Jdi na obsah Jdi na menu

OPĚT JEDEN ZÁZRAK.....

19. 10. 2009

ObrazekMoje milované sluníčka
 
Musím Vám opět sdělit úžasnou věc. Když jsme byli na víkendovém setkání Beskydy II. Byla tam s námi Katka. Vysoká, milá sympatická blondýnka ze Slovenska.
Občas jsem se spletla a přejmenovala jí na Janinku. Něčím mně zaujala. Nedokázala jsem to pojmenovat, ale její pokorná dušička něco zvláštního vyzařovala.
Katka přijala zasvěcení Miguraj a ozvala se mi za několik dnů po semináři.
Jen mi řekla, Kytičko, mohla bych se za tebou zastavit? Tak jsem jí sdělila adresu a za chviličku už jsme se objímaly u mě doma.

Katka mi přivezla ukázat obrázky a docela skromně řekla,že se v ní na semináři v Beskydech II. něco otevřelo a že při meditaci, ve zvláštním stavu vědomí, maluje tyto obrázky.

Obrazek

 

Když otevřela složku a obrázky mi ukázala, cítila jsem zvláštní energii. Z jejich obrázků vyzařoval klid a já věděla, že to jsou obrázky plné pozitivní energie.

 

Obrazek

 

 

Obrazek

Tak jsem jen tiše řekla, že jsou úžasné a že opravdu cítím něco zvláštního.„Maluj dál a co namaluješ , to mi pošli.“

Obrazek

 

Katka přikývla, že tedy bude malovat a opravdu mi další obrázky posílala, všechny byly krásné, ale dnes mi napsala toto:

Kytičko ahojky, som presvedčená o tom, že  nejaká svetelná bytosť kreslila mojou
rukou. Je to príliš dokonalé, aby som to nakreslila ja.....posúď sama.
 Tento obrázok určite
nebol venovaný len mojim očiam......
Mám ťa rada.....Katka

 

A tento obrázek Vám zde sluníčka moje předkládám. Já z něj měla nekonečně velkou radost, tak silně mně mrazilo. Určitě každý pozná tvář, která se namalovala. Je to úžasné a je také úplně jasné, že bytost,která je na obrázku Katce vedla ruku. Vždyť Katka před tím nikdy nemalovala. Je to odpověď na naši meditaci. Vždyť o jeho lásku jsme všichni prosili. Je to vzkaz pro nás pro všechny.

Tato kresba je vyjímečná. Když se na tvář chvíli zadíváte, začnete se usmívat. Cítíte lásku.

Obrazek

Děkujeme náš Pane za to, že smíme společně prožívat tyto zázraky.  Děkujeme, že jsi náš přítel….. Děkujeme, že jsme obdarováni Tvoji láskou. Děkujeme, že jsi nám přes naši přítelkyni Katku odpověděl na naše prosby při společné meditaci. Prosili jsme o Tvou lásku. Nyní víme, že nás slyšíš. Je tak úžasné vědět, že o nás víš. Děkujeme za to, že jsi neustále ve spojení s námi. Nikdy Tě Pane nepřestaneme milovat. Prosíme, nauč nás ostatní lidi milovat tak, jako Ty miluješ nás ...

Přítelkyně Panny Marie a všichni návštěvníci těchto stránek.......

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pohlazení

(ivona, 11. 11. 2012 21:25)

Dobrý den, ten obrázek je jako pohlazení, jako by Vás hladil, děkuji.

Zázrak

(Jana, 20. 10. 2009 7:01)

Kytičko, to je nádherné, krásné, prostě nemám slov. To je opravdu zázrak. KDyž se dívám na obrázek, cítím mrazení po celém těle a nádherný pocit v oblasti srdeční čakry. Jsou to opravdu zázraky. Děkuji Tobě a Katce. S láskou Jana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3260776
Měsíc: 15572
Den: 728