Jdi na obsah Jdi na menu

O JEDNOM PROBUZENÍ A OTEVŘENÉM POKORNÉM SRDCI

19. 3. 2010

ObrazekObrazekoje drahé sluníčka. Je to právě jeden rok, kdy jsme se sešli na víkendovém semináři v Tajově u Bánské Bystrice.
Když jsem dávala info o tomto setkání na stránky, byla tam malá připomínka, že tato akce je pouze pro rychlé dušičky, protože opravdu nebylo moc času na přihlášení.
Přesto jsme se setkali a do Tajova přihlásilo docela dost lidiček.

Přestože bylo jaro téměř za dveřmi a sníh stále lemoval cesty,celou svou bytostí jsem vnímala krásu slovenské země, kterou mám nesmírně ráda a silně v ní cítím své kořeny.

V Tajově jsem poprvé uviděla Štefana.
Přijel se svou manželkou Dankou, spíš, působil jako doprovod, než účastník semináře. A tak tomu v prvotní fázi opravdu bylo.
Když jsme se představovali, tak tento muž s naprostou upřímností přiznal, že na seminář přijel jen na vyslovené přání své manželky Danky a pokud se mu na semináři líbit nebude, ( v případě že témata budou příliš postavená na hlavu) ať se nezlobím, ale že raději bude poznávat krásy okolí a vyjde si na procházku, a také mně ujistil, že za tímto účelem si vzal i boty (pohorky) a že se na tu procházku docela těší.
 
Ujistila jsem Štefana, že to vůbec není problém, že se v žádném případě nebudu zlobit. Začali jsme obvyklými tématy. V průběhu prvního dne semináře se ukázalo, že Štefan má velmi vyvinutý smysl pro humor a tak prokládal mé mluvené slovo vtipnými poznámkami a myslím, že jsme se tím všichni docela dobře bavili. Ze Štefana se stal bavič našeho semináře a když přišel večer, bylo jasné, že už na žádnou procházku místo semináře nepůjde.
 
Večer proběhlo zasvěcení a pak volná debata,ve které Štefan opět vynikal vtípky a veselými poznámkami.
Začala jsem se zamýšlet nad tím, co Štefan lidem říká. Všimla jsem si pohotových reakcí, hlavně v oblastí zdraví. Napadlo mně, že ze Štefana by mohl být skvělý diagnostik. Zajímala ho reflexní masáž (měl za sebou i základní kurz)  a já jsem vnímala jeho velké znalosti v oblasti anatomie. Víkend rychle ubíhal. Nikdy nejspíš nezapomenu na malování čaker, které jsme se učili a také jsme zkoušeli napojení na fyzické tělo člověka, jehož jméno a narození jsem napsala na tabuli. Nic víc. Úkolem bylo napojit se na tohoto člověk a získat co nejvíce informací o jeho zdraví z nakresleného obrázku. Štefan nakreslil obrázek a řekl:
 
 Ischemická choroba srdečná
 
A já jsem v tu chvíli věděla, že náš svět bude obohacen o jednoho velkého léčitele a diagnostika. V Chorvatsku se tyto Štefanovy schopnosti ukázaly v novém světle. Propojily se znalosti, napojení na anděly a nesmírná pokora jeho srdce a úžasný smysl pro humor.

Štefan dokáže rozpoznat nejen bolesti a problémy fyzického těla, ale také bolesti a bloky duše. Dokáže povzbudit, potěšit, ale také uvolnit napětí. Jeho léčbu provázejí slzy klientů, ale to je v pořádku, to je důkaz, že se něco děje. Každý kdo se svěřil do jeho rukou byl z jeho masáže nadšený. A já jsem moc šťastná, že jsem k tomuto probuzení mohla alespoň malinko přispět. Štefana najdete v Bratislavě, zde jsou jeho webové stránky a certifikáty, které získal.

ZDE KLIKNĚTE

Dnes je o Štefana zájem a to hned v několika salonech. Má před sebou dlouhou cestu. Ale je moc důležité, aby po té cestě šel. Děkuji za tohoto člověka.

A mám velké přání k andělům. Prosím o sílu, podporu a požehnání na každém kroku tohoto člověka.

A na závěr jedna skvělá zprávička -  15.5. a 16.5. přijede Štefan do našeho salonu Růžová orchidej a naučí Vás diagnostice a základům reflexní masáže. Máte příležitost se s tímto skvělým člověkem osobně setkat. Bude to zcela vyjímečný masérský kurz. Moc se těším.

 

S láskou Kytička

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skvělá masáž od Štefana

(Anička od Opavy, 3. 4. 2010 10:20)

Kytičko jsem velice ráda , že Štefana pozveš do svého krásného salonu Růžová orchidej. Znám Štefana i jeho manželku Danušku. Jsou to dvě skvělé dušičky. Byla jsem s nimi v Chorvatsku na Zavírání moře, kde mi také Štefan dělal reflexní masáž celého těla. Po této masáži se mi uvolnily, jak tělesné, tak emoční bloky a můžu říct, že lepší masáž jsem ještě neměla. Bylo vidět, že to děla z láskou a nadšením a že opravdu, chce tomu člověku po všech stránkách pomoc. Je to člověk,který se opravdu v masáži vyzná.
Přeji Štefanovi spoustu takových spokojených lidiček, jako jsem byla já a všem ho doporučuji.

Z láskou Anička od Opava

Radost

(Kvetinka, 25. 3. 2010 17:54)

Mila Kyticka, som velmi rada, ze Stefan je dnes tam, kde je. Danka je moja spoluziacka zo zakladnej skoly a mala som to stastie, ze som nedavno byvala takmer rok a pol v ich tesnom susedstve. Vsimla som si, ze Stefan ma toto nadanie, aj som mu povedala odkial si to nesie, zjavil sa mi jeden jeho minuly zivot. Anjeli to zariadili tak ako to malo byt. Tesim sa z jeho cesty.

pozitivna referencia :)

(Jaja, 19. 3. 2010 9:17)

Ahojte, musím potvrdiť, že Štefan a jeho manželka Danka sú úžasné osôbky :) Od Štefana som dostala už dve masáže a boli perfektné. Nielen že sa mi pekne uvolnili svaly, ale Štefan mi aj poradil, na čom mám na sebe pracovať. Ďakujem krásne a všetkým vrele odporúčam.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3256977
Měsíc: 16261
Den: 688