Jdi na obsah Jdi na menu

JAK ZRUŠIT SLIBY, KTERÉ JSME V MINULÉM ŽIVOTĚ UČINILI?

19. 2. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
chtěla jsem se zeptat na to ,proč pokaždé když mě oči a mysl  navedou podívat se na hodiny,je vždy 22:22 ...nebo ,poslední dobou,  22:25 nebo 22:55....vím,že to nějak souvisí  s andělskýma číslama,ale nikde jsem zatím nenašla konkrétní návody na digitální časy.Fakt mě to zajímá,protože nic není jen tak.

A ještě jsem se chtěla o něco podělit.Našla jsem na netu co můžou způsobit kdysi dávno přijaté sliby a přísahy..je mnoho důvodů co může člověka tzv.brzdit a at dělá co dělá ,pořád se mu nedaří.jedna z možností je,že někdy v minulých životech přijal nějaký slib nebo  uzavřel přísahu,ač tenkrát myšleno v dobré víře,ale dnes ho toto brzdí...jedná se např.o přísahy chudoby,celibátu,které vedou  např.k partnerským problémům,může se jednat o přísahy a sliby odříkání  atd.atd. Co ty na to Kytičko?Řekla bych,že každý se v něčem plácáme,každý si táhnem tu svou káru a at děláme co  děláme,pořád se nám jaksi nedaří.Vypustila jsem tuto možnost nápravy do éteru všem o kterých si myslím ,že pochopí a přijmou toto sdělení...já donedávna o této možnosti taky vůbec nevěděla a co když tam je právě ten zakopaný pes?

Pro příklad uvedu:co když někdo někdy přísahal,že  už nechce být bohatý,protože se kvůli bohatství vedly otřesné války a přišel o ty které miloval,co když někdo někdy slíbil,že nebude nikdy milovat toho v té době a dnes nedokáže milovat,co když někdo někdy přísahal ,že nikdy nechce být milován nikým jiným, jen tím,ke kterému, v té době ,jeho láska hořela a teď k němu láska proto nejde...myslím si,že se toto téma může týkat např.i zdraví,jakýchkoli vztahů a jiných nezdarů v životě...kdo ví co jsme kde kdy a komu  slíbili nebo k něčemu přísahali?

Na tom netu byly probírány např. i přísahy vojenské,lékařské,policejní...nedovedu si třeba představit ,co by se mohlo stát pokud by se zrušily tyto přísahy,ale samozřejmě jdou zlomit přísahy a sliby tak ,aby tyto zůstaly...Co ty na to Kytičko?Můžeš nám všem,které to zajímá,o tom říct víc?moc děkuju za všechny i za sebe.

Jana


Jani, pokud nám andělé posílají před oči čísla,
vždycky to znamená,že pro nás mají nějaké poselství a máme nějakou situaci znovu přehodnotit.

Ve tvém případě to znamená: "Andělé jsou ti ochotni pomáhat ve všech směrech tvého života."

Co se týká slibů, opravdu si můžeme nějaké sliby přenést z i minulého života.
Zrušení slibů je možné s pomocí andělů. Je nutné poprosit o zrušení slibu v celé linii času.

Jde o to, že pokud takový slib dáme, zůstane uložen v našem podvědomí a náš život tím nabírá trochu
jiný směr, než bychom si mohli přát.

Například slib chudoby, nám může způsobit, neustálý problém s financemi. I přes všechny snahy, které máme,,peníze se u nás neohřejí. Je to přesně ten případ, kdy v momentě  peníze vyděláme a našetříme, příjde nějaké
opravdu nečekané vydání a penízky opět odcházejí. A tak je to neustále. Někdy si ale takový slib dáváme před  našim narozením,
a to pro to, že úkoly, které máme splnit by se nám jako bohatému člověku plnily dost obtížně. Jsou případy, kdy člověk musí být nemajetný,
aby pochopil určité věci, určité situace a lidi. Proto bychom měli napřed vědět, proč takový slib máme. Jestli jsme si přinesli nějakou zátěž z minulého života, pak je na místě takový slib zrušit. Pokud ten slib byl dán až před narozením, měli bychom se nejdříve zamyslet, jaká stránka naší duše potřebuje uzdravení. Pak zrušení takového slibu musí mít jinou formulaci. V  každém případě, bychom se měli věnovat dobročinnosti. To znamená  pravidelně posílat určitou částku potřebnějším.

Sliby týkající se čistoty a celibátu, v našem současném životě způsobují nechuť k sexu, strach z doteků a jakýchkoli sexuálních aktivit.
Zde uvádím příklad,jak může taková prosba o zrušení slibu chudoby vypadat.

 Milovaný Stvořiteli, nejdražší andělé. Já, Marie, s největší pokorou ve svém srdci prosím, o odpuštění všech provinění,
z předchozích životů, týkající se majetku.Žádám všechny duše, kterým jsem ublížila, či finančně poškodila o odpuštění
Prosím o vymazání těchto mých vin, v celé linii času. Prosím o zrušení všech mých slibů chudoby, odříkání a finančního strádání.
Dávám závazný slib, že nyní už budu s radostí nejen příjímat, ale  také dávat potřebnějším, než jsem já.
Uvědomuji si můj milovaný Stvořiteli tvou štědrost, která povede nyní, i vždycky
k mé finanční pohodě. Vidím a cítím teď sebe i všechny ostatní zajištěné a já ti z celého srdce děkuji za tvou štědrost, amen.

 Já ti přeji sluníčkové dny plné lásky a pohody

 Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3260853
Měsíc: 15583
Den: 763