Jdi na obsah Jdi na menu

METODA EFT - EMOČNÍ ÚLEVA, KTERÁ VEDE K UZDRAVENÍ

holubice-dvě.gif

 

 

objimajici-se-andele.gifZdravím všechny moje sluníčka, všechny milované návštěvníky duchovních stránek. Dnes Vám poprvé představím zajímavou metodu léčení.

Přibližně před třemi lety jsem se začala zajímat o metodu EFT. Setkala jsem se s ženou, která vyléčila svůj strach, právě touto metodou. Ke mně  přišla jen dokončit svou léčbu, toužila se podívat do minulého života, ve kterém ji opustil partner a ona chtěla pochopit souvislosti, které ji stále ještě svazovaly.

Vyprávěla mi jak jednoduše, pouhým vyťukáváním na určitá místa na těle a odříkáváním afirmací, jí terapeutka EFT zbavila strachu. Bylo to velmi zajímavé a já se o několik týdnů později, do této metody hned na první pohled zamilovala. Následovaly kurzy, které jsem absolvovala a začala jsem „ŤUKAT“, samozřejmě nejdříve sama na sobě.

První velký úspěch byl při cestě z Chorvatska, kdy autobus prudce zabrzdil a já jsem upadla. Velmi nepříjemně jsem si zablokovala krční a také hrudní páteř. Bylo to velmi nepříjemné, při každém nádechu jsem cítila bolest a nemohla jsem pořádně otočit hlavou. Začala jsem praktikovat ťukání EFT, a ihned po pár sériích se bolest zmenšovala. Pak přišla noc a já usnula. Když jsme konečně přijeli domů, nemusela jsem si vzít žádný lék, ani navštívit lékaře. Bolest byla pryč. Za několik dnů jsem zkusila zmírnit bolest hlavy. Opět jsem byla překvapená, protože bolest zmizela. A tak jsem začala používat tuto skvělou metodu i u svých klientů.

 

EFT – OSVOBOZENÍ OD NEGATIVNÍCH EMOCÍ

 

EFT patří mezi metody energetické psychologie. Je to mladý obor, který si získává čím dál větší popularitu nejen mezi zastánci alternativní medicíny, ale i lékaři, psychology, psychiatry. Dá se používat jak při bolestech fyzických, tak psychických, velmi dobře se s ní dobře léčit fyzická bolest, nejrůznější fóbie, ale také stres, úzkost, nespavost, neplodnost, závislosti, traumata, zkrátka téměř všechno, co potřebujete vyléčit. Tento léčebný systém vznikl z metody amerického psychologa Dr. Rogena Callahana, z metody  Terapie myšlenkových polí. Dr. Callahan se zabýval také čínskou medicínou, akupresurou a akupunkturou. Právě tento skvělý lékař objevil, že :

 

PŘÍČINOU VŠECH NEGATIVNÍCH EMOCÍ JE NARUŠENÍ ENERGETICKÉHO SYSTÉMU V TĚLE.

 

Pokud máme narušen energetický systém, nedostává se našich orgánům potřebné množství energie. A tím vznikají psychické i fyzické potíže v našich tělech. Já jsem postupem času objevila ještě metodu Faster EFT, která jde víc do hloubky a má ještě vyšší stupeň účinnosti. Dnes praktikuji tyto metody ve své poradně a mám už pěknou řádku spokojených klientů, kterým se díky metodě EFT zlepšilo psychické i fyzické zdraví. Když jsem tuto metodu vylepšila o působení andělské energie, byla jsem v mnoha případech doslova nadšena její účinností. Budu Vám zde pravidelně zveřejňovat příspěvky z mé ordinace metody EFT a hned zítra tu najdete první příběh.

Také určitě budou  probíhat kurzy pořádané naší školou Monáda, kurzy metody Faster EFT - spojené s andělskou energií a vy budete mít příležitost naučit se tuto jedinečnou metodu uzdravování sebe, i svých blízkých.

Přeji Vám všem krásný sluníčkový den a požehnání na každém Vašem kroku.

S láskou Kytička

 

anděl-u-lesa.gif

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3256939
Měsíc: 16241
Den: 670