Jdi na obsah Jdi na menu

CO JE TO OCHRANNÝ KRUH ANDĚLŮ ?

29. 9. 2007

ObrazekKytičko, ráda bych se tě zeptala, co je to „Ochranný kruh andělů“?
Někde jsem zaslechla, že je to velmi mocná ochrana, ale nevím vlastně jakým způsobem funguje.Mám problémy s usínáním a se spánkem vůbec. Bojím se.Jako by se na mně ze tmy někdo díval. Cítím strach a úzkost. Tak jsem si myslela, že by mi to třeba mohlo pomoct.

Děkuji za odpověď.

Jarča


CO JE TO OCHRANNÝ KRUH ANDĚLŮ ?

Milá Jarčo,
já jsem při jednom nočním zážitku, měla zvláštní pocit. Vlastně jsem cítila přítomnost velmi zlé bytosti a to velmi blízko mé duše. Cítila jsem, že je stále blíž.
Byla jsem v tu chvíli naprosto neschopná pohybu a cítila jsem podivné brnění a studený průvan kolem mé hlavy. I moje myšlenky, jakoby zamrzly. To víš, že jsem se začala bát..
Večer před tímto zážitkem, jsem pomáhala jedné ženě odpoutat se od přivtělené bytosti, která ji velmi znepokojovala. Odvést tuto bytost nebylo jednoduché. Cítila jsem se velmi vyčerpaná.

Byla jsem ráda,že se to povedlo, neboť jsem cítila při odvádění bytosti velmi silný tlak na solaru a to je známka přítomnosti zlých energií. Můj noční zážitek byla dodatečná reakce na toto odvádění. Byla jsem v takové chvilkové apatii, neschopná cokoli řešit a na cokoli myslet.
Najednou, jsem ale slyšela hlasy svých ochránců. „Pros o posvátný kruh andělů“!!
Tato věta se několikrát opakovala. Pak jsem automaticky začala odříkávat prosbu, která mně ve chvíli vysvobodila z kleští, které svíraly moji duši. Zde je prosba, kterou mi nadiktovali.

Milovaný Stvořiteli, prosím o posvátný kruh andělů,kolem své duše.
Cítím úzkost a strach.
Vím, že jen v náručí Tvé lásky jsem v bezpečí. Pošli mi na pomoc své nejmocnější anděly, kteří ve Tvém svatém jménu zlomí sílu zla a naplní moji duši pokojem, láskou a radostí. Věřím, že posvátným kruhem andělů, ke mně nepronikne ani paprsek zla. Děkuji,že mohu věřit ve tvou lásku a důvěřovat ve tvou ochranu."

Už ve chvíli, kdy jsem šeptala tuto prosbu, jsem cítila uvolnění. Pak jsem cítila,že mně naplňuje pokoj a také jsem cítila teplo. Celým mým tělem projel jakýsi elektrický proud a já jsem cítila příliv energie. V momentě jsem usnula a klidně spala až do rána.
Ráno jsem si na tu prosbu vzpomněla a uvědomila si, že by neměla sloužit jen mně.

Prosba o posvátný kruh andělů,je vlastně ochranná modlitba,kterou by člověk měl vyslovit, když se cítí být ohrožený zlem. A to nejen v duchovní podobě.
Mám zde napsat, že i v přítomnosti člověka, který nemá s námi čestné úmysly, je možno tuto prosbu vyslovit. Naše oči budou jasněji vidět nebezpečí, které nám hrozí.V každém případě Vám zde budu sdělovat zkušenosti,které mi napíšete.

Vždyť mi píše tolik nešťastných duší, které cítí strach. Jsem ráda Jarčo, že jsi mi to všechno připomněla. Vlastně už toto téma mělo být několik týdnů na stránkách.
Děkuji Ti.  Děkuji andělům za všechny duše, kterým pomáhají zbavit se strachu.

Strach je velmi silná a negativní emoce. Velmi škodí našemu tělu i naší duši. Strach si s sebou neseme z jednoho života do druhého. Vytváří v nás nejrůznější bloky. Svět zla, buduje na našem strachu svou moc a sílu. Když se přestaneme bát, zlo nad námi ztrácí převahu.

Když se něčeho bojíme, svými myšlenkami tu situaci silně přivoláváme. Pak se to stane a my řekneme. Já se toho dlouho bála. Věděla jsem,že se to stane. Proto jsem měla ten strach. Co když to je ale jinak? Co když jsme to svým strachem malinko přivolali?

 Když se bojíme, v našem těle jinak pracují chemické reakce. Vylučují se do těla látky, které nám škodí. Kdo si přečetl můj deník, ví, že já jsem se svým strachem dlouho bojovala. Už se nebojím, ale léky na krevní tlak musím užívat dál. Rovněž léky, které léčí mé srdce. Strach není bez následků, jak by se mohlo zdát.
Proto mám obrovskou radost, když mi někdo napíše: Milá Kytičko, já už se nebojím. Už vím,že jsou u mě andělé, kteří mi pomáhají. A tak jim znovu poděkujme. Za to že jsou. Poděkujme tomu, kdo je stvořil. A nezapomínejme že strach, je pouhý nedostatek naši víry.

 Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3247008
Měsíc: 17170
Den: 885