Jdi na obsah Jdi na menu

PÁR ODPOVĚDÍ NA VAŠE OTÁZKY

ODPOVĚDI NA PÁR OTÁZEK, KTERÉ MI NEUSTÁLE PÍŠETE

Milá Kytičko,

před pár lety, jsem se „náhodou“ dostala na Tvé stránky. Přála jsem si setkat se s Tebou osobně a tak jsem navštívila Tvůj seminář a přijala zasvěcení do energie Miguraj .

Pocítila jsem tehdy proud krásné andělské energie a nechala se brzy zasvětit také do dalších stupňů. Věřím, že od té doby jsem duchovně pokročila a každý den vnímám jako dar a požehnání.  Zdá se mi, že jsem díky pochopení duchovního světa ušla kus cesty a věřím, že tím správným směrem.

Chci se Tě pouze zeptat  , zda neplánuješ také pátý stupeň zasvěcení Miguraj, který bych moc ráda přijala. Dostala jsem nabídku od jedné známé, pracovat v jejím ezoterickém centru a tak se zdokonaluji, abych byla užitečná a pomáhala ostatním lidem. Také bych uvítala manuál, kde by práce s energií Miguraj byla podrobněji popsána. Opatruj se Kytičko a pokud Ti  vyjde malá chvilička na můj dotaz,  odpověz, třeba jen pár slovy.

Děkuji Majka Táborská

link-kv3.gif

 Dobrý den Kytičko,
mám na Vás dvě prosby. Když jste měla seminář v Bílovicích nad Svitavou u Brna 6.2.2010,. byla jsem Vámi zasvěcena do energie MIGURAIJ 1. a 2. stupeň. Ale neumím s ní pracovat. Ráda bych se to naučila,ale Vaše semináře jsou pro mě daleko a ještě navíc mám nyní práci s pracovnímí víkendy. Já bydlím ve vesničce u Jevíčka. Na osobní konzultaci je to také k Vám trochu z ruky. Auto nemám. Chtěla jsem Vás poprosit, zda nemáte nějaký manuál, podle kterého bych se alespoň naučila základy práce s energií MIGRAJ, nebo zda nebudete mít seminář někde poblíž nás.Mám také zasvěcení do energie REIKY 1. a 2. stupeň.

Alena Jevíčko

linka-fialová-kytka.gif

Ahoj Kytičko,

 měla bych zájem o zasvěcení do energie miguraj. Vzhledem k tomu, že cítím, že život na této zemi je čím dál těžší. Včera můj kamaradách spáchal sebevraždu, skočil z okna. Silně vnímám změny na této zemi a i pro mě je to velice těžké. Proto bych měla zájem o toto zasvěcení. Mám 1. a 2. stupeň Reiki, ale cítím, že potřebuji i toto zasvěcení. Jsem z východních Čech, neplánuješ nějaký kurz nebo akci někde poblíž? Miguraj nejde zasvětit na dálku?

Děkuju za odpověď. Lucka

linka-modrá-se-srdíčkem.gif

víla-nádherná.jpgDrahá Majko, Alenko, Lucko,  a všichni, od kterých dostávám  emaily s těmito dotazy : Moc Vás objímám a zdravím. Jsem nesmírně vděčná Bohu a andělům, že energie Miguraj se krásně rozšířila a že také tak úžasně funguje a je o ní tak velký zájem.  Na Vaše otázky samozřejmě odpovím.

1/  MANUÁL S POPISEM PRÁCE S ENERGII MIGURAJ JE V PŘÍPRAVNÉ FÁZI A BRZY BUDE K DISPOZICI

2/ PÁTÝ STUPEŇ ZASVĚCENÍ BUDE PROBÍHAT OD  20.1 2012  -  JISTĚ VIDÍTE TO ZVLÁŠTNÍ DATUM

3/ZASVĚCENÍ NA DÁLKU JE MOŽNÉ, ALE  POUZE 1. a 2. STUPEŇ – U DALŠÍCH STUPŇŮ JE NUTNÉ OSOBNÍ SETKÁNÍ

4/ PROTOŽE TAKOVÝCH DOTAZŮ MÁM OPRAVDU HODNĚ, BUDU PLÁNOVAT SEMINÁŘE SPECIÁLNĚ URČENÉ NA PRÁCI A LÉČENÍ S ENERGIÍ, AŤ UŽ MIGURAJ, REIKI, NEBO JINÝCH ANDĚLSKÝCH ENERGIÍ. PROTOŽE POKUD JE NĚKDO ZASVĚCENÝ DO JAKÉKOLIV ENERGIE A NEUMÍ S NÍ PRACOVAT, JE TO ŠKODA.

