)

Kyticka,prajem Ti v novom roku spolu s mojou rodinou vela lasky,zdravia vela,a vela anjelskych posolstiev na pomoc vsetkym ludom,ktori veria v pomoc a lasku Nebeskej rodiny.Jankina mandalka je plna pozitivnej energie,koruna,ktora je tam,mi pripomina obraz-Tretie oko.S laskou a uctou.

nádhera

(Petra, 3. 1. 2010 11:26)

Moc krásný obrázek,cítím z něj čistotu a lásku k samotnému jádru duše a nekončící možnosti vesmíru,děkuji mockrát,Petra



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3260600
Měsíc: 15553
Den: 726