Jdi na obsah Jdi na menu

CO TO JE MIMOSMYSLOVÉ VNÍMÁNÍ

3. 7. 2007

Obrazek MIMOSMYSLOVÉ VNÍMÁNÍ

Mimosmyslové vnímání (ESP).je vnímání existence někoho, nebo něčeho, co se nenachází nikde v prostoru, ani čase.

Obvykle tento stav prožíváme při hluboké meditaci, hypnóze, nebo jiném změněném stavu vědomí. Můžeme takto vnímat nejen nejrůznější bytosti, ale také události, které se staly, nebo se teprve stanou. Je to hlubší forma vědomí, která nám může přinést nejrůznější informace z jemnohmotného světa. Prožitek sám o sobě nemusí mít už žádné prostorové dimenze.

Naše tělesné smysly nejsou schopny zachytit nemateriální realitu,proto musíme k takovémuto vnímání využít změněný stav našeho vědomí.

Realitu našeho světa tvoří dvě složky:

 1/ Hmotný svět, to je svět, který vidíme, nahmatáme a platí zde fyzikální zákony a existuje časoprostor.

Jemnohmotný svět(transcendentní realita ( mimo čas a prostor.)

 Tyto dva světy nelze chápat jako protiklady,protože se navzájem prolínají a doplňují a dohromady tvoří celkovou světovou realitu.

 První svět, který je hmotný, vnímáme všemi smysly….zrakem, čichem, sluchem,hmatem atd.,zatímco druhý svět, lze vnímat pouze mimosmyslovým vnímáním.

Když vnímám ve své blízkosti duši, cítím její energii, nebo vidím určité světelné záblesky.
Ve skutečnosti, ale další člověk, který je v místnosti se mnou, nemusí nic vidět ani vnímat.
Je to tím, že nemá vyvinuté mimosmyslové vnímání.
Když jsme ale s mojí kamarádkou Sárou odváděli duši s jednoho bytu, kde projevy jemnohmotného světa byly velmi silné, slyšely hlasy a zvuky ještě další dvě osoby,které byly rituálu přítomny.
Tímto mimosmyslovým vnímáním k nám přicházejí proroctví, spiritistické projevy, nejrůznější vize a další informace z vesmíru. Tohoto vnímání lze dosáhnout nejrůznějšími způsoby,např.
různými formami autohypnózy, meditací, hlubokým soustředěním, dýcháním do čaker a jejich následným otevřením. Také jógou a  oddanou hlubokou modlitbou. Způsobů je hodně. Záleží na nás, jaký způsob si vybereme. Mimosmyslové vnímání je už několik desítek let považováno za parapsychologický jev. V různých kulturách a dobách se znovu objevovali lidé, kteří měli spontánní vizionářské zážitky.

Často čtu, nebo slyším o lidech, kteří mají tzv. DAR…. Tímto darem je myšlena schopnost komunikace s ochránci, s dušemi mrtvých, předpověď budoucnosti, výklad minulosti, nejrůznější vize, výklady snů a podobně. Ve skutečnosti, to ale není nic jiného než probuzené mimosmyslové vnímání.

 Možná, se teď dotknu všech, kteří si na svém „DARU „ zakládají a považují se za zcela jedinečné a tajemné bytosti, které byly vybrány vyššími silami. Otázka se ale sama nabízí.
Jsou snad lidé,kteří mají tyto schopnosti něco víc?
Mně,bylo sděleno, že tuto schopnost, může získat každý člověk. Každý, kdo čte tyto řádky, může pečlivým cvičením, poctivým přístupem a pílí získat tyto schopnosti. Časem zde určitě otisknu dopisy děvčat, které si pod mým vedením otevřely svou intuici a cestu k vyšším vibracím. Nyní i ony spolupracují s ochránci, přijímají poselství a pomáhají ostatním lidem. Dříve žádné takové schopnosti neměly.Těší mně jejich pokrok a věřím, že časem přijdou další a další, kteří mi napíší o své touze pomáhat lidem a vnímat svět, který není až tak vzdálený, jak se na první pohled zdá.

Je krásné otevírat cestu. Ještě krásnější je po té cestě jít. Přeji Vám všem, kteří se rozhodnete jít po cestě mimosmyslového vnímání hodně šťastných kroků.

Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3260205
Měsíc: 15526
Den: 595