Posílání energie na dálku funguje a v mnoha případech jsme si to mohli vyzkoušet. Pomáhá od bolesti na duši, léčí a posiluje orgány fyzického těla, uklidňuje a  dodává sílu. Má dospělá dcera už nevejde do ordinace zubního lékaře bez toho, aniž by mi zavolala a požádala o andělskou energii. Ať už posíláme energii účastníkům soudního řízení, fotbalového zápasu, nemocnému člověku, nebo psychicky vyčerpané osobě, vždy je to úkon lásky a Bůh i andělé se radují a ochotně nás podporují. Zrovna dnes večer mi přišel moc hezký email ze Slovenska.

link-růže-Br3.gif

Ďakujeme s Ondrejom za liečivú energiu-tak to bola taká sila z tvojho emailíku,že sme to cítili obidvaja naraz,doslova príval liečivej energie a Ondrej to cítil na bruchu a potom sa stalo niečo "zvláštne"a my sme sa nakoniec začali veľmi silno smiať,to bola taká spontánna radosť,že až....
A keď som mu potom kreslila čakry-krásne zladené!!!!Ďakujem za to,že si.
Mám veľkú radosť,že ma anjelikovia spojili s tebou-hodne sa mi zmenil život,Ondrej si uvedomil,že potrebujem dookola počúvať-ako ma má rád a že iba láska je dôležitá!!!

M.

link-unor-1

Moje drahé zlatíčka, je právě jedna hodina po půlnoci a já přemýšlím, kolik lidí dnes potěším, rozveselím, nebo s pomocí andělů a krásné energie Miguraj posílím. Možná opět pomohu některé ženě otěhotnět a ona bude nejšťastnější a v náručí bude mít za nějaký čas,ten největší poklad. Je možné, že jiné mamince rozmluvím interrupci a ona zváží své možnosti a dá svému dítěti ještě šanci. Třeba mi někdo sdělí, že konečně mu lékař už nedal antidepresiva a může se opět smát a radovat se ze života. Jsem šťastná, když mohu člověka přivést na myšlenku odpuštění,pokání a změny, která mu přinese odblokování něčeho svazujícího.  Ještě nevím, kolik lidí budu smět zítra obejmout a dodat jim odvahu a pocit lásky a souznění. Ale stále jsem tu pro Vás. Děkuji Bohu i andělům, že tolik duší ke mně našlo cestu. Děkuji, že smím šířit lásku a světlo……Děkuji za každého člověka, který hledá….Žehnám každému a přeji krásný podzimní den…..

S láskou Kytička

linka-LM.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování :-)

(h.kostkova@seznam.cz, 1. 4. 2012 22:07)

Ahoj Kytičko.
Jmenuji se Helena a chtěla bych Ti touto cestou moc poděkovat za seminář, který se konal v Ostravě dne 24.3. a za to, že jsem se mohla setkat s Tebou a hlavně s Božskou "andělskou" energií, která z Tebe proudila. Byla jsem úplně ve stavu blaženosti a proto se mi chtělo stále smát. Chtěla bych Ti taky poděkovat za spoustu zajímavých témat, o kterých se dá stále mluvit a za odpovědi, které mi přicházely zrovna když jsemo nich nedávno přemýšlela. Moc se teším na další seminář v květnu, protože mě nejvíce zajímá, že se naučíme pracovat s léčebnými energiemi.
Moc Tě zdravím.
H.

Krásný pozdrav Kytičce a všem....

(Janďásek, 13. 2. 2012 2:18)

Mám dotaz Kytičko, a moc tě zdravím. Odkud vlastně jsi, /teď jsem se náhodou dostala na tvoje stránky a odkazy a je to asi to co potřebuji a hledám/! Pocházím z Břeclavska a zajímalo by mně, jestli bys třeba neplánovala nějaký seminář tímto směrem, případně Hodonínsko i třeba Mikulov? Jsem hodně emotivní, sportovní člověk, ráda bych zkusila něco nového a tato cesta by mně zajímala, ráda bych na dálku posílala pozitivní energii nemocným třeba jen v rodině. Nemám zatím Reiki ani nic podobného. Myslíš, že je potřeba nejdřív začít s Reiki nebo není to nutné a je možno začít s Miguraj? Záleží či nezáleží na tom? Pověz dobrá vílo. Další dotaz: dost špatně spávám, myslíš, že by mně mohlo být v tomto směru nějak pomoženo? I za tuto odpověď předem moc děkuji, Janďásek

Poděkování

(Channah, 11. 10. 2011 8:29)

I my s pokorou děkujeme Bohu a andělům, že nám bylo dovoleno, se s Tebou setkat, obejmout Tě... Díky Tobě se změnili naše životy, díky Tobě nacházíme svoji cestu... Jsem za to nesmírně vděčná a z celého srdce děkuji... S láskou Tě objímám, mám Tě moc ráda, jsi naše sluníčko.
Děkuji, že jsi. Channah

Re: Poděkování

(kloti, 13. 2. 2012 1:46)

děkuji za vše

Dotaz

(Marie, 12. 10. 2011 17:17)

Milá Kytičko, chci se zeptat, jestli neuděláš seminář někde v okolí Náchoda. Ráda bych se s Tebou setkala a vyslechla Tvoje rady. Opatruj se. Marie

Děkuji

(Monika H., 11. 10. 2011 15:18)

Chtěla bych Tobě, Bohu i andělům poděkovat, že jste mi pomohli a stále pomáháte pomalu a zatím nejistými krůčky kráčet po duchovní cestě, objevovat staré pravdy a zákonitosti vesmíru, učit se na každém člověku hledat hlavně ty dobré stránky a milovat sebe i lidi takové, jací jsou, bez výhrad. DĚKUJI!
Těším se, že se s tebou opět setkám na semináři v Ostravě.
S láskou Monika

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3246540
Měsíc: 17024
Den: 810