Jdi na obsah Jdi na menu

DALŠÍ Z ŘADY NEŠTĚSTÍ - ROK 2009 - MÁ ZNAMENÍ HROMADNÝCH HAVÁRIÍ

4. 6. 2009

Ahoj Kytičko,
prosím můžeš něco napsat o zříceném letadle?
Já vím, že se nic neděje náhodou a vzpomínám si na ten vtip o ženách na lodi, který si nám vyprávěla.
Děkuji Jana

 

Obrazek

Milá Kytičko, prosím, máš nějaké info o zmizelém letadle? Stále na to myslím, proč se to stalo a proč tam museli zemřít i děti, které nikomu neublížily. Musí to být hrozné, když ti, kteří na své blízké čekají, nemají ani těla, nemohou je pochovat. Všechny pohřbil oceán.

Pozůstali se nemají kam jít vyplakat. Ti lidé zkrátka zmizeli a nejsou. Připadá mi to tak kruté.

Vanda

 

Obrazek

ObrazekMilá Janinko, Vando a ostatní, kteří jste mi posílali emaily na téma „Ztracené letadlo“.

Je tady opět, znovu to, o čem jsme si povídali na seminářích. Několikrát jsem řekla a napsala, že v roce 2009, se čistí karma takzv. válečných duší. Tato informace přišla více lidem současně.

Řekla jsem také , že neštěstí, kde zemře více lidí na jediném místě bude víc. Ani toto neštěstí není zdaleka poslední. Je potřeba urychlit očišťující proces planety.

Já chápu smutek a beznaději těch, kteří na letišti,nebo doma, marně čekali na své blízké. Snažím se moc na to nemyslet, protože cítím takový velký tlak v hlavě. Je to tak velký smutek,že cítím až fyzickou bolest. Podívejme se, ale opět na pár zvláštních věcí, které se odehrály okolo tohoto smutného příběhu.

Stejně jako u ostatních hromadných neštěstí, opět se stala řada událostí, které poukazují na fakt, že né každý se do tohoto osudného letadla dostal. Zkrátka je to tak, že kdo tam být neměl, tak ani neodletěl.

Například jeden cestující měl odletět, ale v zaměstnání ho stále „NĚCO „ zdržovalo, takže toto letadlo zmeškal. Další cestující si nevšimli, že mají propadlé pasy.Neodletěli. Kdyby si toho všimli včas, víme, co by je čekalo.

Další cestující se také do letadla nedostali. Důvody byly různé. Naopak jedna firma poslala na dovolenou za odměnu své zaměstnance i s partnery právě tímto letem. Nazvala bych tuto situaci  „NEZVRATNÝ OSUD“. Nešlo se vyhnout tomuto konci. Mám informaci, že právě děti, které v tomto letadle zahynuly, byly takzvané „pomocné duše“. Jsou to duše přátel, kteří potřebují očistit bolestí.

Někdo na ty děti čekal. Někdo, kdo je miloval. Ať už to byla babička, otec, nebo blízká teta, kterou tato smrt zasáhla. A nyní pro tyto děti truchlí a pláče. Tím svou duši očišťuje, tím čistí svojí karmu.

Nic už se na tom nedá změnit. Sami jsme tvůrci svého příštího osudu a tito lidé si z nějakého důvodu s tímto svým osudem souhlasili, i když se to zdá sebevíc absurdní, přijali tuto událost do svého budoucího života. Ať už z důvodu vlastního očištění, nebo jako pomoc někomu blízkému, kdo si potřeboval odžít právě tuto nejistotu, bolest a beznaděj ze ztráty blízkého člověka.

Je to určitá „vyšší dohoda“. Jsou událostí, které se musí stát. Milá Vando, píšeš mi, že je to těžké pro pozůstalé, že se nemají kam vyplakat, nemají těla svých milovaných, neboť oceán je všechny pohřbil. Když si připomeneme, co se dělo ve válkách, kolik lidí se nikdy nevrátilo, kolik jich bylo nezvěstných a jejich blízcí marně den po dni čekali, pak očištění karmy probíhá přirozeně podobným způsobem.

Už víme, že náš osud není vytesán do kamene a některé věci lze změnit. Většinou máme několik cest.Jsou ale jisté důležité události, které jsme si předem zvolili prožít a jsou důležité v našem vývoji duše a ve vývoji duší, se kterými máme právě tuto „vyšší dohodu“ a která nás zavazuje dostát svému slibu. Před tímto slibem, nelze utéct, osud nás v tomto případě vždy dostihne.

Je mi to také moc líto a prosím Vás o modlitbu a zapálenou svíčku.

