Jdi na obsah Jdi na menu

CO JE TO E.T. TABULKA?

24. 9. 2007

ObrazekDobrý den Kytičko.

Nejdříve moc děkuji a tvé stránky .Každý den je otvírám ,abych se něco nového naučila .Denně je prosím o pomoc,ale dělá mi potíže se soustředit,doufám že časem se to zlepší Stále mě zlobí negativní myšlenky.A teď dotaz prosím jaký máš názor na energickou tabulku E.T./pokud jsi už o ni slyšela/Děkuji a těším se na nové informace.

Bára


 

Milá Báro,
ano o E.T. tabulce jsem slyšela je to vlastně jakýsi energetizační zářič,který vysílá pozitivní vesmírnou energii.
Co se týká předávání energií pomocí takovýchto,řekněme zázračných " Pomůcek", jsem ale vždycky velmi obezřetná.

Je to podobný problém jako s diamantovou vodou. Aby zářič mohl energii správně předat, muselo by předávání tohoto zářiče probíhat systémem, že někdo tam tu energii vloží a hned vzápětí jí předá do rukou , kterým je určena.

Vlivem distribuce, se ale tato energie mění, podle toho, kdo s ní manipuluje. Každý člověk totiž vysílá jiné vibrace. Proto se stávalo, že diamantová voda nejen,že neléčila, ale naopak vykazovala velmi negativní vibrace. Pro zajímavost bylo zjištěno,že balíček s vodou přivezl novému majiteli řidič automobilu, který vodu rozvážel a v autě zároveň vozil nejrůznější svoje klienty.
Takže i takový energetický zářič, který projde složitým procesem distribuce, vlastně nemusí vůbec fungovat tak, jak původně fungovat měl. Navíc jsem viděla cenu tabulky. Nějakých 1200Kč. A rozměry 12x12cm.
Jde tu jak vidíš o tvrdý obchod. Věř mi,že existují způsoby, jak se energii z vesmíru naučit přijímat.
A jde to bez pomůcek. Bez rizika, že energie, nebude předána taková, jaká být má.
Naše tělo je vlastně samo o sobě přijímačem energie.
Kdo cvičí jógu, ten jistě ví jak správně energii přijímat. Jóga je tedy další způsob.
A takových způsobů je celá řada. Vlastně i modlitba je stav, kdy přijímáme energii.
Mně se osvědčil způsob přijímání energie přes stromy. Vyberu si silný strom a obejmu jeho kmen.
Představuji si jak stříbrné nitky energie přicházejí z vesmíru a přes větve stromů a kmen procházejí do mých rukou. Cítím se v tu chvíli součástí toho stromu a tím si součástí přírody a celého vesmíru. Prosím Stvořitele, abych uměla energii, kterou právě dostávám využít správným způsobem pro dobro ostatních.

Je to velmi krásný pocit. Od jisté doby,ale pociťuji velkou bolest, když vidím pokácené stromy. Stává se mi, že mám slzy v očích a nemohu se tomu pocitu prázdnoty a smutku ubránit. To je ale při způsobu tohoto přijímání energie zcela přirozené. Stromy totiž najednou začneme považovat za své přátele. Vím, že nás nikdy nezradí a že vnímají.

Přeji ti milá Báro, abys svůj způsob jak dobíjet energii, brzy našla.

Sluníčkové dny Ti přeje

Kytička


Milá Kytičko ,děkuji Ti za odpověď.Energetickou tabulku mám už asi 2-roky a teď jsem na rozpacích neboť naní pokládám léky,léčívé kameny a vodu.Teď vidím že je vše špatně.Co se týče stromů tak ty už objímám několik let spolu se svým vnukem, které ho jsem to naučila. Je krásné ho vidět jak pak stromu poděkuje.Taky jsem si koupila knížky na které jsi upozornila teď je čtu jedním dechem.Denně se obracím k andělům a netrpělivě čekám na jejich odezvu.Prostě se díky tvým nádherným stránkam učím.Je to prostě nádherné moc mě to naplňuje.Ještě jednou moc děkuji.

Bára

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3259388
Měsíc: 15451
Den: 617