 Nejen za duše, které už jsou tam, kde je náš krásný domov, ale také za jejich blízké, kteří jsou plní bolesti, zármutku a stále nemohou uvěřit, že v tomto případě pro jejich milované není návratu z této daleké cesty.

S láskou Kytička

Obrazek

 

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

Děkuji Kytičce

(Renata J, 5. 6. 2009 21:17)

Jsem velice ráda,že jsi tuto událost uveřejnila a podala nám k tomu určité vysvětlení.
Myslím,že každý z nás to nějak prožívá a je dobře,že nejsme k tomuto lhostejní.
Ztráta milovaného človíčka je neúnosná a my můžeme alespoň pomoci svou láskou a soucitem.
Pomožme lidičkám najít odpověď PROČ...
S láskou k Vám všem Renata

Snad nalezly všechny duše klid

(Michaelka, 5. 6. 2009 17:30)

Cítím, že toto neštěstí je jiného charakteru než běžné denní zprávy. Ne že bychom snad měli sledovat jen negativní události... Toto je vyjádření soucitu s pozůstalými a projevení lítosti a smutku. Mně tato zpráva velmi zasáhla, přitom se mě přímo netýká. Něco hluboko uvnitř muselo plakat. Ani nechci pomyslet na to, co ti lidé museli prožívat. A jak dlouho trvalo, než bylo po všem. Asi se tímto smutkem a bolestí čistím také. Slzy očišťují a uvolňují nahromaděné emoce.

Snad nalezly všechny dušičky klid a jsou ve Světle. Modlím se za ně. A za jejich blízké, aby opět našli smysl života a mohli pokračovat na své cestě dál. Vždyť už budou navždy vědět - láska nikdy neumírá...

Zuzce

(Kytička, 5. 6. 2009 15:01)

Zuzko, to co jsi napsala, je hluboká a silná myšlenka.
Jsme poslové světla - nebojme se tmy.
Tak hezky se to čte a píše. Prosvětlujme s láskou všechno dění světa. Představuji si,že posílám světlo a energii těm, kterým bolest a ztráta blízkého člověka zakrývá oči před světlem.
Prosím, ať andělé pohladí a vyléčí zranění duší, které trpí.
Ať i v jejich životech znovu vysvitne sluníčko, at čas zahojí bolest.
Kytička
Děkuji.

Světlo Odvahy

(Zuzka, 5. 6. 2009 10:44)

Cítím,že bychom se neměli bát sledovat jakékoliv smutné,těžké,negativní zprávy - tady žijeme v duálním Světě a tady sbíráme zkušenosti poznání,co je co.Naopak to vnímám, co by výzvu, jak mohu pracovat(pomoci),tím že do jakékoliv situace ihned pošlu Světlo - vizualizací i s vnitřní modlitbou,nebo zapálím svíčku a modlím se nahlas.Jsme poslové Světla - nebojme se tmy.s vděčností Zuzka

Miriam

(Kytička, 5. 6. 2009 9:50)

To není tak jednoduché Miriam, žijeme v tomto světě a věci kolem nás se stávají naší součástí. Není nutné se příliš zabývat negativními zprávami,ale je tu něco jako soucit, touha zmírnit utrpení (byť jen tím, že pošleme světýlko, prosbu k Bohu, zapálení svíčky,( za klid dušiček, které odešly), zkrátka jakýkoliv projev účasti a pochopení. Musím upozornit, že poslední zprávy upozorňují na to,že trosky, které se našly nejsou z toho letadla. Věta, kterou jsem napsala v článečku "Ať už z důvodu vlastního očištění, nebo jako pomoc někomu blízkému, kdo si potřeboval odžít právě tuto nejistotu, bolest a beznaděj ze ztráty blízkého člověka." Tak moje sluníčka, toto je pořádná dávka nejistoty, nebo opět je vše na začátku.
S láskou Kytička

rada?

(Miriam, 5. 6. 2009 8:41)

Zdravím Vás lidičky, možná to řeknu natvrdo, ale cítim to tak. NESLEDUJTE ZPRÁVY a zabývejte se svým vlastním životem!!! Pomodlite se za ně, ale to je v této chvíli vše co můžete udělat. Zbytečně zatěžujete sami sebe. Krásný a prosluněný den!!!

odpoved

(Dana, 5. 6. 2009 7:45)

Kyticka velmi krasne si to napisala.....Nic neni nahoda.,,Oni sa vratili domou,,Nech odpocivaju v pokoji a vecne svetlo nach im svieti.

Přání a prosba:

(Zlatka, 5. 6. 2009 6:42)

...Je to kruté,ale je to tak/hlavně pro příbuzné/.Ať najdou jejich dušičky klid a nic je tady nedrží a všechny v pokoji odejdou....

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260058
Měsíc: 15529
Den: 574